418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TESSÉK! Múltkor mondtátok hogy ha baszogatnak tékázzak, hát ez lett az eredménye :)
ja, és pont most amikor nyomtam 1 nap prémiumot -.-
visszajátszás
Azokat a geciket nem tiltják le akik engem lőnek?
Azok a gecik játszhatnak akik nem engednek menni?
Hol itt az igazság?? -
Renegade #100922 na megvan az IS3, freexp-ből rácsaltam a topágyút, egyébként alap, hát őőő, a KT ehhez képest mint a pzIIIA
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. február 11. 11:10:59
Vehicle: IS-3
Experience received: 3 912 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 37 223
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Master Gunner, Sharpshooter, Sniper -
locustwotplayer #100921 Sziasztok,
Van egy accountom amit már nem használok. Ha valakit érdekel dobjon egy levelet a locustwotplayer (kukac) freemail.hu cimre.
Az accountban a következő prémium tankok vannak:
T25 (tier5, 1500 gold)
M22 Locust (tier3 900 gold)
Valentine (tier4 1000 gold)
MkVII Tetrarch (tier2 már nem beszerezhető)
T-127 (tier3 már nem beszerezhető)
150 gold, kb 60000 ezüst.
összesen 9 garázs hely
-
mszrstbr #100920 Sziasztok, Ha valakinek van tapasztalata a T-20.-ról vagy a Slugger-röl akkor osszátok meg velem, Köszike -
VanDaal #100919 Helyzetfelismerő képességed általam való maximális elismerését :D -
lammaer #100918 Üditő változatosság a sok rimánkodós Matchmaker hozzászólás közt. Mondjuk volt előnyömmert ismerlek hogy nem vagy gyökér :)
Mit nyertem? -
VanDaal #100917 Nagy hóhér lehet :D
3k csata alatt 0 topgun, átlagosan 5 körönként produkál 1 killt, és a legtöbb egy csatában kilőtt ellen 4
-
VanDaal #100916 Majdnem tökéletes megfejtés, de az IS-3 a városban jött és kivégeztem, bár tényleg béna volt :)
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 11. 10:17:09
Jármű: Panther II
Szerzett tapasztalat: 1 641
Szerzett kredit: 47 052
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
-
Desmodromic #100915 Ez az eff., de szép!
VK4502P szemben, muszáj képet csatolnom, mert nem hinnétek el.
-
lammaer #100914 Megnyertétek mert jó játékos vagy az IS3 meg elbénázta mert a völgyben akart támadni.
Semmi rosszat nem látok ezen a leosztáson. -
Lokker #100913 Defeated -
Lokker #100912 Szerintem kár azon agyalni, hogy mikor jön ki, egyszer úgyis kijön. Csapatni kell neki és vágni az ellent kész. :) -
VanDaal #100911 Tippeket kérek, mi lett a csata vége?
-
Mikorra várható a 7.2es patch??? Ebben a hónapban legalább kijön??? -
Én nem használom, remélem jó lesz, mert a leírásban mintha csak t8ig lennének színezve a tankok. -
lammaer #100908 Ha nem lennél ilyen szemtelenül fiatal, akkor tanultál volna még oroszt, és tudnád hogy az oroszban a B a V betű...
Vagyis a KB az tényleg a KV.
Ezek szerint az orosz szerveren játszik....
:)
Hasonlóképpen ne lepődj meg ha valaki az IS-t úgy irja hogy IC.... -
csoszi87 #100907 1000 hála. Amit találtam ott oroszul kell regisztrálni, és igaz hogy oroszul tanulok de van 1 kérdés, akit még google fordítóval sem tudtam megválaszolni. -
Sztem felesleges kb 150 csatát mentem vele azóta, kb 2x szedtek ki ammo rack robbanás miatt. -
link
Ez legalább nem színes -
Érdeklődnék hogy Is-7-re ér-e valamit a wet ammo rack kiegészítő.
Még nincs meg a tank, csak látom hogy szépen ki lehet őket szedni egy lövéssel max. HP-ról, ráadásul szemből.
Azoktól kérdezném akik sok csatát játszottak vele a legutóbbi patch óta.
Én egyszer felraktam T-54-re azt a kiegészítőt, de ugyanúgy felrobbantam 1 lövéstől, szóval leszedtem. Az igaz hogy csak csökkenti a robbanás veszélyt de nem zárja ki teljesen azt. A leírásnál az van hogy " +50% ammo rack durability ". Én ebből azt veszem ki hogy 50%-kal csökkenti a robbanás esélyét, ha így van, akkor nekem megéri felrakni mondjuk ventilátor helyett. T-54-esre azért nem éri meg nekem, mert azt szemből amúgy sem lehet kiszedni egy lövésből, szóval ott nem olyan kockázatos ha anélkül megyek.
Szóval akinek van/volt Is-7-ese és wet ammo rack kiegészítője az írja már le hogy mi a helyzet ezekkel kapcsolatban. -
csoszi87 #100903 Lehet, hogy már meg is találtam. kipróbálom -
csoszi87 #100902 Te honnan szedtél ilyen "gyenge pont kijelölőt"?
Tudom hogy külföldi fórumokon lehet ilyet találni, de gyenge a nyelvtudásom. -
Köszi az adatokat, tudtam, hogy ha elovasod lesz vmi infód róla :)
Am mit jelentenek az AP után lévő CBC és DS rövidítések?
@hellokitty92
Vhogy az a torony nem illik bele az orosz tervezési szemléletbe :)
Nagy sebezhető felületet kínál minden oldalról, szinte függőleges az oldalfala.
A torony hátsó része az eredeti képen teli volt lőszerrel, remélem nem lesz egy mozgó bomba. -
magyargyerek #100900 Kérdésem az lenne ha átképeztem a legénységet akkor visszarakni már nem lehet őket elvesztik a régi járművel megtett képességüket?
KV-3-am legénységét átraktam IS-be. De most triplázó miatt egy körre vissza akarnám rakni de piros a szintjelzőjük pedig eredetileg KV-3-ba "születtek" -
Nazarov77 #100899 Csak ezt az egyet találtam EU Q&A topikban volt :)
URLből kiindulva orosz fórumról van :D -
hellokitty92 #100898 MÉG! MÉG! MÉÉÉÉG!
:) -
hellokitty92 #100897 Nekem nagyon bejön az ST-I, nagyon tekintétyt parancsoló a kinézete, mondjuk én hozzá is vagyok szokva, ha egy tankon egy forditott kád van toronynak nevezve...:D De az is-8 valami bődületesen jól néz ki, olyanom még biztosan lesz.
Én csak 7.0-ás tesztszerveren mentem az is-4-el, de nekem is jobban bejött mint az e75. A tudat h a legtöbb csatában, top tankként, nem hogy szemből, de még oldalról se tud átütni a tankok fele, háát megfizethetetlen.:) De az is-3 is jobban bejött, mint a kt. A 7.0 óta én jobbnak is tartom. Nagyon magukhoz nyúltak vele a fejlesztők, főleg a t10-es ágyúlövéseket is elnyelni képes varázsoldalával.... -
magyargyerek #100896 Mai napi indulása Grille-vel.
Győzelem!
Csata: Westfield 2012. február 11. 8:49:42
Jármű: Grille
Szerzett tapasztalat: 2 460 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 19 329
3 jármű kilőve: Tiger(P), IS, KV-3 ez utóbbit begyújtottam,lángolt.
És a legénységem még csak 81%-os, fejlődnek még ezek:-) -
hát azzal az ágyúval nem is lehet, max tier3-as tankokat :D
akkor néha előremegyek felderíteni és meghalni és ennyi :)
eddig is csak ezt tudtam :) -
Nazarov77 #100894 Örülök neki hogy visszavetem a pershinget:
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 11. 8:19:13
Jármű: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 5 094 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 47 929
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Elit lövész
top 90es ezzel a körrel lett meg :) -
virkir #100893 Roppant egyszerű pedig a válasz.
Azért tesz be ilyen csatákba mert scout besorolása van a T4-es light tankoknak.
Ha megnézed a táblázatot szépen látszik mettől meddig fogsz tankokkal találkozni.
Nem is az a dolgod, hogy kilődd az ellenfeleket hanem, hogy felderítsd. -
Nazarov77 #100892 Hellcat:
-
M5stuart 4-es tank, és tier 9-ekhez tesz be úgy, hogy egyedül játszom!
miért?
még a tank századot sem engedi ezzel a szarral, hiába tier4 a max, nekem kiírja hogy 3-ig lehet és bent vannak readyzve a 4-esek :D
miért?
miért ilyen szar hulladék ez a tank? miért van rajta 3-as tankra való ágyú és miért tesz be tier 8 és 9-ek közé 10-10szer? mi a faszt csináljak ezzel a tankkal?
gondoltam néha megyek vele pár kört, és egyszer majd meg lesz az m24 caffe, de hogy ölni nem lehet ezzel a húgy tankkal az is biztos -.- -
05:49=LOL
Jármű: КВ=aha..
-
Nickel77 #100889 Így reggel korán jólesett ez a KÁVÉ.
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. február 11. 5:39:35
Jármű: КВ
Szerzett tapasztalat: 6 222 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 251 -
lego
-
Zeller2 #100887 Na egy utolsót mentem a kv-val alvás előtt.:)
Jó éjt Urak! -
Zeller2 #100886 Remélem a tigrisek azt a fos motort is kapják amivel minden sarkon lerohadtak :D
Akkor örüljetek a német technikának. -
Gerifinuccsi #100885 Valaki szakasz? -
History battle!? Alig varom, majd a bazisunkon allva lovom ki az ellen bazisan levo T-34-eket a Tigrissel... :))