banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Ebben a játékban nincs értelme a TD-nek.
    Mindent elvettek tőlük ami használhatóvá tenné őket.
    Menni nem bírnak, forogni még annyira sem,páncélzatuk nincs, a nagy "félelmetes fegyverzetük" saját szintjükön is fél gagyi.
    Ha magadra hagynak egy lolttraktor is kivégez.
    Ha meglátják a háromszög jelet már szaladnak is rád. Az SPG után te vagy a következő.
    Az meg milyen hogy betámaszt oldalról egy 18 tonnás kis szar és én nem tudok mozdulni a 47 tonnásommal? Ugy kellene eltolnom magamtól mint egy fost.
    Az meg milyen hogy egy
    Legalább tolatni tudna gyorsabban.
    Hogy a Ferdi meg a jagdtiger milyen lesz nem tudom, de eddig nekem még nem okozott maradandó élményt egyik sem.

Az amcsi t95-öt követtem már a játékát, még jó hogy nem azt kezdtem el csinálni. A végső t95 egy idegtépően lassú fos.
    Az jobban jár ha már a játék elején beáll a sarokba mert ha mögé kerülnek neki van a legkevesebb esélye a túlélésre