418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #99523 Persze vesztettünk.. ugyan miért persze? Simán csak átlagos csókák.
Többen vagyunk akik csavaroztunk ki wargamingos gyereket még OP tankból is...
Itt egy példa, még mindig emlékszem rá
(az hogy tényleg WGs volt kitárgyaltuk, ne kezdjük újra :) )
Még abból az időből amikor a T54 friss OP cucc volt, a P2 volt az ellenfele német oldalon és mindenki félt tőle (az is volt amúgy). -
20+ garázshelyem van, szóval nekem ne mond :D -
lammaer #99521 Érdemes megvárni amikor féláron adják a garázshelyeket.... 150 HUF azért nem összeg :) -
megakoko #99520 asszem össze futottam a WG-s srácokkal
250 goldot ajánlottak ha nyerünk persze vesztettünk -
Az ilyen győzelmeket szeretem leginkább,még akkor is ha nem éltem túl.A balance miatt a csapat fele már az elején temetett bennünket de a végén a sok type sírhatott. :-)
-
inkább 5 darabod lehet alapesetben. A prémtankok persze nem elérhetőek, amiket goldért lehet venni. Garázsbővítéssel 5nél több tankod is lehet, de az pénzes opció. -
Attiska #99517 A kis Panzerjäger I is nagyon jó szakavatott kezekben. -
Én többnyire TD-vel tolom,bár még csak Tier8-ig van tapasztalatom velük.Általánosságban csak Lammaert tudnám ismételni de néhány apróságot még hozzá fűznék.
Szerintem a német ágon a MarderII kiemelkedően jó,van vele bőven sikerélmény a kicsik közt.Érdemes vele pár száz csatát lenyomni.Utána a JP-ig átlagosak.A JP a hosszú 88-al szintén nagyon tetszett.Mióta a Ferdin megvan a 128,azzal is élmény a játék de stockként kiszenvedni vele azt a 63K xp-t ami ehhez a fegyverhez kell....hát az nem volt akkora buli. :-)
Orosz ágon a SU85-ig hulladék,az viszont a 107-essel a tier5 egyik legjobb járgánya.Most is azt használom farmolni mert nekem jobban bevált mint a KV vagy a PzIV.Utána a su100 és 152 átlagos viszont az ISU 152 a BL10-el nagyon brutál fegyver.Igaz hogy a páncélja papír ennek is de az az ágyú....A KV3 szintű tankok egy lövés 100%-ról..(már alig várom az objectet,aminek már páncélja is lesz.)
Az amcsiknál kis szinten a T40 szerintem kiemelkedően jó de nekem a forgó torony ellenére sem jött be a volverine és a slugger.Tier8-ig átlagosak,a T95 meg még nincs meg.
Röviden ennyi az én tapasztalatom a TD ágon. -
lammaer #99515 Minden nemzet, minden típusú tank elérhető mindenki számára. -
Murlo91 #99514 persze, bármit elkezdhetsz -
SzocsA #99513 5 féle tanktípus közül lehet választani! később tudom módosítani vagy a másik típust kipróbálni? -
Destydeme #99512 Emiatt kezdtem el a Td-ket. -
lammaer #99511 Én megmondom őszintén, az egyedül előrerohanó tankot ki szoktam osztani ha nekiesik a csapat szidalmazásának. Konkrétan az az Ő hülyesége, ha nem figyel hogy mi történik mögötte.
Igen, jobb lenne ha a csapattársak egy falkában tudnának úgy támadni ahogy kempelni tudnak (mert az a nyerő dolog), de ha nem mennek és a toptank ezt figyelmen kívül hagyva előremegy és meghal... nos az csak és kizárólag az ő hülyesége. Nem a csapat nyomta neki a W gombot... -
Jaja, tök fölösleges, úgyis csak szétszednek, inkább valami jó helyen kell elbújni, és szétszedni őket. Előbb komarinon egy KV-val védtem volna az egyik oldalt, de amikor megláttam a két IS-4-et, meg a KT-t, akkor szépen elbújtam, az IS-ekre párat rálőttem, a KT-t meg szétszedtem. Vége döntetlen lett, de ígyis úgyis az lett volna, mert nem volt tank a bázison, aki az IS-eket sebezni tudta volna akár. -
Murlo91 #99509 Na én a WOT-al érzem ezt most, de elhatároztam egy whiskey és két cigi után, hogy csak azért is:) -
lammaer #99508 Ha látod hogy nem jönnek, akkor ne nyomuj. Figyelj oda mit csinál a csapat és alkalmazkodj. -
Mikor B2-vel megyek, 5-6 tank engem lő, 10-20 méterre tőlem, és a csapattársaimnak csak annyit kéne tenniük, hogy kicsit későn, de utánnam jönnek, és pikk-pakk szét tudnák őket szedni meglepetés szerűen. Nem, ők cempelnek tovább , és nézik messziről hogy szét szednek. Mintha muszáj lenne. A segítség + kövessetek gombot meg ők biztos nem látják... -
az ilyen engem is bosszant -
lammaer #99505 Bár negyed annyira tudtam volna sikeres lenni EVE PVPben mint te :)
Sajnos sosem tudtam igazán ráérezni az irányításra meg a 3d űrharcra :) -
magyargyerek #99504 Csatáztam a KV-vel. Megindultam senki nem jött segíteni tíz csapattárs tétlenül állt és nézték mire jutok, 4 kicsi ellen körbelőtt ezek meg nézték totál nem normálisak jönnek játékba szörnyűűűű...közeg. -
Murlo91 #99503 Oké, holnap megpróbálom előásni, ha megvan még. Ja és előre is köszi a türelmedet, kelleni fog, most nem sabre-ban fogok ülni :) -
lammaer #99502 Mondjuk a 6-7es tier elég gyenge az annyira nem is. Inkább csak átlagos. -
lammaer #99501 FAQt neked (is) írjuk...
"Páncélvadász
Német: pontos és erős löveg, valamint 8-9 tierben erős test, 6-7-es tier elég gyenge
Orosz: nagyot sebző lövegek, jól rejtőzködő gépek, sebességben jobbak viszont nincs erős páncélzatuk még szemből se (kivéve a legnagyobbat)
Amerikai: alacsony szinten átlagosak, bár a Wolverine és a Sluger az egyetlen páncélvadász, aminek van tornya (ez komoly előny). Magasabb szinten brutális front páncél jellemzi őket."
-
lammaer #99500 Az elmúlt pár napban többen írtak már ilyesmit, de aztán csendben maradtak. Keress rá hátha találsz ilyen hsz-t, de gyanítom azért nem pörögtek tovább az emberek, mert megkapták az aranyat, csak kicsit tovább tartott a dolog mint a bankkártya esetében. -
lammaer #99499 Oh, T29, Tigris pont jó, +-1 tier bőven belefér. No, ha majd esz mikid akkor keress, szívesen platoonozok ilyen tierben. -
Murlo91 #99498 mintha már kérdezték volna elötted is mások. nézd meg a web oldalon a profilodban van e nyoma. lehet csak kicsit késik -
LACZKÓ JÁNOS #99497 Üdvözlet urak van egy olyan kérdésem vettem aranyat SMS-útján elfogadta a codot megköszönte az arany mégsem jelent meg a játékban valaki találkozott már ilyesmivel? -
Takuto #99496 szovjet amcsi vagy német páncélvadászok a legjobbak? ott mivel érdemesebb menni? -

-
Murlo91 #99494 leginkább T29, de van már fullos amx12t-m is:) meg tiger. kb ennyi ami számít. ja meg stugIII amit még szeretek. megyek szívesen, TS-hez viszont kell szereznem valami mikrofonos cuccot, mert perpill nincs. de majd megoldom.
Renagade: köszi meglett kozben:9 -
lammaer #99493 Murlo milyen tierű tankokkal tolod mostanság?
Én most Tier6on fekszek (tolom az AMXet), meg amig lángol a csatamezőn viszek vmi T8-at.
Ha gondolod és játszol éjjelente, vegyük fel egymást és platoonozhatunk teamspeakkel. Aztán miközben kilőnek tudunk trécselni hogy melyik pályán nekem mi jön be és mi nem :)
-
Renegade #99492 ott a képen a keresőben, na meg a FAQ-ban is :-) -
megakoko #99491 na végre meg tört a jég -
Murlo91 #99490 Ezt igy bontásban hogyan tudom megnézni? -
megakoko #99489 sajnos nincs csak a mi csapatunknál -
marchizor #99488 az ellenfeleknél egy sincs? :) -
megakoko #99487 asszem meg jöttek az esti NOOB-ok sorozatosan vesztem a csatákat -
rahotep #99486 Oké!
Ahoz csinálnom kell néhányat,de ha meglesznek beteszek egy párat.Legalább megtudom mit csinálok rosszul...:-) -
Én még nem láttam.
Meg lehet nézni minden tankra külön is....mennyi újdonság egy este.. :-D -
Renegade #99484 ja, aki még nem látott volna ilyet annak: a jobb szélső számoszlop az efficiency