418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AMX12t-nek fogják javítania tornyát? Mert oké, hogy a Panther oldaláról lepattanok 100-as átütésű ágyúval 3-ból 3szor, meg olyan csatákba rak, ahol csak ilyen papírtankokat tudok sebezni, de hogy sokszor még lőni se tudok helyezkedés nélkül, az kurvára zavaró. -
VanDaal #98642 Akkor rontaná, ha minden más eredmény változatlan, csak a tank szint lett nagyobb. De ez meg érthető is, mert a csatánkénti 1k sebzés pl tier6-nek nagyon jó, de tier8-nak már harmat gyenge :) -
agrarmacso #98641 Jó de ha átirod a tank levelt 5 ről mondjuk 8-9 re akkor az átlagsebzést is illene mert egy stuggal 5 jó lövés kb 550-600 sebzés egy jagdtigerrel meg erősen 2800 körül -
Talán tartály :D -
lexlutor #98639 marmint level 1 :DDDD -
lexlutor #98638 :D
Average tank lvl:
Efficiency rating
2688.34 -
Desmodromic #98637 Na ezt jól megmondtam; "tank level szint"!
-
lexlutor #98636 8-10-12ezer meccsnel az kb 100, kozos xpbol atugrott meccs, naluk mar nem sokat szamit. -
Desmodromic #98635 Pont a nagy tier rontja a ratinget! Írd át a tank level szintedet mondjuk 8-ra és hüppögj! :D -
agrarmacso #98634 Jó azt gondolom hogy jók, csak ebbe a ratingbe ugyanúgy bennevan az is ha pl engem betesz amx 40-el egymás után 4-5 alkalommal olyan csatába ahol alulról második harmadik vagyok, na ott nincs sok esélyem sebezni szinte senkit akit meg lenne azt kiszedik a nagyok, mert ugye 5 ből 4 ember a könnyű killre szalad rá:D
Akinek meg volt esze az szabad tp-ből átugrotta, vagy mert spórolt rá vagy váltott át
Na de a lényeg, hogy azért ezek erősen bennevannak a ratingbe, már én is sajnálom, hogy nem kezdtem hamarább spórolni a szabad tp-t mert az a jópár meccs amit végigszenvedtem az amx 40-el meg a B1 nevű rémálommal azért erősen rontja szerintem
Sebaj hanyagolom őket és próbálok javítani az örök kedvenc stuggal már csak 60 pont kell és 1200 fölött leszek, ami már nekem kielégitő eredmény lesz :D -
hadtjuk #98633 Legalább te (ti) leszel az, aki megszivatja efficiency rating nézegetőket ;-) -
Megnéztem az "efficiency rating"-omat én is, hát hiba volt :-) Igaz, nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki, tekintettel arra, hogy rengetegszer fordult elő, hogy meló után félálomban igen csekély sikerrel elég sokat játszottam :-) Arról nem is beszélve, mikor egy kiadós mulatozós tütükézés után reggel arra ébredek, hogy álmomban végig tankoztam. majd kezdek magamhoz térni és hoppááá, nem álmodtam... éjjel még leültem tankozni :-) -
lexlutor #98631 ..bazijo jatekosok :D -
megakoko #98630 Köszi Megnéztem a az enyémet 953.27 elég siralmas -
agrarmacso #98629 Ti hogy hoztok össze 1600-os ratinget?:D nagy tierű tankokkal egyszerűbb javitani a ratinget? -
szasza3477 #98628 nekem nem sikerült fel tenni vagyis nem műkszik.Miért? -
Üdv Mindenkinek!
Öröm játszani egy ilyen csatában:
:D -
Avval azért is marhaság lenne számolni, mert a prémium az felszorozza, nem adna értékelhető eredményt (még ennyire sem).
Inkább meséljetek arról a Hellcat az hova fog kerülni a techtreeben ?
IV.-V. light? Vagy prémium lesz?
-
Renegade #98625 1801-el elégedett lennék :-) -
VanDaal #98624 Micsoda féreg emberek vannak! Tier9 csata, ellennél az utolsó élő tank egy M5 scout, aki campel. A csapattársai idegességükben be is írták chatre, hogy hol. Nálunk még 4-5 tank van életben, meg is indulnak érte. Beírja egy 0 killes, szarul játszó T29, hogy hagyják meg neki (már önmagában pofátlanság). Megy érte egy 5 killes P2 is. Lehet én vagyok túl gáláns, de én már csak azért meghagytam volna neki, mert megérdemelné a Topgunt, megdolgozott érte. De a T29 élete vágya, hogy kiszedje a 30%-on lévő scoutot. Mellélő... P2 kiszedi, megvan a Topgunja. Erre az a kretén T29-es még peledurrant egyet a P2-be csata vége előtt bosszúból...
Elhányom magam az ilyen szintű gerinctelenségtől
-
Renegade #98623 :-) -
Renegade #98622 hmmm, xp nem számít? akkor még javulhatok :-) -
Nekem meg 1530 az eff. em és mégis valami 1250ről karattyol, meg 3%al kevesebb global winrate-ről, kb 2-3 hónapos állásom. -
zserrbo #98620 Hú de ideges lettem. A sok barom a full havas pályán lemegy rögtön balra a hosszút figyelni ahelyett, hogy az emelkedőn védenének és kikapunk persze hogy. Sok IQ szegény ember. -
Renegade #98619 nem nagyon fog javulni, mert már nagyon keveset játszom hightierbe, tehát keményen romlik az átlag xp-m, ami gondolom szignifikásan beleszámít :-) -
Ott írja miből számol.
Average destroyed in the battle:
Average damage in the battle:
Average spotted in the battle:
Average defense points in the battle:
Average captured points in the battle:
Average tank lvl: -
Desmodromic #98617 Tengermély tisztelettel a tököd a karcsú!
-
lexlutor #98616 ..azt valaki tudja h mi alapjan kalkulalodik? -
marchizor #98615 egy biztos, a francia heavy vonal 1-7 tierig rendesen lehúzza :D -
lexlutor #98614 ..te kis szereny :P -
marchizor #98613 nekem is 1666 volt 3-4 napja, most 1691, nem olyan nehéz javítani :) -
marchizor #98612 http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/ -
megakoko #98611 hol nézted meg?
-
Renegade #98610 hmm, most néztem meg az efficiency értékemet: 1684, hááát elég karcsú :-( -
Renegade #98609 egy igazán aljas kis apróság, ami segít az ügyesebb játékosoknak, hogy még hatékonyabban darálja be az ügyetleneket, hát nem remek? :-)
egyébként meg #98537 -
marchizor #98608 nem hiszem, h jobb lett, én már pár napja feltettem és ugyanazt mutatja azóta is, pedig az efficiency ratingem az oldal szerint már 25-öt javult. -
szasza3477 #98607 milyen mód?lemaradtam linkelitek?köszike -
En ugy gondolnam hogy a netes statot kerik be, amit barki lekerhet egy jatekosrol a hivatalos oldalrol. Es az mindig online. -
Valami olyasmi van, hogy saját adatbázisból dogoznak.
Csak tippelem, nem biztos, de szerintem két irányú a komunikáció, te lejelented kivel találkozol, ők éccaka lekérik a statot, másnap már annak az illetőnek is látjuk az értékeit.
Lehet nem így működik, de semmiféle regisztráció nincs hozzá, ez a leglogikusabb magyarázat.
Gondolom 1 millió player statját nem kérik le unalmukban.
Nekem pl 3 hónappal ezelőtti értékek voltak megadva tegnap este, majd ma este meglesem jobb lett-e.
Adjunk egy kis időt a proginak, hogy terjedjen, előbb utóbb tuti fullosabb lesz. -
hadtjuk #98604 Ezüstbányának melyik serman a jobb? M4 vagy az E8. Mert ami adatokat meg tudok nézni a tech-tree-ben azokat már láttam. De ebből nem tudom eldönteni, hogy melyik a jövedelmezőbb (szorzók), és melyiket mivel "sorsolja" az MM.