418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Akkor veszünk egyet. :)
  • lexlutor
    ..scout tank. nem farmolasra valo, foleg nem a he nerf ota. az m24 meg foleg nem. ott a gyoztes csata is siman nullasra tud kijonni.
  • darki81
    ha milliomos lennék már rég lenne Lőwe tankom, az ad körönként 50-100.000 creditet kb XD
  • lexlutor
    nem jon be? tier2 tier4ben lehet a lekomolyabb csatakat vivni. ott szamit igazan az egyeni teljesitmeny. csatakat tudsz szinte egyedul megnyerni.
  • darki81
    talán az m5stuartal kihúznám az m24-et, vagy az a stuart nagyon gáz tank?
  • stoppos
    A Löve hogy hoz? Kéne vennem nekem is prem tankot, mert sosincs pénzem.
  • Nazarov77
    Jövőhét hétfőtől már nem lehet venni.
  • Renegade
    B2 t4 hvy, mindig top tank
  • darki81
    az 4-es tank nem? igazából tier 5 alatt nem nagyon jön be a game.
    amúgy a KV is hogy 10-20 között egy normálisabb körben.

#100147 van 6 üres garázsom
  • Nazarov77
    B2
  • popey8
    Melyik az a tank, amit ti puffancsnak hívtok?
  • mini
    Melyik az a puffancs?
    Prém tankokat nem ismerem. Ellenben kevés már a lóvé és nem ártana farmolni, mivel t8-t10 járműveket kellene vennem artytól-td-ig bezárólag majd minden ágon.

Köszi!
  • Tono34
    Jómunkásember ...

Nincs felvétel? :D
  • pointer4
    Munkahelyen tankozás :D

• Renegade
    valamikor dec végén néztem utoljára, asszem 20k cr/kör az átlag teljesítménye std accal és mivel a játék abszolút OP tankja ezért már-már bűnösen élvezetes vele a játék.
  • Tono34
    Mennyire hozza a pénzt?
  • lexlutor
    ..ena helyedbe a keves aranybol, garazshelyet vennek. nem csak kv-vel lehet farmolni, kb bmelyik tier5, tier6 jo ra. vagy egy premium tier4is hoz szepen egy nyertes meccsnel 20-30ezeret. egy tankkal el is hiszem h baromi unalmas..
  • Renegade
    vegyél puffancsot, a legközelebbi akciónál (650gold). Borzasztóan fossa a pénzt, én már jó ideje std accal játszom, veszem az új tankokat (meg régieket vissza) aztán még mindig van 5 millám, utoljára pénzhiányban a játék legelső csatája előtt voltam :-)
  • Zeller2
    Lemaradt a kép

• Zeller2
    Üdv

Mai első játékom,sajnos kikaptunk de szerintem nem miattam. Egyedül támadtam a sok kempelő geci meg ugatott hogy menjek már.(Persze nekik scoutolni egy IS-sel.) Mikor visszaírtam hogy ők is mozduljanak akkor meg felháborodtak és noob-oztak.Sajnos jellemző ez a fajta magatártás a csatatéren.

7 ellenséges tankot vadásztam le és nem én voltam a top tank.Voltak tier8-asok is.

• darki81
    engem végül is már nem igazán izgat ez az egész!
    ha elfogy a creditem valószínűleg letörlöm ezt a ... .......
    jó játék lenne, csak ott van elbaszva hogy javítás 18ezer lőszer 1030/darab kapott összek 19000!
    ha nincs credit, akkor meg nem tudok játszani a jól megérdemelt nagy tankkal!
    a KV farmolást meg már rohadtul unom..

menjek 1-2 kört a kv-val utána 1-et a 9-es tankkal utána megint kv ami már 100 éve elit? Ha meg kiunlockolom a maus-t akkor meg 1 hónapon keresztül farmoljak a kv-val? faszt!

vettem már párszor egy kevéske aranyat, de szerintem azt vegyék a gazdagok, azoknak van ez a játék kitalálva.
  • lexlutor
    ..nem vagyok egy nagy jatek-bubus, de en meg se hiret,s e hamvat nem lattam meg a konkurencianak.. :(
  • Renegade
    igazán jöhetne már pár hasonló játék, hogy legyen konkurencia mert ha összeáll a triumvirátus (tankok,hajók,repülők) akkor kb kimozdíthatatlan lesz a piacról és a kiskirály hozzáálásuk még betegebb irányba fog elmenni amit persze mi birka, függő (birkafüggő?) játékosok fogunk még jobban megszívni. :-)
  • lexlutor
    ..micsoda bolsi propaganda fogasok! az neked semmi h dragabb lett a loszer az artykba? :D
  • Renegade
    ennek is története/történelme van

a wg végig azt hangoztatta, hogy egyáltalán nincsen sok arty, aztán véletlen az egyik admin elbambult (valószínüleg ki is rugták ezért) és feltett egy szavazást az arty kérdésről. mondani sem kell, toronymagasan nyert a "legyen limitálva a számuk" választás. rögtön utána Overlord közölte, hogy természetesen meghajolnak a többség óhaja előtt, intézkednek. Asszem ez kb fél éve volt, annyira tartják be, mint a legtöbb hasznosnak és érdekesnek tartott (pl 2. löveg aktiválása, stb) ígéretüket. Egyébként tök igazuk van, minek törjék magukat, hiszen többen jönnek, mint mennek.
  • bardocz
    M enni kell a hazak koze, vagy folyamatosan mozogni, es akkor kisebb esellyel szednek ki. Meg prokhorovkan is. Varosi palyan 6 arty oldalankent kifejezetten mokas tud lenni.
  • darki81
    persze.. 1v1ben 100-ról leszedem 20%-ra 4 lövéssel full hp-val, erre belopja az arty a pálya végéről :)
    dejó :D

az az igazi mikor oldalanként van kb 4 arty, és az egész kör abból áll, hogy mindenki kempel valami mögött és letelik az idő :)
    húdejó :D

(nem tudom miért nem lehet azt megcsinálni hogy oldalanként csak 1 legyen, akkor még lenne esély hogy nem én lennék a kiválasztott)
  • lexlutor
    ..a harom az mar soknak szamit?? de gyorsan felejtenek az emberek...

ez az achivement sem szuletett anno veletlenul:

Burda's Medal

Awarded for the destruction of five or more enemy self-propelled guns
  • Random work
    Egyik játékban panaszkodott az egyik Heawy, hogy túl sok az arty. Csapatonként 3-3 volt. Olyan kellemetlenül éreztem magam, hogy elnézést kértem. Erre mondta, hogy csak akkor gáz ha ellenfél oldalán van.

Szedtem is ki SU-85 -öt ami akadályozta a támadást és megköszönték.

Sokan szidják az arty-kat de én is olykor remélem, hogy amit spotolok azt kiszedik és nem nekem kell felszívnom magam és berohanni, kockáztatva a testi épségem.
  • Renegade
    ejj, te vagy a legnagyobb mázlista vagy született virtuális szónok :-)

Nálam az a jellemző ami legutzóbb volt:

Béla ül dagiba, ellen t50-ese foglalja a bázist

szólunk neki nevesítve, elmondjuk, hogy csak egy t-50, nem mozdul

jó noob szokás szerint mikor mozdul: amikor beírom, hogy a scoutonk afk, sajna veszítünk, az afk-t megértette, mert elindult, persze nem a bázisunkat felmenteni, így szép kényelmesen 100 mp alatt egy szem t-50 befoglalta a bázist.
  • darki81
    tegnap csináltam egy videót , egész jól ment minden, amíg el nem rontotta a játékomat a szokásos dolog, mondjuk most td módra és nem az űrből :D
    (ez tetszett a chatben: T34: no damage vk? ... sorry) XD
  • Multipumukli
    Hát igen az MM sok tanknak nem engedi, hogy megmutassa mire is képes. Azért megpróbálom, hátha bejön.
  • ilsalon
    Fullosan nagyon jó gépnek tartom. Viszont a jelenlegi MM-nél csak szopni lehet vele. Nagyon alul leszel vele mindig.
  • Fec papa
    Életkép a sivatagból.

• Multipumukli
    Oké, köszi!
  • VanDaal
    Nekem még nincs, de szerintem vedd meg. Most féláron van, legrosszabb esetben eladod, ha nem jön be, és nem is buksz így rajta kreditet. Én is tervezem a megvásárlását, csak valamelyik tankot még ki kell gyorsan fulloznom, hogy legyen hely a garázsomban. Pénzt meg elvileg minden tier6-nak hoznia kell.
  • VanDaal
    KV-3 6 lövésből kiszedve... S-70-nel 6 lövésből 4 critical az oldalába. Már előre félek ettől a naptól.
  • Multipumukli
    Sziasztok!
    Tudnátok véleményt mondani nekem a t-34-85-ről? Kacsintgatok felé, de nem tudom, hogy belemerjek-e vágni. Kéne valami jó tank amivel élvezetes a játék és még a pénzt is hozza néha napján.
  • Oddball29
    A listámon vagy.
  • magyargyerek
    Egyébbként tegnap Panther-el mentem és egy Grille és egy SU-26 szedett ki hát anyáztam egy sort magamba a végén:-((
    De mikor fordítva ugyanezt csinálom én artyizok, olyan jókat tudok röhögni rajtuk. Farmolni nem jók ezek de poénkodni-kikapcsolni remek szórakozás.