418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pongyi
    Sztem adott témában akkor jutunk legközelebb az igazsághoz ha minden álláspontot meghallgatunk, így a tiédet is:)
  • kerla
    hogy ezt eddig senki nem tudta beírni, bakke... :-)
  • kerla
    Ááá, ne is mond, most töltöm a hőkövető AP-HE super lőszert, na majd akkor, végre túllépek a Loltrakeszen és megszerzem a maradék 20 xp-t a PII-höz :-)))
  • virkir
    Ezért kár volt.
    Szívesen elmagyaráztuk volna, hogy a mozgó biszbaszokra kell lőni amiknek egy pilincka lóg ki a fejükből.
    Ami nem mozdul az a ház meg a szikla arra is lőhetsz de azért nem kapsz semmit. :D
  • wmisi
    en keresnek egy olyan progit is melle ami automatan raviszi a celzast a piros helyekre...es lo is....
  • kerla
    Ááá, most fedeztem fel ezt a színes biszbasszt, hát nem cuki? végre tudom hova lőjjek? :-)
  • wmisi
    nekem tetszik a skin amivel jatszol.......lehet felrakoma 7eves kisfiamnak....megis csak konnyebb igy...
  • virkir
    Legközelebb ne taposs el egy festéket szállító teherautót. :D
  • virkir
    Kb azt akartam írni, hogy nincs miért panaszkodni mert a 3db 90 100 baszta el mert mind bementetek a városba és tök üresen hagytátok a másik oldalt.
    Hárman 18x200-250 hp-t lazán ki tudtatok volna osztani az ott jövő pár tanknak és esetleg felébredt volna 1-2 heavy is és visszament volna segíteni ha már ti időt tudtatok volna nyerni.
    Ha úgy rakod be, hogy te hősiesen feltartottad az ellent de a balfasz csapat nem segített akkor nincs semmi baj absz. igazat adok de így te és a többi amx is beálltatok a balfaszok közé.
    Hangsúlyozom ez kizárólag az én véleményem és nem biztos, hogy igazam van.
  • kerla

szerintetek?
  • Pongyi
    Így higgadt fejjel biztos viszamennék de akkor qrva ideges voltam rájuk. Nehéz játék közben higgadtnak maradni.
  • lammaer
    Sosem használtam KV-n 152-est, a 107es mérföldekkel jobb, főleg amióta nerfelték a HE-t.

Bár a 152-es hatékony lehet ha nagy célpontok vannak, a 107-essel akkor is lehet írtani, ha sok kis célpont van (mondjuk szerencsésen bedob egy meccsbe top tanknak). Aki HEvel akar lődözni, vigyen artit.
  • Destydeme
    Ha jól emlékszem a videóra,kb 4-5tank foglalt nálatok,ha te visszamész kibírsz 2lövést.Na bumm +15sec-el eltolod a vereséget.+kreditet is buksz
    Ez a más p..el a csalánt érdekes,menjen vissza a gyors tank...(armor nélkül
    Miért nincs aki alapból mondjuk véd?Ha látom,h elrohan a csapat,én spec általában nem megyek 100.nak.Esetleg megkeresem az artynkat.De ez én vok:)
    A videó tetszett,mert 2napja tolom a kis francia ördögöket és minden tapasztalatot felszívok:)
  • Scharnhorst
    Akkor vedd a pici KV-d a 152-es kicsiny ágyúcskájával és bumm-bummozz bele mindenbe :P
  • lammaer
    Hadd trollkodjak már egy kicsit. :)
  • Pongyi
    Nem vagyok sértődékeny, nyugodtan lehet fikázni, az ember ezt felválalja ha feltölt egy videt saját ügyeskedéséről. Lehet h még tanulok is vmit a kritikából. Sőt ez kifejezetten cél is lenne.
  • Zeller2
    Üdv

Urak ezt a lövést valaki megmagyarázná nekem?
    Amikor a videó végén kilőnek.

http://www.2shared.com/file/15T-liNc/20120207_2129_ussr-KV_monaster.html
  • Scharnhorst
    Szeretnéd ha folytatnám? :D
    Nem fogom mivel te úgy is tudod a lényegét, mást meg szerintem úgy sem kötött le a kettőnk egymásnak szánt írása. Meg persze a FAQ-ba is ott a lényeg, akkor meg minek :P
  • lammaer
    Jogos a kétpont, még a németeknél se az 5. betű az S. Fixálva :)
  • Pares
    Rohadt kommunista gecik. Bezzeg ha Stalin vagy Lenin névvel regisztrálok, még ajándék goldot is kapok.
  • Pongyi
    Hát az h sorban ez volt a 4-dik olyan csata ahol elment mindenki egy irányba, aztán bekempelnek mert ott egy enemy tank. Másik oldalról meg jönnek befoglalni. Előző csatákban visszamentem, védtem ahogy tudtam azaz lövök 6-ot abból jó esetben sebez 4, utána meg szétkapnak hisz 40mp kb amíg betárazok. Előző 3-ban kilőttek és buktuk ugy h én ugye más faszsága miat buktam kb 4-5-ezret, míg ő még lehet h plusszosra is kijött hisz nem kellet javítania. Na ebből volt elegem és ezért nem mentem vissza. Mindenki elmegy balra? OKÉ! Akkor megyek én is! Senki nem véd jobbra? Jönnek foglalni, a heavyk meg lapulnak a fal mellett és kempelnek? Semmi gond majd én is így teszek. Franc se fogja magát lelövetni.
  • lammaer
    Haladunk haladunk. Ennek már van értelme. Folytasd ;)
  • Scharnhorst
    Szokásos szófordulat na. Tessék kössél bele :P
    A med-del szerintem jobban oda kell figyelni az egész pályára, mint mondjuk heavy tankkal amivel első vonalban harcolsz. Illetve heavynél nincs akkora gáz ha beakad 1-1 lövés, mert előfordul, hogy pattan míg med-nél ennek jóval kisebb esélye van. :P
  • bardocz
    "a német ABC 5. betüje az S" wut?

A 88 tényleg heil hitlert jelent, kérdezz csak meg valami skinhead gyerkőcöt.
  • lammaer
    A teóriád helytelen. A 88as ágyú szerepel a játékban is. Nem azzal van baj.
  • lammaer
    Érdekes koncepció. De azért az hogy "okosan kell vele játszani" valljuk be kb annyit ér mint ha azt írnád "Az IS nagyon jó tank, csak ügyesen kell vele játszani" vagy "a tigris nagyon jó tank, csak szépen kell játszani vele".
  • Solten
    "A német ABC 8. betüje a H. H+H= Heil Hitler, így a nevek végén gondot okozhat a 88"

WTF??? Most ez a magyarazat?? Ezek paranoiasak?

Van egy eletszerubb teoriam:

Wittmann Tigresenek 88-as lovegen, 88 db kor (88 kilott trofea)...
  • Lokker
    "Ne használd ezeket a számokat,
    88 A német ABC 8. betüje a H. H+H= Heil Hitler, így a nevek végén gondot okozhat a 88, 104 és egyéb ilyen számok használata.
    55, a német ABC 5. betüje az S, azaz az 55 jelentése SS
    és a Világháborús német neveket(Hitler, Göring, Dönitz stb…)"

Rákattintottam a faq-ra és majd kiszúrta a szemem. :)
  • Scharnhorst
    Hát figyelj T-50-el nálam minnél idiótább, hülyeségeket csináltam annál több xp-t hozott :P
    Van amivel lehet hülyeségeket csinálni, mert bírja a kassza és nagyobbat üt. A P2 nem az :P
  • lammaer
    Oda van írva mellé vazze :)
  • lammaer
    "A lényeg, hogy okosan kell játszani vele."

Komoly tanácsot hallottunk... :)
  • Solten
    Atfutottam a faq-ot, mi a fene baja van a komcsi WG-seknek a 88-as szammal?
  • Destydeme
    Szia.
    Na haladok ám:)

Győzelem!
    Csata: Sand River 2012. február 7. 21:08:40
    Jármű: AMX 13 75
    Szerzett tapasztalat: 1 203
    Szerzett kredit: 25 503
    Amúgy tök tré a mai esti felhozatal,este 18.00-tól végig tier 9be tesz,10perc és mára pihentetem.
    De amúgy jó kis tank ez is.A nagyobb ágyúval,már harapom a typokat,stb-t.Persze nem minden kör ilyen,van,h savanyú..:)
  • Solten
    Ja, Hetzerrel... Annyira ellovoldoztem a municiot hogy az uccso' HE-vel kuldtem masvilagra az ellenfelet.
  • Scharnhorst
    Én a sima Párducot is szerettem, de a fullos P2-t imádom :) nagyon jó kis dög, gyors, relatíve jó ágyúja van. A lényeg, hogy okosan kell játszani vele.
  • lammaer
    Második szabály: a halál növeli az IQt és a stratégiai érzéket :)
  • bardocz
    Így van! Múltkor előrerohantam, hát persze, hogy kilőttek, az idióta csapattársak miért nem követtek? Most csakazért, mert én 45el robogok, ők meg 30al max? Kifogááás, az megy.
  • lammaer
    Alapszabály: mindíg a csapat a balfasz, sohasem mi :)
  • virkir
    Valami hasonlót akartam én is kérdezni de sértődés lett volna belőle.
  • darki81
    olyat láttam, hogy nem hittem el :D
    eddig is tudtam hogy az artysták idioták, de hogy ennyire sötétek is... :D

beáll haver mögé és úgy akar kilőni egy tankot, hát persze hogy seggbetékázza a platontársam :D

végül ki lett irtva az összes, nálunk 2 spg meg 1 kt, az enemyben is már csak 1 kt volt.
    írjuk nekik hogy a 2 spg menjen foglalni jobb oldalt, és a királytigris meg visszatartja azt az egy tankot ami balra van, erre az egyik indul el csak, de az is vissza fordult, és kilőtték a tigrisünket :D
    de valami csoda folytán csak leölték és nyertünk az utcsó percben :D

(az arty tulajdonosok megsértődhetnek, nem baj! sokszor elrontják a játékot és egyfolytában kempelni kell miattuk...)