418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #100403 Kb. egy hete még így volt. Azóta variáltak valamit? -
Hogy milyen acc? -
Klántársamnak Debrecen környékén vannak gondjai. Esténként mikor felmegy iszonyatosan az aktív felhasználók száma, elkezd laggolni iszonyatosan. Fórumon olvasgatott, és állítólag a szerver clusterezés miatt van, mert orosz játékosokkal vegyesen kezeli őket szerver(nem igazán fogtam fel ez hogy lehet).
Viszont lehet a neted jó éppen magyar honba, ha pl a külföldi kapcsolat szórakozik a szolgáltatónál. -
Renegade #100400 ez továbbra is std acc... -
Ügyes! De a jó teljesítményhez képest nagyon karcsú a credit! -
megakoko #100398 Nem tévedsz a gépen jó a netem 6 megás eddig nem volt vele baj ezért nem értem nem meg se torrent se letöltés.ha csak....a win7 nem tölt le valamit automatikusan -
Venti, célzásgyorsító, stabilizátor -
Renegade #100396 amikor tényleg mindent neked kell csinálni :-)
-
stabilizátor! -
MitsuMishi #100394 Az E8-as shermanra milyen kiegeket éri meg felrakni? -
lammaer #100393 Köszi a commenteket, megfelelő módon updatelem a faqt. -
valóban -
Akkor szerinted marad a legénység a TierX. tankban? -
bgabor #100390 Én ezt a részt venném ki a FAQ-ból:
"Miért rak be a nagyok közé a játék?
Ez a legszembetűnőbb problémája a kezdőknek – amint elérik a Tier 3 tankokat, a csatákban szembetalálhatják magukat Tigrissel vagy még erősebb tankokkal is, amelyek ellen gyakorlatilag nem tudnak mit tenni.
A fejlesztők folyamatosan dolgoznak azon, hogy a csatákban lehetőleg hasonló szintű tankok vegyenek részt, de technikai okokból (például a túl hosszú várakozás elkerülése végett) valószínűleg sosem lesz olyan, hogy egy Panzer III-as mindig csak Panzer III-assal kerül egy csatába.
Magunk közt szólva, elég unalmas is lenne – plusz gondolj arra, hogy nemsokára neked lesz Tigrised, és akkor milyen jó lesz hogy érezheted a hatalmat a kezedben"
Nem igaz az állítás, mert amikor majd eléri a Tigrist, akkor majd az IS-4esek és E-75ösök fogják hülyére szívatni. -
Mer a géped jó, de a neted nem.
Tévednék ? -
megakoko #100388 miért van az hogy fel megy a ping 999!!!-re de nem minden csatában az fps meg normális 60-75 között van. -
Oddball29 #100387 Én úgy tudom, utolsó állás szerint a T30-ból az eredeti legénységből négyen mennek át a T110-be (mert az csak négyfős), ketten maradnak az új TD-ben, a megüresedett négy helyet töltik ki 100-os új fiúkkal. -
hadtjuk #100386 Tegnap rossz napom volt 10 meccsből 10 buktam. Volt, hogy 2db t3 arty marad valami vk-val szembe. Próbáltam foglalni az M37-tel, a másik meg "feltartani" a vk-t. Megpróbáltam körözni, de ez a dög nagyon lassan fordul. Megevet minket a vk 1-1 lövés voltunk neki. (90+ % foglalásba voltam). Az egész elment volna, de valamelyik csapattárs búcsúzóul beírta, hogy "idiot". Még most is rág az ideg, hogy Ő mit csinált volna helyünkbe. Mert, ha megpróbálom kilőni max. 20-30 hp veszít telitalálat esetén (amire 50% esélyem lehetett), vk-nak meg volt vagy 70 hp-je, ami nem tűnik soknak, de a 105 holtviccerrel esélytelen. Áh… Úgy látszik nem csak nekem volt rossz napom.
OFF: Szolgálati közlemény Lammaer. Fő GYIK Úrnak.
Volt időm végig olvasni a FAQ-ot. Lenne egy két észrevételem:
1. Kilépés a csata közben rész 0.7.1 óta kicsit változott. Ben marad a tank. Netán megemlíthetnéd, hogy ha valaki meg bírja nyomni a battle/csata gombot, akkor legyen oly kedves, hogy „körmeszakadtáig” harcoljon az elkövetkező 15 percben. Maximum, ha már kilövik, nem kell végignézni a többiek „szenvedését”.
2. Ez inkább kérdés: Ha beállítom a gyorsított képzést, attól még 5% free XP gyűlik-e?
3. Rádiózásban nincsen láncolás. Tehát, ha két rádió Signál range (hatótávolsága) összeér, akkor látod az másik által látottakat. (A két tank Signál range összegénél nagyobb a köztük lévő távolság, akkor már nem látod.) De amit ő össze rádiózik egy harmadik csapattárstól, akivel neked nem ér össze a hatótávod (signal range), akkor azt nem látod. Ezért van az, hogy ha távolodsz a többiektől először a könnyűtankok tűnnek el a kistérképről, majd a medek, és végül a Hevik kerülnének sorra, de azoknak már olyan nagy a Signal range-ja, hogy ha átellenes sarokban van, (és jó rádiód van) akkor is látod. (Meg mire felér az ember a hevikhez már rájön, hogy nagyon is sokat számit az a rádió. Nem utolsó sorban a tank árához mérve elenyésző összegbe kerül.)
4. „Miért kapok kevés pénzt ha már nagy tankom van?” szöveget ki kéne emelni, meg nem találja, ha rákattintok a zöld szövegben. (Ha nem nehéz el lehetne rejteni a mondatban egy vesszőt is. De nekem így is jó.)
5. „Melyik tankokkal lehet jól keresni?” Hát én a KV-is megemlíteném, de ha neked valami ellenérzésed van, akkor meghagyhatod az olvasót tudatlanságban.
6. Már régebben írtam, hogy: Kezdőknek egy kis segítség: google barátunkkal keressenek rá a „world of tanks giveaway” szavakra és regisztráció ellenében kaphatnak egy kulcsot/key-t, amit wot-ba való beregisztrálás kor lehet felhasználni. Erre kapnak kis prém tankot garázzsal, 300 gold-ot, (amit nem elkölteni újabb garázsra, hanem meghagyni a lakatos kiegészítők levételére). Plusz 1 prém napot, amiből ők nem nagyon éreznek semmit, mert még a játékot (irányítást) tanulják. (Internet oldalt azért nem érdemes megadni, mert gyakran változnak az akciók. Meg az elfogyott kulcsú oldalakat gyakran meghagynak azt azon meg hiába regisztrál az ember, semmit nem kap. Én is vagy 3* regisztráltam egy oldalra decemberben mire rájöttem, hogy closed beta-s kulcsot kinál :-(
7. Ja, regisztráció: Bár említed a szerverkiosztásnál, de fontos, hogy az ember, amikor regisztrál a wot-ba, akkor eu-s oldalra tegye, ha velünk akar játszani. Fiam regisztrált azt nem értette, hogy mért nem tud belépni a wot-ba. Nekem is bele tellett vagy két órába mire rájöttem a hibára, azt utána az újabb kulcsért regisztrálni sem volt nagy öröm…
Bocs, ha hosszú lett. Sérteni senkit nem akartam.
ON -
Ezt értem, de az M110hez meg M103 hoz igen, pedig a mostani fullos 300%os legénységet inkább oda ültetném, mint a 9esTD be, vagy a prémium tankba. -
A T34-hez nem kapsz 100%-os embereket, csak azok lesznek benne, amiket te benne hagytál. -
Akkor érdemes a mostani T34ből kivenni a legényeket, mert ha majd a T34 prém lesz, abba büntetés nélkül lehet majd beültetni. Majd átképzem őket az M110-re, bár akkor lesz 2 garnitúra 100%os emberem feleslegesen. -
megnéztem az adatait ennek a 3 prémium tanknak ami fél áron lesz,
ezek közül talán a T25 a legjobb!
akinek meg van a T25 attól kérdezném hogy mennyi volt eddig a max credit vele? -
Zodiac #100381 2. A T34 le lesz cserélve M103-ra
Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy T34 a garázsukban, kapnak helyette egy M103-at a megfelelő alkatrészekkel és100%-os legénységgel, valamint megkapják a T34-et prémium tankként a régi legénységgel és egy plusz garázs hellyel.
Más kárpótlás nincs tervezve.
3. A T30 le lesz cserélve M110-re és a T30 át lesz helyezve a páncélvadász vonalra
Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy T30 a garázsukban, kapnak helyette egy M110-et 100%-os legénységgel, valamint megkapják a T30-at az új szerepében a legjobb alkatrészekkel, a régi legénységgel és egy plusz garázs hellyel.
Más kárpótlás nincs tervezve. -
Hogy is élik meg a változást a csere-berés tankok személyzetei ?
T34 emberei bele kerülnek a helyére jövő ~T110 -be, és 100as embereket kap a T34?
Illetve a Hellcat az prém lesz? :D -
kisdexter #100379 Ja akkor bocs, még asszem a hivatalos honlapon láttam amikor írtak a 7.2-ről ott csak 1 tank volt feltüntetve ami tier8 ezért gondoltam hogy akkor az lesz a cseretank :D
-
hellokitty92 #100378 Szerintem ha majd lecsengenek ezek a nagy tech tree revisionök és valamivel húzniuk kell az időt a brit meg a japó tech tree közt. Bejelentik majd a 2. amerikai heavy ágat (a franci 2. t10-el, meg még kitudja mivel együtt) és kapsz ebből a kategóriából egy szebbet és jobbat a t58 személyében.:)
Sanszos h ez fog történni. Mert úgye fejleszteni/javítani nem kell semmit, elég ha jönnek az új tankok és máris megy a szekér a wg-nek.:) -
hellokitty92 #100377 Bebaszna ha prém lenne... nem lesz prém, hol láttad te ezt? -
kisdexter #100376 Megnéztem ezt a videót de akkor most valamit nem értek, ott volt az elején az új amcsi techtree, ha most a T28 prototype valóban prém lesz, akkor csak azok tudják majd kifejleszteni a T30-at akik megveszik a tankot(illetve meglesz nekik a T34 miatt)?
Az ágyúja elég vastagnak néz ki, reméljük jó kis pukkantót kap XD -
nemtudommivan #100375 Én csak álmodom ilyen pénzkereső pályáról. vI-os szint. Ellenfél. VII VIII IX Egy két V-VI de az vagy arty vagy fél perc élet tartamu felderítő. -
megakoko #100374 igazad van top tank voltam -
Renegade #100373 imádnám, olyan sírás lenne miatta, mint még soha :-)
az op tank ez lenne:
végy egy Panthert/P2-öt, tegyél rá rövid 10,5-t (nem lóg túl a testen), állj rá az összes hvyre amikor picit másfelé áll a csöve, öld meg, menj tovább. :) -
Lehet, hogy a Tiegr (p)-re ráhajtok.
A KT óriási csalódást okozott, és bár E-75 tudom, hogy jó, de a végső cél az E-100, amirő egyre több rosszat hallok (a Maussal szembesítve).
És hát akkor a frusztra-mobil VK3001P-t vissza kell venni, és gyorsan kigrindelni a P-tigrist. Erre 3 nap elég is. -
nemtudommivan #100371 megakoko téged milyen II-III -as szintü hulladékokkal rakott össze? Marder II-es meg D2 hetzer Ausf A. Ezek karcolni is alig tudnak.
-
Martens4466 #100370 Nekem már csak meg kell venni a Tiger P-t szerencsére
-
nemtudommivan #100369 Meg némelyik gép olyan hirtelen előre hátra irányváltásokat csinál hogy szerintem arra a mai modern tankok sem képesek.
-
Renegade #100368 tessék -
tbundy #100367 matilda HE nerf előtt még jó móka volt a pici ágyuja ellenére, most már annyira nem... -
nemtudommivan #100366 Vagy ha beáll két ház közé akkor ne tudja forgatni a tornyot.
-
Én annak örülnék ha fizikailag is ott lenne az ágyúcső. Megfontoltabban kéne harcolni és közlekedni. -
Erre én is kíváncsi lennék.