World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék kiegyensúlyozottsága érdekében viszont,igen is a TD-k kapjanak nagyobb álcázási bónuszt mint a tankok.
Megmagyarázhatjuk azzal,hogy õk különös hangsúlyt fektettek erre,lévén nagyrészt így harcoltak.A kezelõik is jobban ráfeküdtek erre a részre a kiképzésnél.Legalább is a Németeknél biztosan.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

noname23
aki meg magasabb az messzebbre is kell lásson elviekben így kéne lennie de ebben a játékban <#mf2>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Achmed927
Tökre egyértelmûek ezek a lebutítások:

Nem akarják hogy a német tankok fölényben legyenek. ( már eddig is nagy hátrányban vannak ezért rohadjanak meg)
Ruszki játék, persze hogy minden más lebutítanak. Abszolút nincsenek képben a dolgok valós tartalmával, vagyis abszolút nem tesztelik a gépeket harci helyzetben. Én megmondanám nekik szívesen mit butítsanak, mit nem. Szemétség ez, akárki akármit is mond.
Ferdit meg butítság a jó édes ............. ába. 😄 (tudom nem szabad káromkodnom de olyan idegesítõ)

A láthatóságot szerintem méretre kéne beállítani ha tehát x ugyanakkora mint y akkor a láthatóság legyen egyenlõ ha egyik kicsit nagyobb az legyen jobban látható. Így oké hogy a JT a Holdról is látszik mert akkora de az amcsi tankok már jobban eltûnnek pedig vannak majdnem akkorák.
noname23
IS3-al elég nagy gondot jelent átlõni annak idején a ferdit
most hogy t44-et uppolom ezzel érdekes nincs gondom vele szembõl se

Aha, igaz. Megértem, tiszta villám-ágyú volt így is, csökkentsék csak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
A 128-as ágyú tûzgyorsaságát csökkentik valamennyivel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
A JP 88-as ágyúja a következõ patchben kap erõsebb páncélzatot. Gondolom az ágyú HP-ját növelik meg, hogy nehezebb legyen kiütni.

A pontossággal egyetértek.

A páncélzata 80mm...annyi mint a Párduc I-nek, és arról se pattan le semmi. 80mm az kevés. A sherman legkisebb ágyújával mondjuk nem bírtam átlõni 😊

A láthatóságának meg a SU-152-es fölött kéne lennie egy kicsivel, mivel magasabb, de mondjuk 20-25%-kal nagyobb érték elég lenne.

Nem tudom hogy a Ferdi miért volt túl erõs, mikor a Su-152-esnek az egyik ágyúja valami 9-es ROF-al 390-et sebez...oké, nem akkor pen.-el, de mégis.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A Ferdinand így is egy rakás szar, még gyengítenek rajta? Ugyan mit? Még észrevehetõbb lesz? A 200 mm-ból lefaragnak, hogy mindenki biztosan átlõje?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Köszönöm!

Visszatérve a JP-re.
Elõször is én megadnám neki a hosszú csövû 105-öst a rövid helyett.Vagy ha nem,akkor pontosítanék a rövid 105-ösön.Mondjuk 0.36-ról 0.33-ra.(Egyébként is kellene a TD-kre valami kütyü,ami a pontosságukat növelhetné.Mivel õk elméletileg nagyobb távolságokból operálnak.Elkelne!)
Másodszor,mivel mindig a lövegét lövik ki,az auto aim miatt.Drasztikusan lecsökkenteném a löveg sérülési rátáját.
Harmadszor.Feljebb nyomnám a róla lepattanó lövések valószínûségét.(Eléggé döntött és mégse nagyon pattan le róla semmi!)
Negyedszer.Feltornáznám a láthatósági értékét a SU-152 szintjére,vagy legalább közel arra a szintre.

Ha ez megvolna,máris lenne egy félelmetes Német TD a játékban!
Jelenlegi szerepük sajnos egyenlõre csak célpont kategória!
Csak azt nem tudom,hogy ki szerint volt op pl a Ferdinánd??
Lukasenkó valamelyik debil rokon hülyegyerekére tippelek!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

noname23
IS2 elírtam

KT-bõl még mi is kaptunk 10db-ot amivel nem tudtunk mit kezdeni mert nem volt elég nafta hozzá

Igen semmi baj a láthatósági rendszerrel😊 én bokorban állok, teljesen rálátok mindenre... 8 lövést kapok szembõl úgy hogy látom hogy jõn mert dõlnek a fák, szétmegy egy ház.. de a tankot nem látom😄
Lead rám 8 lövést és továbbra sem látom😄 ez aztán a rendszer.. teljesen véletlenül Német cuccban ültem Ferdi_(tudom karácsonyfa) de talán ha látom hogy kidönti az erdõt meg a fél falut lebontja közben rám lõ 8x😄 mindezt 300 méterrõl lehet hogy észre vennem😛

Magyar fejlesztés 2012-re...
Ennyit tudok: "valós idejû stratégiai és harmadik személyû lövöldözõs játék".

http://soj.web4.hu/

ximix
Kíváncsi leszek kifoglalja el elsõnek Magyarországot .
Ez valami BlitzKrieg szerû klón játék?

Valaki írta hogy mennyire valótlan a KT sebessége, ez hagyján de nálam ebbõl is hiányzik... a KT 27-et megy csak dombról lefele max minden, és a Panther I is 47-et 48 helyett...

Igen mert van rajta egy rendõrségi villogó + egy hangos bemondón kiabálják hogy itt vagyunk😊

Sword Of Justice
Nézegettem a gépek harcértékeit.Azt kell mondjam,hogy ami számomra teljesen le van húzva,ahoz képest amilyennek lennie kellene,az a JagdPanther!
Valójában kegyetlen jó mûszer volt.Itt sikerült lebutítaniuk.😞

"KT ellenfele KV-2 volt akkortájt IS3 köszönõ viszonyban sem volt sehol sem "

Lol hombre.A KV-2-nek kb annyi esélye volt a KT ellen,mint hógolyónak a pokolban.KV-2 41 végén már riogatta a Németeket a KT meg csak 44 Márciusában került elõször a csapatokhoz.
Szerintem te a IS-2-re gondoltál.Az már keményebb dió volt,de azért többnyire 1-2 lövésbõl õket is megcsinálták.😄

noname23
láthatóság jól elvan... a játékban isu nyílt terepen olyan simán el tud tünni vmi varázslatos módon.

nem kéne ez a hudini szemétség a játékban nyílt terepen ne baszakodjon már a játék hogy 200méteren nem látom az ellent nyílt terepen mert õ td és akkor mi a f...om megvakulok tõlle ha rá nézek az életben is simán ellátsz kilométerekre.

A románok is 3ra vannak osztva, csak a szlovákok vannak 1re. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

A patchben akkor még mindig nem javítják a láthatóságot.De kérdem én egyszer már mûködött rendesen! Ilyen nehéz visszarakni?
T-54 nerf meg még nincs lehet az erõsítrésre gyúrnának kicsit majd.
Hát, akkor lehet hogy át kell rakni a fürdetést <#eplus2>

a.carkey
Csak mert hétkor mindig fürdetés van nálunk.

A medve nem játék.

szabii98
Érdekes lesz ez a klánozás 😄

I met God. She's black

Jeffjohnson
Régen azt írták ,hogy a támadott terület helyi ideje.

"Kérdés, hogy a 19 óra GMT vagy CET?"

UMT-ben szokták megadni az idõpontokat, azaz magyar idõpont szerint 20:00.

a.carkey
Magyarország 3 területre lesz osztva? Cool. A románok csak 1. 😊 Középmagyarország éri majd a legtöbb aranyat.

Kár, hogy nem a háborús térkép lesz irl.

Megj. Brandenburgnál kicsit soknak tûnik a 2280 gold, vagy az oroszok keze visszafelé hajlott, ugyanis Moszkva is csak 2160. 😊

Az is értelmes, hogy egységesen mindenhol 1900 óra a harcok idõpontja. Kérdés, hogy a 19 óra GMT vagy CET?

A medve nem játék.

7-7.30-ig mindennap leállás!
szabii98
Ajajj engem ledobott és nemigen enged be :SS

I met God. She's black

noname23
a zoobject 3ból 2 lepattan<#vigyor1>

Ez jogos. Mint a JT-nél a leggyengébb pont a fronton az ágyú.
Még ha úgy is lett volna IRL (ami tudtommal nem igaz), akkor is játéktechnikai okokból tán nem kellett volna beletenni.

noname23
nem hogy kompenzálnak meghamisítják a történelmet mi az hogy 28km/h a KT-nak minden forrásban 30felett írnak

Hát ja, van aki csak mereng a távolba és nem látja mi történik a mini mappon.

Ne mondd már hogy ingame a KT olyan gyakran pattogna le a T-34-ekrõl (feltételezem az orosz T-34re gondolsz)

Az a baj, hogy nem az IS3-ra készitették válaszul a KT-t, hanem a KT-re az IS3-at. Igy alakult a történelem, hát ez van. Ezt kéne korrigálniuk a deveknek azzal, hogy az esetleg túl gyenge real life dolgokat kompenzálják. Sajnos, ezt csak orosz oldalon teszik meg.

Azért nem mindegy hogy IS-2 vagy IS-3. Az IS-2-esek tornya sebezhetõ, az nem volt olyan erõs. De az IS-2 m1944 homlokpáncélja már átüthettelen a 8,8 cm L/71-nek. Nem láttam még olyan képet ahol ott érte volna az adott típust a végzetes találat.

Az IS-3-ast tesztelták az oroszok a 8,8 cm L/71 ellen. 450 méter volt az alsó határa a távolságnak (lehet hogy 250 méter volt az alsó határ, nem lehet pontosan tudni). Az adott távolság felett nem tudta átvinni APCR lövedékkel se, alatta nem tesztelték. Talán 100 méterrõl átüthetõ lett volna szembõl az IS-3 APCR lövedékkel, de szerintem még ekkora távolságból se. A német APCR lõvedéket pedig el lehet felejteni a nagy kaliberû ágyúkhoz, mert elenyészõ mennyiség volt belõlük. A KT nem sok mindent tehetett IS-3 ellen szembõl, ha nem vonul vissza akkor max kilöveti magát. 😊

A KT ellenfele az IS-2 volt. Mind a két harckocsira jellemzõ, hogy az ellenfél nagy ágyúkkal szerelt gépei át tudják ütni a tornyot szembõl is.
Ha rendesen mûködne minden a játékban, akkor se oldódnának meg azok az alap dolgok, mint pl. védjük a bázist, nyögjünk be valamit, ha az egyik szárny elesett meg ilyen apróságok. Most is olyan szépen öltek le, a bal szárny elesett, csak errõl valahogy a többit elfelejtették tájékoztatni, 120HP-nál kapcsoltam, hogy hátulról nem támogatást kapok...<#banplz>

noname23
Jah de hogy mikor készültek
vlószínû hogy IS3ra válaszul biztos nem KTféle tankot készítenek
KT ellenfele KV-2 volt akkortájt IS3 köszönõ viszonyban sem volt sehol sem
+akkori T34-eket simán ütötték verték a tigrisek hiába volt ide oda döntögetett páncélzatok vhogy nem pattogtak azok a lövedékek mint ebben a játékban szokás

maniac78
Adtam a Jagdpantheres csákóknak 50 aranyas Tibi csokit, hát nem összemajzolták a fülkét! Az idióták!

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Most azt igazán nem vetheted a WOTosok számlájára, hogy a németek kockatankokat designoltak, az oroszok meg akkortájt szép döntötteket 😊

noname23
régen azt gondoltam nem annyira tudják megoldani itten a röppályákat meg ilyen szarokat azóta a tapasztalat mégis az nem mindegy milyen szögben adod vagy kapod a lövéseket ebbõl fakadóan meg ugye nem mindegy milyen egy dizájn a tanknál mert pl:tiger vagy TigerII frontja azért kicsit tanulhattak belõle hogy a döntött lemezek valahogy jobban teljesítenek.

a döntöt tornyú párducot szembõl csak 600m-en belülrõl tudta ütni (mondjuk a szovjet optika mást amúgy sem tett volna lehetõvé :-) ), jobban féltek tõle mint a KT-töl

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na ezé mondom, a történelmi statok egy dolog, aztán az hogy mit raknak be belõle a játékba egy másik.
Nem azon kell kiakadni hogy olyan cucc van ami más technológiát képviseli, mert a technológiát direktbe nem modellezi a játék - inkább azon ha ezekkel a láthatatlan adatokkal sunnyognak.

Pontosan melyik fajta párducét? 😊

ami külön érdekes, hogy a 122 (?D-25?) nem volt képes átvinni a párduc tornyát, khmmm, valakivel történt már ilyen a játékban? :-D

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Érdekes lesz, az biztos. 😊

jaj, kever az IS2-vel, IS3 nem harcolt a háborúban :-)

ha már statmegosztós kedvébe van mindenki én is berakom
stat

noname23
A játékban a KT-ék még mindig nem a valós sebességgel közlekednek
ez nem zavarja boriszékat de egy tier-7es amcsi cuccnak valós lövegpajzsot kell adni a fair play kedvéért az nem gond arra figyelnek