418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #100483 Szerintem ez BL-9, nem olyan hosszú a cső mint az IS-4en, meg kisebb a csőszájfék. -
Tehát akkor most olyan kiegészítőt szóltál le, amit kb sosem használtál, áhám...
Ráadásul a töltésgyorsítót az u.a. minden tankra a játékban, még artykra is ez kell. -
charlie0930 #100481 Volt 5 kill -em 2 IS-4 1 E-75 meg kettő francia szutyok.Ezt kaptam érte prém nélkül.
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. február 9. 16:50:46
Jármű: E-100
Szerzett tapasztalat: 1 886 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 638
Csatában elért Achievement: Acélfal
Első csatára nem rossz DE: Javítás:
E-100 jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 22 381
Megvásárolva:
A lőszerek E-100 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 12 600
Mindent összeadva KOMOLY 657 KREDIT-et VADÁSZOLTAM
.Jó ez az E-100 csak egy kicsit nehéz fentartani.
-
Desmodromic #100480 Köszönöm! -
hellokitty92 #100479 Ezzel amúgy megoldódott a t10-es is4 fő fegyverzetének rejtélye. Ez egy s70 nem?:) Nem nagyon erőltették meg magukat megint a wg-s srácok... -
Nazarov77 #100478 Na megnéztem, kíváncsi vagyok ennek milyen vastag a tornya oldalról, mert nem nagyon van megdöntve és elég nagy célpont, tehát szépen lehetne vinni ha nem fogja valami mágikus pajzs védeni. Pl a KV egy bazi nagy kocka erre bármekkora kaliber képes lepattanni róla. -
akkor nembánom hogy el adtam. -
Nazarov77 #100476 Remélem nálunk is kitesznek kérdezz feleleket, pofátlanság lenne ha megfeledkeznének a többi szerverről. -
Elvileg csak annyi hogy a mod.-okat most már külön mappába rakja majd, és a fájlokat máshogy tömöríti, tehát gyorsabb lesz a betöltés meg hasonlók. -
Nazarov77 #100474 Én csak annyit tudok hogy ELVILEG csökkentik az MM besorolását.
Attól még vacak lesz, én csak akkor fogok venni jagdpanzert ha majd lesz historical battle mod. -
hellokitty92 #100473 A legújjabb orosz kérdez-felelekes postban spoilereztek róla 3 képet, abból ez 2 mutat a legtöbbet... a 3-ban teljesen oldalról mutatják. -
Kérdezni szeretnem:Többen irták hogy patch elött visszaveszik a jgdpz4-et,miert?Mi lessz vele patch utan? Köszi! -
Term. ez abszolút igaz. Sőt, én sem sírnám túl. De van aki igen. (gondolom) -
Nazarov77 #100470 Valószínűleg az összes idáig volt, és majd érkező eventnél voltak emberek akiknek a felmenője meghalt ott mégse láttam problémázást ezzel kapcsolatban fórumokon. Ez egy játék, nem kell túlreagálni. -
Az jutott eszembe, én hogyan reagálnék, ha valami felmenőm meghalt volna egy ilyen "event"-hez kapcsolódó valódi történelmi harcban.
Érted: "ünnepeljük meg, hogy nagypapáékat ekkor lőtték ketté az orosz IS tankok." Vagy mittudomén. Lehet, hogy "meglátták" ezt, és ezért nincs EU event belőle.
Amúgy egyik öregapám állomásfőnök volt. Még a háború elején, épp a gyékényesi állomáson dolgozott. A fő vágányon várakozott egy hatalmas szerelvény, tele a Balkánról jövő hadifoglyokkal. Namost, ezt a vonatot a NÉMETEK, az egész állomás nagy részével együtt lebombázták. (Stuka)
Öregapám épségben túlélte, de az esemény akkor is elég ellentmondásos, nem? -
Nazarov77 #100468 Na ha jól látom ennek is van smileyja a fronton, ááh IS-4en is annyira irritáló hogy egy arc bámul rám :D -
Desmodromic #100467 Tyű! Ebben hátul összkomfort, wellness, luvnyák vannak? -
Nazarov77 #100466 Hol találtad? -
Nazarov77 #100465 Mert a fejlesztők elfogultak a francia tankok iránt, + ha benyalnak a franciáknak lehet kapnak kedvezményt a pezsgőikre :D:D
Viccet félretéve: más stílus
Az amx 13 75 és 90 meg a t8-9 med overlord szerint OP, és egy kicsit szerintem is, 7.2ben nerfelve lesznek, hogy ez mit takar nem tudom, fogalmam sincs mivel lehetne gyengíteni őket, max mozgékonyság csökkentése és töltés idő növelésével lehetne.
A heavyk azok korrektek. Lényeg a lényeg hogy sokak azért szidják meg OPzzák a franciákat mert kilőnek 6 vagy 4 skulót ami általában végez a vele egy tierben lévő ellenséggel ( kivéve a T9-10eket ). Ez mind szép és jó, de utána jön egy elég hosszú töltés idő, ami alatt szépen be lehet őket csomagolni, ha nem fedeznek a többiek.
Nagy tűzerő mellett viszont semmi páncéljuk sincs, Lorraineval mindnekire oda kell figyelnem mert még a 38na is nevetve átüti a páncélomat.
De ami a legveszélyesebb rájuk az arty, többször haltam már meg szinte full HPról. Pl hummel laza 900hpt vett le az amx 50 100amból ( átütötte a HE a páncélt ), azért az elég kellemetlen. -
hellokitty92 #100464 Engedjétek meg, h bemutassam az ST-I-t (iSTI-pistit), az új orosz vízfejű haveromat.:D
-
Nekem 81 meccs volt, de hülye voltam, mert előbb fejlesztettem ki a tornyot, meg ágyút, azt hittem rámegy az alap futóműre, mint az előző tankoknál, de nem. szerintem nem olyan rossz gép, mint ahogy mondják, saját tierben gyilkos nagyon. -
Attila965 #100462 Hello
Érdeklődnék, hogy még lehet e kapni serial keyt. Az oldalon ahol néztem már letiltottak. Választ előre is köszi. -
cs ky #100461 amx 40-et mennyi idő lesz átlépni free xp nélkül ? :D -
Zeller2 #100460 Amúgy a francia tankok miért ilyen jók??? -
magyargyerek #100459 Ezzel a lehetetlen kis francia járművel...3-at kilőttem. Rajta a legnagyobb lövegje de akkor is hihetetlen.
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. február 9. 16:28:02
Jármű: AMX 38
Szerzett tapasztalat: 2 220 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 521 -
És mennyi pénzt hoz? Mert a T-34 is mindig pluszos. Lehet azért van e az akció, mert nem veszik ezeket a tankokat? -
Nazarov77 #100457 Én AMX 13 90el voltam és épp töltöttem, egy ellenséges AMX 50 120 foglalta a bázist, és az előttem kempelő jagpdanzer benyőgte hogy menjen én scoutolni, szerintem csak azt nézte hogy én light vagyok azt menjek.
Miután 2x elpofáztam hogy töltök, ő elindult bázis felé de azért egy lolt nyomatott még, miután felfedezte az ellenséget 4 lövést leadtam és kipurcant, ezután mondtam: látod? Francia lightok igazából medek de már nem mert visszapofázni :D -
Többen irták hogy patch elött visszaveszik a jgdpz4-et,miert?Mi lessz vele patch utan? -
Attiska #100455 Hogy most félárú lesz a T25, érdemes megvenni? Mintha valaki itt a fórumban használna ilyen hk-t -
Renegade #100454 aki t5 felett kiejti azt, hogy go scout azzal komoly gondok lehetnek, de mindenestre játszani azt nem tud :-) -
Zeller2 #100453 nuzerán = buzeráms :D
Egyébként a löwét nem lőtték ki hiába áldoztam be magam.Faszkalapok -
Zeller2 #100452 Kezdem unni hogy faszokkal vagyok egy csapatban.
IS4-ből pofázik nekem a gyökér hogy valahol van egy löwe és menjek az IS-emmel scoutoljak neki....
Persze hogy kilőttek.Ez volt az utolsó hogy akárkire is hallgattam.Sok fosos nuzerán csak kempelni mer. -
hellokitty92 #100451 -10%. Jha és ebből kb semmit nem venni észre stab mellett 2 seces ágyúnál.:DxD Ellenben 250k-val kevesebb pénze lesz egy másik megvételre váró tankra, mert elköltötte egy potya kiegészítőre.
Ha van esze vesz egy töltésgyorsítót most és felrakja majd a t20-ra és inkább aranyért leveszi majd, így nem kell minden tanknál fél milkás kiegészítőket venni. Mondjuk akinek van credit tankja, az megteheti...
Én szinte végig stab/célzásgyorsító/akármi nélkül mentem e8-al, csak röviddel azelőtt raktam fel, mielőtt végleg eladtam. Nem tünt fel h olyan hű de hosszú lenne a célzási ideje. -
stoppos #100450 A stockoknál megy el a kedvem nekem is egy kicsit. kifejlesztem, megkapom ugyanazt a fos ágyút, mint az egyel alatta lévőre, de berak nagyobbak közzé. Ráadásul magasabb tierben már összeszedni sem egyszerű a TP-t a rendes cuccra. Utána már jó, mikor a következő tankot kell kifejleszteni, lehet menni sokat használható tankkal, de addig egy halál. -
Nazarov77 #100449 B2t ne hagyd ki hogyha szükséged van egy jól termelő prémre, már csak azért se mert hétfőtől nem lehet venni többé. Max T4be rak, egyetlen ellenfél amitől félek a hetzer, meg talán a lee. -
hadtjuk #100448 Ne félj, nem csak veled szórakozik Iván. Most így átgondolva lehet, hogy prémium felé terelésnek legújabb módját látjuk?
Én éppen a stock KV-val szívok. Múltkor végre egy tigris hátába "száguldok" azt a célkereszt szerint a hátán sem volt olyan pont, amit átlőhettem volna :-((( -
Nekem van T-25, 2 nagy csata között azzal rohangálok, mert tutira plusszos köröket hoz, gyakran tesz be felderítőnek, de akkor is adja a creditet szépen. Bár most azt tervezem, hogy megvásárolom mellé a B2-t is. Újabban az ajándék, kezdő Sherman is szépen termeli a pénzt, bár a paccs óta minden kereset visszaesett, ahogy azt már itt jócskán kitárgyaltuk. -
MuldR #100446 Hat matilda T8al nem talalkozik, de T7 mindig. Sose voltam meg kozep folott, pedig kivancsi lennek mit tud.
Persze eslo kanyarban mindig a tigris vagy parduc jon szembe es instant halal van.
Mivel 26 al megy (med) elmenekulesre taktikazasra nincs esely. El van b@szva az a tank. Tier 5 maxba kellene kerulnie. -
Mostanában tier5 tankokkal egyszerűen nem lehet 8-as csatánál alacsonyabb szintre kerülni,vagy csak engem szopat Iván??
Régebben vegyesen voltak 5-9-ig de kb. egy hónapja a SU85-el soha nem rak 5-6-os csatába.Már azon gondolkodom hogy eladom a francba mert így nem sok babér terem neki. :-( -
Nazarov77 #100444 Akkor marad a T-25, az egy elég jó tank, persze T8ak ellen nem, de lehet nagyobbak ellen is érvényesülni, olyan mint egy sherman 76ossal csak gyorsabb és kicsit kisebb az átütésse.