418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #101123 Akasztják a hóhért... nekem nincs türelmem végignézni :D -
foxbat88fx #101122 jah egy idióta balfasz! kár hogy csak ennyivel megússza az ilyen!!!! -
cs ky #101121 Úristen megnéztem ezt a videót. Te mekkora idióta vagy az valami elképesztő. :D:D Hány éves vagy ember? Hát ez beszarás :D Azt még noob-ozik is... -
lammaer #101120 Igy már értem amikor egy zacskó lisztért megölnek valakit.. a srác 250-280 forintért feláldozta a gerincét. Esetleg nyugodtan nevezd meg ki az :) -
Szerintem,meg teljessen fair. Ha beszolsz csunyat masnak es veled sem kiviteleznek abban,hogy ha premiumos vagy akkor nem bannolnak. Amugy 10eurobol siman osszejon 1honap premium aztan,nemkell 250-ket fizzetni. -

-
lammaer #101117 ...kisfiúnak nevezném... ;) -
Szakesz #101116 Ellenben azt se állította senki, hogy nő vagy. Most kétségbe estem. :) -
legközelebb ha ilyen lesz, lerakom addig asztalra :D
lammaer ki mondta hogy én férfi vagyok XD -
lammaer #101114 Felesegesen pörgeted itt magad. Látod, nem is vagy igazi férfi, fenyegetőzöl itt aztán be se tartod.. ehhh... :P -
DDenes #101113 Sztem meg épp az a büntetés, hogy egy napig nem nyúlhatsz az accodhoz, az meg ott ketyeg addig, ha megmaradna a prém kit érdekelne a teamkill. Én megértem hogy te visszalőttél, én is sokszor felqrtam magam vkin, csak általában szerencséje volt és túlélte. (mondjuk lelőttem a láncát miután 10x belémjött meg lövöldözött) -
nem puffogok csak elmeséltem egy nagyon kedves történetet itt a gyerekeknek :)
azt hittem téged is rabul ejt majd az olvasmány ;) -
Miért nem a legénységet képzed benne gyorsabban? -
lammaer #101110 Igen, rendben van. :) -
1 kör után eltűnt a kék, most már megtartom a profilt, de adják vissza a 250goldomat, vagy nem veszek tőlük semmit soha :)
ez így senkinek sem jó :)
(csak aki olvassa és röhög nagyokat) xD -
lammaer #101108 Menjél platoonban. -
lammaer #101107 Mi lenne ha a supportnak írnál nem itt puffognál? Ez nem a WG fórum, nem tudunk megoldást a problémádra.
Ha nem kell az acc akkor meg emailt meg passwordot rakd ki a fórumra, vki majd elviszi. -
:DDD Az jo:) -
megakoko #101105 Megvásárolva:
A lőszerek IS járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 12 300 Javítás:
IS jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 7 059
ja és még ez hozzá tartozik -
lord nihilus #101104 4. meccsem zsinórba fullos E-75-el és mindig magamra maradok segítség valamint kill nélkül...kezd elegem lenni -
megakoko #101103 Győzelem!
Csata: Mines 2012. február 12. 12:45:23
Jármű: IS
Szerzett tapasztalat: 617
Szerzett kredit: 11 620
szerintetek ez így rendben van? 1kill 2 sebzés 1 felderítés -
Vége a 24 órás ban-nak, és nincs meg az 1 nap prémiumom!
ezek mi a faszt képzelnek? tegnap értem rá egész nap játszani, és benyomtam a prémiumot, utána meg egy hülye gyerek miatt bannoltak 24 órára, és most le van járva a prémem!
Magyarul pénzt loptak tőlem ,mert nem játszhattam hiába fizettem érte!
Továbbá a menüben miért lett kék a nevem? Ha nem tűnik el akkor odaadom valakinek a profilom és szarok az egészbe bele!
Ezzel max annyit értek el, hogy soha az életbe nem fogok venni aranyat, pedig a Lőwe tankon is már elkezdtem gondolkozni!
-
SzocsA #101101 az AMX 38 - 40 esek milyen ge.. tankok? nem lehet kilőni őket csak hátulról! 15× lőttem rá és 100hp!! -
DDenes #101100 Ja igen, ez hozzátartozik:
Javítás:
T32 jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 8 938
Megvásárolva:
A lőszerek T32 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 19 000 -
DDenes #101099 Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. február 12. 12:33:24
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 383
Szerzett kredit: 41 692
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
nincs itt sok változtatás kredit ügyileg, egy 7 killes csata régebben is ennyit ért. -
Mit csinálj, ha magas tier-ű csatába kerülsz? :)
(minimális angoltudás)
-
brasco84 #101097 7 vereség után azthiszem újabb 2 hét szünet, a kurva duplát nem lehet megcsinálni. a hab a tortán az volt amikor S-70 el pattantam tigrisről, gusztustalan random geci ez a játék -
na igen, nem biztos hogy magával az ideológiával értenek eggyet. No mind1 :)
ON: Egyre jobban tetszik ez az E8 pedig régen mennyire utáltam :D -
Renegade #101095 OFF
mondjuk a NATO csapatok majd minden évben megbuknak, hol zászlóval, hol SS álomány logókkal, mondjuk nincsen azzal baj szvsz, hogy egy harcoló egység szimpatizál egy letünt kor egy-egy speciális alakulatával, természetesen szigorúan a harcokban nyújtott teljesítményük alapján. :-) -
Nekem párhuzamosan volt IS meg Tigris. Felváltva mentem velük. Egy idő után az IS-el kevesebbet kezdtem, nagyon deficites volt a tigrishez képest. El is adtam, a tigrissel mai napig megyek :) -
charlie0930 #101093 Én is kétszer láttam couriert egyszer velünk volt a másik alkalommal ellenünk t-30-as volt. 2 db t-30-as volt ő volt a top tank én e-100-zal voltam megkerültem a várost és pont szembejöttek kilőttem a sima t-30-at és leszedtem a couriert 35hp-ra na mondom megvárom még lő egyet és kilővőm.Lőtt kimegyek és becélzom jó sokáig hogy biztos kilőjem erre felrobbanok nézem arty nincs a játékban a kőzelben nincs ellenség olvasom hogy baráti tűzzel kilőtt a mőgőttem lévő e-75 kérdezem tőle miért lőtt ki a válasz belefutottam a lővésbe .Kérdezem tőle hogyan vagy 15mp áltam kint célozva,persze ő kilőtte a couriert. Akkor néztem meg a nevét jobban. Kérdeztem, hogy magyar vagy? A válasz, IGEN .Hát ez mindent megmagyaráz,van hogy néha be sem irom hogy én is magyar vagyok hogy ne keljen szégyenkeznem a paraszt magyar miatt aki ha kilővik elkezd nooob-ni és szid mindenkit aki nem segitet neki.Tisztelet a kivételnek játszottam már rendes magyar srácokkal is de az ritka.
-
mi a baj azzal a zászlóval? szerintem tökjó alakja van az S betűknek :P -
Ry0K3N #101091 Most hogy így megvan a tiga nekem is furcsa mód jobban bejön mint az IS, pedig mikor IS-t húztam minden szembejövő tigát nehézség nélkül széterőszakoltam a 122-essel. -
Renegade #101090 dehogy menesztették (mai index cikk), ejnye-bejnye + oktatás :-) -
cs ky #101089 Melyik fegyvert használod? -
Semmi ilyesmi, kapnak kiképzést kipusztult korok töri órájából :D
Amúgy ők Scouting Sniper logónak használták :D XD
-
Asszem menesztették őket, egyébként oda boldog-boldogtalant felvesznek, csak tökösek legyenek, valószínű egyik se történelemprofesszor.
Egyébként olykor mutatnak párhuzamot a mai USA hadsereg és az akkori Wermacht. Láttam régi felvételeket és a németek pont úgy pózoltak Francia zászlóval, mint az amcsik az Irakival. -
Renegade #101086 napi OFF
a cikk szerint, nem tudták mi az, ja persze :-)
-
Na most látom csak, hogy pénzgyűjtő KV-ra lehet képességeket fejleszteni a legénységnek. Nekem sose gyullad ki és gondolom a rejtőzés se érdekes, marad a javítás?
Vagy várjam meg az új képességeket, hátha lesz érdekes? -
magyargyerek #101084 Összeakadtam egy VK4502-vel, háromszor találtam olyan 350 körülieket szedtem le és páncélba ment, nem esett baja vagy 4 lövésemnek.
Győzelem!
Csata: Abbey 2012. február 12. 11:11:36
Jármű: IS
Szerzett tapasztalat: 1 476
Szerzett kredit: 38 983
Javítás:
IS jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 8 056
Megvásárolva:
A lőszerek IS járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 17 425