418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #100323 Rövid csövű ágyúk a tarackok, amit csak HEvel szabad használni: 105mm, 122mm, 152mm. Onnan lehet felismerni hogy csak HE meg gold lőszer van hozzájuk kivéve a német rövid 105, ahhoz van AP is de felejtős. -
dolorex #100322 "Tarack", ez mit jelent?Löveg nevének meik részéből lehet megállapítani a fajtáját? -
bgabor #100321 Az L/70-est használd, a másik tarack, ezért felejtős. -
dolorex #100320 Segítsetek nekem.Pz IV-hez kifejlesztettem a tornyot, majd felraktam, lehetőséget kaptam 2 löveg megvásárlásához.Egyik 7.5cm Kwk 42 L/70 (VI szintű) illetve 10.5cm Kwk 42 L/28.Nos nekem ezek a nevek nem mondanak semmit, attól tartok a 2. löveg mozsárágyú féle, mint amit alapból kaptam a Pz IV.-re és azt semmi képp nem akarok venni.(jóval több is az átlag sebzése mint az elsőnek). -
bgabor #100319 Nyilván, a 2.5ös célzásidő miatt sajnos kötelező. -
Igen. provokálásért, csapatsebzésért, nem megfelelő játékért.
plusz felvettem kapcsolatba, ott megint 3x, és melegebb vidékre való küldés után tiltottam :) -
Ry0K3N #100317 Tigára javasolt kieg venti és rammer mellé? 10% aiming speed? -
Smish #100316 Kezd nagyon elegem lenni ebből a játékból.
Kiszenvedtem t34-85-öt a t34-el, is3 meg tigerII-ök ellen mert most féláron van.
Megvettem, erre már e75 meg is4-ek ellen küld be.
Nagyon nagyon elegem van. Hogy most pihentetem kicsit az biztos.
Majd 7.2 után előveszem, megnézem mi újság.
Ha nem változik a helyzet akkor lehet a wg elvesztett egy játékost.
Már bánom a pénzt amit befizettem eddig ebbe a rakás szarba. -
virkir #100315 Nemár, hogy batmobillal gondot okozzanak az arty-k.
Arról nem beszélve mint Tomo írja nem ritka mostanában az arty mentes csata sem. -
Mostanság elég sűrűn előfordul, hogy arti mentes csatába kerülök. -
100%-os krúval mar szitava lovi a T-29-et is... 
-
Zeller2 #100312 Engem az idegesít sokszor hogy amikor a kv-val vagyok 10-ből 8-szor tier8-9-esekkel tesz össze.
Mi a francot csináljak ellenük? -
marchizor #100311 Nah, letöröltem a játékot, engem többet nem láttok, míg ki nem veszik ezeket a nyomorult artykat a játékból, bár lehet, h a 7.2 még visszavonz egy ideig... további jó billcsapkodást mindenkinek, irtsátok ezeket az élettelen kreténeket, hogy menjen el a kedvük a játéktól. Én többet nem idegeskedek emiatt, az fix :D -
cs ky #100310 Jaja, akkor töltésgyorsító,venti meg távcső jó lesz szerinted? -
lammaer #100309 Tudsz előre tervezni, ha az online tech treeben megnézed melyik tankra milyen modul megy fel. A legtöbbnél fel van tüntetve. -
cs ky #100308 Igen ez jó ötlet. Köszi :D -
lammaer #100307 Igaz ezt el is felejtettem.
Ebben az esetben ártani nem árthat alapn ami credited van nyugodtan told bele. Ha utóbb mégis pénzszűkében lennél, pont annyiért tudod eladni mint amennyiért most megvetted.
-
cs ky #100306 Értem..IS-3-ig még hosszú az út csak azért gondoltam, meg most amúgy is féláron vannak. -
Bocs, rossz kép volt:
-
lammaer #100304 FAQban megírtam hogy sztem mi éri meg... de alapvetően a moduloktól nem fog szemel láthatóan megváltozni semmi.
Csodákat ne várj tőlük. csak akkor ölts ilyesmire, ha a következő tankra nem úgy kell összekaparnod a lóvét. -
Amilyen pontatlan volt ma a T32-m meglepett zárásként egy szép körrel:
-
Zeller2 #100302 Azt árulja el nekem valaki hogy mi történik a pályán amikor én mire eljutok A-ból B-be már a csapatból 10-en meghaltak?? Ilyenekkel nem lehet játszani. -
cs ky #100301 azt mondod nem éri meg?:D -
lammaer #100300 én ventillátort javaslok. Hatmadiknak távcsövet, esetleg ha lehet célzásgyorsítót.
Ettől persze nem fog megugrani az IS harci értéke, de legalább kidobsz egy rakat pénzt :) -
Zeller2 #100299 Mégegy löveget. XD -
cs ky #100298 IS-re töltésgyorsító mellé mit javasoltok? -
Zeller2 #100297 Megvan,köszi szépen.
Felvértezem a jó kis IS-emet. -
csak a boltba kellett megvennem-igy le is tudom szedni. -
lammaer #100295 Mi volt a titok? -
lammaer #100294 Nem buktad be, felrakhatod :)
Egyszerűen csak középen klikk az üres négyzetekre, ott feljönnek a modulok. amelyiket megvetted annál pipa van, egyszerűen csak felrakod. -
Zeller2 #100293 Akkor bebuktam 250.000-et. :)
Hogy kell megvenni egyszerűen? -
Köszönöm a segitséget!!-Sikerült.Szép estét!! -
kiskami #100291 Néhány napja találtam ezt az oldalt: http://wotreplays.ru
Állat csaták vannak fent többnyire.
Egyszer kell megküzdeni az orosszal - mondjuk a google translate-t használva. -
lammaer #100290 Ja, akkor nem úgy vetted ahogy egyszerűen lehetne. Semmi gond, ki a járművekhez, és van középen 3 hely (olyan helyek mint ahova a poroltót is raktad). Na oda mennek a modulok.
A lakat azt jelenti, ha feltetted egy tankra, csak aranyért tudod leveni (10gold), vagy eladod a tankkal együtt féláron.
-
marchizor #100289 valaki dob egy "puffancs" replayt? -
Bmsrt #100288 Jaja pont így történt szemből,iszonyat mázli...valamit eltalálhatott de nagyon:-) -
Zeller2 #100287 Megvettem,de egy kis lakat van rajta és azt írja hogy a depóban 1 van,járművön 0 -
Zeller2 #100286 Értem,köszönöm.
Azthittem ezt is be kell rakni min a poroltót vagy ilyesmit. -
ra klikk de nem törtenik semmi, a penz is feher szoval hogy megvan ra.eltünik az ablak klikk utan. -
lammaer #100284 Amikor megveszed rákerül :)