418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
csoszi87 #101603 1-2 kisebb könyvesboltban is lehet kapni. Nekem meg volt az összes könyve, nagyon tetszettek.
Annó Gyöngyösön 1 kis (talán Bagoly nevű) könyvesboltban találtam rá, és ha jól emlékszem, akkor 700Ft volt. (2008-ban) -
stoppos #101602 Amit az oroszok csináltak pár éve, az is elég látványos volt. Egész jó CGI, miegymás.
Link
Valahol biztos fent van angol narrációval is. -
Renegade #101601 a napló részletek akár igazak is lehetnek, elvégre katonák szubijektív élményei, lehet, hogy már ők is szinezték egy picit a napi eseményeket.
Olvasd őket bátran, mert érdekes könyvek, de ha komolyabban érdekel a töri, akkor ne ezeket tekintsd alapműnek :-) -
dolorex #101600 Köszönöm, sikerült! -
stoppos #101599 Az a baj, hogy nem tudhatod, - mivel hivatkozás általában nuku - hogy a netről szedte valahonnan, vagy ő írta magától, vagy tényleg egy naplóból van. -
Oddball29 #101598 Discoveryt felvételek miatt lehet kb. nézni. -
Renegade #101597 ne aggódj egy kalapban vannak, persze Földit jobban ostorozzák :-)
A probléma valóban akkor kezdődik (mint a Discoverynél), ha valaki 100%-nak veszi és történészek/töri halgatók előtt próbálna érvelni :-) -
stoppos #101596 Jah, Földi a messziről kerülendő kategória. -
Oddball29 #101595 Hát ha nem adtad el előtte, akkor az eladni kívánt tankba visszarakod az eggyel korábbi modulokat. Vagy ismét megveszed ugyanezeket, általában olcsóbbak, mint a fejlettebb modulok amúgy is. -
Destydeme #101594 Mit használsz a francián?
Nekem jelenleg ventilátor,távcső és Nazarov77:)tanácsára célzás segítő van(gyors lövések miatt gyorsabban szűkül a célzókör),szal az álca kiesik.
off:
Csata: Arctic Region 2012. február 13. 18:10:44
Jármű: SU-76
Szerzett tapasztalat: 984
Szerzett kredit: 15 466
(prémiummal)
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Mesterlövész
Kis tierben móka,kacagás van.Bár sztem béna csapat volt az ellen(Artic Region),mert 18/18 lövés/találat volt,mire 1 prém kilőtt. -
Madi92 #101593 Ezek szerint a napló részletek sem tükrözik a valóságot? :( -
dolorex #101592 Sziasztok!Meglévő löveget,tornyot,rádiót stb. le lehet szerelni tankról és átrakni egy másikba?Természetesen kompatibilisre gondolok.Ha igen hol és hogyan?Pz4ről szeretknék VK3601H-ra átpakolni néhány dolgot. -
Oddball29 #101591 Összekevertem Földivel, de ezek szerint nem esett annyira messze. -
szasza3477 #101590 ja most fordítattam le a guglin majd hétvégén ha ráérek mert meló mellett csak 1-2 órát tudok játszani.talán megis lesz belőle a T-44. -
Renegade #101589 Annyira azért nem vészes, amolyan Magyar Discovery :-)
töri iránt érdeklődő átlagembereknek én jobban ajánlanám mint Számvébert, ugyanis olvasmányosabb, olcsóbb.
Természetesen nagyon fontos megemlíteni, hogy történelem témájú kisregény. -
stoppos #101588 Na, tessék Madi, egy az enyémnél jóval markánsabb véleményt is kaptál. :) -
Oddball29 #101587 Nagy ívben elkerülni, forráskritikát, kereszthivatkozást hírből sem ismerő populáris hulladék. Aztán nem győzzük a hadtöri fórumokon kigyomlálni azt a sok hülyeséget, ami a naiv elmékre ragad utánuk. -
petszol #101586 Be ne írd még a kódot! -
Renegade #101585 aszfalton nincsen fent egyik szerző sem, viszont a Pesti úti tecsóban biztosan megleled :-) -
szasza3477 #101584 Sziasztok.Valaki esetleg nem tudja mi ez a valentinos code?Hogyan lehet megkapni? -
Destydeme #101583 Még azt akartam írni az álcázáshoz,h 1-2hete melléálltam 1 KV-hoz,kb a negyede voltam.Ami sztem az álcázás képességben megmutatkozik+talán az orosz"pontatlan"ágyúk találatát is csökkentik megfelelő távolságról.
Szal lehet,h az egyik legjobb az álcázása a mérete miatt,már csak 1 statisztikát kéne látni. -
stoppos #101582 a ztracker-en nézz körül, ott minden xar fent van. Valahol van otthon egy 6 gigás könyv packem, megnézem köztük van-e, és ha igen átküldöm. Továbbra is nagyon fenntartással.
-
lammaer #101581 Hopps, akkor mégis magyar. Fene, hát hogy kalózkodjak igy ? :) -
lammaer #101580 Nem tudja vki angolul mi lehet ennek a címe? Meg vagyok lepődve hogy amazonon Kurt Rieder névre semmi sincs, magyarul meg ontja...
Gondolom nem magyar a csóka.... :)
(nem vagizásból kérdezem angolra, letölteni magyarul nem találom :) ) -
stoppos #101579 Géczi Zoltán alias Kurt Rieder könyveit erőteljes fenntartással tessék olvasni. Ugyanez vonatkozik jóval erősebben Földi Pali bácsi könyveire és vele akkor még finom is voltam. -
Destydeme #101578 Jót mosolyogtam.A 170es pen-el nem csodálom.
A kissebb ágyút azért szeretem,mert majdnem német pontosságú,0.31.(75mm SA50,144pen,135damage) -
Renegade #101577 sajnos nem töri könyv, hanem inkább ponyva. viszont olvasmányos csak idönként pontatlan, jó kis sorozat szvsz, de ha törit akarsz olvasni akkor Számvébert olvass :-) -
Destydeme #101576 Szia.Engem nem zavar,nekem szinte az összes könyve megvan.Nem véletlen játszok a WOT-al.Ha nagy fan vagy,vedd meg tőle a III.Birodalom páncélosai c.könyvet,sárgás színű.Minden benne van a német tankokról. -
lammaer #101575 Jaja, type oldalának ellövéséhez már a 13-75 is elég pennel rendelkezett, csak megölni nem lehetett.
13-90essel nemcsak megkergeted, de ha kicsit megrongálódva jön be jó eséllyel meg is ölöd a rohadt kis sárgát :) -
Destydeme #101574 Bízom benne,h jó az álcázása.A múltkori videón(Lorrainne-t)10m-ről bokorban nem látta a Vk,vagy Db,ha emlékszel a storyra.:)
Viszont az ágyúval már tiszteletet parancsolsz.:)Bár én már kergettem el Typot is,de lehet csak béna volt.Ens-ben pedig az AFK Is-7-et nem merte támadni a T-44,mert ott voltam.Aztán csak ment az ingyen falatért,végül sikerült kiiktatnom:)Szal már kis tankomtól is időnként tartanak,aki meg nem,az meg megtapasztalja:)Medek ellen szívesen megyek.
Ezért tartok a nerftől.
A tárazást akkor szokni kell,az amx13 75 15sec alatt betáraz,mégsem 40-45 sec.De a hp miatt viszont 1-2lövést be lehet vállalni,az már jó.Mármint neked.Ha nincs ammo rack,akkor no problem.:)
-
Madi92 #101573 Hali all!
Kezembe került egy igen érdekes olvasmány! Magyarul elég hülyén hangzik a címe :D : Kurt Rieder " A legyőzhetetlen Tigris páncélos". Még felénél sem járok, de már most lenyűgözött a könyv. Egy Tigris tankparancsnok naplójának részleteit tették bele.
Ha igény van rá, irkálhatók egy két jobb fejezetet. Egy kis részlet az elejéből!
Hauptstrumführer Joachim Scholl, Waffen-SS 102. Das Reich páncéloshadosztály!
A Citadella hadművelet előtt kezdte el írni.
1943. júliús 10.
"Ez az első ütközet, amelyben a Tigris harckocsival veszek részt. Egész éjjel a kézikönyvet olvastam, újra és újra átnéztem. Végigvittem mindazt, amit a kiképzés során gyakoroltunk, tele volt a fejem a különböző harci helyzetekkel. Nagyon ideges vagyok. a Barbarossa kezdete óta nem voltam így. A legjobb formámat fogom nyújtani mást nem tehetek."
Elég szaftos kis írások vannak még! Ha gondoljátok, és elfér akkor folytatom, és minden nap leírok egy két részletet! :) Véleményeket! -
Úgy legyen:) Hajrá ZTE!:) -
Tudom de hát én is egerszegi vagyok,ezért csak hajrá! :-) -
Destydeme #101570 De várjuk vissza az NB1-be.Mihamarabb. -
Néha nagyokat nézek h miket nyel el, durva az biztos:) Egy t30 két lövését kibírtam 0 Hp veszteség nélkül és természetesen így meg tudtam ölni:)+ csak az oldalamat mutatva mentem rá és szerencsémre pont ott találta el 2szer egymás után:) Vannak még hasonló történetek,de majd te is megtapasztalod:D
Jajaj sztem a ZTE csődbe megy XD -
badnewz #101568 nem tudom ki mit tapasztalt, de mind a két ágat fejlesztem usa-t a premt34 miatt és itt 100-as legénységgel majd kicikázik néha a lövés a beszűkült célkeresztből míg az oroszoknál ilyet nem nagyon észleltem. -
lammaer #101567 A 13-90 minden tekintetben előrelépés a 13-70hez képest. Az 1050 HP biztosítja hogy bevállalhatsz egy találatot még JT-től meg T95től is, de a mozgékonyság megvan arra hogy ezt elkerülhesd.
Az ágyúja teljesen korrekt, 170es PEN mindenre elegendő. Sajnos a tárazási idő az nagyon megnőtt az előző tankhoz képest, 40-45 másodperc. Ez kb olyan sok, hogyha hillen felrohansz a dombra, futnod kell egy kört a tetején amíg betölt :)
Ezt szokni kell, mig az előző tankban simán újratáraztam egy ház mögé visszahúzódva ha mondjuk már csak 4 lövés volt a tárban, itt ha tárazok akkor szaladok is el, mert még a leggyávább is rádjön annyi idő alatt :)
Sebesség jó, kicsit nehezen gyorsul és elég nagy ívben kanyarodik, de a legtöbb heavy körül keringésre alkalmas, ha nem forgatják a testüket nem érnek utól. Egy E75 azonban ha a testét is forgatja akkor utólér :)
Lopakodó és felderítő képessége (álcahálóval és távcsővel) teljesen korrekt, a nevezetes kempirovkai bokorban illetve az erdőben a keleti szélen simán lehetett spottolni a bázison lévőket.
Az ágyú felfelé ugyanúgy nem tér ki mint 13-70nél, lefelé viszont már jobb, így használhatóbb ebből a szempontból is.
Elégedett vagyok vele, már 60K megvan a Lorrienhez. -
Destydeme #101566 A ZTE idén már sokat nem tehet.Bravúr lenne ha bent maradna. -
Hihetetlen jó tank, eddig semmit sem élveztem úgy, mint ezt, többi tankhoz hasonlítva a statomat vele ez látszik is. BL-9-re érdemes félretenni freexp-t, mert a többi ágyú átütése kevés már oda. -
Destydeme #101564 Én is az ágyúktól tartok.Most is inkább a 0.3as pontosság van kevesebb sebzéssel.Vagy oroszoknál az a trükk,h csak közelről lőjek?