banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Mert a fejlesztők elfogultak a francia tankok iránt, + ha benyalnak a franciáknak lehet kapnak kedvezményt a pezsgőikre :D:D

Viccet félretéve: más stílus
    Az amx 13 75 és 90 meg a t8-9 med overlord szerint OP, és egy kicsit szerintem is, 7.2ben nerfelve lesznek, hogy ez mit takar nem tudom, fogalmam sincs mivel lehetne gyengíteni őket, max mozgékonyság csökkentése és töltés idő növelésével lehetne.

A heavyk azok korrektek. Lényeg a lényeg hogy sokak azért szidják meg OPzzák a franciákat mert kilőnek 6 vagy 4 skulót ami általában végez a vele egy tierben lévő ellenséggel ( kivéve a T9-10eket ). Ez mind szép és jó, de utána jön egy elég hosszú töltés idő, ami alatt szépen be lehet őket csomagolni, ha nem fedeznek a többiek.
    Nagy tűzerő mellett viszont semmi páncéljuk sincs, Lorraineval mindnekire oda kell figyelnem mert még a 38na is nevetve átüti a páncélomat.
    De ami a legveszélyesebb rájuk az arty, többször haltam már meg szinte full HPról. Pl hummel laza 900hpt vett le az amx 50 100amból ( átütötte a HE a páncélt ), azért az elég kellemetlen.