418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    A végén muszáj volt kinyírnom azt az Is-3-ast, a sok lepattanó miatt elbízta magát :D
  • Renegade
    én nem mertem volna kimenni a végén, ha már biztos a győzelem :-)
  • Eagle16
    Én így jobban szeretem :)

Persze emiatt most is volt pár földbelövés meg ilyesmi :D Sőt, most hogy így visszanéztem én is, jó sokat bénáztam megint.

De végülis 37 lövés, 32 találat, 7 kill, győzelem...ez a lényeg.
  • nandorb
    Ha,meglesz majd a KV-5 talan,akkor tolhatjuk egyutt:D
  • Desmodromic
    Teach me Master!
  • darki81
    én az is4-en elől a postaládát szoktam lőni, de most nem is erre gondoltam, hanem az T32 vagy T34-re
  • megakoko
    Győzelem!
    Csata: Ensk 2012. február 3. 19:59:25
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 1 027
    Szerzett kredit: 24 411
    Csatában elért Achievement: Acélfal

5 kill 2 sebzés 1 felderítés na ezért szeretem a KV tankot
  • Renegade
    azért Löve+type 100K felett bőven hozz, gyakoroljatok még picit :-)
  • agrarmacso
    Na az előbb végre összejött egy jó menet, kb 20x nem találtak el az amx 12t-vel el hallufon. simán nyertünk mert míg velem szarakodott a két top tankjuk szarrá lőtték őket :D
  • Armisael
    Az igazság az, hogy betaban meg amióta Live a game 0.6.9 vagy 0.7.0-ig én is mindig ott lőttem az IS4-t (pót lánctalpnál) Löwe és KT 10,5 L68 ágyúival mert a vezetőnyállásról rendszeresen pattantam.... Ezen a helyen 5-ből 4 szer stabilan vitte 1x nem ment át átlagban. Ennek nagyon örültem, hogy van egy hely ahol stabilan tudom lőni. Majd valamelyik patchben ez megváltozott a pótlánctalpas rész 5-ből 3-t megfogott és 1-2 ment át. Ez már nekem elég lutri volt, mert biztosra karok menni hogyha lövök akkor az harapjon is túl drága a skulló :P viszont ezzel ellentétben a vezetőnyillás lett ilyen puha mint az "alja volt" és ezért átszoktam arra. majd az utolsó patchben érezhetően erősítették a vezetői részt de még mindig azértstaibilan tudom vinni.

Szal lehet csak a random isten szól bele de én jelen pillanatban mindog a vezetőre lövök ha választani kell. De az a legjobb ha picit be van fordítva, mert az a kis rombuszt mindig viszi :D
  • bgabor
    Jó cucc, csak kicsit fura számomra ez a shift-nézet nélküli célzás. Persze így jobban átlátja az ember a helyzetet, de nem tudom hogy lehet így pontosan célozni.
  • magyargyerek
    KV-3-al megyek és majdnem mindíg eljátszák ellenek a következőt:
    Ellövik a lánctalpamat és onnantól kezdve végem, mert céltábla vagyok.
    5-en 6-an körbelönek és vége a játéknak. Minden tanknak ilyen sérülékeny a talpa vagy csak ennek? Bármilyen kicsi tank csak azt célozza meg nálam és sikerrel. Még 13k tp kell az IS-hez és ezt a tankot félreteszem, nekem nem lett annyira kedvencem mint egyeseknek. Viszont a VK3601 most hogy mindenben fullos és elit, egész jól megy. HE lőszerre váltottam nála és az L/56 88mm-es löveggel szépen találgatok. Ugyanez a löveg meg az AP-val alig sebzett.
  • Desmodromic
    Ha már így szóba került, most alkottam prémmel:

Vereség
    Csata: Mines 2012. február 3. 19:40:58
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 1 017
    Szerzett kredit: 92 782
  • megakoko
    A poroltót kötelező be rakni a francia tankokba
  • Eagle16
    Szokd meg, mert a francia ág végig ilyen "égő" :D

Lorraine-nál járok, de az is kigyullad akár szemből érkező lövéstől is.

A lényeg hogy ne találjanak el....ha francia tankban lövést kapsz akkor rosszul csinálod.
  • agrarmacso
    Egy kérdés: az amx 12t nektek is hajlamos kigyulladásra? tegnap óta van meg
    és rengetegszer az első kapott lövéstől ki is gyullad:S
  • Eagle16
    Aki esetleg kíváncsi rá hogy mit kell csinálni ennyi xp-ért :)

Replay
  • Eagle16
    Szép. Prémiummal lett volna 150k kredit is :)

Én meg nyomtam egy ilyen laza kört Párduccal :DD

Victory!
    Battle: Sand River 2012. február 3. 17:39:35
    Vehicle: Panther II
    Experience received: 4 626 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 63 897
    Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Defender
  • darki81
    megnéztem a játékodat.
    erre ad 99ezret a Lőwe prém tank?
    tudtam hogy prémium tankokkal jobban lehet keresni, de hogy ennyire jobban az durva..
    normál tank erre kapott volna 30-35 ezret.
    én szerencsétlen meg örülök amikor a KV-val megvan a 20-30e tisztán :D
    ha nem lenne ilyen horribilis összeg a lőwe akkor lehet befizetnék egyre!

ui.: nem akarok okoskodni mert én sem vagyok akkora sztár, de amikor szembe jönnek lődd az alját, vagy azt a részét ami nincs úgy megdöntve, akkor nem pattan (gondoltam leírom, remélem segíthettem)
  • megakoko
    Igen az az ágyú tud érdekes dolgokat művelni.
  • Batyafaka
    Csináltak valamit az M6 90milis lövegével??? Kétszer egymás után lepattanok egy M4 frontjáról, harmadjára nem viszi át a lövegpajzsot,majd pár perc csiki csuki után oldalba lövöm és rikosséé. Utána lévő meccsen meg a 3001P orrában elakad kétszer
  • Gunslinger
    Detto. Még prémiummal is veszteséges néhány győzelem ha sokat pattan, de siralmas csapatokba is kerülök vele. Tegnap lett meg, tehát annyira sokat azért még nem mentem vele, viszont sztem nem játszom vele rosszul, 40 csata, 82 kill, tehát több mint a duplája, 2300-as átlagsebzés és mégis csak 45%-os vele a győzelmi rátám. A legmasszívabban páncélozott francia heavy, mégsem jó az átlag heavy szerepkörre, gyakorlatilag úgy játszom vele, mint egy E-50-el.
  • Solten
    Majdnem 100k kredit? Az szep...
  • Armisael
    WoT pályafutásom legtöbb creditet hozó köre:

Győzelem!
    Csata: Sand River 2012. február 3. 18:32:32
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 2 674 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 99 846

úgy nézzétek, hogy prem nélkül van!!
  • davidbog
    A 122 mm D-2-5T/D-25T lövegek a legkevésbé hasznos lövegek tier 6-8 körül. A béta óta nem sokszor használtam őket. Prémium nélkül nagyon veszteségesek lehetnek vele a harckocsik és különösebben nem is erősek.

Ugyanez az egyik nagy problémám az AMX-50-120-al is, a 100 mm SA 47-el premium nélkül nagyon veszteséges még győzelem esetén is. A többi tier 9-es nehéz harckocsit azért ki lehet hozni pluszba, ezt nem. Az utóbbi tíz győzelemből kettő volt nyereséges.
    A másik bajom, hogy nehéz harckocsiként használhatatlan.
  • bardocz
    És hogyan számoljuk ki, hogy ha nem tudjuk, hogy milyenek voltak a csapattársaid? Gondolom nem egyedül voltál T9-ek ellen.
  • plasticbomb1
    Replay

Egyik oldalon 5 KV másikon 2 KV.......
  • Metalmilitiakid
    Ma vk36h val mentem, 10 csatából 1 volt amiben nem t9 ekkel voltam összerakva, szóval ki lehet számolni mennyit nyerhettem :D
  • megakoko
    Én ma nyertem német tankkal 3x
  • Szakesz
    Ma én is vesztettem 2 csatát német tankkal. Szerintem lehúzták őket. :)
  • fodus
    Nos úgy látom ismét egy remek nap eddig német tankkal csak vereség...
  • bardocz
    Nincs prémem. És most pár kör után eszembe jutott miért is utáltam meg a 122mm-est... De a páncélja legalább jó a tanknak.
  • davidbog
    Ha nincs premium accountod akkor inkább a 100 mm D-10T. Én úgy használtam az IS-3-at amíg meg nem lett a 122 mm BL-9, mondjuk nem sokáig mert volt 30k free xp amit arra költöttem.
  • Musztafakebab
    Jó majd a legközelebb megpróbálok jobban játszani! Jah csak hogy tudd U.blade vagyok! :D
  • Krigare90
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2012. február 3. 16:50:37
    Jármű: PzKpfw 38H735 (f)
    Szerzett tapasztalat: 1 215
    Szerzett kredit: 11 414
    Csatában elért Achievement: Top Gun

jó kis tank ez. megéri a pénzt amit fizettem érte
  • R3nton
    Én d10t párti vagyok, utálom a d25 ágyúkat, de IS-3-ra már nem való az, sztem a 122est tedd rá fel.
  • bardocz
    IS-3-ra van értelme felrakni a 122milist, amíg nincsen kifejlesztve a nagy ágyú rá? A 100milisnek ugyan akkora az átütése, és dpm-ben alig van lemaradva.
  • lexlutor
    ..es az efficencyt kirato gyikok kimaradnak? :)
  • R3nton
    annyiban azért megvédeném a kollégát, hogy nem találtak még ki olyan játékot ahol ne lehetne csalni és nem is fognak. Ha valaki nagyon akar csalni az meg is fogja találni rá a módot.
  • bgabor
    Marha okos emberek lehettek. Miért nem kérdeztél vissza, hogy mégis hogyan lehetne csalni a WoT-ban? Megpiszkálod valamelyik moszkvai szervert, hogy neked kedvezően számítsa ki a történéseket? A játékosnál lévő kliens oldalon nemigen lehet csalni.

A játékos oldalán talán a grafika manipulálása az egyetlen csalási lehetőség, mint annó a szép színes arty tracerek, meg azok a gyíkok, akik hitboxos skineket használnak.