418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Random work
    Mind1, nem érdekes. A vita semmire se vezet, annyira messzire van egymásól az álláspontunk.

Annyi ilyen vitát látta már más játékokban, hogy a skin csere minek számít. Szerintem olyan előnyt ad ami nem tisztességes másokkal szemben. Nem elfogadható az a kifogás, hogy más is használhatná. A játékot nem így hozták létre és ennyi...
  • Musztafakebab
    Kösz már látom már mit rontottam el. A négy fájlt rossz helyre másoltam.
  • Master91
    Én is tegnap 4 killel, winnel jöttem ki a csatából. Tigris, Tigris P, T-50-2, Su-100 -at öltem meg, átlagba ~50% sebzéssel...és még karcoltam 2 tankot is, IS-t, meg KT-t. Nyertünk, túl éltem, de olyan 40% élettel, hát hoztam haza durván 600 ezüstöt...meg értem hogy nagy szinten kevés ezüst kell hogy játszanak a kisebb szintűekkel, de ez űber dúrva!
  • pointer4
    Itt megnézheted minden tanknak.

De a képen karikával jelöltem. Kb ebből a szögből tuti a blowup.
    Az első 100 csatámban typeal, megtapasztaltam, hogy akár egy párduc az L100assal is képes 1 lövéssel felrobbantani...

• SilverWolf8
    De nem volt megrajzolva a tigris ,hogy ide lőjj!!!
    Te is tudhatod, hogy hol a gyenge pontja, de nincs megrajzolva azon van a lényeg.
  • MuldR
    Es hol a Type ammorackje? Nem sikerult meg megtalalnom :(
  • MuldR
    Na ez pont nem igaz. Multkor lattam egy doku filmet valami tankcsatarol, ahol az eguik shermanos oreg mondta, hogy mikor meglattak a tigrist tudtak, hogy egy eselyuk van, ha a test es torony koze belonek, mert mashol nem sebzi, es tuti halal. Makjuk volt, betalaltak azt a vekony csikot. Tudtak a gyenge pontokat.
  • SilverWolf8
    Értem, akkor én noob vagyok 860 as ratinggel, meg mert piros vagyok. Azok biztos mást mondanak akikkel az előző csatáimat játszottam... 12 csata 26kill...meg belesebeztem még kitudja mennyibe... persze nem úgy hogy megvártam míg lelövi k1%-ra..., amúgy nem tudok jobb mérési módszert.
  • pointer4
    Ja,

feltelepíted ezt: http://dokan-dev.net/wp-content/uploads/DokanInstall_0.6.0.exe
    evvel semmi dolgod

ezt a négy fájlt bemásolod a wot.exe mellé http://dl.dropbox.com/u/58740731/wot-ratings/v0.01/wot-ratings-v001-programs-windows.zip

WoT-with-Ratings.vbs - evvel kell elindítani majd a játékot

Meg leszeded az egyik neked tetsző flash-t (máshogy vannak színezve, van pár apró különbség)
    pl ezt ha custom ikonpackot használsz http://dl.dropbox.com/u/58740731/wot-ratings/v0.01/wot-ratings-v001-flash-mirrored-name-colored-by-efficiency.zip
    ezt ha gyárit http://dl.dropbox.com/u/58740731/wot-ratings/v0.01/wot-ratings-v001-flash-standard-name-colored-by-efficiency.zip
    bemásolod ezeket a res/gui/flash mappába, felül írva azt a 3 swf filet, ami már ott van. (!biztonsági másolat)
  • Musztafakebab
    Leírnád hogy tetted fel mert nekem nem sikerült megoldani?
  • pointer4
    Igen, volt tegnap egy pillanat, amikor felnéztem a kijelzőre úgy a második perc magasságában, 6 emberünk volt halott, mit ad isten, pont az a hat volt piros :D
    Illetve amikor négy type59 van szemben, és mind piros :D Akkor keresem a frankó helyet, ahol tuti rusholni fognak :D
  • lexlutor
    ne erezed magad csak meglincselve, en koszonom! :)
  • Toby0501
    Volt már itt reklámozva, akkor egy jó kis eszmecsere volt, hogy a winrate nem igazán tükrözi a játékos teljesítményét, stb.. Én egy ideje használom az efficiency ratinges változatát és úgy vettem észre, hogy a zöld színű emberkékkel együtt hatékonyabban tudok előrenyomulni, még általában a sárgák is hasznosak, akinek viszont piros a neve, az általában a térkép valamelyik sarkából szemléli az eseményeket és sz*rt se csinál. :)
  • pointer4
    Na, ne a hír hozót belezzük már ki! :D
    Nyilván tudsz egy jobb mérési módszert, ott a link, győzd meg a készítőt, hogy cserélje ki arra.
    Amúgy tegnap volt olyan hogy nálunk a felső 10 embernek volt zöld a neve, a túl oldalon piros. (piros a kb 800 alatt effec. étrék (továbbiaban eff.), sárga a 800-1200, és zöld az 1200+)
    És nyertünk 12:1 re kb. Viszont volt már úgy, hogy a számok alapján esélyünk se volt, de nyőgve nyelősen megnyertük)
  • lexlutor
    ..nem egy meccsen mulik az efficiency. nagyobb mintanal egyre kevesbe hazudnak a szamok.
  • pointer4
    Hát én nagyon annak éreztem, lehet csak már annyi ilyen sírást olvastam már itt, csak nálad borult ki a bilim.
    Azért mert másnak mondjuk nincs annyi ideje, és szívesen gyorsít a fejlődésén, evvel a készítőket támogatva (vagy pénzel tömve a zsebüket (megofgalmazás kérdése)), azért miért lenne feltétlenül láma, vagy retardált, hogy külön szervert kelljen neki indítani ?
  • SilverWolf8
    efficiency érték--> szerintem egy baromság. számokból összeállított statisztika, a számok meg hazudhatnak. Már mondta itt valaki, hogy a platontársa tartotta fel az ellent az egyik oldalon, amíg a másik oldalo nelfoglalták a bázist. a Srác nem kapott semmit ,mert nem volt komoly sebzése meg killje, de neki köszönhetően nyertek, -->alacsonyabb efficiency---> hülye noooob???
  • Tono34
    Végre fullos lett a T29-em, már csak 100k és jöhet a T32 :)
    Remélem a következő patchel várnak még 3 hetet, addigra biztosan meglesz a T34.
  • lexlutor
    ..nezegetem a kepet, amit beraktak illusztracionak.. hat ha ez egy teljesen jellemzo atlagos team, akkor lehet inkabb nem akarom tudni :)
  • wildstorm
    Nem rossz. :)
  • Mentol
    Ekkora baromságot kérdeztem volna?
  • pointer4
    type59 részbe javítanék bele
    "Egyedül a Type59 az, ami indokolatlanul erős, de neki is csak a front páncélja."

Ammoracknél, jó helyen meglőve, KV trollgunnal 1 lövés, 5 lövésből 4x.
  • pointer4
    globál winrate
  • lexlutor
    hmm.. ez a yneresi aranya global vagy eppen arra a tankra amit hasznal?
  • pointer4
    Igazad van, tévedtem, nem a korral magyarázható amit írtál....
  • bgabor
    Nem, a prémium számlát nem veszi figyelembe. Semmilyen kihatással nincs az esélyekre, prémiumosok is ugyanannyiszor kerülnek a lista aljára.

Annyi lehet még, hogy a prémium tankok közül egyiknek másiknak olyan a matchmaker besorolása, hogy, általában a fölső részébe kerülnek a listának. De ez korántsem minden prémium tankra igaz(pl:német B2re igen), a magas tierűekre már nem. Egyébként sincs minden prémiumosnak prémium tankja is egyben, illete free usereknek is vannak prémium tankjaik. Mellesleg a prémium tankok zöme elég gyenge a saját tierjében a többiekhez képest. Csak a Löwe, KV-5, Type59 és B2 az, ami jónak mondható. De például a Löwe páncélzata sokkal gyengébb, mint az abban a tierben bárki számára elérhető TigerII-é, a KV-5 nek a lövege és a mozgékonysága gyenge. Egyedül a Type59 az, ami indokolatlanul erős, de neki is csak a páncélja.
  • Renegade
    jaja :-)
  • pointer4
    Igen érdekes MOD :D
    valahogy így reklámoznám:

Nem vagy megelégedve a csapatoddal?
    Sosem tudod ki a retardált?
    Szerinted is nagyobb a nyerési esélyed, ha a csapat jó játékosával összeállsz, vagy csak őt segíted?
    MOST KÖNNYEN MEGÁLLAPÍTHATOD! :D

INGAME PLAYER statistics

Betöltő képernyőn, a TAB player ablakon, és a HUD játékos listában láthatod az emberek nyerési arányát, illetve efficiency érétkét.

Még nem mindenkinek mutatja, de bővül :D
  • wildstorm
    Igen, mert 4502A-val aztán marha tapasztalt vagy...
  • stoppos
    Prém nem prém-nél még nem vettem észre különbséget. Viszont mintha platoon esetén keményebb helyekre rakna be. De ez attól is lehet, hogy akikkel platoonozok, azok sokkal többet és jobban játszanak nálam.
  • Mentol
    Laikusként egyszerűnek gondolom: a MatchMaking csak ilyen, vagy olyan usert rak be (azaz, nem csak a szintet, és egyebeket veszi figyelembe, hanem a prémiumságot is).
  • Renegade
    agresszívan kell vele játszani és el kell kerülni a hetziket :-)
  • darki81
    csak a noobok használják azt a skint, mert szerintem aki már nem kezdő azok tudják hova kell lőni, mert szerintem látni is..
    én elvből nem használok ilyen baromságot, teljesen elrontja a játékot, gagyi gyerekes idota szar lesz tőle.
  • Mentol
    Igen spúr vagyok - nekem nem telik rá... Örülök, hogy Te megteheted! Bocs, hogy élek (már 36 éve).
  • darki81
    KV az már elit, és unalmas :)
  • wildstorm
    Tehát mivel könnyítést használok, gyépés vagyok. (nem csalást)
    Értem, logikus.

Hagyjad már magad.
    Színek nélkül is kiállok nyugodt szívvel bárki ellen, de ha van lehetőség erre akkor miért ne?!

Azon kívül, hogy hülyén néz ki, tudsz rá mondani rosszat?

Egyébként mivel minden sebezhető pont külön színnel van én is tudom mit és hova lövök.
  • Zodiac
    Tier 5 környéki tankokkal nagyon jól lehet keresni.
  • stoppos
    Anno azért a zsákmányolt harckocsikra rálőttek gyakorlásképp párat, hogy hol mennyire viszi. A T-54-ben pl ezért ajánlották később az újabb nyugati tankok ellen a HEAT lövedék használatát. Az AP már nem vitte át.
  • Random work
    Igazad van, de ezen kár mérgelődni. Ő csak azt jegyzi meg hogy színeket kell eltalálnia, de te tudod is, hogy mi van ott és miét azt lövöd. Én pl. élvezem, hogy kicsit jobban vágom, hogy melyik tankba hol volt a lőszer és az üzemanyag.

Tegnap megvettem újra a PzIV-et és pont azon agyaltam, hogy vegyek-e bele tűzoltókészüléket vagy nem. Sose gyulladtam ki vele és olyan fölöslegesnek tartottam. Tegnap olyan történt amit még soha nem láttam, a saját PzIV-el felgyújtottam egy másikat. :) Sajnos nem tudom pontosan hol találtam el, mert takarásban volt, de vicces.
  • ilsalon
    KV5 egyértelműen R2D2-t kell lőni. Az elején van egy nagy géppuska torony. Kb. olyan, mint a T28-on. Még a rövid 88-as is viszi.

Is4. 88/l71-től lehet lőni a postaládát az elején. Többször átviszi, mint nem.