418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt #99923 A masutól RETTEGEK,ezen meg...Hol az alja hol az alja...durr bele,torony,kémlelő izé?Durr...
Sokkal eredményesebben veszem fel a harcot az E-100-ellen T9-10 tankba mint a masu,vagy Is-7 ellen,enyi.
Amúgy igazad van sűrűben látni E-100-at mint bármi mást:) -
E-100-l többször találkozol mint Maus-l:D -
Bmsrt #99921 Persze. -
Ninju #99920 Azzal ugye számolsz, hogy a JP-ben csak 80%-os lesz a brigád? -
Bmsrt #99919 Kifejlesztve:
A következő tank kifejlesztve: E-100. Elköltött XP: 183 010. Elköltött szabad XP: 0.
Hogy megveszem-e,az általam legtöbbet kinyírt T10-tankot???
NEM!!!
Megoldottam a Jp-crew gondot már csak 8ezer xp a Tiger(P) befejezése,abban 100camós+80%javítós crew van,ők jók lesznek:) -
esti company xd
-
Dorgal #99917 A fater pénztárcájának meghekkelése,ugy hogy ne vegye észre,és persze prémre költeni. -
marchizor #99916 és amúgy az se baj ha éppen még nem töltöttél be, mikor már felértél mondjuk Mineson a dombra, mert a 64km/h-nak köszönhetően simán megkerülöd a sziklát, mire az ellenfél odaér :) -
marchizor #99915 Viszont többször pattannak le erről a tankról, mint eddig akármelyik tankról med ágon. :P -
marchizor #99914 35-36 sec reload time, szerencsére ezzel már tudsz jobban lefelé is nézni a csővel, mert a Lorraine ugyanolyan volt (neked gondolom lesz), mint a 12t, és fostam, h a BC-vel is szopni fogok 1-2 kisebb kavics miatt... de nem!
amúgy 64-el elszaladgálok a map egyik végéből a másikba, ha éppen ott kell segíteni, illetve a 2 bázis között is faszán lehet mozogni, ha pl. baj van és foglalnak. Free XP-t mindenképp tartalékolj a lánctalpra, mert azt a 24k XP-t nagyon kínkeserves stockkal kiszenvedni, alap lánctalp teherbírása miatt még az ágyút se lehet rátenni -_- amúgy a Lorraine-en, így visszagondolva, nem biztos, hogy érdemes kifejleszteni a tier XI, illetve X-es motorokat, mert annyira jelentős változást nem tapasztaltam velük és így megspórolsz 60k (vagy mennyi) XP-t :)
jah, és még ami negatív, ez a 30 töltény kurva kevés olykor, nem érdemes nagyon messzire lövöldözgetni vele (bár elég pontos), mert hamar azon kapod magad, hogy már csak 2 tár maradt.. ammot sü'rü'n lövik ki ebben is, mint Lorraineben, több csatát is szoptam úgy, hogy kilőtték 1x, megjavítottam, aztán kilőtték még1x, és várhattam éveket az autoloaderre ^^ -
lammaer #99913 Beszámolót... :)
Ez se tölt be amikor a hillre rusholsz vele? A 75-90-el nagyon megjártam, hill rushnál már fenn voltam a dombon, csak éppen az ágyú még nem töltött be. Kellett egy kicsit szaladgálnom fenn mire lőhettem (vmi 40sec a reload) -
1 csatám Tigrisel
-
lammaer #99911 Nekem Win7 FF9-en megy. Hát van ott még pár beállítás, nemtom melyik mit jelent... -
sajnos dobálja fel tovább ha a folytatásra kattintok :(
de xp-n ff7-en működik, csak win7 ff10-en nem, illetve félig, ha a nem re katt megjelennek a boxok, de a tank körvonala nem
a configban nem lehet ennek az időkorlátját beállítani? -
marchizor #99909
a trollok királya 8) -
Zeller2 #99908 Mikor megláttam hogy hova kerültem (bár ma ez van porondon) gondoltam na itt sem kell labdába rúgni.
Azért sebeztem elég szépen és egy type59-es skalpját kiakaszthattam a falra. :) -
lammaer #99907 Na tényleg, annó milyen gyakori volt a 15-0, manapság sztem nem is láttam... -
Zeller2 #99906 Na ilyet sem láttam még. :D
Nem elhanyagolható tény hogy milyen kaliberű tankok voltak a csatában és .....
http://www.kephost.com/view3.php?filename=rdr1fydijwezizxxs55x.jpg -
Nájsz :) -
A maga kategoriajaban nagyon is okes, ha felevente egyszer top tier vagy vele, szetlosz mindenkit. -
lammaer #99903 Engedd tovább hadd dolgozzon az a parancsfájl. -
nekem még így sem töltődik be, se ff-en, se krómon. 2 különböző gépen próbálva :(
(másnak sem)
"..a parancsfájl leáll..." hiba üzit dobja
vmi más 5let? -
Kifejlesztve:
A következő tank kifejlesztve: PzKpfw VI Tiger. Elköltött XP: 45 050. Elköltött szabad XP: 0.
-
Mágikus pajzs, pszi erő, tudatkontroll, sasszem, stb..
-
pirdi #99899 Nem tudjátok, mi lesz az a +17 tulajdonság a legénységnek?
-
lammaer #99898 Repair kitet vegyél...
Ha a motor tönkremegy szarj bele, ha a rack vagy az ágyú akkor azt javítsd meg. Motor nélkül lehet élni, rack nélkül nincs értelme. -
Wet amo rack meg fill fueltank with CO2 ezeken segíthet. De én speciel nem vennék rá egyiket se, ha a KV-n meg KV3-on kibírtam ezek nélkül, csak nem annyival rosszabb a Tigris ilyen szempontból. -
pirdi #99896 Sziasztok! A tigrincsre mit érdemes venni? Már csak a legjobb motor hiányzik, de folyton a motor vagy a lőszer megy tökre. -
Renegade #99895 nem baj az, így nem lesz belőle több és a meglevő rutinos puffancs pilóták még jobban tuidnak mészárolni :-) -
lammaer #99894 Létfontosságú változtatás, de tényleg. Eddig nem bírtam aludni hogy miért van egy francia tank német kézben a játékban. De már tudok :) -
lexlutor #99893 .. mai hirek az is, h a zsakmanyolt ex-francia nemet premium tankokat is kivonjak a forgalombol. az indoklas: a francia ag miatt. hmm.. nekem fura. de lenyeg h a garazsban megvannak :) -
Zeller2 #99892 Nekem nem volt egyértelmű a válasz.Úgy is érthető hogy pl: kigyulladok és elhasználódik mert a legénység eloltja a tüzet vele magától vagyis elhasználom.
De így már tudom hogy nekem kell tüzet oltani.:) -
lammaer #99891 Szerinted ha automatán használná, miért írtam volna azt hogy "amig el nem használod?" -
Zeller2 #99890 Köszi
Automatán használja vagy nekem kell "aktiválni"? -
lammaer #99889 Amig el nem használod őket. -
Zeller2 #99888 Ha veszek tűzoltó készüléket,elsősegély dobozt,stb azok meddig érvényesek? -
lammaer #99887 Főleg ha kicsi a méret odalenn, azt lehet BL10el kompenzálni :D -
Befejezésnek egész jó kis meccs volt.Jó éjt mindenkinek!
A BL10 azért sok mindent tud kompenzálni,bár itt nem volt baj az MM-el.
-
lammaer #99885 Leginkább nekem is ez a legnagyobb fájdalmam a matchmakerrel.. amikor nem elosztja a tankokat hanem csoportosítja... legtipikusabb ugye a Type falkák létrehozása, de van más hasonló - pl himmelre egyik oldalra 3*T30, a másikra meg 3*E100.
OK, nem lehet tökéletesen elosztani, de azért az egyik E100 cserélhetne a T30al :) -
pirdi #99884 Az összeesküvés-elméleteket a C.I.A. által pénzelt, egyiptomi piramisokat építő földönkívüliekkel együtt dolgozó izraeliták találták ki, miközben ötleteket gyűjtöttek a K.G.B. akták megsemmmisítésére, amik a nácik titkos programját tartalmazta, egy szuper agymanipuláló biológiai fegyverről, amit a káthágói elefántok hurcoltak be Európába. Ez volt a már kihalt nyelven a: MMORPG