418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mordawn #386946 Nem, ezt én is félreértettem.
A VK Bélából még ki kell fejleszteni és meg is kell venni az új 10-est.
A Maus ágon lesz kifejlesztett a 8-as és a 9-es. -
Rammsch31n #386945 ja, tudtommal ez a bünti érte. -
suba53 #386944 Sziasztok!
Kifejlődött Egérke, meg Emilke. Emilke most akciós, vele hamarosan megismerkedek.
Egérke sorsáról már beszélgettünk. A legújabb mondás fényében remélem jól gondolom:
Ha Egérke bent áll a garázsban az új német ág indulásakor, akkor megkapom helyére az új tízes nehezet.
Egérke meg elfoglalja az őt megillető helyet az új ág csúcsán. Valamint az új ág minden tagja kifejlesztve sorakozik mögötte.
Ha ti másként értelmezitek a mondást, akkor próbáljatok meggyőzni, hogy rosszul gondolom.
-
Angelus1991ster #386943 Ha valaki dezertál csata közben és önmegsemmisíti a tankját, ugye nem kap csata után se xp-t se kreditet? -
asolyom #386942 Azt a 68%-ot csak azért írtam, hogy elvileg a csapatunk sokkal jobb játékosokból állt, viszont az ellen lemming vonat beért a körbe, és engem azért b@szott szét az ideg, mert a "hiba a kapcsolatban" hülyeség miatt nem tudtam resetelni.
Itt meg szerencsére megint jó fostos HT-ok, és T9-esek voltak a csapatban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.02.01. 18:27:51 -
Plata #386941 XVM féle százalékot szard le magasról.
Szart sem számít.Hülye köcsög ma ugatott hogy 26% esélyünk,van ilyen olyan szar a csapat,oszt megnyertük,ő meg az elsők közt halt meg szar svéd t10-ével. -
asolyom #386940 Mondtam már, hogy mennyire szeretem ezt a nyüves játékot! 68%-os csatát buktunk el. Az összes piros ellen beáll a cap körbe Prohorovkán. Persze reszetelni nem tudok, mert jön a "hiba a csatlakozásban" üzenet.
-
UDES-nek adj egy kis időt, és top ágyú és motor nélkül még ne ítéld el, jó mapon és kellően tartva a távolságot igen jó tud lenni, ennek a tanknak a legnagyobb ellensége az arty, a térkép és a saját csapatod, fura de most ezzel élvezem legjobban a játékot,az mondjuk muris hogy az orosz 122-es ágyúktól félek a legjobban, legyen az Su100 vagy IS6 :D -
Igen, most 100, de ehhez képest lesz tuti nerf, a sandboxokban csak tesztelnek vállaltan túlhúzott paraméterekkel, az hogy nem lett bevezetve semmi az elsőből, nem azt jelenti hogy semmi nem kerül be, mert eleve többlépcsős sandbox lett belengetve, amikben különböző változtatásokat tesztelnek a könnyebb feldolgozhatóság miatt és majd valamilyen formában supertesztek után finomhangolva belapátolják. -
Kryon #386937 Ezek
Ha azóta meg nem gondolták magukat. -
R3nton #386936 Most ez komoly? És milyen osztályok? Mondjuk valami rémlik, hogy assault TD, meg támogató med, brawler med. -
Jók ezek az éves ciklusok....
1 év TD
1 év med
most 1 év HT lesz a meta? -
Kryon #386934 Új járműosztályok lesznek a mostaniak helyett. Annak megfelelően balanszolnak majd mindent, hogy milyen feladatkörbe sorolják. -
realcsabi #386933 A távolság most is befolyásolja az átütés értékét ap és apcr lövedékek esetében... csak most 100m-től kezd el csökkenni, sandboxon pedig már 50m-től. Attól meg szerintem nem kell tartani hogy behozzák normál szerverre, figyelembevéve hogy az első sandbox szerverről se került be semmi a játékba. Vagy igen?
Persze ez a változtatás nerfet jelent, de maga a mechanizmus most is a játékban van. A heat lövedéket pedig egyáltalán nem érinti az átűtéscsökkenés sandboxon. Hát meglátjuk mi lesz, ha lázong majd a plebs akkor valószínűleg semmi. -
R3nton #386932 Akkor a Leo1, Pantherek, és az ilyen sérülékenyebb sniper medek mennek a levesbe, vagy kapnak egy átütés buffot? -
tutyimutyi2 #386931 kezdetben a halál utca két végéből lövögettem a kupoláját késöbb meg már kb 20méterről lőttem a hasát és a vezető kukucskálót. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az átütés távolság függvényében mindenképp bejön, csak a mértéke kérdéses. -
tutyimutyi2 #386928 VK B-vel 248-as átütéssel mégis hol lehet szemből átlőni az ST-I-t?Lőttem a hasát a frontján lévő kukucskálót illetve a tornyán lévő kukucskálót de minden honnét pattant. -
R3nton #386927 Hát remélem nem jön be az átütés nerf -
BC25AP annyira nem op, ha van batchat sztem felesleges
cent 8-9, vkdb buffok csak arra jók megüssék az átlagos szintet, tehát nem éri meg foglalkozni vele
T110E3 nagyon jó lesz ha bejön a lőszerátütés nerf
8-as japán a legszarabbak közül való és az is marad, ellenben a 9-10 új HE lőszeres lövegekkel elég kényelmes bontógépek lesznek, páncél buffot is kap a 10 es
OBJ 268 gyenge lövegkítérítés, sülyedés, lassú lövedék és papír páncélzat miatt kopott ki, nemigen éri meg
-
R3nton #386925 Már nincs sok tank, amit kihúzhatnék, úgyhogy érdeklődnék pár alacsonyabb szintű tank iránt is:
BC25AP szerintetek milyen, megéri megvenni 9-esnek, ha megvan a 10-es is?
Centurion 8-as, 9-es így, hogy buffot kapnak majd?
VKDB buffal szerintetek, vagy így is egy rakás fos lesz?
T110E3-t megéri kifejleszteni?
8-as japán heavyről vélemény?
OBJ268-al érdemes foglalkozni, vagy halott ügy?
Köszi! -
R3nton #386924 Viszont az 8-as AC nagyon jó. Az a döntött 150es front elég morci, igaz vannak weakspotok. Nagyon tetszik, és még csak a kiságyú van rajta. Tegnap kioktattam az enemy IS-3-t közelharcból vele
. Cant wair for the 9-es FOSSSS. Jó lesz az, azon kevesebb a weakspot, és 180-as front döntve. Ha nem fog gyulladni, lehet prém fogyóeszközzel fogom használni, pedig azt csak artyn használom, artyzni meg nem artyzok. Mondjuk a 10-es meg epic shit, de állítólag fog kapni egy autoloader 120-ast. Ha ezt fostalicska hallaná, hogy én az ágán tankot fejlesztek ki, TD-zek meg ilyesmi. Ráadásul még el is ismerem, hogy a 10-es egy szar :D
-
R3nton #386923 Én tegnap megcsömörlöttem. Jellemformáló. Leszedtem a 10 százalékos optikát, és ráraktam a vizes lőszerrekeszt. Nem annyira vicces a 90 másodperces töltés. Az a baj, hogy néha már idegből akarsz sebezni, és ha lepattan, vagy mellémegy, kicsit jobban utána mész, kimész a dob mögül, és BÜNTETNEK. Track, modul, legénység, fele HP off, lőszerrekesz minden. Utálom a tankot, de az UDES-t is, igaz az is stock. Nincsenek olyan mapok, ahol ezeket a klasszik TD-ket lehetne használni. Mondjuk a 9-es 10es még valamennyire használható lesz, mert a 120-as lövegek nem ütik szemből őket, és ha felspotolnak még van egy kis esélyed, ha nem valami böszme lő rád. UDES-t felspotolják, akkor annak annyi. -
pett3rson #386922 Nekem az volt nagy élmény benne, hogy végre tudtam sebezni nagyobb tankokat is. Szerintem a csőlehajlás és a nagyon erős ágyú miatt szerethető. Ha top tieres akkor ugye szinte verhetetlen, persze ügyesnek is kell lenni hozzá, ami nem mindig sikerül :) Nekem bejön a stílusa. -
asolyom #386921 Mégis nekem érthetetlen módon az AMX 13 75-tel jobb az átlag dmg, mint a Bulldoggal. -
asolyom #386920 Hát pedig Ensken, és Himmelsdorfon nagyon fontos a camo.
-
legalább az m6-ról viszem az ágyút,nem kell a meggymagköpködővel szenvedni,ultravicces mikor néha látok olyat aki a 76-ossal van T29ben! :D -
Plata #386918 Francia light-ok elég vackok,én csak azért fejlesztettem ki az Amx 13-90-et most gyorsban hogy megkapjam a T9-et ingyen. 
Francia light tankok mozgásra sem olyan jók,kivétel az ELC,azzal lehet ökörködni,de az M41 meg T49 mozgása is sokkal élvezetesebb,lehet vele jót rallyzni,mondjuk lehet a WZ-132 is jó lenne ilyen módon,de azt sosem fejlesztettem ki, a kínai tankoktól herótom van,a ruszki is csak Mt25-ig van meg.
T49-el még ütközni is lehet,olyan kamikaze-kat tudok vele csinálni hogy csak na.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.31. 21:24:10 -
asolyom #386917 Azért akkor is illett volna a francia lightoknak utána nyúlni. Talán most normálisra sikerül a balansz ezzel az új tervezettel. -
yossarianHUN #386916 Mert később érkezett, már a power creep időszakban. A franci lightok még első generációsok, nem véletlen, hogy a 13-90 is egy röhej a legtöbb T8 lighthoz képest. Hivatalosan ugye ezt azzal magyarázza a WG, hogy hát a camo meg a passzív spot blablabla, de hát tudjuk, mire mennek ezekkel a franciák. -
asolyom #386915 De akkor nyilván a többi <T8 LT is nerfelve lesz főleg, hogy csak +2 MM lesz. Kíváncsi vagyok, hogy a Bulldog 10-es tárával mi lesz. Eddig sem értettem, hogy a T7 amerikai miért kapott majdnem kétszer annyi tár potenciált, mint a T7-es francia, nem is beszélve jobb ágyú statokról, és a vstabról, ami ugye az AMX-nek nincs. Király a balansz! 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.31. 21:17:26 -
yossarianHUN #386914 Igen, 4-es tárja lesz. -
Plata #386913 Jah de gondolj bele,kapsz egy ingyen tankot,amit elpasszolhatsz.
-
asolyom #386912 Köszi. Hát nem lesz egy csoda tank. Egy tárból 600 sebzés, ennél a T7-es AMX 13 75 is többet csinál, akkor az nerfelve lesz, vagy mi? -
suba53 #386911 Azok a franciák kifejezetten jók. Végig 3 fő a legénység, és gyorsan fejlődnek ha csajok. Úgy hogy ezt megéri kihúzni mindenképpen.
A Leora visszaraktam a kisebbik ágyút. Kicsit megnyugtatóbb így vele a játék. Így kb azt tudja az ágyú, mint a brit Cometé, de megvan a brutál jó süllyedése is.
Most még csemegézhetsz az ágak között. :-) Nekem már nincs sok választásom, azokat húzom, ahol még nincs kifejlesztve a tízes.
És a Svédeket természetesen.
-
Az Emil2 sem arról híres hogy rekord sebzésekkel zárja a meccset, hanem hogy a tornyával mega sebzést tankol ki és tartja a pozícióját, a kajla lövege és a szar szűkülése annak sem könnyíti meg az életét... -
Igen, sajnos minden paramétere annyira lel lett hangolva hogy használhatatlan a tornyán kívül vagy nagyon szituációfüggő, kb mint a T32 ami ha úgy dobja a térkép meg az mm akkor kilőhetetlen stb. ha rosszat dob akkor a legszarabb tier 8 as..., az Emil2 ő már egész jó vagyis kevésbé szituáció függő, a Kranvagen meg nagyon jól játszható, mert a töltésidő-célzásidő-dinamika-páncél összességében azzá teszi.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.31. 20:56:18 -
yossarianHUN #386908 Ja, aztán sírtak miatta, és szétnerfelték. -
Kryon #386907 Ekkora nerfet kapott? Teszten még jó volt.