418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• brasco84
    mi tartott vissza hogy visszamenj és védd a bázist? érthetetlen.
  • bardocz
    Panther2 van annyira jó, hogy még a maradék 55k xp-t végigszenvedjem a sima Pantherral, vagy inkább adjam el a picsába, és vegyek a helyére egy Jpz4-et, aztán gyúrjak rá a TD ágra? Panthert meg jpz4-et is utálom, szóval ez most nem szempont.
  • marchizor
    Na egy epic battle BatChattel, aminek a végén elfogy a skuló, balfaszoskodok egy sort egy DB ellen és nem sikerül lerammolnom egy IS-4-et 64-es sebességnél 1%-ról.
    replay - akit érdekel
    Nem egy "tank ász" kör volt, viszont elég vicces 1-2 helyen, azért tettem fel :D
  • dsandorkislang
    jó estét
    tudna vki választ adni arra hogy mért nem írja a rendszer fel a pontjaimiat mikor 0 sérülésem van? Illetve nem egy esetben levonást csinál mikor minden tank a garázsban van?
  • Pongyi
    Jajj köszi:D Igazán jól esik a dícséret:) Há igen próbáltam elterelni a figyelmüket a nagyoknak hátha a mieink észbekapnak és kimozdulnak amit végülis sikerült elérni, csak addigra már késő volt mert befoglalták a bázist.
  • Pongyi
    Erre én is rájöttem még a 7.0-ás tesztszerveren. Azóta alkalmazom is rendszeresen, ahol csak tudom. Teszten pont ugyenezen a mapon, ugyanebben az utcában csak a másik oldalon álltam be egy T34-el, és ott tartottam fel egy IS7-est meg egy MAUS-t vagy 3 percig. Amikor lőttem kicsit hátragurultam, utána egyből előre, emiatt vagy pattantak vagy csak letrackeltek. Végül kilőttek de addigra a többiek befoglalták a bázist.
  • Belkar
    Ez igaz de legalább jól néz ki :D De egyébként méretileg nagyjából megegyezik a két torony szóval nem olyan vészes.
  • Destydeme
    Szia.Megnéztem a csatád.Okosan berohant mindenki középre,hátul meg senki.Ez 50%ban sztem így van.
    Ha számít,nagyon jól toltad.Ahogy beszambáztál a Ferdi,E-75,Is-4 közé,az frenetikus.Csak lestek.A Ferdinek adtál szeretetet rendesen,előtte meg ahogy az Is-4et körbetáncoltad...pazar volt,csóri a lassú toronnyal próbált szkennelni,nem sok sikerrel.Nem rajtad múlt.
  • Pongyi
    De nem hiszem el h képesek elindulni mind egy oldalra, és utána csodálkoznak h másik oldalról jönnek 4-5-en és befoglalnak. Akkor meg kattintgatnak h vissza a bázisra. Meg h a gyorstankok menjenek vissza. Vagyis ÉN a 13-90-el menjek vissza hősködni meg kilövetni magamat, és még ugyis bukjuk valszeg. Hát egy LÓFASZT megyek vissza mostantól. Régen mindig visszamentem.
  • Sippie
    hmm, csak a turret modifikációtól a hitbox nem változik meg, ha pedig teljesen más a torony akkor jól átbassza a felhasználóját ha szembe jön egy. Nem?
  • Belkar
    Ezt ismeritek? :D E-100 tulajoknak jól jöhet

forrás
  • Random work
    Lehet az én hülye elméletem, de azt vettem észre, hogy tankonként figyeli.
    Ha egy tankkal jól tolod, akkor elkezd berakni nagyobbak közé. Természetese ott kis senkiként megpecsételődik a sorsod főleg ha a csapat is fasz. Amennyiben elkezded elbukni a köröket csúfosan, akkor egyszer csak visszakerülsz és újra top tank leszel. Az nem számít ha nyer a csapat, csak te halsz ki. Az kell, hogy folyamatosa veszítsetek.
  • Thoryne
    Prémium accot alkottam ma dél körül... na azóta úgy 10% a win rate és 0% a túlélési arányom. Ez valami megtévesztés lesz, tudnak az elméleteitekről :D
  • darki81
    Na beálltam ugyan úgy ahogy az is4 a videóban, ugyan ott :D
    így kell beállni a sarkokba és tényleg halhatatlanok leszünk, főleg a VK 4502 (P) Ausf. B tankkal
    visszajátszás
  • Simulacrum
    Megerősítem, olyan 9-10-ig reggel tényleg jókat lehet menni. Nekem is ez a kedvenc időszakom. És igen, a délután a legrosszabb az én tapasztalatom szerint is.
  • Pongyi
    De most őszintén, amikor egy ENNYIRE balfasz csapatba rak be 13-90-el akkor mégis mi a fasz kéne csinálnom?? És ma SORRA egymás után ilyenekbe rak be....talán túl jó a winratem vele??? Vmi 70 csata, 70% winrate. Direkt balfaszok közé tesz be? Balfasz banda, MEGINT!!! Amx 13-90
  • agrarmacso
    Kezd kialakulni benne is egy összeesküvés elmélet:D

Valamiért ha kapnak a csapatok T8-9 franciákat, akkor az ellenfél mindig egy ügyest kap, mi meg egy szerencsétlent az előbb pölö egy lorrianne szarrá fingatta a fél csapatot, köztük engem is a jagdpz4 el, bár azért csipegettem belőle picit, de hát nem volt ki segitesen és 1v1 be 2 mozdulattal megfingatott. NA de nekünk volt egy amx 50 100 ami annyira kretén volt hogy még a minimapot se nézte, mert ugy mutatta a seggét egy vk 36nak hogy ő is csipegette bizony, aztán mikor irtam neki hogy lövik a segged haver ráindul észrevesz egy artyt, de nem meglövi elmegy mellette a 14hp-s vk36ra...természetesen az arty fogta és seggbelőtte és meg a hajam téptem :D

Ja igen a pz4-el tapasztalt játékosoktól kérdezném, van esély prém nélkül 3 nap alatt összeszedni vele 38k xp-t? Megszeretném venni a jagdpanthert még féláron :D
  • Random work
    hétköznap reggel szoktam olykor tolni 6-7 között, akkor kicsit többet kell várni, de elég jó körök szoktak összejönni
  • szecsko77
    Én folyamatosan keresem az összeesküvés elméleteket, de azért leírom a tapasztaltakat:
    - A hétvége(péntek estét is beleértve) általában katasztrófa
    - A délután 4-6 közötti időszak nagyon rapszódikus, bár néha a kevés játékos ellenére is meglepően kegyes az MM
    - Esti órákban a sok játékos ellenére is ritka szar csapatokat sorsol össze a gép. Nem értem, hogy ha 50-60 000 játékos online, akkor miért kell T10 partyba t5 hvy tankokat pakolni.
    -A kedvenc időszakom vasárnap reggel, kb 10-15 000 játékos online, de szinte mindig meglepően jó köröket sikerül futni.
  • Destydeme
    De sokszor annyit nem mond,h hova a fenébe lőttem.
  • agrarmacso
    Na úgy látom ma a reménytelen lövések napja van:D mindenki pattan arról amit 10-ből 10-szer át kellene lőnie:D
  • Destydeme
    Nekem most végre sikerült 1 jó kör.

Csata: Redshire 2012. február 7. 18:00:50
    Jármű: Jagdpanther
    Szerzett tapasztalat: 1 066
    Szerzett kredit: 34 572
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
  • fodus
    Ismét sikerélmény. Löwe 2x pattant kv3-ol, 2x kv-ról, 1x tigerp hátuljáról, 2x 0 sebzés kv...*************
  • Skill
    hali!
    ma jön a következő key adag. aki nem tudná miről van szó:

1 key ára jelenleg 1600ft
    ezért a következőt kapod: 2100gold

további részletekért pm
  • agrarmacso
    Azért beszarás mit tud ez a játék... 203-as pennel pattantantam a lorrianne 45 milis tornyáról... az egy dolog hogy döntött stb, de 203 as pennel ez egy vicc! természetesen ő átütött mint a szart és kinyirt:) köszönöm WG!
  • Thoryne
    Na alkottam egy cikket saját tolla.. khm... saját billentyűzetemből egy gamer oldalra. Meg lehet kukkantani ha gondoljátok:

http://ww w.wasd4.hu/action/world-of-tanks-pusztitas-gepszornyekbol

(még nem telt le a 30 napom, nem tudok linkelni... A www-ből tessék kitörölni a szóközt és működik.)
  • stoppos
    Én meg nem tudom, mert délután még dolgozok baxameg.
  • Pales27
    Sztem mindig egymás ellen játszotok
  • Martens4466
    Én pont fordítva vagyok vele. Általában délután meg napközben olyan 10 csatából 6-7 nyerő, míg este 10 3-4 nyerő csak:D
  • szasza3477
    Na igen nekem vannak rossz időszakok,van hogy folyamatosan bukok IS-el aztán mikor elfog hogy végképp hagyom a ruszkikat a brébe akkor meg nyomja a frankótt.Kivan találva a játék nem ereszt
  • Destydeme
    Győzelem!
    Csata: Steppes 2012. február 7. 16:35:53
    Jármű: E-75
    Szerzett tapasztalat: 1 764 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 29 569

Mára ennyi volt a monster.
  • TVelvet
    Bassszameg! lemaradtam a 100k ról :(((

Gz :)
  • magyargyerek
    Hetek óta érthetetlen számomra miért ilyen rosszak a délutáni csatáim. Tieitek nem rosszak? Sorban bukom el az ütközeteket. Este 8 felé és utána viszont folyamatosan nyerő szériáim vannak. Kik játszanak délután ez a kérdés? Kikkel sorsol egy csapatba a szerver? Most pld. sorba vagy tizedik pályát buktam el, legutóbbin még fel sem érek a csapat fele már oda van:-( Bármilyen tankommal megyek ez van. Az előbbin meg 6 tank meg sem mozdult a kezdőkörböl. Benthagyják a tankot hátha nyerés lesz és ők meg tanulják a leckét?
  • stoppos
    Az még mindig kevésbé szürreális, mint a francia tank és a győzelem.
  • kerla
    Azmiaz?
  • warriorGula
    Srácok, próbálta már valaki az 1on1 típusú meccseket goldért? Tapasztalat? :)
  • bardocz
    Arctic regionon ha nincsen arty, akkor miért nem jó lemenni a kezdőkörtől a dombon, és ott várni az ellenséget? T-34, KT meg én lementünk oda, miközben egy E-75 végig noobozott mindenkit, ő fent akart kempelni(eleve nem rétem ő miért, bári átüti az alját olyan szögben), aztán végül a T-34 meg én csináltunk 3-3 killt, ő meg 1-et, és helpért kiabált pár tier6-7 tank miatt.
  • kerla
    Skill.
  • darki81
    német tankkal :D
  • maniac78
    Ki is szokott itt key-t árulni srácok?