418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 505thZajcev[PT]
    Nekem is sikerult feltenni, viszont nem mindenkinek mutatja a statjat! Az enyemet sem. Otlet?
  • pointer4
    Tegnap maradtam meg type59el egy T95-re, akinek 1850es volt az eff.je :D Fostam ám, de mögé sikerült kerülni a nyílt terepen.
  • Renegade
    most hogy így végiggondolom ez tényleg nagyobb "csalás" mint a bohóc skin, ezzel lehet igazán szétterorizálni a mezőnyt :-)
  • Wlanseraf
    Nagyon tetszik :) így nem idegeskedem hogy mi a fasz van:) kb egyből látni hogy mi fog történni:D

Nagy köcsögség is ám:) himmelsdorfon állok támadnék egy E-75-őt, tab megnyom aham 642-es rating :) kimentem és szarrá szedtem:) mert úgy is játszott:)
  • szasza3477
    ja bocsi egy T-29 es volt.ja-ja énis néztem elhiheted.
  • Master91
    Győzelem!
    Csata: Swamp Thursday, February 02, 2012 1:53:52 PM
    Jármű: Jagdpanther
    Szerzett tapasztalat: 1,670 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 28,348
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
    7 kill....
  • Renegade
    jeee, ezt kérdeztem tegnap vagy tegnap előtt, az első addon ami hasznos :-)
  • ollie
    Melyik amcsi tankra lőttél? csak mert a T32-nek kifejezetten jó a páncélozottsága a döntöttség miatt, nehezebb átlőni, mint a T34-et vagy T30-at.
  • Gunslinger
    Szerintem a kettőnek nem sok köze lesz egymáshoz, csak elnevezésben hasonlók, a T25 AT a T23 (ha még emlékszik rá valaki ez is benne volt a WoT-ban mint tier 8 med, aztán jól kivették) alapjaira épült, ez a T25-2 meg egészen más, ha jól tudom nem is TD-nek, hanem közepes tanknak készült eredetileg: http://www.wwiivehicles.com/usa/tanks-medium/t25.asp
  • Szakesz
    Ez egy remek is modnak tűnik. Azonnal megpróbálom felrakni. :)
  • hadtjuk
    Csak a #98556-ig kellett volna olvasnod.
  • TDantes
    Engem a T25-2 érdekel majd. Az miféle lesz? A T25 AT -t nagyon szerettem
  • Trabant93
    Ez a Hellcat elég tetszetős,bár a nagy sebességnek megvan az ára,a páncélzat egy kazánlemez vastagságával vetekszik :)
  • szasza3477
    Elég sanszos hogy a 7.2 után kicsit megszaporodnak a TD-k.Elindítok egyet én is ha meglesznek az új tankok.
  • bornofakone
    tetszik ez a hellcat nagyon :) t28-proto is jól néz ki, csak gondolom nem lesz olyan páncélozott mint az eredeti v ha igen, akk is a torony lesz a gyenge pont :) mondjuk kíváncsi leszek a sebességére h marad-e annyi mint ami az eredetinek, v a proto-hoz jobb sebesség dukál ?:)
  • 505thZajcev[PT]
    Ezt az efficiency erteket hol tudom magamrol megnezni?
  • Gunslinger
    Ebből úgy tűnik, hogy mégiscsak Hellokittynek meg nekem jött be a tippünk, hogy a korábbi kiszivárgott kép az a T28 Proto volt, csak picit össze volt nyomva.
    Hellcat végsebességére és gyorsulására nagyon kíváncsi vagyok.
  • Atesz91
    Le tudnátok írni, hogyan kell telepíteni ezt?
  • pointer4
    Most néztem a tankoverhaul sorozatban egy HellCat-et építettek kicsit újjá, ott mondták, hogy 85el tudott hassítani :D Mint a 2. VH leggyorsabb tankja.
  • Morfi
    Szerintem elég gyengécske tank lett. Még az elején a sebzésével sem volt semmi baj, mert nem az átlag alatt sebzett úgy mint most. A pontossága meg valami förtelem a többi T9-eshez képest is. Akkor ha T8 fölött nincs rossz tank akkor zt elárulhatnád nekem, hogy a T30-sal hogyan kellene játszani, hogy sebezni is tudjak vele, vagy esetleg ölni is vagy ami még jobb, ne lőjön ki belőle egy T7-es tank.
  • szasza3477
    Szerintem semmi baj nincs az amcsi tankokkal.PL: KV3 107-es ágyúja egymás után 5-ször mondta bocsi de nem sikerült átütni,pedig a testét lőttem ahol vékonybb.Ennyi erővel szar az orosz tank mert állandóan lepattog,ritkán üti át a páncélt még ha kellene is a papírforma szerint.Ja és ne felejtsük ki azt sem hogy örülhetsz ha 5 lövésből 2 betalál annyira marha pontosak az ágyúik.
  • Wlanseraf
    Nekem megvan még:)))) hígfos:)
  • VanDaal
    Jajj de várom már a T28 prototype-ot :) Remélem lesz olyan jó, mint amilyennek kinéz!
  • Wlanseraf
    Hehe ez fasza:) akárki akármit mond ez működik, fölraktam direkt néztem ki hogy játszik mit csinál nagy átlagban jól mutatja a képességeket:) persze nem tökéletes:)
    Az előbb voltam csatában ahol mindenki jóval 1000 alatt volt.. na olyan csata is volt:) 5:4-es állásnál 6 befoglaltuk a bázist fjordon... simán..
  • kerla
    Panzer V-IV prém tank valakinek van? Tapasztalatok?
  • lexlutor
    ..jah h ezek lesznek a kiscsoportos uj amerikai td-k..
  • lexlutor
    ..mi lesz ez az m8a1 es t49? valaki hallott mar roluk?
  • Wilson83
    Ezzel nem értek egyet, én a régi accomon imádtam a T34-et, és a 120-as csővel igenis nagyon jó kis tank, bárki bármit mond. Mindegyik járműnek vannak rossz tulajdonságai is, nem csak jók, ezeket ki kell ismerni, és meg kell tanulni kihasználni őket, vagy épp együtt élni velük. És most is, ha csak nem az IS-4-ben ülök, akkor is tartok a T34-től, de IS-4-ben is megfontoltan játszok, ha egy ilyen jószág kerül az utamba. Tier 8 fölött már nincsen rossz tank, mindegyik más persze, és más játékstílust igényelnek, de egyik sem rossz.
  • nandorb
    Mikor is jon a 7.2? Meg a 7.2-be az orosz tankok meg nem valtoznak at,csak az amcsik.
  • ollie
    T34-en még a legjobb ágyú sem ér semmit sajnos, saját tapasztalat. Most párhuzamosan nyomom IS-4-gyel és T34-gyel (természetesen megvolt a 105-ös, amikor beleültem).
    Papíron ugyanaz a pontossága a két ágyúnak (a legjobbaknak) mégis, az amerikaival sokkal rosszabb a találati arányom, sőt, sokkal több a lepattanó is, pedig alig marad el az oroszétól a penje, és mindig a gyenge pontokra célzok. A másik probléma, hogy kicsi az átlagsebzése az amerikai ágyúnak (400, oroszé 490), de még nagyobb probléma, hogy többnyire átlag alatti sebzéseket ad be, orosznál meg inkább átlag felett. Ebből adódik, hogy a T34-nek egyszerűen nincs visszatartó ereje. Az IS-4-gyel simán sakkban tudok tartani 2-3 ellenfelet egyszerre, mert tudják, hogy oda tudok pörkölni, ráadásul az IS-4 pattogós. A T34-től általában egy ellenfél sem fél, már csak azért sem, mert elég csak rátüsszentenie, és elszáll a fél élete.
  • darki81
    JÓFÉLE
  • Wilson83
    Éppen erről kéne leszokni mindenkinek, akinek baja van a játékkal. Nem poénból vannak ott a fejlesztési lehetőségek. Nem egyszer találkoztam már a csata elején síró amcsi T34-el, hogy mit csináljon ő itt a 90mm ágyújával. Az ilyenekhez lenne egy két szavam, mikor már a T29-hez is ott van a 105-ös, csak nem kéne lustának lenni. Ez is hozzá tartozik ahhoz, hogy valaki jó játékos-e, hogy esetleg esze is van-e egy kevés...
  • Atesz91
  • foxbat88fx
    Nekem eddig ott KV-5el, T1 hvy-vel, IS-4-el sikerült egylövéseznem nem is egyszer :)
  • Renegade
    ha campinovkán kevés az arty, akkor igencsak élvezetes map

E50, conf, sniper, stb

azoknak a medes játékosoknak, akik hátul kempelnek, kötelező megtekinteni, hátha leszoknak róla :-)

40K cr prém nélkül jó dolog :-)

E50 replay

• megakoko
    Ezt nem hiszem el 3 lövés t-50-re 90-es ágyúval és 3x láncot lövök rajta.
  • Wlanseraf
    Lehet de akkor sem fakezű... nagy számok törvénye alapján:)
    Annál jobb hogy nincs semmi, csak azt látom hogy ül egy nagy tankban és ostoba...:)
  • SilverWolf8
    a válaszom eggyel feljebb. ha jól belegondolok reális az érték, mert még nyáron amikor elkezdtem akkor medekkel, meg artyval próbálkoztam, a csatáim felét ez teszi ki. És akkor tényleg nem éreztem, hogy mi kell ahoz hogy jó legyek. De ha egy KT-ben ülök, kizárt, hogy így teljesítsek...
    +iygekeztem mihamarabb feljebb törni, és csak azokat a modulokat fejlesztettem amik szükségesek a továbblépéshez--> így kevesebb a sebzés, kill, stb
  • SilverWolf8
    az efficiencyhez visszatérve az ötlet maga jó, de a jelenlegi megvalósulására írtam, hogy nem tetszik. ha adott tankra lebontva, vagy tanktípusra( értem ezalatt, med, heavy, arty, spg) lenne jellemző úgygonolom tökéletes viszonyítás lenne. Saját példámon: pz38 al, vagy lee-vel teljesen haszontalan voltam acsapat számára, nem bírtam megtanulni, hogy nem szabad felvenni a versenyt a 2-3-4 tierrel magasabbakkal... Éppúgy artyval, én nem tudok játszani úgy mint aprofik. de sokat próbálkoztam= lement a ratingem. De t29,el, tigrisekkel, kv-kkal, sohase éreztem, hogy terhre lennék a csapatnak, sőt sokszor volt az az érzésem, hogy igen erősen benne van a kezem a győzelembe. tehát ha kapsz egy überhigh 1500 effes artistát, örülsz, hogy van egy jó játékos a csapatodban, csak az épp medben ül és nekimegy szemből a Mausnak...akkor mi van?
  • pointer4
    Nem tudom mennyi csatán vagy túl, vagy milyen a statod, de ha 2x-es kill szorzód lenne eddig az összes csatádban, akkor tuti nem 800 lenne az eff.
    Nyilván nem is nagyon lehetne, mert eszméletlen sokat tanul az ember a játék folyamán, és a tankok is fejlődnek persze, meg mindig más kihívásnak kell megfelelni.
    De az tuti, ha most még 2000 csatát lenyomsz ilyen eredményekkel, akkor 1300 lesz az eff. értéked.