A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #100329 Többen kérdezték hogy mit rakjanak IS-re én is most vettem egyet az akcióban. Eddig 40 kört mentem vele de ez a tank tetszik a legjobban az összes közül. 60% körüli győzelmi arány és az eddigi legmagasabb átlag xp az összes tankom közül. Stock-ként jobb mint a T29-es fullosan. Megvettem rá free-ből a tornyot és fölraktam a rosszabb 122-t de az nem vált be azóta a 100-as D-10t-t használom. Kiegészítőknek a töltés és a célzásgyorsító ment meg a ventit akartam de előtte gondoltam kipróbálom a periszkópot majd később cserélek. Mivel az IS alacsony és jól rejtőzködik nagyon jól bevált rá a periszkóp lehet le sem cserélem ventire és a D-10T is maradni fog mert sokkal jobban hozza a pénzt mint a nagyobb kaliberek.
Tegnap ennek ellenére jól megszívtam. Odapörköltem a bokorból az ellenfélnek és elkezdtem tolatni persze visszalőttek és minden lövésük talált már rég el kellett volna tűnnöm de még mindig lőttek és pontosam rám. Már halálomon voltam mikor észrevettem hogy egy amx 13 izé azt játsza hogy kiugrál mögülem tüzel és bebújik mögém fedezékbe, hát ezért lőttek engem! Mikor leesett a tantusz fordultam rá hogy kilőjjem a köcsögöt de mire sikerült volna kilőttek. Ha mindenáron ki akarsz cseszni a csapatoddal szerintem akkor jó móka mert azt sem lehet ráfogni hogy akadályozod őket.