418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Négy napom van elérni a tiger p-t. 3001p-re tegnap sikerült kifejleszteni a tornyot és végre felrakhattam a 88-ast. Prémium nélkül kicsit necces les az a 40k körüli xp.
  • Trabant93
    Még az is fasza lenne,ha olyat alkotnának,amiben pl ha felrobban a tank,akkor lerepül a tornya,vagy hasonló :)
  • Nazarov77
    Nem volt szerencsém, általában nincs ennyi modul sérülésem.
  • nemtudommivan
    Azt is megoldhatnák hogy leszakadjon az agyú mikor a baromarcu 50-nel belém száguld. Mert elhiszem hogy acélos, de azért mikor házakon mennek keresztül hátrafordítják hogy ne sérüljön. Ha beleáll 40 tonna acélba azt biztos nem köszönné meg. Ne csak a lánc sérüljön.
    Vagy ha már betámaszt oldalról a tank destroyomnak hogy ne tudjak fordulni egy olyan tank aminek a csöve túlér rajtam 2 méterrel, akkor ő ne tudjon már rám lőni.
  • Trabant93
    Tetszetős,a gyurmás résznél a t-34 hogy elkezdett harmónikázni,a medve meg táncol rá :D
  • megakoko
  • megakoko
    http://kepkezelo.com/images/mijbzh9bgzchys96xt.jpg
    Győzelem!
    Csata: Steppes 2012. február 9. 12:15:59
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 1 714 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 20 975
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Pusztító

10hp val usztam meg
  • Renegade
    hmm, ezek közül a tankok közül megéri valamelyik?
  • Renegade
    + a monostoros pályán igen csak megszívják a lenti úton azok, akik a rátolatnak szokás szerint a szakadékra, jó pár helyen új taktika kell majd, lehet újra előveszem az egeret, meg az e100-at, az új fizika az agresszív stílusomnak fog kedvezni :-)
  • Bmsrt
    A Löve ilyen érzékeny ketyere vagy csak nem volt szerencséd?
    Mármint ennyire jellemző modul dmg nála?
  • Nazarov77
    Mikor néztem hogy hétvégén lesz a kövi, tudtam hogy több xp fog jönni, de 3xtől nem vagyok annyira elájulva.
  • pointer4
    Mekkora jó lesz elindulni MAUS-al a kezdőről, aki nem tiszteli a tömeget, azt betolom az árokba :D
  • Renegade
    mondjuk ez az 5 mp kicsit kevés a víz alatt
    mondjuk jó móka lesz lögdösni egymást a meredély szélén, na meg, ha egy scout benéz egy kanyart akkor reszelő :-)
  • pointer4
    második februári akció

- 3x experience for the first victory
    - 50% on premium tanks

Ram II (get it for 875 gold instead of 1750!)
    T25 (get it for 750 gold instead of 1500!)
    Matilda (get it for 750 gold instead of 1500!)

- 50% on the following tanks:

AMX 12t (get it for 105.050 credits instead of 210.100!)
    M36 Slugger (get it for 417.100 credits instead of 834.200!)
    PzKpfw VI Tiger (P) (get it for 638.250 credits instead of 1.276.500!)
    SU-8 (get it for 252500 credits instead of 505.000!)

- 50% garage slots

The offer starts on Friday, February 10th at 6:30 CET (5:30am GMT), and ends on Monday, February 13th at 6:00 CET (5:00am GMT).
  • Eagle16
    Én bénáztam el amúgy, a végére már csak 2 HE-m maradt, de most már nem pakolok be HE-t....csak AP.
  • Nazarov77
    Replay
  • Oddball29
    Hát én már sajnálom a T30-at ebben a formában, mert kezdem megszeretni. Legutóbb is szétkaptam hp-veszteség nélkül Prohorovkán hull-downban a sínek mentén egy IS-7-est. Fele lőszerköltség, dupla sebzés a T34-hez képest, prémium nélkül is jókat lehet vele keresni, ha nem lövik ki.
  • Murlo91
    majd amikor 5 perc forgolódás és közelharc után egyszercsak valaki lekap rólad 1000hp-t valahonnan a távolból, majd érdekelni fognak:)
    amúgy tényleg nem vészes szerintem se az arty helyzet.
  • Nazarov77
    vereség :(

Vereség
    Csata: Lakeville 2012. február 9. 11:41:31
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 1 371
    Szerzett kredit: 128 382

Nagyon epic csata volt, mindjárt rakok replayt is fel csak épp tölti a játék a kövi kört :D
  • hellokitty92
    Az a gyurmás rész nagyon LOL.

Az m8 jó lesz így mutánsként.:) A t49 elég biztatóan néz ki mozgékonyság terén, de a hellcat... hát nemtom, az előző videóból is hiányoltam a nagysebességű jeleneteket tőle. A t110e5 is elég agilisnek tűnik. A t25-2-be már most szerelmes lettem.:D

A t28-nál viszont kiváncsi leszek kap-e valami új motort (ami felhasználható lenne a t30-nál), és növelik-e a sebességét kicsit. Mondjuk kicsi az esély bármelyikre, de így kicsit gáz lesz annak aki nem ment a heavy ágon és nincsenek meg a motorok a t30-hoz. Stocként mint a maus ha a t29-ből indulok ki.
  • nemtudommivan
    A játék elején én is utáltam az artykat, de most már nem érdekelnek. Ahogy nő a szint úgy tűnnek el. Nekem csak 6-os szintü gépem van, de elég sok meccsen már nincsenek is. Gondolom a kisebb szinteken mindenki belekóstol, de aztán a nagy része megunja és befejezi.
    Aki nehéz tankkal közlekedik annak rossz. Bele kell állnia egy kis adok-kapokba aztán könnyű célpont lesz. Én a háttérből tüzelek ezért annyira nem vagyok szem előtt. (tank destroyers)
  • pointer4
    Ez már jól mutat 8:20 tól, ha leugrat a tank dombról, sérül, leesik a lánc, vízbe hajtva fullad :D
  • Skill
    aki gondolkodik azon , hogy megvegye a prém tankot amit kivesznek a shopból az ne gondolkozzon sokáig mert úgy jár mint én a typevel! eladó key 2100gold 1600ftért. részletekért pm.
  • R3nton
    még jó hogy a m103ról és a t110ről olyan sokat beszéltek:D
  • lexlutor
    ..hiszti..

amikor meg 6-6 tarack volt oldalankent, meg jogos volt. mostmar a 3-3 szamit soknak, az is ritkan...
  • bgabor
    Így van, éppen ezért nem kéne nagy dobra verni.
  • Oddball29
    US TD Vid

Csak mutáns lesz abból az M8A1-ből, az a cső határozottan M1A1.
  • bgabor
    Imádom ezt a csapatjátékot!
    Főleg amikor csinálok 5 killt a Pershingel, majd a többi nulla killes gyíkon elúszik az egész meccs. A következő meccsben már természetesen alulra kerülök, így max dísznövényként működhetek. :(
  • ilsalon
    Bármennyire is olcsó, szerintem tier 5 alatt nem nagyon érdemes a modulokat megvenni a gépekre. Hacsak meg nem tartod őket későbbre is. Olyan gyorsan túl lehet lenni bármelyiket, hogy észre sem tudod venni a modulok adta előnyöket, hiszen az embereid sem lesznek maxosak addigra.
  • Desmodromic
    Köszi!
    Rágyúrok a stock ARL-emre, aztán majd lesz valahogy.
  • magyargyerek
    Tegnap megvettem a Wespe-t. Aztán estére kipörgettem a Grille-re való 12 925 xP t vele úgyhogy ma megvenném a Grille-t ha lenne rá creditem. Mert bevásároltam és végig használtam az artyn a Töltésgyorsítót és a célzásnövelőt.Ezeket majd viszem tovább érezhető a gyorsulás velük. Pihentető dolog ez a löveggel való lövöldözés és ha rámtalálnak sem tragédia jól viselem ha néha pld egy .Leopard kinyírt, megtalált. Nagy tierben még jobb lesz mert ezek a kis tankok olyan sokak szaladgálnak:-)) a nagyok meg szépen cammogak az lesz az igazi nagy döfés:-) tudom a másik oldal utálja ezeket a dögöket, van aki e miatt sokkal be.
  • Musztafakebab
    Hát nekem a T32 a legpontosabb tankom! :)
  • Attiska
    Miért lenne felejtős a 10,5-ös? Ha az MM kegyes, és berak top tier környékére, akkor HE-vel egy hk egy lövés, iszonyúan lehet vele pusztítani. Ha meg nem, akkor szopás van, de azért lehet csipegetni a nagyokat.
  • Nazarov77
    Ennyit tudok róla:

Alváza ugyanolyan szerintem mint a KV-3nak, tehát hosszabb mint a KV-1. Nem tudom mi lesz a fejlesztett tornya, ebbe a KV-1 toronyba elég gyér fegyverzet fog belemenni ( ami persze nem baj :D ).
    Fejlesztettnek vagy kitalálnak neki valami egyedi tornyot, vagy amire én gondolok a KV-3 stock tornya, a kv-220 torony lesz.
  • PetiPetiHUN
    Többen kérdezték hogy mit rakjanak IS-re én is most vettem egyet az akcióban. Eddig 40 kört mentem vele de ez a tank tetszik a legjobban az összes közül. 60% körüli győzelmi arány és az eddigi legmagasabb átlag xp az összes tankom közül. Stock-ként jobb mint a T29-es fullosan. Megvettem rá free-ből a tornyot és fölraktam a rosszabb 122-t de az nem vált be azóta a 100-as D-10t-t használom. Kiegészítőknek a töltés és a célzásgyorsító ment meg a ventit akartam de előtte gondoltam kipróbálom a periszkópot majd később cserélek. Mivel az IS alacsony és jól rejtőzködik nagyon jól bevált rá a periszkóp lehet le sem cserélem ventire és a D-10T is maradni fog mert sokkal jobban hozza a pénzt mint a nagyobb kaliberek.
    Tegnap ennek ellenére jól megszívtam. Odapörköltem a bokorból az ellenfélnek és elkezdtem tolatni persze visszalőttek és minden lövésük talált már rég el kellett volna tűnnöm de még mindig lőttek és pontosam rám. Már halálomon voltam mikor észrevettem hogy egy amx 13 izé azt játsza hogy kiugrál mögülem tüzel és bebújik mögém fedezékbe, hát ezért lőttek engem! Mikor leesett a tantusz fordultam rá hogy kilőjjem a köcsögöt de mire sikerült volna kilőttek. Ha mindenáron ki akarsz cseszni a csapatoddal szerintem akkor jó móka mert azt sem lehet ráfogni hogy akadályozod őket.
  • Desmodromic
    Az orosz T-150-ről lehet bármit tudni? Kíváncsi vagyok, hogy T6 századba mi lesz az OP a KV-3 után.
  • Baelint
    Én is a 75-öst tettem rá és nem bántam meg :) Lehet vele bontani szépen, ha jó csatába tesz :)
  • dolorex
    Rendben, akkor L/70t veszem.köszi szépen
  • NH3CL
    Nem kötelező játszani...
  • Renegade
    rövid, de vastag ;)