418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #100203 A jagdpantherhez lesz használható fegyverzet végre vagy az is ilyen megymagköpködő lesz mint az előtte lévők? -
Ha esetleg vki kíváncsi, h milyen a Tigris mikor jó formában van (nálam)
, az megnézheti. Az 1. csata mindent vitt, igazi szórakozás volt.
Tiger replays -
MuldR #100201 Szerintem Lowere soha nem lesz akcio :P -
Nazarov77 #100200 Prémiummal jött ennyi, nem tudom nélküle mennyi jön mert utoljára bétában volt sima accom.
Nem tudom hogy egyáltalán lesz e valamikor akció T8as prém tankokra. -
szerinted lesz majd idén valami akció hogy pl fél áron meg lehessen venni?
amúgy prém nélkül ennyi a credit ?
(így hogy ilyen nehéz creditet szerezni hónapok amire meg tudnám venni a maust, és így csak hónapok múlva jutok be a hpts-be :D) -
33k tiszta profit körönként átlagosan. -
Nem. -
Scharnhorst #100196 lammaer hát nem jött össze a szép szó a tüzérnél. Mi a következő lépés, hogy tegyen is valamit? :D Boruljak a lábai elé? Foglaljam imába a nevét, hogy végre hajlandó legyen segíteni ott ahol szükség lenne rá? :P -
Nazarov77 #100195 Ha érdekel valakit, feltöltöttem azt a két Löwés kört amit beírtam lentebb: replay -
Zeller2 #100194 Persze csak van pár furcsa dolog ami már nem elöszőr történik meg velem és nem lehet véleltlen.
PL:
Is-el vagyok,vívok egy type59-el márcsak 1 lövés kell hogy megdögöljön erre szemből betalál egy t34/85 és mit ad isten? Persze hogy a tornyom mondja be az unalmast.Így szépen kinyírt az 1%-os type 59 pedig még több mint a fele "energiám" megvolt.
Ha egyszer előfordul oke,de már a sokadik szopatás a gép részéről.Eljátszotta a kv-nál is nem egyszer.Főleg akkor amikor kisebb szintű tankok vannak és lehetne "vadászni" rendesen.
Ez csak egy példa a sok,számomra érthetetlen dolog közül.
Szóval vigyáznak arra nehogy túl sok sikerélményed legyen! -
Jellemző 
Nemrég eldöntöttem, h eladom a kedvenc tankomat (Tigris), mert a nerf óta komolyan megnövekedett az ammorack találatok száma. A vizes kiegészítőre nem akarok költeni és a fogyócikkeket is unom már állandóan felhasználgatni, főleg, mert van úgy, h a felhasználás után megint kilövik. Ha az megsérül, gyakorlatilag használhatatlan lesz a tank, annyira megnövekszik a töltési idő. Erre meg tessék: mióta ma elkezdtem vele játszani, csak nagyon jó köreim vannak. Talán életem legjobb csatái a tigrinccsel. Nagyon élvezetes most tolni vele.
U.I.: Azért próbálok ennyire spórolni, mert az IS-7 kurva sokba kerül
-
Nazarov77 #100192 Elvileg ugyanolyan vastag a páncéljuk. -
Nazarov77 #100191 Kövi köröm:
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. február 8. 15:22:39
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 747
Szerzett kredit: 123 724
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
ilsalon #100190 Postaládát kell lőni. A B1-en meg a 75mm-es ágyút, vagy a parancsnoki kupolát. Én ha B2-vel találkozom egy másik B2-vel, vagy B1-el, akkor az oldalamat mutatom. Úgy nem tudnak kilőni, én viszont az elején több pontot is át tudok lőni. -
Oddball29 #100189 Prémium nélkül mennyit keres átlagban egy Löwe? -
lexlutor #100188 ..azert azt ne felejtsd el, h sebzesre, atutesre +/- 25%al kalkulal a rendszer. az agyuknak is van szorasa. az mm, meg ugy szar ahogy van. ennyi veletlen tenyezo mellett nem meglepoek az extrem esemenyek.. -
stoppos #100187 Egyszer belefutottam Hillen egy ilyen dobozba. Lövöm bőszen, - már nem emlékszem mivel voltam - de az istennek sem akar átmenni. Aztán vettem észre, hogy nem a francia, hanem a német prémium. Most nem tudom, hogy csak nem volt szerencsém akkor azzal a járgánnyal és pattogott, vagy erősebb a páncélzata. A franciát azt átvittem, emléxem. Talán Luchs volt. -
Nazarov77 #100186 De ugyanaz az ágyúja, legalábbis igazából ugyanaz volt. Kinézetre 100%ig megegyezik. -
Zeller2 #100185 Minél többet játszom a játékkal annál nyilvánvalóbb számomra hogy a "program" igencsak belenyúl a játék kimenetelébe.Gondolok itt a balance-ra,találatokra stb.
EZ NEM LEHET VÉLETLEN! -
Nazarov77 #100184 Emlegetett szamár:
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. február 8. 15:06:41
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 744
Szerzett kredit: 111 802
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd -
lexlutor #100183 hat jah.. megiscsak premium a masik;p -
Nazarov77 #100182 Picit más a H35, méretre kisebb de ami fontosabb valamiért gyengébb az ágyú, kisebb az átütő ereje, csak 34mm... -
lexlutor #100181 B2 - de szerintem probald ki elotte a francia eredetijet is, h ne legyen csalodas ha nem fekszik. nincs kozottuk olyan nagy kulonbseg. -
bgabor #100180 Aha, meg ezek is:
Tiger II-es a Budai Várban. Ha valaki nem ismerné, ez az Operation Panzerfaust volt, avagy annak a szomorú története, hogy a németek 1944-ben hogyan kényszerítettek rá minket magyarokat erőszakkal arra, hogy ne hagyjuk el a süllyedő hajójukat, mint a csöves olaszok és románok.
Gyakorlatilag ekkor ültették a németek a nyilaskereszteseket Horthy helyére. A németek amúgy hét magyar katonát megöltek és 26-ot megsebesítettek az akció során. -
Nazarov77 #100179 B2 mindenféleképpen, jobban hoz. A H38 keveset hoz, annyit, vagy kevesebbet mint a T127. B2vel meg simán kapok 25Kt ha jó sokat lövök. -
stoppos #100178 Igen, de te egy.... nem ismétlem magamat.
-
Nazarov77 #100177 Nem ez régi, azt hiszem nyári. Viszont a héten csináltam vele 149k creditet. -
gertitorpe #100176 Kedvet csináltatok a csodatankokhoz. Most akkor melyik OP-abb? 38H, vagy a B2?
Illetve melyik hoz több pénzt a konyhára? -
Desmodromic #100175 Csináltam egy Löwe statot magamnak, aminek az átlag nettó hozama 40.000 credit volt, 20 körre vetítve, prémiummal /10 vesztes, 9 nyertes, 1 döntetlen kör/. Most nem tudom megnézni a statomat, a játékban meg tudjátok nézni, hogy milyen teljesítmény mellett hoz ennyit /nem túl nagy szám/. -
+300 goldért csak. -
hadtjuk #100173 És ezt a 0.7.1-ben? -
Nazarov77 #100172 Löwe a kedvenc tankom a játékban, de akkor is az lenne ha nem hozna ennyi pénzt, lassan elérem a 900. csatát vele ( és 1200 kill fölött járok már :D ) de csöppet se untam meg. Nagyon bejön kinézetre is, igazi robusztus és gonosz kinézete van :D -
Nazarov77 #100171 jaja vágom, csak megjegyeztem :P -
igen én egy átlag körre értettem :) -
Cigiszünet!
meg ezek is mi volnánk
ha vótmá ,akkor bocs
-
Bocs, ezt nem akartam kétszer:) -
Ha prem tankot vesz az ember, ahhoz kap automatikusan +1 garázshelyet is? -
Még kb 2 hét és meglesz a T34, jó lesz prém tanknak, bár szerintem igen le fogják csavarni a a pénzcsapot. -
En egy meccsben oldalrol-hatulrol betamadtam az ellenfelet, meg hogy jelezzem az ellenseget a sok bazisunkon acsorgo jokepessegunek (nyitott terep), akiket persze kozben sorra kilottek, le lettem idiotazva, mert nem voltam hajlando kempelni veluk
(szakszoval "base defence"
). Az mar feltunt hogy hajnalban kulonosen sok az elmebeteg player.
-
Nazarov77 #100164 160k a rekordom vele :P