418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Madi92
    Akkor el is kezdem a Tigrises naplómat! :)
    Estére két rész:

"A Tigrisekben egyetlen jó volt, mégpedig az, hogy kevés volt belőlük."
    Ismeretlen kanadai harckocsizó

Hauptstrumführer Joachim Scholl, Waffen-SS 102. Das Reich páncéloshadosztály!

1943. július 10.
    "Az első csata, amelyben Tigrissel részt vettem, eseménytelenül zajlott le. A löveg működése az első percben igencsak megrémisztett minket, egyik-másik lövés alaposan megrázta a Tigrist, és ez nem tetszett. Körülbelül 8 kilométert nyomultunk előre, aknamezők és akadályok között, felettünk harci repülőgépek húztak el. Egész álló nap nem láttam egyetlen ellenséges tankot. Uscha két találatot ért el, de én fogom gyorsabban elérni a 100. találatot, mivel én, Gert és Uscha [Megjegyzés: Ők másik Tigris parancsnokok] fogadtunk, hogy ki lesz a legeredményesebb közülünk a háború végére. Holnap ismét új nap köszönt ránk."

1943. július 11-12.
    "Megvan az első találatom! Igaz, csak egy löveget vontató teherautó volt, de ez is találat. Karl, a lövegkezelőm vagy 30 lőszert használt el, isten tudja hol tanult meg irányozni. Uscha három újabb találatot ért el, a fronton van a piszok, és biztos jobb lövegkezelője van, mint nekem. Azt hallottam, hogy ma négy Tigrist vesztettünk el aknamezőn. Ez aggasztó az előrenyomulás szempontjából, így ezentúl kicsit hátrébb fogok haladni, és Ulrichra hagyom a talaj ellenőrzését."
  • Trabant93
    Ááááá ez nem állapot,már 7 vereség zsinórban,kill semmi,sebzés lófasznyi.Mi a k**va isten folyik itt?(A vulgáris kifejezésekért előre is elnézést kérek,de nem értem,miért nem telhet el egy estém egy kevéske örömmel)
  • Destydeme
    Pihenésképp megnéztem a csatád.Nem volt rossz.:)
    Talán elbízták magukat,mert 3-9 után mégiscsak felálltatok,sokat tettél érte.Lehet már elhitték,h nyertek.Érdekes,h a Tiger és Tigerp kérte a pofont tőled.Hiba volt,illetve neked csak jó.Példa arra,h nincs elvesztett mérkőzés,szép volt tőled.
    Nálad is szépen megy a That was bounce és didnt pen..mosolyogtam,mert kb 30m-ről mondta ezt az emberkéd,de jól nyomtátok.gg
  • agrarmacso
    Srácok csak nem visszavették megint a kreditszorzókat?? Stuggal nyertes csatával 7k ezüst? nanevicceljen mán szása elvtárs!
  • Desmodromic
    De rég volt ilyen izgalmas csatám! Frankón a végén remegett a kezem, hogy mi lesz ebből, csak 3 HE maradt. Credit, XP nem nagy szám, de nekem epic volt.

Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2012. február 13. 19:53:16
    Jármű: IS-4
    Szerzett tapasztalat: 3 560 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 66 724

Replay
  • Martens4466
    Győzelem!
    Csata: Sand River 2012. február 13. 19:40:11
    Jármű: SU-85
    Szerzett tapasztalat: 788
    Szerzett kredit: 21 308
    Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Mesterlövész

Kezdem nagyon megszeretni a kicsikét:D
  • Destydeme
    De ha a csapat hatékony tagja,akkor azért jó,h van.

Győzelem!
    Csata: Murovanka 2012. február 13. 19:56:29
    Jármű: AMX 13 75
    Szerzett tapasztalat: 1 081
    Szerzett kredit: 25 633

Tudom semmi extra,2kill és néhány sebzés.Tier6-tól tier 8 között talán not bad.
    Szal mérlegelni kell.
  • darki81
    kicsit túlerőben voltak, de 3-an lehoztuk :D
  • Destydeme
    Persze igazad van,ezért írtam,h helyzet függő.T8-10között persze menni kell vele.
  • VanDaal
    Azért az esetek többségében igenis arra van a light, hogy felderítsen. Gyorsabb és kisebb, mint egy nehéz tank, ezért kisebb eséllyel találják el. Ha pedig kilövik, kisebb veszteség, mintha mondjuk a top tankotokat lőnék ki.
  • csoszi87
    Nagyon tetszik, igaz, hogy teljesen máshogy kell vele játszani, mint 1 KV,KV-3,IS,KV-5el, és még nem is nagyon megy, de rohadtul tetszik.
  • Destydeme
    Ilyenkor neked kell mérlegelni.Sokan nincsenek képben mit rejt 1 gyors,sorozatlövő francia.
  • Eagle16
    Íjjj, 260 új üzenet.

A bónusz kódon kívül volt valami egyéb érdekes?

Amúgy mióta van ennyi játékos az EU szerveren?? Most is 70k ember játszik, régebben 50k körül volt a max. És az is vasárnap este.

• csoszi87
    nem a saját. az ellen. de most már legalább tudom milyen érzés az a lightoknak, amikor 1 heavy elküldi őket felderíteni. csak azért, hogy ő lásson.
  • Destydeme
    Írj nyugodtan.Erre van a fórum.
  • Destydeme
    Úgy látom a saját tapasztalat mindent elmond:)
    Az 1ik legjobb,amikor platoon nélkül összeállnak a franciák és mennek.
    Azt hiszem,megfelelő pen mellett semmi nem állítja meg őket.Én is szeretem az ilyet és ha úgy alakul simán csapódok,bár én még mindig szeretek arty-t védeni,pláne ha látom az ellennél van Leopárd,t-50,vagy AMX.Ilyenkor szinte biztos,h jönnek az artyra.
    "Harmadik eset: KV-5 üvölt velem, hogy menjek 1 bokorba spottolni (miután a teljesen másik irányba elindultam 1 másik AMXel). Miután beültem a bokorba azonnal kilőttek. Asszem tudom mit választok ezután. "Lehet nem vágom,de ugye nem a saját lőtt ki?
  • TVelvet
    ennek örülök. :)
  • stoppos
    Tudom, csak vannak akik szeretnek összeesküvés elméleteket gyártani.
  • TDantes
    Tankokkal kapcsolatban egyébként, szerintem Turcsányi Károly könyveit érdemes forgatni, a ZMNE-n egyetemi tanár.
  • csoszi87
    Most már én is rájöttem.
    Elindultunk himmelsdorfon 1 másik AMX-el ketten dombotmászi (kilőttünk két tigrist) kilőttük a védőket ( 1 KV, meg 1TD).
    Második eset: elindultunk, hátulról megleptem 1 JadTigert 500HPval, és ellőttem az ágyúját.
    Harmadik eset: KV-5 üvölt velem, hogy menjek 1 bokorba spottolni (miután a teljesen másik irányba elindultam 1 másik AMXel). Miután beültem a bokorba azonnal kilőttek. Asszem tudom mit választok ezután. :-D
  • TDantes
    De magyar...csak ilyen menő németes álnévvel ír. Megszokott dolog, főleg a ponyvaszerzők között.

Annyival különb Földi Pali bácsinál, hogy nem plagizál, és nem írja bele politikai véleményét.
  • Destydeme
    Ez a prémiumos dolog nagy butaság.Nekem jelenleg 2 hónapja prémiumom van és simán van olyan csatám,h 2 perc alatt vége,vesztesen.Ez ügyben kár,h nem rak úgy be az MM.h legalább ki-ki meccs legyen.Ez nálam nagy hiba.
    Van,h én vok az ilyen győztes csapatban,az sem élmény,mintha agyaggalamb lövészet lenne.Sokkal izgalmasabb és jobb a játékélmény,ha kb azonos erős csapnak össze.Volt már,h vért kellett izzadni a győzelemért és kb 30-60s múlt az egész,mert lejárt volna az idő.
  • Destydeme
    Szia.Nem vok pro a franciákból,de nagyon bejön,lehet ezek a nekem való tankok.Kérdezz meg másokat is.Mondanám,h Lammaert is,de már így is annyit reklámozom..Nazorov77 is biztos segít.+mindenki aki magasabb tierben játszik velük.
    1kérdésed:Én nem javaslom,mert jó a pen.je és a 6-ot lövök igazi ördöggé teszi,meg az összest is.
    2:Már jobb,de még mindig nem szoktam(csapat,helyzet függő és tiertől legfőképp)az 1-es válasz miatt.
    3:Ez sztem a legjobb a 3-om közül.De valóban szituáció függő.
    Ezt azért írom,mert én már az Amx 12t-vel is ha volt rá mód beszaladtam Ferdinánd,Is-3 mögé és lőttem.Ha pl ezek pont feltartóztatják a csapatod,akkor sztem hasznosabb vagy ha 20-30-50%-ot leszedsz belőlük,mint ha berohansz az ellenfélhez és kilőnek.
    Ez az én véleményem,de lehet más mást ír.
  • stoppos
    Nekem ilyen Lövével volt. Megvettem, egyből 7 vesztes meccs. Szal ha volt is olyan UL, hogy az MM kedvez a prémium tankoknak, az megdőlt.
  • VanDaal
    Legalább 1-et már tudok :P
  • Destydeme
    Hi:)Érdekes Td.Amikor megvettem 6 csata után megkaptam az 1.dupla xp-t,azt hittem sírok.(Ennél rosszabb csak az E-75-el volt).
    Már azon gondolkodtam,h átugrom free xp-ből.
    Azóta viszont megszerettem.Megvettem a 0.3-as pontosságú ágyút,igaz csak 85 a dmg,112pen mellett.(57mm zis-2).
    S már 9RM rádió is 500 xp-re van csak.Az is lehet elszórakozok vele a legénység skillje miatt,mielőtt megveszem a su-85b.
  • stoppos
    Valahol a raktárban hátul van egy 3-as orosz arty. Azzal pár napja TD-ztem egyet, de köbö ennyi az arty nálam. Nyugtatásképp mindenkor Pz4, vagy VK hátulról snipe módszerrel. :)
  • csoszi87
    Ezt tőlem kaptad csak úgy. :-D
  • magyargyerek
    Én nyugtatásnak ha nagyon felidegesítenek a csapattársak akkor Grillét használok. Azzal aztán szétröhögöm magam annnyira élvezem a dolgot. Néha már komolyan mondom sajnálom őket kinyírni...mert arra gondolok akit kilövök annak elrontom az estéjét mondjuk. Tegnap azért a Vk36-al mentem és engem is kiszedett egy GW Panther..na mondom ez igen, milyen érzés mikor egy kör múlva én teszem ugyanezt valakivel. Adok-kapok.
  • VanDaal
    Most nézem, valaki már megint leminuszozott :D
    Most komolyan, ki unatkozik ennyire, vagy kinek sikerült belegázolnom a lelki világába, meg mégis mivel?
    Örömmel állok az építő kritikák elé, de ez a minuszozás nekem kicsit olyan, mintha valakinek hátulról levernénk egyet a tömegben, aztán annak meg fogalma sincs hogy kitől meg miért is kapta, és ezt én nem tartom túlzottan etikus viselkedésnek :)
  • polluxware
    su-76ot azt nagyon kedveltem.. legjobb tier3as TD
  • brasco84
    AMX 50B mennyire állja meg a helyét T10 ben? elkezdtem a franciát, kis free xpt rá is szánnék ha megéri, de nem tudom.. mindig heavyztem, lehet jobb lenne egy light vagy med?
  • Destydeme
    Szia.Sztem ne írd még le.Aludj rá párat.
    Én is kifejlesztettem a Tigert és a Vk3002db-t belőle.KT,Stug és Jpanter után a 4.kedvencem volt.Sokáig vele farmoltam.
    A fejlesztéseken kívül van még rajta 62.5k xp+ ami konvertálásra vár arany ellenében=nekem bejött,szerettem.
  • csoszi87
    Lenne 1 kérdésem: elkezdtem a franciákat és miután rájöttem, hogy borzalmasak ezért free xpből elugrottam az amx 12-t-ig, amit fullra ki is fejlesztettem.
    Hogyan érdemes vele játszani, hogy hasznosabb a csapatnak:
    1- előrerohanni és felderíteni
    2- várni 1 kicsit, azután megkergetni az ellen artykat
    3- várni, és ha már lesz olyan ellen, aki valakivel csatázik, akkor mögé kerülni, és beleereszteni 1 tárat?
  • VanDaal
    Én is szívesen olvasnám :)
  • Renegade
    szvsz ugyanúgy elfér mint a replayek meg jpg-ek :-)
  • stoppos
    Nekem az egyik leghasználhatóbb tankom. Tegnap, mikor a tigris miatt már teljesen elborult az agyam, ezzel mentem nyugtatásképp, hogy valamit végre ki is lőjek.
  • Oddball29
    3601...3601...

Ja igen, a muskátlitartós!
  • Madi92
    Akkor már csak 1 kérdésem van, hogy zavarna-e titeket ha naponta egy két részletet beírnék:D Csak úgy a topik változatossága érdekében! :D Bár tény, hogy enélkül is pörög a topik..:)
  • magyargyerek
    Elit lett a VK3601 tankom. Nem nagy öröm ez nekem inkább azt mondom kinyögtem a két nagy fejlesztést nála a VK3002-re 39750 TP és a Tiger-re 45050 TP. Szörnyűűű volt...el fogom adni. Pedig tetszik a tank + jól néz ki de abból itt nem élünk meg ha nincs egy normális fegyvere.88-as folyton lepattog, az L/70 ide már kevés, a Könish meg keveset sebzett.