418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Akasztják a hóhért... nekem nincs türelmem végignézni :D
  • foxbat88fx
    jah egy idióta balfasz! kár hogy csak ennyivel megússza az ilyen!!!!
  • cs ky
    Úristen megnéztem ezt a videót. Te mekkora idióta vagy az valami elképesztő. :D:D Hány éves vagy ember? Hát ez beszarás :D Azt még noob-ozik is...
  • lammaer
    Igy már értem amikor egy zacskó lisztért megölnek valakit.. a srác 250-280 forintért feláldozta a gerincét. Esetleg nyugodtan nevezd meg ki az :)
  • nandorb
    Szerintem,meg teljessen fair. Ha beszolsz csunyat masnak es veled sem kiviteleznek abban,hogy ha premiumos vagy akkor nem bannolnak. Amugy 10eurobol siman osszejon 1honap premium aztan,nemkell 250-ket fizzetni.
  • darki81
  • lammaer
    ...kisfiúnak nevezném... ;)
  • Szakesz
    Ellenben azt se állította senki, hogy nő vagy. Most kétségbe estem. :)
  • darki81
    legközelebb ha ilyen lesz, lerakom addig asztalra :D

lammaer ki mondta hogy én férfi vagyok XD
  • lammaer
    Felesegesen pörgeted itt magad. Látod, nem is vagy igazi férfi, fenyegetőzöl itt aztán be se tartod.. ehhh... :P
  • DDenes
    Sztem meg épp az a büntetés, hogy egy napig nem nyúlhatsz az accodhoz, az meg ott ketyeg addig, ha megmaradna a prém kit érdekelne a teamkill. Én megértem hogy te visszalőttél, én is sokszor felqrtam magam vkin, csak általában szerencséje volt és túlélte. (mondjuk lelőttem a láncát miután 10x belémjött meg lövöldözött)
  • darki81
    nem puffogok csak elmeséltem egy nagyon kedves történetet itt a gyerekeknek :)
    azt hittem téged is rabul ejt majd az olvasmány ;)
  • bardocz
    Miért nem a legénységet képzed benne gyorsabban?
  • lammaer
    Igen, rendben van. :)
  • darki81
    1 kör után eltűnt a kék, most már megtartom a profilt, de adják vissza a 250goldomat, vagy nem veszek tőlük semmit soha :)
    ez így senkinek sem jó :)
    (csak aki olvassa és röhög nagyokat) xD
  • lammaer
    Menjél platoonban.
  • lammaer
    Mi lenne ha a supportnak írnál nem itt puffognál? Ez nem a WG fórum, nem tudunk megoldást a problémádra.

Ha nem kell az acc akkor meg emailt meg passwordot rakd ki a fórumra, vki majd elviszi.
  • nandorb
    :DDD Az jo:)
  • megakoko
     Megvásárolva:
    A lőszerek IS járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 12 300 Javítás:
    IS jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 7 059
    ja és még ez hozzá tartozik
  • lord nihilus
    4. meccsem zsinórba fullos E-75-el és mindig magamra maradok segítség valamint kill nélkül...kezd elegem lenni
  • megakoko
    Győzelem!
    Csata: Mines 2012. február 12. 12:45:23
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 617
    Szerzett kredit: 11 620

szerintetek ez így rendben van? 1kill 2 sebzés 1 felderítés
  • darki81
    Vége a 24 órás ban-nak, és nincs meg az 1 nap prémiumom!
    ezek mi a faszt képzelnek? tegnap értem rá egész nap játszani, és benyomtam a prémiumot, utána meg egy hülye gyerek miatt bannoltak 24 órára, és most le van járva a prémem!
    Magyarul pénzt loptak tőlem ,mert nem játszhattam hiába fizettem érte!
    Továbbá a menüben miért lett kék a nevem? Ha nem tűnik el akkor odaadom valakinek a profilom és szarok az egészbe bele!
    Ezzel max annyit értek el, hogy soha az életbe nem fogok venni aranyat, pedig a Lőwe tankon is már elkezdtem gondolkozni!
  • SzocsA
    az AMX 38 - 40 esek milyen ge.. tankok? nem lehet kilőni őket csak hátulról! 15× lőttem rá és 100hp!!
  • DDenes
    Ja igen, ez hozzátartozik:

Javítás:
    T32 jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 8 938 
    Megvásárolva:
    A lőszerek T32 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 19 000
  • DDenes
    Győzelem!
    Csata: Siegfried Line 2012. február 12. 12:33:24
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 1 383
    Szerzett kredit: 41 692
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

nincs itt sok változtatás kredit ügyileg, egy 7 killes csata régebben is ennyit ért.
  • Buci
    Mit csinálj, ha magas tier-ű csatába kerülsz? :)
    (minimális angoltudás)

• brasco84
    7 vereség után azthiszem újabb 2 hét szünet, a kurva duplát nem lehet megcsinálni. a hab a tortán az volt amikor S-70 el pattantam tigrisről, gusztustalan random geci ez a játék
  • Sippie
    na igen, nem biztos hogy magával az ideológiával értenek eggyet. No mind1 :)

ON: Egyre jobban tetszik ez az E8 pedig régen mennyire utáltam :D
  • Renegade
    OFF

mondjuk a NATO csapatok majd minden évben megbuknak, hol zászlóval, hol SS álomány logókkal, mondjuk nincsen azzal baj szvsz, hogy egy harcoló egység szimpatizál egy letünt kor egy-egy speciális alakulatával, természetesen szigorúan a harcokban nyújtott teljesítményük alapján. :-)
  • Artman
    Nekem párhuzamosan volt IS meg Tigris. Felváltva mentem velük. Egy idő után az IS-el kevesebbet kezdtem, nagyon deficites volt a tigrishez képest. El is adtam, a tigrissel mai napig megyek :)
  • charlie0930
    Én is kétszer láttam couriert egyszer velünk volt a másik alkalommal ellenünk t-30-as volt. 2 db t-30-as volt ő volt a top tank én e-100-zal voltam megkerültem a várost és pont szembejöttek kilőttem a sima t-30-at és leszedtem a couriert 35hp-ra na mondom megvárom még lő egyet és kilővőm.Lőtt kimegyek és becélzom jó sokáig hogy biztos kilőjem erre felrobbanok nézem arty nincs a játékban a kőzelben nincs ellenség olvasom hogy baráti tűzzel kilőtt a mőgőttem lévő e-75 kérdezem tőle miért lőtt ki a válasz belefutottam a lővésbe .Kérdezem tőle hogyan vagy 15mp áltam kint célozva,persze ő kilőtte a couriert. Akkor néztem meg a nevét jobban. Kérdeztem, hogy magyar vagy? A válasz, IGEN .Hát ez mindent megmagyaráz,van hogy néha be sem irom hogy én is magyar vagyok hogy ne keljen szégyenkeznem a paraszt magyar miatt aki ha kilővik elkezd nooob-ni és szid mindenkit aki nem segitet neki.Tisztelet a kivételnek játszottam már rendes magyar srácokkal is de az ritka.
  • Sippie
    mi a baj azzal a zászlóval? szerintem tökjó alakja van az S betűknek :P
  • Ry0K3N
    Most hogy így megvan a tiga nekem is furcsa mód jobban bejön mint az IS, pedig mikor IS-t húztam minden szembejövő tigát nehézség nélkül széterőszakoltam a 122-essel.
  • Renegade
    dehogy menesztették (mai index cikk), ejnye-bejnye + oktatás :-)
  • cs ky
    Melyik fegyvert használod?
  • pointer4
    Semmi ilyesmi, kapnak kiképzést kipusztult korok töri órájából :D
    Amúgy ők Scouting Sniper logónak használták :D XD
  • Random_
    Asszem menesztették őket, egyébként oda boldog-boldogtalant felvesznek, csak tökösek legyenek, valószínű egyik se történelemprofesszor.

Egyébként olykor mutatnak párhuzamot a mai USA hadsereg és az akkori Wermacht. Láttam régi felvételeket és a németek pont úgy pózoltak Francia zászlóval, mint az amcsik az Irakival.
  • Renegade
    napi OFF

a cikk szerint, nem tudták mi az, ja persze :-)

• Random_
    Na most látom csak, hogy pénzgyűjtő KV-ra lehet képességeket fejleszteni a legénységnek. Nekem sose gyullad ki és gondolom a rejtőzés se érdekes, marad a javítás?

Vagy várjam meg az új képességeket, hátha lesz érdekes?
  • magyargyerek
    Összeakadtam egy VK4502-vel, háromszor találtam olyan 350 körülieket szedtem le és páncélba ment, nem esett baja vagy 4 lövésemnek.
    Győzelem!
    Csata: Abbey 2012. február 12. 11:11:36
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 1 476
    Szerzett kredit: 38 983
     Javítás:
    IS jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 8 056
     Megvásárolva:
    A lőszerek IS járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 17 425