418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hát, IS3on már morci lennék ha a csapatunkban 100as lenne rajta, de persze az ember a lényeges.
  • lammaer
    Pontoasn tudom miről beszélsz.... lassúak, nincs penetratonjuk, de legalább agyonpáncélozottak.

Sztem a legrosszabb kombináció, énsebességet vagy pent bármikor becserélném a páncélzatért cserébe.

Heavy oldalon az ARL már egész jó, a lighteknél meg 12t-től kezdődik a móka (revolver tár). Az AMX 75 és 90 egyszerűen remek, letehetetlen tankok :)
  • nemtudommivan
    A lassúságuk miatt kaptam már agyvérzést a franciáktól. Mire odaértem már vége volt a csatának :)
  • malystryx
    Még ehhez a témához. Én speciel a BL-9-et az IS-3-ra a 100-assal húztam ki, viszonylag hamar. A 122-est egy másodpercig nem használtam.
  • lammaer
    Játssz platoonban, sokkal több ilyen élményed lesz. Platoon társak között megszokottak az olyan dolgok, hogy akinek több HPja van az bevetődik a haverja elé hogy ne őt érje a lövés, felkínál egy killt (vigyed, legyen neked is).
  • bardocz
    Ugyan akkora az átütése, majdnem ugyan annyi a dpm és negyed annyi a lőszer. Szerintem semmi értelme a 122mm-esnek az IS-en.
  • darki81
    biztosan jó tank, csak a testét mindenki átlövi :)
    a saját tierjében szerintem a legpuhatestűbb :)
  • lammaer
    Vki aki olvassa a hiv fórumot. Tényleg tervbe van véve a francia nerf?

Most említte a meccsen vki, hogy pl 1-el csökkentik az egy tárból kilőhető skulók mennyiségét (6 helyett 5, illetve 4 helyet 3).

Amellett hogy teljesen érthető a nerf (bár szomorú vagyok picit hüpp hüpp), kiváncsi lennék hivatalos e az infó.
  • lammaer
    A franciák pont az 5-ö szint után teljesednek ki... legalábbis a light ágon. Több kitartást :)
  • nemtudommivan
    Loltraktorral kezdtem, aztán átpároltam a franciákhoz, azt elvittem a B1-ig, de mikor kipróbáltam azt a tohonya lassú fegyvertelen nagy melákot akkor úgy döntöttem hogy váltok mert ha nem akkor felvágom az ereimet.
    Viszont ha végzek a német TD-vel akkor megpróbálom megint a franciát mert pörgősek a tankjaik egy szint után.
    Az amcsit is elvittem a T1-ig.
    Meg gyakorlatilag minden fajtát a 3-as 4-es szintig.
  • lammaer
    Nem értek egyet.

Az IS-en simán elfér a 100-as. A Penje pontosan ugyanannyi mint a 122-esé, a sebzzése ugyan feleakkora de a ROF cirka 50%al nagyobb, tehát a leosztott DPM azonos.

A 122-es egyetlen előnye a csikicsukinál jön ki, de mivel az IS simán harcolhat T7-T6 tankok ellen is, a 100-as nagyobb rofja ott előnyként jön ki.

Tehát sztem semmit nem ront a harcértékén az IS-nek a 100as ágyú, gazdaságilag ugye nem kérdés hogy melyik a jobb (már ha vki gazdálkodj okosant játszik ugye :) ).

Egy hátrány lehet csak ha vki nem 122-est használ ISen... kicsit több ideig kell szoknia majd az IS3-nál azt az ágyút.

Nevetségesnek semmiképp sem nevezném a 100mm-essel felszerelt ISt.
  • lammaer
    Nemtom ki riogatott, a T32ről köztudott hogy jó tank :)
  • darki81
    ma nem nagyon értem rá játszani, de most gondoltam megyek egy kört az IS3-al, és jól tettem :)
    mindenki tette a dolgát, nem blokkoltak nem tékáztam :D
    a vége felé kicsit para volt hogy beömlenek a zászlónkba, de mi voltunk a gyorsabbak :) (főleg hogy el sem kezdték húzni) :D
    ha nem húzzuk veszítünk.

aki gondolja: mozi
  • rahotep
    Te eddig mivel játszottál? Nekem eddig is minden tankkal szenvedés volt eljutni az alaptól a jól működőig...Neked most van ez először? :-)
  • patchaou
    JA, bocs, de is-re is nevetséges az a fogpiszkáló :)
  • nemtudommivan
    Tudom én hogy jó lesz nem vagyok elkeseredve. Láttam a fegyverek adatait, csak addig lesz keserves eljutni.
  • rahotep
    Az alap tank ritkán(sose) jó! Álcaháló+Periszkóp 105-ös löveg+legalább 100%-os legénység és utánna elmondod újra a véleményed! Szerintem megváltozik! :-)
  • Renegade
    de legalább 138-os a penje, komoly veszélyt jelent a t5 medekre, igaz olyat keveset lát :-)
  • nemtudommivan
    Na megvettem a Jagdpanthert.
    Ki van rá akasztva az "ide lőjetek" tábla. Úgy lőnek szarrá hogy én senkit nem látok.
    Kár hogy nem lehet rá futófényt rakni. Ha már úgyis mindenki lát legalább jól nézzen ki :)
  • pointer4
    Jaja, havi 2 rongy, már csak gázolajszőkítéssel szedhető össze XD
  • rahotep
    Köszönöm a válaszokat,megfogadom a tanácsaitokat,de így alap tankként szegénykém olyan tetű,hogy mire valahova elérek vele már csak sepregetni tudok...
    Tegnapi pozitív tapasztalat:Közelharcba keveredtem a Hetzerrel.Egy Pz IV volt az ellenfél.Beseggeltem egy sziklához ami jó ötlet ezzel a TD-vel ha közelharcra kerül sor,de a PZ-IV-et úgy sikerült kilőnöm,hogy nekem ütközött és beszorított a roncs, hogy mozdulni sem tudtam.Gondoltam nekem itt véget ért a játék mert nem tudtam eltolni de ekkor történt a csoda: egy hátul lévő Pz-IV látva szorult helyzetemet bepréselte magát mellém és eltolta a roncsot előlem.Lehet,hogy szentimentális vagyok de ilyen játékosok miatt jó ez a játék.Sajnos betámadtak minket így a bokros teendők miatt még megköszönni sem tudtam neki és a nevét sem tudtam megnézni a meglepetéstől,de nagyon hálás voltam neki! Nagy dolgot tett! Igazi csapatjátékos! Köszönöm,hogy ezt megoszthattam Veletek! :-)
  • DDenes
    jaaaaaaaaaaaaaa:D az elmúlt 5percet erős gondolkodással töltöttem, hogy tényleg ennyire szar lennék, vagy az orosz t34re re kerested meg a pénzt:D
  • marchizor
    Mi csak szimplán milliomosok nem vagyunk :)
  • pointer4
    Prémiummal, ahogy azt kell.
    Nem vagyok én időmilliomos
  • bardocz
    IS-ről van szó, nem IS-3.
  • marchizor
    prémium nélkül? ..
  • patchaou
    Igaz, hogy a 122-esbe drágább a bogyó, de mégis jobban hoz, mivel nagyobbakat sebez. Az a 100 miliméteres meg egy vicc T8-ban. Még a sima 122-es is karcsú, a bl-9-az igazi.
  • pointer4
    Milyen időben?? most fejeztem be a T34et :D
  • DDenes
    hát abban az időben még lehet, ma már örülök ha 10k plusz van egy 1.3k xps körön
  • pointer4
    Nullára? Mire kifejlesztettem a T34-et vele, össze is szedte az árát.
  • Belkar
    Egyértelműen a 122-es a legjobb de a lőszer elég drága bele szóval prémium nélkül a 100-as is megfontolandó.
  • bardocz
    100mm-es, de a többit is fejleszd ki rá.
  • rahotep
    Azt már tudom,hogy a KV a 107-es löveggel jó,de azt még nem,hogy az IS melyikkel.Tudnátok ebben infót adni?
  • bardocz
    IS-3 simán nyereséges prém nélkül is, és T-32 testét viszi mint a vajat. Mivel most semmi célom nincs a játékban, ezért csak ezzel játszok, és gyűjtök pénzt, max pár kört megyek más tankokkal.
  • rahotep
    Ez sem semmi! Apropopó: Nekem is megvan a KV már nagyon vártam.Tényleg nagyon hozza a kreditet bár még alap így a KV-13-om jobban hoz.
  • DDenes
    Engem nagyon riogattak a t32vel, hogy milyen s**r lesz. Ahhoz képest imádom, ha tudsz kicsit játszani vele 0-ra még ki is jön költségileg, mert 12,5k a teljes javítás és 1k a lőszer, de forgolódnod kell és mindent visz:) ajánlom, illetve igen, t34re hajtani kell!:D
  • iLoveSmileyz
    Bár a francia csodával szemben esélytelen :D
  • iLoveSmileyz
    T32 a legjobb heavy T8-ba
  • marchizor
    Jobb ROF, jobb torony (a fejlesztett, ezt kb semmi sem viszi át és még kisebb is), ha gyors vagy, meglesz a T34 7.2 előtt, ami egy prémium tankot és +1 garázshelyet jelent (haverom is pont ezt csinálja), meg amúgy is, a bokorban kempelésnél minden jobb ;)
  • wulwerin
    Hali.

Lenne egy kérdésem. Most egy fullos T29 tankom van. Nincsen prémiumom. Jó valamire a T32-es? Ahogy néztem abban jobb, hogy több élete van+ talán jobb a gyorsulása és fordulása valamennyire. De a T29 szintjét is csak akkor éri el, ha kb 20000xp-t elköltök a toronyra, ami megegyezik a mostanival. Alap toronnyal meg minden átlövi gyakorlatilag. Tier 8-as tanktól elég gyengének tűnik. Vagy inkább a TD-ágat maxoljam ki?