418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    Azon törtem a fejemet, hogy ha rádiós-sofőr-töltő-mon captain-célzó emberenként más más skillek lesznek, fejenként ugye 5. Akkor mi lesz azokkal a tankokkal, amiben csak 3 ember ül? Nyilván nem lesz olyan kapitány-rádiós-célzó posztú ember, akinek 15 skillje lehet.
    Így a több személyzetű tankoknak lesz pici előnyük?
  • Attiska
    Milyen sok köcsög Valentine tank van most... ;) Eddig alig lehetett látni. De annál jobb írtani őket.
  • pointer4
    Hát, kemény menet lesz.
    Itt láthatod mennyit kell még összeszedned.
    kb
    Heavy Tank M6 [Stock] -> Heavy Tank T29 -> Heavy Tank T32 -> Heavy Tank T34 [Stock]
    Minimum research cost:
    7 885 880
    371 270 xp
    Full research cost:
    8 378 030
    505 700 xp

Motorokat ne húzd ki, teljesen felesleges, akkor is kb 450.000xp-ről van szó.
    Van mondjuk 2, jó esetben 3 heted.
    Az napi 32.000-22.000 xp, ha szabadidőd engedi, és van spórolt pénzed, meglehet.
  • ilsalon
    Húzzál bele. Pár heted még lehet, hogy van.
  • ilsalon
    A Jagdpanter az inkább egy med, mint TD. Én futkosok vele a medekkel és meglövöm, akit tudok. A lesipuskázás nemigen megy vele. Prokhorovkán hátrébb álltam egy bokorban, mint egy Tigris II és engem láttak, őt meg nem. Én keveslem a HP-ját, amúgy meg szeretem, mert fürge és lehet vele szépeket lőni.
  • petszol
    Mikor jön az update? Van még időm a T-34-ig? Most venném meg az M6-ot.
  • VanDaal
    A T-34-85 egy legális csít :D A fejlesztett tornyot nem volt vicces összeszedni az alap ágyúval, na de azóta... A 100-as ágyú épp elégséges volt az IS-en, ami gyakran ment tier10-be, de egy tier6 medből valami brutális hentest tud csinálni. Simán sebzi a tier8-akat is, az alatt meg aztán reszkethet mindenki :D
  • Musztafakebab
    Én a Su-152vel is meg vagyok elégedve stabil 350-400 sebzések 300-500 méteres távolságból ami biztos fedezéket jelent. Nem mindent üt át de oldalról mindenre lehet menni csak szemből kell fontolni a lövést. Csak sajnálni tudom azokat akik 152mm-el játszanak pedig nem kevesen vannak mikor a 122 D25S sokkal jobb. Amikor az ISUn is a rövid 152 van az már nálam azt jelenti hogy a játékostól shemmit nem lehet várni.
  • nemtudommivan
    A marder II a 76-ossaljó.
    A Hetzer az alap motorjával csoda hogy el bírt indulni. Megőrültem tőle míg meg nem tudtam venni a nagyobbat.
    A 105öse most szerintem alkalmatlan a harcra. Kisebb szintü ellenfeleket tudtam csak kilőni vele. A 75-öse többet ért szerintem bár ezt mindenki maga döntse el.
    A pofátlanság az hogy azt a fos 105-öst felkínálja a 2 szinttel feljebb lévő JagdPzIV-hez is. Ott aztán végképp semmire nem jó.
  • Oddball29
    T82 is kegyetlen full camos legénységgel rendesen felszerelve. Utolsó napi duplázónál 3 nagyobb tierü TD-t mészároltam le vele, akik nagy naívan a bázisuk előtti dombon kempeltek Sand Rivernél. Nem láttak belőlem semmit. Kb. annyi az átlag xp-me vele, mint a Szu-100-al.
  • kerla
    Hát ezaz. Hétvégén 80%-ban a T-25, B2, Sherman (kezdeti ajándék prém tank típus) tankokkal játszok, időnként 1-1 kör az E-75-el és a KT-val, mert megint gyűjteném a creditet, hogy kipróbáljam a Panther II-est. Xp műár rég megvan rá, de a credit...hjaa
  • Musztafakebab
    Jah a T32 1-2Kt hoz stabilan de aki tud játszani, az prém nélkül is megszerzi a T34 árát vele mire kifejleszti.
  • nemtudommivan
    Ez az hogy a bokorban voltam a szinte a sarokban meglapulva és én lőttem az épületek közé, és ő szalad ki onnan.
  • Attiska
    Némez oldalon Panzerjäger I, Marder II nagyon jó. A Hetzert még akkor ismertem, amikor nagyon durván tudott sebezni a 10,5-ösel He-vel. Most nem tudom milyen. A StuGIII szrintem átlagos, JagdPzIV átlag alatti a gyenge 88-as miatt. JagdPanther nem rossz, de sajna világít, és most itt tartok.
  • SirArcheer
    Rosszul fogalmaztam.
    A SU-100 után a ISU 152 BL-10ig.
    Tudom hogy SU-100 is jó. ;)
  • SirArcheer
    Ne menj házak közé.
    Olyan helyre állj be ahol nagy területet belátsz egy bokor mögül/fedezék mögül.
    Camo+kukker és javítócsomag ha még nem vettél.

Elején érdemes a bázison maradni (nagyobb tierek már nem olyan gyorsak hogy tudjál a medekkel menni) és a scoutokat kilőni, majd a gyengébbik oldalra elmenni segíteni.
  • Oddball29
    Nincs semmi baj a Szu-100-al, legjobb t6-os TD.
  • Zodiac
    Sir! Yes, Sir! :)

Sajnos a patch óta fos, magas tiernél sokszor szívok, de még az xp annyira nem is érdekelne, ha kevés jön, mert max ugye többet játszok, de hogy a pénz is gyatra az idegesítő. Kénytelen az ember tier5-ös tankokkal farmolni, persze ha nincs prém.
  • nemtudommivan
    Na most a házak között állt az IS rádurrantok levesz kőkemény 28%-ot.
    Elbújhatna de le se szar jön felém.Nincs a TD-nek tekintélye. Én azt sem tudom hogy meneküljek a lövés után. Belém durrant levesz 80%-ot a lövész kifekszik a következő lövése már csak megváltás.

• magyargyerek
    Su-85 az egyik legjobb, leggazdaságosabb credit termelő. kb.2300 a javítás és én nekem még 10 ezer alatt ritkán hozott átlagban 15-25 ezer megvan vele. Legtöbb killem ezzel értem el a napokban 9 kill.
  • Renegade
    ok, du megírom a tapasztalataimat :-)
  • VanDaal
    Írnál egy rövid jellemzést róla, ha mész vele még pár kört? Elsősorban a matchmakingje érdekelne, illetve, hogy mennyire tudják átlőni, és ő mennyire tudja a többieket. 300 aranyat lehet megérne még nekem is ha használható :)
  • magyargyerek
    TD: SU-85 elég gyorsan megy, simán leelőzök jó pár medet. Mindíg várok rájuk mert nekik kell előremenni én csak a hátvéd,tűzerő vagyok. Nekem bejön ez a típus ezzel mentem a legtöbbet az összes tank közzül. Szinte minden tankot sebzek vele a KV 107-es lövegje van fent.
  • SirArcheer
    Ez volt az orosz TD-nél SU-100 és ISU152 + BL10 -ig szopás.
    BL-10el már fun.
    A többi ágat nem tudom.
  • VanDaal
    Abban a 4xp-s körben tuti többet kaptál volna még dezertálásért is :D
  • Renegade
    na megvettem olcsóért a Bálint tankot, ááááh nem OP, már a 2. csatában hülyére szivattam egy AMX40-et meg egy B1-et :-)

Victory!
    Battle: Steppes 2012. február 14. 12:25:08
    Vehicle: Valentine
    Experience received: 1 014
    Credits received: 20 872
    Battle Achievements: Steel Wall, Confederate
  • kerla
    Tisztában vagyok vele, hogy mi hozza a creditet és xp-t, épp azért panaszkodok, hogy ezek teljesítése esetén is keveslem a hozamot, teccik érteni?
    Ha az elején lepuffantanak, tiszta sor, hogy gyenge hozam, de sikernél is nagyon keveslem.
  • nemtudommivan
    Ebben a játékban nincs értelme a TD-nek.
    Mindent elvettek tőlük ami használhatóvá tenné őket.
    Menni nem bírnak, forogni még annyira sem,páncélzatuk nincs, a nagy "félelmetes fegyverzetük" saját szintjükön is fél gagyi.
    Ha magadra hagynak egy lolttraktor is kivégez.
    Ha meglátják a háromszög jelet már szaladnak is rád. Az SPG után te vagy a következő.
    Az meg milyen hogy betámaszt oldalról egy 18 tonnás kis szar és én nem tudok mozdulni a 47 tonnásommal? Ugy kellene eltolnom magamtól mint egy fost.
    Az meg milyen hogy egy
    Legalább tolatni tudna gyorsabban.
    Hogy a Ferdi meg a jagdtiger milyen lesz nem tudom, de eddig nekem még nem okozott maradandó élményt egyik sem.

Az amcsi t95-öt követtem már a játékát, még jó hogy nem azt kezdtem el csinálni. A végső t95 egy idegtépően lassú fos.
    Az jobban jár ha már a játék elején beáll a sarokba mert ha mögé kerülnek neki van a legkevesebb esélye a túlélésre
  • Gunslinger
    Benne volt, fél éve kivették, Pershing került a helyére és akkor jött be a Patton.

T20 semmire nem lesz cserélve.
  • petszol
    t-23 nincs is benne a tech tree-be.
  • petszol
    változások
    amcsi vonalon akkor most nem lesz kicserélve a t-20? mit tudtok róla?
    mennyi az igazságtartalma ennek?
  • Zodiac
    Mi számít sikernek? Pl hogy túléled a csatát?
    Ha egy kis dmg-et kiosztasz, spotolsz, bázist foglalsz vagy épp megvéded, akkor prémmel elég szép summa jön.

Bár van egy olyan tank, lehet tévedek, ami mintha bugos lenne ilyen téren, pl slugger. Prémmel 100-300xp, úgy, hogy persze munkálkodok is rendesen o.O Ráadásul ezzel a tankkal sikerült beállítani a negatív rekordot, prémmel 4XP :)
    Amúgy meg T32 prémmel 1-2k között hoz stabilan.
  • patchaou
    Prémiummal a nem különleges, de azért jó csaták 40k kredit fölött hoznak tiger-p-vel, pedig a lánc és a legjobb motor még nincs rajta.
  • Gunslinger
    Nem prém tankkal is fel lehet simán menni 60k fölé, 80k fölött is voltam már, de általában ezek bölléres körök, 3 perce is csináltam egy 60k+ kört nem prém tankkal.

Victory!
    Battle: Arctic Region 2012. február 14. 11:45:51
    Vehicle: AMX 50 120
    Experience received: 4 092 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 65 232
    Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper
  • kerla
    Akkor biztos én csinálok valamit rosszul, de prémmel is elég szarul keresek elég sikeres, győztes csaták esetén is.
  • Desmodromic
    Csak hülyültem, nem irigylem azt aki ott szembe jön és csak a tornyodat tudja lőni!
  • darki81
    :D
    tanktól függetlenül így szoktam kezdeni ezen a pályán ezen a térfélen! :)
    általában jön ott valami, és ha jól végeztem dolgomat megyek a dzsungelbe :D
    de általában már vissza a zászlóra kell menni onnan, mint most is :D
  • Desmodromic
    Biztos így büntet a játék, amiért IS-3-al kikönyököltél az ablakba, mint egy nyugdíjas.
  • csoszi87
    Nekem a legtöbb prémmel volt 82-79000. Még az elején, amikor a többiek azt mondták, hogy azt prém nélkül is el lehet érni.
    Azóta ez lett ilyen jó kör, amúgy 20-30-40ezer. (vereséggel, győzelemmel, prém nélkül)
  • kerla
    Hát nem tudom, de 60ezer fölé még nem nagyon sikerült semmivel sem semmikor sem mennem, igaz nagy tier prém tankom sincs, a T-25-el pedig szedtem már össze 40k creditet.