418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Az a kérdés,h ezt hányan nézik?
    Mondanám,h ritka tré volt az ellen,de a helytálló az,h szép munka.
  • VerPatak
    Győzelem!
    Csata Karelia 2012. február 13. 22:21:37
    Jármű IS
    Szerzett tapasztalat: 1 833
    Szerzett kredit: 50 443
  • darki81
    a maus halála után is gyilkol :)
  • Desmodromic
    Sokszor én vagyok hasonlókra az ötletgazda, aztán meg én fordulok szépen vissza, mert mindenki velem jön. Aztán persze én is halok meg először, magányosan a pucér oldalon...
  • lammaer
    Akkor a koncepciód mégse volt olyan rossz :) CSak rossz példával jártál elől - szóval igy is a te hibád. Kész :)
  • lexlutor
    .. csak velem jatsza azta szerver, hogyha vesztek egy tankkal, akkor akarmennyit megyek egy masikkal, akkor ha a vesztes tankkal megyek ujra, akkor ugyanarra a palyara tesz?
  • csoszi87
    A poén az, hogy begyűjtöttem 1 acélfalat, mert nem is sebeztek, csak pattogtak. Full HP-val vesztettünk.
  • lammaer
    Háát.. tekintetbe véve hogy egy AMX meg egy Type szétszed mint a sz*rt ráadásul lassú vagy, tényleg nem sok ráció volt ebben a hegymászásban...
  • csoszi87
    Hát ezen sírtam.
    Mivel nem volt light, és med is csupán 2db az a hihetetlen ötletem támadt, hogy elmegyek 1 kv-5el hegyet mászni, hogy majd én feltartom az ellen type-ot, illetve az amx-ét.
    nézem, jön velem az is-4 is. mondom belefér. nézem megint, jön 2 db tigris is. mondom hűha, ez így nem lesz jó, de még mindig van védő. addig, addig, hogy végül 7 db heavy indult neki a hegynek. hiába írtam, hogy ne, mindenki jönni akart. mire felértünk addigra természetesen 2db td és 1 db churchil maradt védeni, mert a többiek úgy gondolták, hogy meglepik az ellenet a másik oldalról. (persze a másik oldalt senk nem érte el. A hegyen feltartóztatott 7db heavy-t 1 db type, 1 db t-29, meg 1 amx 75. mert mindenki mögém búj, mert ott jó, csak így rajtam kívül senki nem lőtt. természetesen elfoglaltak minket.
    De tudom! Én vagyok a legnagyobb marha, hogy hegyet másztam, mert úgy gondoltam, hogy a többieknek lesz annyi esze, hogy védekezni is fognak. Ez volt az utolsó ilyen.
  • lammaer
    Desty.. miért látsz többet? Rajtam is van távcső :)
  • lammaer
    Azért hadd mutassak valamit, hátha megtetszik az álcaháló :)

Mire jó a háló....

Mellé itt a videó is.

Elég jól lehet spórolni a lőszerrel, és az embert se bántják hogy AFK :) (tényleg elmentem pisálni közben)
  • lammaer
    A KVra gondolsz feltételezem.

Egyszerű oka volt: a T29-nek volt esze, és a töltésről visszagurult, hull downba. Az ellen semmit nem tudtam tenni, figyelembe véve hogy akkor még az erdőben ott volt tán 3 heavy és a Ferdi. Ha lövök (értelmetlenül, hiszen egy hull downos T29-et nem tudsz sebezni), a T29 sanszosan meglát, felfedem a pozíciómat, és oldalról kivégeznek.

Jó ez a tank, de arra nem hogy 4 heavy lője.

Talán lett volna esély hogy lerohanjam a T29et, és megrakjam, de nem nagyon volt ott hely a keringőre.
  • Destydeme
    Téged is megnéztelek:)A 3.vagy akit meglestem,érezd magad megtisztelve.
    Mivel nem tervezem a jövőre nézve.
    1dolgot tudok leszűrni,ha fáj,ha nem(mivel random volt).Jól muzsikáltál és mentél,mint a mérgezett egér(felderítés),de volt 1 szitu,amikor nem érdekelt,h a csapattársadat lövik(random miatt?),simán végignézted.Hm
  • Destydeme
    Végülis 1:1.Te elbújsz én többet látok.Mindketten ua-zt csináljuk,csak téged amíg nem látnak én addig észreveszem hamarabb.
    A vége ua.Mindketten rárontunk az ellenre.
  • lammaer
    Különbözőek vagyunk, én nem sniperkedek ezzel a tankkal vagy ha mégis, belefér az a +10%.... eleve amig betölt, úgyis várni kell. Nálam az álcaháló bónusza sokkal többet jelent mint holmi 10%al gyorsabban szűkülő kör :)

Amikor meg rámászok vmire, lehet akár akkora is a célzókör mint a képernyő, úgyis eltalálom :)
  • Zeller2
    Azt mondta az IS parancsnoka mikor rálőttem a kv-ra hogy nem tudjuk átlőni a páncélját. LOL Hát persze mitől is tudnánk mikor minimum kétszer akkor a pen-ünk mint a kv frontja :D:D:D:D
  • Destydeme
    navarov77 tippje szerint bejön ha a sorozatlövés miatt gyorsabb a célzókör.Ezért kérdem.(Persze ha elbújsz érthető,hisz nem lát az ellen).
  • Renegade
    nem ugrott fel a háttérbe tűzfal ablak, hogy akkor engedélyezi, vagy nem, vagy elgurult?
  • Renegade
    vicces cigi lehetet az és annyira kész voltak, hogy üdvözült mosollyal simogatták a Zimmerit bevonatot :-)
  • Destydeme
    Más.Vkinél Eu wot van leszedve eu reggel mégsem engedi belépni.Állítólag a barátnál be tud lépni az illető.Kérdés:Az illetőnél miért nem engedi?
  • lammaer
    Mivel lopakodós scout vagyok, álcaháló nélkül nem megyek. Bőven megéri sztem... minek a célzásgyorító, ha mint az ábra is mutatja, annyi idő töltök el a célzással amit akarok. :)
  • Destydeme
    Sry,venti,távcső és célzórendszer van.Szal célzó vs álcaháló a diff te és én köztem.Lehet rosszul írtam.
  • lammaer
    Pedig azért nem kicsi hangja lehet mindjárt KÉT isunak.. hogy tudnak egy táborozó Tigrist meglepni, ott cigiznek...

Nagyon jó a példa, még buffolni is kell az orosz TDket :)
  • Renegade
    :-)
  • TDantes
    Az semmi. Az ISU váratlanul jelent meg. Tehát, az hogy az ISU remekül álcázza magát a WoT-ban teljesen reális, mert Carius se vette észre!
  • TDantes
    Nekem is meg van a könyv, és nem véletlenül idéztem.

Bár Kurt Rieder ponyvatörténész, de attól még az idézet igaz is lehet. Sajnos, nincs forrás megadva a Carius idézethez, de vegyük azt hogy igaz. Ha pedig igaz, akkor nagyon érdekes, ugyanis mindig csak olyan idézeteket olvasunk a Tigrisekről hogy ennyi meg annyi méterről lőtték szarrá a T-34-eseket és Sherman-eket.

Hm. Itt meg jött egy ISU és kalap-kabát. Ebből az következik, ha reális képet akarunk a Tigrisről, az ilyen eseteket is figyelembe kéne venni.
  • Renegade
    ja nagy noob lehetet, miért nem a tornyot lőtte? mit szarozott a kupolával :-)
  • lammaer
    Hehehehe... nem kicsit szarkasztikus az idézet:

"A fejhallgató az egyetlen darab amely az eplusztult Tigrisből éppen maradt"

Könyv címe: "A legyőzhetetlen Tigris páncélos".
  • lammaer
    Ja, és a 13-90el volt.

Az első sorozat marha pechesre sikeredett, azért volt gyanús a második :)
  • lammaer
    Ventillátor, álcaháló és távcső. (töltésgyorsítót nem is lehet rátenni)
  • ladista
    T32-vel ma nekem is csupa efféle vereségem van :D

(összeesküvés-elmélet: ma a t32-esek szopóágra vannak téve) :D
  • TDantes
    Otto carius: (miután egy ISU megtámadta a Tigrist) "A lőszer leborotválta a parancsnoki kupola jobboldali részét. Szerencsére nem voltam ott, lent voltam cigarettázni. Váratlanul megjelent egy orosz rohamlöveg, én azonnal parancsot adtam a tüzérnek hogy lőjjön rá. Kramer lőtt, de egy második találat, mai egy másik rohamlövegből jött, eltalálta a tornyot. Nem emlékszem rá melyik úton menekültem ki a Tigrisből. A fejhallgató az egyetlen darab amely az eplusztult Tigrisből éppen maradt.,,

Kurtd Rieder: A legyőzhetetlen Tigris páncélos. 2002
  • Destydeme

Hi.Ezt kaptam.
    Szia! Belépési problémám lenne a játékkal. Ma regisztráltam, letöltöttem, telepítettem, frissített viszont a WoT szerverhez való csatlakozáskor jelszóhibát ír ki. A visszaigazoló email megjött. A WoT oldalára betudok lépni de a játékba nem. Segíts ha tudsz. a fórumba nem enged hozzászólni mert frissen regisztráltam

Sztem a reg és a leszedett verzió nem ua.Ezt írtam válasznak.Más tipp?
  • Attiska
    A Hummel teljesen kifejlesztve, 100-as legénységgel meglepően gyors.
  • Destydeme
    Ezt mivel csináltad?Mert már akartam kérdezni,h francia csatát feltehetnél.:)
    Szal kérdeztem nálad mi van a franciákon?Nálam venti,töltésgyorsítő és távcső,vagyis,hol az álcaháló helye?
  • DDenes
    Hihetetlen, egymás után két ilyen vereség...pont mikor kéne minden xp és kredit..:)

Vereség
    Csata: Lakeville 2012. február 13. 20:31:31
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 603
    Szerzett kredit: 31 120

Vereség
    Csata: Sand River 2012. február 13. 20:43:06
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 691
    Szerzett kredit: 30 965

mindkettőt végignyomtam 3-3kill, és mindkettőben az utcsó 2-3 ellenből 1 elfoglalta a bázist, miközben mi majdnem capoltunk..
  • Destydeme
    Jó volt az,hidd el.Ügyes voltál..Ha nem vagy nem nyertek,ha ez számít.Nem reklám stb,nem ismerlek,de megnéztem,igaz gyorsítva.
  • lammaer
    Nem járt le a prémiumod? :)
  • Desmodromic
    Nem volt nagy teljesítmény, amit alkottam, csak szimplán izgalmas volt.
    A végén vajon hova tűnik az a Hummel? Annyira gyorsan szerintem nem tudott meglépni, bár a franc tudja.
  • lammaer
    Hehe... utólag szarrá röhögtem magam rajta, hogy hogy lőhetek ennyiszer mellé egy teli célpont T29-nek...

11:00-tól lesz érdekes, amikor lövöm, lövöm, de nem talál. Már mindennek elmondtam a deveket meg a randomistent, kezdtem beállni az összeesküvés elmélet hívők közé... :)