World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IS3-at egyáltalán bevetették? Mennyi az az annyi?
A évjárat csak annyit számít itt, hogy nagy általánosságban az újabb cuccok érõssebek is.
.
Koreai masinák "hiper" futómûvel
.
.
Néha elképzelem milyen arcot vághattak volna ha látnák hova fejlõdtek a masinák.
Tigris legénysége mikor épp bedöglik az erõátvitel megmutatni nekik egy 40t japán tankot hogyan driftel
.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nézd meg, a játékban lévõ orosz tankokat nagyjából akkor tervezték, amikor a játékban lévõ német cuccokat.
még hogy nem lényeges mikor terveznek+ gyártanak 1 tankot
meg mennyi erõforrás meg nyugi szabadidõ van kifejleszteni
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Biztosan kevesebb HP-val fog rendelkezni a T30. Szerintem maximum 1700 HP-ja lesz. Valószínû a fordulékonyságát és a mozgékonyságát is csökkentik majd. A páncélzatát talán nem, legalábbis szerintem nem kell.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Miért nem lehetne 3-3 t-54et betenni a csapatoknak és mért kel 5-öt egyikhez a másikhoz meg 1-et?
Szerintem ebbõl egyedül annyi hasznunk lehet, hogy hamarabb, s olcsóbban megtudjuk szerezni a T30-t, amit ezentúl tier9-ként kezel majd a rendszer. Tényleg az a kérdés, ha ez tényleg így lesz, vajon meghagyják jelenlegi formájában, vagy esetleg csökkentenek az életén, a sebzésén meg hasonlókon?
Egyesek szerint kevésbé lesz fordulékony, kevesebb élete lesz és csökkentik a páncélzatát is.
Nem vagyok tankbuzi, de kigugliztam neked a dátumokat...
IS7 - design 1948
IS4 - mass production 1948
IS3 - design 1944
T-54 - prototype March 1945
T-44 - prototype 1944
T-43 - prototype 1943
Object 704 - prototype 1945
ISU152 - design 1943
SU152 - Mass production 1943
Amúgy is, a gyártási évnek semmi köze ahhoz, hogy az orosz tankok OP-ak vagy nem. CSak és kizárólag a deveken múlik.
http://challenge.worldoftanks.ru/challenge/clanwars/maps/
A 3D-s modeleket is a gépen tárolja a játék???? mert akkor ki lehetne cserélni az oroszt, németre😄
A tákolt nem tudom mennyire volt "járóképes", tartósan mûködõ, az orra eléggé le volt terhelve?
Nem lesz gyenge a nehéztankok toronypáncélja se. Ugyanúgy megmarad a T29, T32, T34. A T34 mellé jön a Super Pershing (torony homlok páncélja: 114+80 mm, ha ez kerülne be akkor talán kicsit gyenge lenne) esetleg a Jumbo Pershing (279 mm).
Az M103-nak 130 mm a torony frontpáncélja és 250 mm a lövegpajzs. De elég íves az a 130 mm, ha szembõl lõnek rá le fog pattanni a lövedék (elõlegezzük meg hogy nem lesz bugos vagy nem gyengítik direkt) és a lövegpajzs se kicsi. Az ágyúja se ugyanaz mint a T34-esé. M58 típus, erõsebb mint a T53. A valóságban az M58 221 mm vastag 30 fokos páncélt ütött át 1000 yardról, a T53 198 mm-ert. Gondolom a WoT-ban is jobb lesz 25-30 mm-el és akkor már a 155 mm-es ágyú átütésével lesz egyenértékû. Igaz a sebzése nem lesz olyan nagy mint a 155-ösnek, de nem is lesz olyan lassú tûzgyorsaságú.
Személy szerint jobban örülnék a Supernek, még hozzá annak amirõl képet is adtam meg, mert érdekesen néz ki. A Jumbo vagy a késõbbi Super csak minimálisan néz ki máshogy, mint az alap Pershing. A T nehéztankok miatt így is egysíkú marad az az ág.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Eagle, én játszom a mind a három T8 médiumot, és azt kell mondjam, hogy valamilyen csoda folytán sikerült eltalálniuk a balanceot a fejlesztõknek. Mind a 3 kicsit valamibe jobb a másiknál, de itt pont jól van eltalálva. Az részletkérdés, hogy legvékonyabb páncélja a T23-nak van, ha kb minden átlövi a Párducot is meg a T44-et, akkor meg nem teljesen mind1? Tény, hogy T23 a legfürgébb a három között, pont annyira, hogy alkalmas körbeszaladgálni vele az ellent. Amibe valóban gyengébb a 90milis T7es ágyúja - de a három közül annak van a legnagyobb sebzése, ha rátennék a T15-ös 90milist akkor talán a legjobb lenne a három közül!
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Remélem a hídvégekre majd fel lehet menni kempelni 😄 Mert amúgy onnan a döntött páncélzat is erõsebb lesz, mivel élesebb szögben érik a lövedékek a tankot. (ha lentrõl támadnak) Pagorkin is fent voltam a dombon és lentrõl lövöldözött egy Is-7 a Párduc II-re, 2-3-szor is lepattant a 100mm-es frontról.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szóval így nem tudom kinek kell majd, pl. a T-44-es helyett.
Az amcsi heavy fa teljesen értelmetlenné válik, amennyi plusz páncélzatot nyerünk a test frontján, azt a toronyból veszítjük el, s az ágyú sem fog úgy remekelni, mint eddig.
Ha tényleg így oldják meg, akkor az amcsi TD vonalat lesz érdemes nyomatni ezerrel, bár attól tartok a T30 nem fogja teljes pompájában átvészelni a váltást, nyilván visszavesznek a ROF/HP/DMG értékekbõl. 😞
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
A Jumbo Scherman utódja. T26E3 alvázra épült (45 jan.-tól 27db.).
Torony homlok: 190mm
oldal: 89mm
hátul: 127mm
lövegpajzs pajzs: 279mm
Test elõl: 152mm (alul 102mm)
46,4tonna, túlterhelt futómû, lassú volt, lemondtak róla...
Meg ahogy látom a Hummelt is, meg a GW Párducot is.
T23-asnál 30%-os drágulás a javításnál, hát ez csodás, így aztán tuti nem veszi majd senki.
57mm-es csíterágyú még gyorsabb lesz, erre már nem tudok mit írni.