banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Érdeklődnék hogy Is-7-re ér-e valamit a wet ammo rack kiegészítő.
    Még nincs meg a tank, csak látom hogy szépen ki lehet őket szedni egy lövéssel max. HP-ról, ráadásul szemből.

Azoktól kérdezném akik sok csatát játszottak vele a legutóbbi patch óta.

Én egyszer felraktam T-54-re azt a kiegészítőt, de ugyanúgy felrobbantam 1 lövéstől, szóval leszedtem. Az igaz hogy csak csökkenti a robbanás veszélyt de nem zárja ki teljesen azt. A leírásnál az van hogy " +50% ammo rack durability ". Én ebből azt veszem ki hogy 50%-kal csökkenti a robbanás esélyét, ha így van, akkor nekem megéri felrakni mondjuk ventilátor helyett. T-54-esre azért nem éri meg nekem, mert azt szemből amúgy sem lehet kiszedni egy lövésből, szóval ott nem olyan kockázatos ha anélkül megyek.

Szóval akinek van/volt Is-7-ese és wet ammo rack kiegészítője az írja már le hogy mi a helyzet ezekkel kapcsolatban.