A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SilverWolf8 #98566 az efficiencyhez visszatérve az ötlet maga jó, de a jelenlegi megvalósulására írtam, hogy nem tetszik. ha adott tankra lebontva, vagy tanktípusra( értem ezalatt, med, heavy, arty, spg) lenne jellemző úgygonolom tökéletes viszonyítás lenne. Saját példámon: pz38 al, vagy lee-vel teljesen haszontalan voltam acsapat számára, nem bírtam megtanulni, hogy nem szabad felvenni a versenyt a 2-3-4 tierrel magasabbakkal... Éppúgy artyval, én nem tudok játszani úgy mint aprofik. de sokat próbálkoztam= lement a ratingem. De t29,el, tigrisekkel, kv-kkal, sohase éreztem, hogy terhre lennék a csapatnak, sőt sokszor volt az az érzésem, hogy igen erősen benne van a kezem a győzelembe. tehát ha kapsz egy überhigh 1500 effes artistát, örülsz, hogy van egy jó játékos a csapatodban, csak az épp medben ül és nekimegy szemből a Mausnak...akkor mi van?