418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem volt meg a kellő sérülés? 3 HP-m maradt,ennél jobban nem nagyon lehet sérülni.:-)
-
Nem kapott senki,ezért érdekes.Egyébként nem tettem volna fel itt a kérdést. :-) -
Nazarov77 #101281 Jó hull downba :)
De nem tudsz magaddal vinni egy dombot, ez az előny néha érvényesül, főleg kempelésnél. -
lammaer #101280 Na tényleg, a németgyűlölő devek vhogy hónapok óta nem javítják meg azt a tornyot... -
Ha mas kapta a csapatbol, akkor minimum annyi talalatot benyelt mint te, csak jobban serult. Vagy jobban teljesitett nalad a csataban (XP). Ha nem kapta senki, nem volt meg a "kello serulesed". -
Renegade #101278 mint ahogy Lammaer is írta, nem rég, T29-el kuksizol, aztám lehet a TigerP-n dupla ágyú is :-) -
lammaer #101277 És, más se kapott steel wallt? -
lammaer #101276 Kivéve ha a T29 hull downban van, és nem tudod lerohanni mert mondjuk a csapatában van még pár ember aki esetleg szétszed ha átmennél :) -
Nazarov77 #101275 T29et Tiger(P)vel lazán leverem, már csak matematikai okok miatt is, mivel Pnek több a HPja, és akkor még nem beszéltünk a vastag frontról, és az elnyelem a lövéseket néha toronyról. -
Jó kérdés,azt csak megnéztem. -
Csak a másodikat néztem, de valóban. -
lammaer #101272 A háború hősei oldalt miért nem fotóztad le? :) -
Renegade #101271 legalább nézd meg a képet, mielőtt írsz :-( -
lammaer #101270 Amúgy ma véletlenül sikerült megtalálnom mi a teendő ha a csapat lemming traint játszik és egy oldalt üresen hagy (azt ahol pl én vagyok).
Himmelen voltunk T8 csatában, én meg szegény másik ARL mentünk a bal oldalra, magányosan.
Mondom beírom a csapatnak szarkasztikusan hogy "2*ARL will hold the left side, no worries" csak véletlenül CTRL+ENTERrel ment el.
Nosza, hírtelen megindult két T8as át erre az oldalra.
Slusszpoén, hogy a vérszagra egyből rusholt pár low tier azon az oldalon a másik csapattól, ebből lett 4 killem :)
-
Talán mert kilőttek? -
Egyébként senki nem kapta meg,szóval nem amiatt nem járt hogy valaki mást még jobban szarrá lőttek. -
Talán mert más lett az. -
Tudja valaki hogy 31 bekapott találat után miért nem lettem acélfal ??
-
CW-n előbb 500-at lőttem egy IS7be :D igaz általános csatában tényleg hajlamos 400 alatti sebzéseket osztani, néha elég csúnyán. Míg belém első lövés után marad 13xx HP-m azonos tier ellen, így elég szar. -
Renegade #101264 én a smiley tankoknál pont a jóság előtt kaptam sokkot (T5), hvy jegelve, van egy t6 amx-em, de nem szeressem :-(
A T34-re sokan fújnak, állítólag a top ágyú elég ritkán adja be az avg dmg-et, persze lehet, hogy csak legenda :-)
-
lammaer #101263 Sose értem ezeket az embereket... ahelyett hogy kiélveznék ha egy tank OP (főleg ha egy könnyen elérhető Tier5-ösről van szó), mindjárt nerfért kiabálnak.
Pedig ez a tipikus magyar mentalitás (dögöljön meg a más tehene is).
Tier9/Tier10 esetén még értem, azt komoly meló elérni, na de hát egy Tier5ös esetén... :) -
lammaer #101262 Mennyire másképp látjuk, de hát sztem ez így van jól...
Pl "T29től sétagalopp"... konkrétan nálam a T29 a hegycsúcs, T32 OK, T34 hagyjál már, T30 felejtsük el... :)
A többivel is hasonlóan másképp látom. Még1x: se sztálinkép nem lóg a falon, se frissen vasalt hitlerjugend egyenruha sincs a szekrényben, de még egy nyamvadt usa zászló sincs a házban.
Valahogy az én könyvemben úgy jött ki, minden nemzetnek van pár darab op tankja, egy rakás átlagos és néhány nagyon szarja. Természetesen én mindig az aktuális OPra hajtok, tehát most a francia ágat tolom.
Meg persze van egy IS4em, de azzal most keveset megyek, úgyse nyúlnak hozzá. Élvezni kell a zsötem tankokat amig el nem kúrják őket :) -
Attiska #101261 És ne felejtsük el a szovjet és az amerikai páncélvadászok rejtőzködési faktorát, ami néha mozgásban jobb, mint a hasonló besorolású németeké állva. Na, ez elég komoly OP-ság. -
Azert az 5-os AMX-el is jo T-50-elharito vagyok :) Termeszetesem az offisol forumban mar megy a siram hogy nerfeljek ezeket kis bestiakat. -
Renegade #101259 valóban, a B2, az nem is OP, elvégre 47-es pennel már átlőhető :-)
nagyon gondolkodom, de az E50 kivételével nem jut eszembe más tank (hozzá tartozik, hogy az összes többit E-t utálom, mert papír, meg valahogy nem is feküdtek nekem)
a többinél nem éreztem, hogy én lennék a császár, ugye a TD-k vicc, artyk, hmm, S51 vs GwP nehéz ügy, másban jók
ja, TigerP-t még sokan dícsérik, na de a T29 körberöhögi, KT? hááát még csak 11 kör óta van IS3-am, na de már most vicces tank (winrate:27%, effici:3k+) szóval valószínüleg jobban fog menni mint KT-vel.
Panther a párbajtőrrel? remek, de gyors mint egy motorhibás KV, DB? 136-os pennel jeeee.
Az amcsi hvy vonal meg T29-től sétagalopp, az alatt meg ugye szovjet dominancia.
Kihagytam valamit? -
Nazarov77 #101258 Ja, tiger(P) eszembe se jutott, kicsit op de nem nagyon, nagyjából egál a T29el. -
lammaer #101257 T50-2.. na az már lófütty amióta van T6 meg T7 AMX :)
De tény, ő egy szemét járgány jó kezekben :D -
lammaer #101256 Én azért a német oldalon bedobnám a Tiger P-t mint legjobb Tier7-est (holtversenyben a T29el, csak a TigerP az mindenhol használható T29 meg csak hulldownban), illete Mausnál nem elhanyagolható hogy a körkörös védelme sokkal jobb mint az IS7é... Is7re oldalról/hátulról kisebb tierrel is rámegyek, Mausra nincs értelme.
KV.. pattogás mindenről van, én most ARLel öldösöm őket. Ha pattogás akkor az a KV3, nem a KV. -
Nazarov kollega jo peldakat hozott fel, de mar emlitettem anno a terepen 70 km/h-al 45-os szogben fordulo T-50-2 -t... :) Ha majd implementaljak az uj fizikat talan borul is egyet-kettot, de nem valoszinu... :D -
Nazarov77 #101254 Német tankok szerintem jól ki vannak ballanceolva, E-50 tényleg brutális de a többi korrekt. Talán még az E-75 szemből, az ellen utálok a legjobban harcolni szemből T9 heavyk közül. -
Nazarov77 #101253 Szemből E-75 keményebb mint az IS-4, viszont oldalról nagyon OP, az atombunkere azaz a tornya is iszonyat erős, még a segge is. Ma pl 4x pattantam a seggéről pershinggel, miközben üldöztem. Messziről ha oldala látszik fölösleges rálőni, mert vagy lánc nyel el mindent, vagy tornyáról pattan, még ha el is találja az oldalát onnan is pattanhat mert vastag.
IS-7 az meg azért OP mert pl E-100 tehetetlen ellene szemtől szemben, overlord is megmondta kerek perec hogy APval lehetetlen átütni szemből.
120 és 128 zömében pattog róla. T30 ágyúja viszi de az is pattog simán ha olyanja van.
KV meg egy csodadoboz, simán szét lehet lőni, de közben akármekkora kaliber képes lepattanni róla néha. -
lammaer #101252 ...Ezt nem mondod komolyan.... -
Renegade #101251 2 OP Német tank van a játékban: E50, B2, a többi átlagos, vagy gyengébb mint a mezőny többi tankja -
lammaer #101250 No, és német tank nem érdemel nerfet? :)
A téma most az hogy az oroszok elfogultak és az orosz tankok OPok. -
Renegade #101249 bár végül is a KV3 nem is, elvégre egy átlagos T7 tank... -
Nazarov77 #101248 Igen azt kihagytam. -
lammaer #101247 IS4 sztem vitatható (E75 azért nem sajnálandó tank, sztem sz IS4 oldala a szemét benne, viszont a frontján vannak nyílvánvaló lyukak), IS7 az inkább csak más stílus mint az E100/Maus, de nem erősebb.
Su85, KV... ők valóban erősek. Cserébe a más nemzeteknek is vannak érdekes tankjaik.
Speciel sztem a KVnál szemetebb a KV3... a KV puha, jó ágyúja van de vigyázni kell rá. :) -
Renegade #101246 +KV3 -
Nazarov77 #101245 Nem akarok T-54 nerfet csak megjegyeztem erre "nerfelni akkor kell valami ha erősebb mint a többi".
Amúgy szerintem ezek az OP orosz tankok: KV,su-85,IS-4,IS-7. -
lammaer #101244 Figyu, sztálin képe még mindíg kinn van a moszkvai metró plafonján vmi freskón. És felvonuláskor transzparensen...
Mit vársz akkor tőlük? :)