418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Musztafakebab #99603 Hát ha vissza veszed megint csak több pénzbe fog fájni. Amúgy nekem a T29-el megjött a pénz a T32re. -
lexlutor #99602 FAQ-t kene olvasni! -
vfrtom1 #99601 Üdv.
Nem kell szidni sem a type-t ,sem az artyt. Venni kell egyet, és játszani vele. Nekem van mindkettő és igen élvezem ha a pálya másik végéről kilövöm a nagy nehézpáncélosokat illetve úgy lesebzem ,hogy nem tér magához. A többiek meg befejezik. Szeretem a leskelődő , rejtőző közepes harckocsikat meg tankvadászokat is. Kilőni. -
Destydeme #99600 1 új tank(stock) mindig gyengébb(pz38na),mint az előző,de már kifejlesztett tankod(pz38t).
Ezért nem tetszett a Pz38na,ahogy Random Work írta. -
Esetleg ha nem akarod kinyíratni magad, akkor csak előre mész egy bokorba rejtőzni és ott állsz mozdulatlanul. Nem lősz és nem csinálsz semmit, mert ha lősz, akkor láthatóvá válsz. A többieknek így is segítesz, mert látod amit ők nem. Ehhez kell rádió jó fajta.
Én sokszor kicsikén nem is harcolok, csak spotolok, mert ha egyszer használnám az ágyút, akkor azonnal kilőnének húszan a 10-ből. -
Attiska #99598 Nem egészen. Olyan helyeket kell keresni a térképeken, ahol Te jól látod az ellenséges felvonulásokat, de Te rejtve maradsz. A FAQ-ban van néhány tipp a felderítő helyekre, bár nem mindegyik pálya van taglalva. Mivel főként majd egy bokorban fogsz álldogálni, vegyél álcahálót és periszkópot, felderítéshez kötelező. Főleg, hogy most féláron vannak. -
Destydeme #99597 Meglátnak,mert a tankodnak kicsi a view range-je(eddig látsz el vele).Neked mondjuk 350m,nekik meg 450-500m.
Várj kb 30sec-et az elején és rohanj be hozzájuk,a legjobb ha cikk-cakkban mész,így nehezebb kilőni.A felderítésért is jár az xp.Kis tankal ennyit tehetsz,vagy ahogy írták,a többi kis tankot ölöd,vagy aki az artyt támadja(te meg mondjuk véded a saját artytokat).A nagy tankokkal nem neked kell harcolni,ha emiatt kikaptok az nem a te hibád. -
Ez nem olyan egyszerű, a kicsi tankokkal más játékstílust kell űzni a nagyok között. Nem feltétlen sebezni kell, hanem inkább felderíteni. A felderítés is ad pontot.
Egy új tank megvásárlásakor mind szívás, de ha felkerülnek rá a legjobb lövegek és tornyok, akkor ütősek lesznek. A PzIV egyik kedvencem, de a III is tetszett.
Orosz ágon a T-28 -ról azt mondták, hogy nagy király, de eleinte csak szívtam vele. Páncélban gyenge ezért más módon kellett játszanom vele, mint ami megszokott volt. A végére megkedveltem.
A német TD ág is nagyon élvezetes, imádtam a Hetzert és a StugIII-at. -
Destydeme #99595 Nekem PzIII/IV volt,de azt mondják a PZIV-el már élvezetes csatákat lehet menni és sebezni is tudsz.(75mm L/70es ágyú már sebez) -
dolorex #99594 Mit jelent pontosan a felderítés?Kör kezdetén berohanok az ellenséges tankok sűrűjébe kilövetni magam?:)Mert ha csak óvatosan megyek előre ők mindig előbb meglátnak. -
VanDaal #99593 Akkor a helyedben a DB-t választanám. A KT egy hét múlva is ugyanannyiba fog kerülni, a DB-n meg spórolsz kicsit legalább. -
Martens4466 #99592 WG -
Martens4466 #99591 Végre megvettem 2 napja az IS-t erre most olvasom a EG honlapon hogy féláron lesz 

-
Bmsrt #99590 A 38NA az scout,ha nagyok közé kerül,az a dolga hogy felderítsen vagy elkapja az ellen scoutját,vagy az arty-t.Ha a kicsik közé dob meg nyírd ki őket:)
Utána már jobb lesz,de Tier 6 az mindennel szívás,persze kivéve potgány tüzérség...
-
Később majd visszaveszem, de kell a T34 a patch előtt. -
Attiska #99588 A Pz38Na-val alapban nem lenne gond, de mivel bebassza az MM talán még Tier 9-es csatákba is, innentől kezdve a meccsek 98%-ban mehetsz felderíteni. -
Attiska #99587 Hát, akkor egész nap a gép előtt kellene ülnöm, ami nem megoldható, és prém nélkül még esélytelenebb. Pont a hétvégén járt le az egy hetem, nagyon durván visszaesett a bevétel. -
dolorex #99586 Kb másfél hete kezdtem a játékot, német vonalon.Pzkpfw 38-ról csak jót tudok mondani, remek eredményeket értem el vele.Eljutottam a PzKpfw 38nA-ra és akkora csalódás volt ,hogy újra kezdtem orosz tankal.Gyorsaságuk nagyon tetszik ,de már nem elég sajnos.Első 3 szinten sokat ért ,de hiába karikázgatok a nehéz tankok között 2 lövésből elintéznek, én persze örülök ,ha szedek vmit az élterejükből.T-34-85 után biztos át térnék a nehéz tankokra, ám megmondom őszintén T-34-85 után egy tank sem szimpatikus:)Pz IV.-től már csak jobb lehet a német ág? -
VanDaal #99585 Farmolj ki kb 800k kreditet 9-éig és probléma megoldva :) -
Amergin #99584 Ne add el! Olyan király amerikai tankod nem lesz fentebb, mint a T-29.
ha a Kv-3-at meg felviszik tier 7-be, akkor meg egyértelműen az lesz a magas tierek (saját tierjéhez képesti) legjobb tankja!
Higgy nekem. Én azon gondolkozom, hogy vissza kéne vásárolni úgy, hogy a hétem megszerzem a T-30-at...
-
Bmsrt #99583 Óh fasza már csak 10ezer Xp-a Jp,pont jókor!:) -
VanDaal #99582 Szerintem a repeszpáncél teljesen felesleges rá. Ami HE-val lövi, az amúgy sem sebzi, a többiek pedig AP-vel fogják lőni, az ellen pedig semmit sem ér. Én ventit, álcahálót és harmadiknak pedig periszkópot vagy töltésgyorsítót javasolnék, az anyagi helyzeted függvényében. -
Attiska #99581 Basszus féláron van a DB? Régóta tervezek venni egy ilyet, de kb. még 8 ezer XP és 100 ezer ezüst a KT... Most mit csináljak? :) -
Szerintem is több ágat érdemes húzni, de egy nemzetből. Én a németen haladok párhuzamosan és olykor nagyon jól jön pl. egy kis TD vagy Arty ha belefásulsz a heawy vagy med ágba.
Akkor kezdtem el orosz ágat húzni, mikor a KV-val találkoztam és láttam mekkora állat. Akkor már lassan tudtam kifejleszteni új tankokat német ágon és elkezdtem nulláról az oroszt.
Most belevágtam az USA ágba is, de csak alkalmanként viszem, ha nagyon kedvem van. Én Tigris és Párduc irányba húzok, na meg persze Ferdinand, mert szép! :D -
A T29-es félárral egy hetet késtek.
Milyen kár, hogy hamarosan el kell adnom, még 20k XP és meg lesz a T32:
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 6. 9:33:35
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 2 050
Szerzett kredit: 59 959 -
lexlutor #99578 ...aaaaa...... vegre elertem a buvos 10 milliot.. most meg el fogom kolteni minden szarraaaaaaaa...... -
szasza3477 #99577 szia szerintem maradj a német vonalon hosszútávon jobban jársz vele.Az orosz med vonalat kihúztam a T-43 ig de nemvagyok kifeküdve tőle,mondhatjuk megbántam a sok beleölt órát,át is nyargaltam a nehéz tank vonalra IS-re ami nem rossz csak azok az orosz ágyúk hajmeresztő dolgokat tudnak művelni.Na szerintem a német vonal a kezdeti cumi után jobb.De ez csak az én véleményem. -
Destydeme #99576 Szia.Először is el kell döntened melyik stílust akarod.
Ha a Tigris felé mész az a Heavy ág,(nekem is az van)."Lassú tankok",cserébe erős páncélzat és tűzerő.
Az orosz ágon ahol vagy jelenleg az a med ág.Gyors tankok,de gyengébb páncélzat.Persze onnan is át tudsz majd menni orosz heavy ágra.
A német ágon is átmehetsz majd a medek(Panter)felé,csak az hosszabb lesz a PIV felől.
Szal melyik stílust akarod,azt kell eldöntened. -
ilsalon #99575 Nyugodtan húzzad mindkettőt. Két ágat húzni nem probléma, úgyis kell váltótank kinyiffanás esetére.
Ha viszont több tankot húzol nem árt, ha azok egy nemzetből valók, mivel sok felszerelés azonos, így nem kell mindkettőn kifejleszteni. Különösen a német ilyen.
Én nagyons sok ágat húzok egyszerre. Amire nincs nagyon szükség, azzal csak duplázom, amire gyúrok, azzal játszom többet. Ha nincs prémiumod, akkor egyébként is szükség lesz kisebb gépek húzására is, hogy pénzt tudj termelni. -
zserrbo #99574 Am mit gondoltok a repesz páncél mennyire hasznos? A T25 AT-met gondoltam felszerelni egy repesz páncéllal és talán eg töltésgyorsítóval és egy cserélhető javító szettel. Esetleg vmi jobb tippetek van? -
dolorex #99573 Sziasztok!
Tanácsot kérnék, van egy PzKpfw 38nA német és egy A-20 orosz tankom.Mind2 IV. szintű könnyű tank.De nem tudok dönteni mivel mennyek tovább.Szeretem a Pz IV. Tigris az álmom, továbbá orosz részről T-34, T-34-85 ezek mind nagyon szimpatikus tankok.Egyszerűen nem tudok dönteni, orosz tankok gyorsasága nagyon tetszik nekem, de valamivel gyengébb a páncélzatuk.Kérem szépen adjatok tanácsot mivel érdemes folytatnom!:)
Köszönöm -
VanDaal #99572 Épp akartam reklamálni, hogy mintha sikerült volna megfeledkezniük valamiről :)
Mindenesetre köszi az infókat! Akkor most roham tempóban megveszem a JagdPz-t, és a cél, hogy meglegyen a JP 9-e előtt. -
Simulacrum #99571 A fórumban már van bővebb:
HALF PRICE:
Germany:
Tiger
Jagdpanther
VK3002 (DB)
USA:
M4A3A8 Sherman
T29
T25 AT
USSR:
T34-85
IS
SU-152
+ 50% off on gold consumables (25 g)
+ 50% off on equipment -
Simulacrum #99570 Köszi az infót, erre vártam már régóta és pont jókor is jött, mert van pénzem költeni.
Amúgy itt van hír róla.
The Specials last in a short period of time during which you will have a chance to get experience bonuses or discounts on a selection of consumables/tanks etc.
Gondolom akkor kilencedikéig lesz ez. -
Nazarov77 #99569 És tényleg, milyen kis rendesek, lehet ez a kárpótlás a használhatatlan francia event miatt. -
zserrbo #99568 Ha jól látom fél áron vannak a kiegészítők, bár hírt még nem találtam róla. -
Szegyenled? Ugyanmar... Az SPG a jatek resze, a neha (gyakran) toketlen MM-el egyutt. Par nyavajgas utan megszokja az ember / egyutt tud elni vele. Legalabb is kenytelen. :) Az egyik csataban srac nyavajgott a Tier 9-ek miatt, erre irtak hogy neki a tobbiek hogy ne hisztizzen, az agyujaval az ellen 80%-at ki tudja loni. -
Az valo igaz hogy a heavyknek szivas van. En meg konnyeden elspurizok az SPG-tuz elol aztan rohogok hogy a 2 mp-el elotti helyemeit tuzeli, a hazikot helyettem vagy egyeb tereptargyat. -
:D On csak nem egy boldog Type tulaj!? ;) -
Killer85 #99564 Köszönöm :)