A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Armisael #98874 Az igazság az, hogy betaban meg amióta Live a game 0.6.9 vagy 0.7.0-ig én is mindig ott lőttem az IS4-t (pót lánctalpnál) Löwe és KT 10,5 L68 ágyúival mert a vezetőnyállásról rendszeresen pattantam.... Ezen a helyen 5-ből 4 szer stabilan vitte 1x nem ment át átlagban. Ennek nagyon örültem, hogy van egy hely ahol stabilan tudom lőni. Majd valamelyik patchben ez megváltozott a pótlánctalpas rész 5-ből 3-t megfogott és 1-2 ment át. Ez már nekem elég lutri volt, mert biztosra karok menni hogyha lövök akkor az harapjon is túl drága a skulló :P viszont ezzel ellentétben a vezetőnyillás lett ilyen puha mint az "alja volt" és ezért átszoktam arra. majd az utolsó patchben érezhetően erősítették a vezetői részt de még mindig azértstaibilan tudom vinni.
Szal lehet csak a random isten szól bele de én jelen pillanatban mindog a vezetőre lövök ha választani kell. De az a legjobb ha picit be van fordítva, mert az a kis rombuszt mindig viszi :D