418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kár volt :)
a t-34el én is azt akartam tenni, de jó hogy bent maradtam, 2 kill lett a vége és rengeteg kredit & tp. igaz h nagyok voltak, de ügyesen lehetett lőni a zis-4el (112/189) őket :)
@R3nton,
egy még belefér, csak pimasz kevésnek tünt a tp, a bt-2öm is többet hoz, pedig ott sem lőnek csapattársak bele az ellenbe -
virkir #101362 Nem lesz semmi baja a kód árusoknak. Azok legalább korrekt szolgáltatást adnak. -
átcsordogál a jcsr bf-ből wot-ba? :)
na ennek örülök, beszéld rá Jean kollégádat is hogy jöjjön wotozni :) -
Skill #101360 amúgy lenne egy tippem , hogy ez mi és hogy megy de inkább megvárom míg valaki leteszteli. -
Skill #101359 nem csak te. na ki vállalja be? -
erre kíváncsi lennék hogy működik e! -
Renegade #101357 jaja, nagyon élveztem a német scoutokat, ha ügyes az ember igen csak lehet szivatni az ellent, mostanában a Leo visszavásárlásán gondolkodom :-) -
Renegade #101356 példás :-) -
Martens4466 #101355 Ha mind a két ágon mész tovább akkor én az M4est ajánlom először, de ha csak az egyik ágon haladsz akkor választ ki a végcélt és úgy válasz. -
crossy104 #101354 http://www.evegek.com/index.php?route=common/home
Ha ez működik akkor a kód árusoknak befellegzett! -
Nem tudjátok a zsoldos rendszer mikor kerül be a CW részbe?
Már rég nem tartunk lépést a CW harcokkal,de néha elmennék egy ilyen harcra. :) -
Nézd meg, hogy melyik irányban szeretnél továbbmenni. -
ropi88 #101351 hali!
srácok szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni, a szovjet t34-es vagy az amerikai m4-es közepes harckocsit?
köszi -
Jó még mindig, olyan gyors mint a szélvész és jó erőben is van, nekem örök kedvenc marad, asszem pont a te dícséreteid miatt vettem meg :D -
Renegade #101349 én még a HE nerf előtt eladtam, hogy a jó emlékek maradjanak meg :-) -
haflac #101348 http://kephost.hu/share-1646_4F38CB51.html
-
haflac #101347 Biztos szerettek minket.:)
-
Így-így :-)
Bár én a VK2801-et sokkal jobban szeretem ;) -
Simulacrum #101345 Nekem ebben a játékban az örök első tank szerintem a Chaffee marad mindig, de a T20 úgy tűnik ebbe nem akar belenyugodni. Fantasztikus járgány, imádom. Persze nem úgy fordul, mint egy Chaffee, de nagyon jó. Jó fegyver, jó gyorsaság. Nem is tudom, hogy a VKDB-t hova istenítik, ez a tank sokkalta jobb annál a nagydarab monstrumnál. Nekem még farmtanknak is elmegy, jól hozza a kreditet is. -
Hát én az adatai meg a hallottak alapján meg voltam győződve hogy utálni fogom, erre az egyik kedvencem lett :-)
Jó a fegyverzete és nagyon gyors, a kritikus pontokhoz elsőnek érsz oda, ha meg van nálad gyorsabb az jóval gyengébb. Szerethető mindenképp :-) -
mszrstbr #101343 Sziasztok, valaki vélemény a T20 gépről? -
Zeller2 #101342 Hát igen,ha már elbagatelizálod a dolgot akkor főleg nincs értelme a beszélgetésnek.
Attól hogy felrakok egy modot és látom ki mennyire "pro" még nem kapok (számomra) elfogadható magyarázatot arra hogy tegnap előtt miért nem tudtam még sebezni sem normálisan az ellenfeleket.
Lehet az én "skill"-em ennyire változó.
Amúgy a horoszkópban nem hiszek. :)
-
zserrbo #101341 Megy a szerver. -
Ninju #101340 Tegnap kiadta a T34!
Minden volt ami csak lehetett:
-Pattanás artyról 120 mm-es AP-val
-0 HP crit
-Hull Down
-Arctámadás
1 AP-m maradt a végére. :)
XP: 6438 (3x)
Credit: 77698
Mázlim volt, hogy pont az első győzelemre jött ki. :)
replay -
kecskekucsma #101339 Már 6 órája nincsen szerver,fórumon is annyit írnak csak,hogy tervezett karbantartás van,de azt,hogy mettől meddig,azt nem írják. -
petszol #101338 Brühühü. Nem tudok csatlakozni.Tudtok valami frissítésről,vagy mi a fene van? -
Nekem is van egy ARL, érdemes itt kimaxolni és nem továbbmenni gyorsan, csak T6 és a nagy ágyújával igen ütős kis szerkezet. -
Az AMX12t nem klasszikus scout csak passziv scoutolasra alkalmas. Lassan gyorsul, sebbessegebol veszit ha fordul. Szoval nem csoda hogy a srac nem volt hajlando kinyiratni magat az elso 2 percben :)
Ez a tank anti-scout feladatokra, TD oruletbe kergetesere es med/heavy tamogatasra valo.
Az is igaz hogy a Kampinovka palya kivalo a passziv scouthoz, tele bokorral, nyitott ter... Ha meg rajta kivul nincs light/scout a csapatban akkor biza scoutolni kell. -
lammaer #101335 Hát, nekem tetszik, a 170es pen már elég sokmindenre (a 212 meg végképp), végülis ez egy Tier 6.
Meglepően sok sebzést elnyel beforgatva a lánctalpa, és mivel ugye az orra elé lóg, ez nagyon kedvező dolog. Nincs vele semmi gond sztem. -
VanDaal #101334 Szerintem talán te vagy az első, akitől nem azt hallom, hogy az ARL milyen gány :)
Tesztszerveren nem volt vele gondom, de élesben ezzel a botrányos MM besorolásával kemény menet lesz. -
lammaer #101333 Azért a partit majd akkor kezdd el amikor megszabadulsz attol az istenverte kutyaház toronytól és végre rá tudod tenni az ágyút. Akkor tényleg egész kis pöpec tankká válik. -
VanDaal #101332 A következő tank kifejlesztve: ARL 44. Elköltött XP: 28 880. Elköltött szabad XP: 190.
A következő tank sikeresen eladva 'BDR G1B' Kaptál kredit: 167 600 kreditet.
Pirosbetűs ünnep :) -
lammaer #101331 Érteni és érezni... az egyik objektiv, a másik szubjektív.
De ha gondolod, javaslom a csirkevér hintését a monitorra, esetleg mielőtt elindítod a játékot önts ólmot vagy nézd meg a madarak röptéből hogy kedvező lesz e a nap.
A horoszkóp is működő dolog lehet, juh beléből viszont ne, mert az büdi.
Konstruktív tanácsként: tedd fel azt a modot ami mutatja kinek milyen a ratingja. Abban van ráció, statisztikai és tapasztalati úton is. -
Gunslinger #101330 Jah, csak azért néztem meg, mert beírták itt páran, már két órája vége a CW-nek, akkor kilőttem a játékot, csak még netezek picit szundizás előtt, holnap csak 9-kor kelek. :-)
De azért baromira remélem, hogy holnapra(mára) meghegesztik. -
VanDaal #101329 LOL 161,1-es efficiency-s KV-5... mit vétettem :D -
Zeller2 #101328 Ha nem haragszol nem állok le vitatkozni.Van aki érti hogy miről beszélek és van aki nem.
Tegnap szopóágon voltam a kv-val,jóformán senkit nem tudtam kilőni,javarészt azt sem láttam hogy hova csapódik a skuló.Ma érdekes módon 3-4 killeket tudok csinálni meccsenként. Ez is csak a véletlen műve lehet. :) -
Áh a scout nem a világom, a pz38 ág is elvette az életkedvem, hogy elérjem a PZ4 et, inkább a mediumből is a dagadt sherman és az ilyesmiket t szeretem mint pl a VK k, mert az bírja a skulót :D -
lammaer #101326 Úgyis menni kell már aludni ;) -
VanDaal #101325
-
UPC Miskolc mellől, nekem se jön be az oldal, szal a hiba nem az ön készülékében van. Sztem leállt 1-2 szerverük és nem bír el csak x embert a hálózat.