banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Én többnyire TD-vel tolom,bár még csak Tier8-ig van tapasztalatom velük.Általánosságban csak Lammaert tudnám ismételni de néhány apróságot még hozzá fűznék.
    Szerintem a német ágon a MarderII kiemelkedően jó,van vele bőven sikerélmény a kicsik közt.Érdemes vele pár száz csatát lenyomni.Utána a JP-ig átlagosak.A JP a hosszú 88-al szintén nagyon tetszett.Mióta a Ferdin megvan a 128,azzal is élmény a játék de stockként kiszenvedni vele azt a 63K xp-t ami ehhez a fegyverhez kell....hát az nem volt akkora buli. :-)
    Orosz ágon a SU85-ig hulladék,az viszont a 107-essel a tier5 egyik legjobb járgánya.Most is azt használom farmolni mert nekem jobban bevált mint a KV vagy a PzIV.Utána a su100 és 152 átlagos viszont az ISU 152 a BL10-el nagyon brutál fegyver.Igaz hogy a páncélja papír ennek is de az az ágyú....A KV3 szintű tankok egy lövés 100%-ról..(már alig várom az objectet,aminek már páncélja is lesz.)
    Az amcsiknál kis szinten a T40 szerintem kiemelkedően jó de nekem a forgó torony ellenére sem jött be a volverine és a slugger.Tier8-ig átlagosak,a T95 meg még nincs meg.
    Röviden ennyi az én tapasztalatom a TD ágon.