418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
NH3CL #99723 Persze mivel nem meghal, csak megsérül... -
Renegade #99722 nincs -
SirArcheer #99721 És mivel nem szimulátor ezért a halott embert elsősegéllyel feltámaszthatod. (3000 pénz/ x arany) -
Attiska #99720 PzII-höz van egyáltalán HE? -
ilsalon #99719 Lőhetett HE-vel is. Másrészt, ha egy kicsit a valóságot mintázták, akkor a becsapódó lövedéknek nem kellett átütnie a testet, hogy kár okozzon. A belsejében már váltak le szilánkok a becsapódástól, ami meg megölte a mókusokat. -
SirArcheer #99718 Ha HE-vel lő akkor elvileg tudja sebezni a crewt. -
Renegade #99717 a géppuska lövedékek simán bemennek a nyílásokon :-) -
Zeller2 #99716 Csak nekem tűnik néja érdekesnek a játék?
Full upgrade-es kv-t lövi a pzII (15lövés) de 0 sebzéssel. Érthető mert még a dukkózást sem tudja megrongálni. Akkor a hogy a fa..omba tudja kilőni a driveremet és a rádiósomat???? Tiszta baromság...... -
Volt még egy másik csata is előtte, az még jobb volt, Is-7 meg E-100 pattogott az oldaláról, csak éppen bejött a hátamba egy AMX aztán kész...annyi volt.
Szeretem kívülről nézni a tankot lövés közben :) -
Meglett a T32, már csak röpke 200e XP és meglesz a T34 :)
-
ilsalon #99713 Ja én csináltam ki úgy T54-et, hogy háromszáz valamennyi sebzés menetből, majd ötszázvalamennyi rammolásból. Utána már könnyű volt a dolog.
-
VanDaal #99712 T-54-et alig látok a Type hype óta. De Type-ot kaptam már el így :) -
lammaer #99711 E50 az ramkirály... :) T54-et szoktak úgy ölni hogy belelőnek aztán adnak neki egy rammot. Itt visszájára sült el az oroszok azon igyekezete hogy kicsesszenek a németekkel. Mert jó nehézre csinálták az E50et hogy ne legyen agilis (mig a T54 pehely), a ramnál viszont a súly számit.
T54 - 38T
E50 - 64T
Még P2-vel is érdemes belemenni, van 10T felesleg rajta a t54hez képest (bár asszem itt a tier különbség beleszol egy picit). -
VanDaal #99710 Heavy-knek nem igazán szoktam nekimenni vele. Ha arty-val, meddel vagy TD-vel ütközök, attól nem szokott sok hp-t veszteni. De összességében viszonylag ritkán közelharcolok vele. HE-vel meg úgysem lövi senki, ezért én nem tartanám rá olyan fontosnak azt a repesz páncélt. -
Haverral tüzérkedtünk, ezt kapta:
Csata: Karelia 2012. február 6. 14:17:33 Jármű: S-51 Szerzett tapasztalat: 777 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 24) Szerzett kredit: 18 930 Csatában elért Achievement: Lopakodó, Megszálló
Baromi jó / izgalmas kör volt! -
"The description is misleading, since the actual accuracy rating of the gun is not affected. What happens is that the aiming circle starts out 20% smaller, but the size when fully aimed remains unaffected. Use in combination with an Enhanced Gun Laying Drive for maximum aim time reduction."
Na, ebből már világos, akkor erre kell ráhajtani. -
lexlutor #99707 ..mondjuk azerta repeszpancel eszembejutott, ha mar rammolasban olyan jo. mennyire erzekeny az utkozesekre amugy? -
VanDaal #99706 Igen, használható, és igen célszerű :) -
lexlutor #99705 ..az online techtree szerint, ugyanaz a stabilizator megy mindkettore. az h mennyire celszeru ez a kombo e50en nem tudom. en is most tartok a panter2nel, ott bevallt. nem tervezek mast az e50re. -
davidbog #99704 Így kell ezt csinálni. Nekem Ensken volt olyan E-75-el, hogy 14 találatot kaptam S-70, Kwk44 lövegektől és maximális HP-val éltem túl.
Miért nem használod gyakrabban a shift-et? Ebben a csatában is legalább 2 lövésed ment mellé emiatt. Pláne az IS-4-él, olyan kevés lőszer van hozzá (többek közt emiatt se szeretem az IS-4-et). Amikor sok tier 9-10-es van és jól játszik az ember akkor el tud fogyni az a kevés lőszer. Volt, hogy IS-7-nél csak 1 darab AP lövedékem maradt, pedig nem igazán volt tier 9-10-es csata. -
Scharnhorst #99703 Üdv!
A P2-en megvásárolható Vertical Stabilizer Mk1 ugye az E-50en is használható?
Illetve a töltésgyorsító és ventilátor mellé ezt célszerű megvásárolni? -
Mi A trükk? -
Az már megvan, venti, meg ilyenekre gondoltam.
A stabilizátor az úgy működik, hogy a célkereszt mozgás közben ugyebár 20%-al kisebb, tehát ha megállok, akkor erről a 20%-al kisebb körről fog szűkülni a célkereszt, ami miatt a célzási idő is ennyit javul? -
BL-9-et,aztan amit akarsz.Motort,utana meg a lanctalpakat, a torony maradhat az az 50hp nem dob sokkat. -
lexlutor #99699 ..mivel orosz en elsokent celzasgyorsitot vagy stabilizatort raknek ra eloszor. -
IS-3-ra melyik kiegészítőt vegyem meg elsőnek? Így féláron talán összefarmolom egyre a pénzt, ezért érdekel, hogy melyik a legfontosabb. -
lexlutor #99697 egy sem volt iylen. ezert nem is ertettem, miert mondtad ugy, mitha tudni kellett volna mire szamithatunk. max annyit h lesz akcio, azt csokolom. erre epiteni szerintem nem lehet, plane ha ketyeg a premium. -
virkir #99696 + lexlutor
Mondjatok egy event-et amikor előre lehetett tudni mi lesz benne.
-
stoppos #99695 Nekem pont fordított a problémám. :) Lassan tudnék venni tigrist, meg józsef sztálint, a t-34-85 pedig már ki is van fejlesztve. Pénz az viszont nincs elég. -
Kipróbáltam Himmelsdorfon Is-4-gyel A trükköt :)
És bevált, nagyon jó :D E-75 ellen voltam ami fullos volt és nem vesztettem HP-t sem. Pedig nekem csak Bl-9-esem van.
Replay -
Nézem az akciókat, de nem tudok felfedezni benne német tankkal használhatót, azaz léynegset, E-75 vásárlás előtt állok, gondolom ebből nem lesz félárazás :-) -
Martens4466 #99692 az kint volt, de az nem hogy melyik lesz az amire vonatkozik majd -
PetiPetiHUN #99691 Nekem S-51, KV-1S, M12, T30, T20, T28, B1 és az AMX40 van kifejlesztve és várja az akciókat. A T20 már vagy 5 hónapja van meg. Figyelgettem az amcsi szerver akcióit és ott volt félárú akció múlt hónapba - volt T20-as is de itt nem :( - így vártam az IS vásárlásával. De tervbe volt véve mert jó lenne az IS4-et kifarmolni mielőtt 10-es lesz. -
VanDaal #99690 A francia med/light vonalon melyik tanktól lehet stabilizátort használni? -
bgabor #99689 Mellesleg én a Type59-re meg az artyra nem lennék olyan büszke, inkább titkolnám a helyedben.
-
lexlutor #99688 ..a hir kintvolt, csak az nem h megis miket fognak akciozni :) -
bgabor #99687 Dehát nem agyatlan tahó gyökérnek készül a srác, hanem csak jobban akar farmolni a tankjával. :D -
virkir #99686 Pedig kint volt a hír már legalább egy hete a februári event-ekről.
Itt is többen linkelték. -
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. február 6. 13:40:40
Jármű: T-43
Szerzett tapasztalat: 1 962 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 342 nem szoktam be másolni de ez ritkasag-alulról a 3-dik voltam. 4-kill em volt.Most elösször volt olyan hogy összedolgoztunk eggy Type-al. -
Martens4466 #99684 Akkor nem csak én jártam, így a tank vásárlással. De ha legalább akcióznak akoor tennék ki elöbb hogy lesz ilyen akció és az ember nem verné a fejét a falba hogy most fele annyiért meg tudja venni