A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #101259 valóban, a B2, az nem is OP, elvégre 47-es pennel már átlőhető :-)
nagyon gondolkodom, de az E50 kivételével nem jut eszembe más tank (hozzá tartozik, hogy az összes többit E-t utálom, mert papír, meg valahogy nem is feküdtek nekem)
a többinél nem éreztem, hogy én lennék a császár, ugye a TD-k vicc, artyk, hmm, S51 vs GwP nehéz ügy, másban jók
ja, TigerP-t még sokan dícsérik, na de a T29 körberöhögi, KT? hááát még csak 11 kör óta van IS3-am, na de már most vicces tank (winrate:27%, effici:3k+) szóval valószínüleg jobban fog menni mint KT-vel.
Panther a párbajtőrrel? remek, de gyors mint egy motorhibás KV, DB? 136-os pennel jeeee.
Az amcsi hvy vonal meg T29-től sétagalopp, az alatt meg ugye szovjet dominancia.
Kihagytam valamit?