418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #101963 Ha lett volna jelentősége, lehet máshogy döntök. De a szomrú igazság az volt, hogy a rövid 88-asommal majdnem teljesen mindegy volt, hogy mit bűvészkedek tier 9-ben :) -
stork13 #101962 Hááát, jár. :) -
lammaer #101961 Áh, egy killért nem jár még olyan :) -
VanDaal #101960 Azt kellett volna :) csak aztán neadjisten pár körön belül véletlenül eltalálnék valakit, és csak azt venném észre, hogy kék vagyok, vagy megkaptam a bant, aminek nem örülnék túlzottan :) -
lammaer #101959 Simán seggbelőttem volna, aztán kitoltam volna a roncsát a bokromból fedezéknek. Holtában nagyobb haszna lett volna :) -
lammaer #101958 Hát, én nem tapasztalok nagy campfestet. Ahol én játszom ott akció van :)
Legfeljebb sokat kell várnom a tankra amíg kijön a csatából :D -
VanDaal #101957 És szép számmal top tankoktól vagy scout tankoktól. Az előbb is Ensken beállt az A-20 a TD-k helyére, én meg mehettem a pusztába a JP-vel. Rászóltam, de válaszra se méltatott. Legszivesebben jól seggbelőttem volna... -
Gunslinger #101956 Hihetetlen basszus, régen az artyra volt fogva az iszonyú sok campfest a csatákban, hetek óta nem láttam olyan csatát CW-n kívül ahol 3 artynál több volt egy oldalon, pláne ilyen 10-12 artys csatákat nem, csomó arty nélküli csata is van manapság és mégis baromi sok a céltalan gyáva campelés. -
csoszi87 #101955 Egy szép körrel akartam befejezni, mivel majdnem 50% alá estem.
Úgy érzem sikerült.
Jó éjt mindenkinek! -
marchizor #101954 A másik meg csak egy szokásos lámulás volt :D Srác T8 AMX-el volt, én Pershinggel Karelian, top tankok voltunk 1 másik tier8 heavyvel egyetemben, náluk csak egy kínai med volt. Mondom fasza, mienk a hill, el is indulok, erre látom, hogy megy a másik irányba és megáll középen a scoutokat lövöldözni mielőtt meggondolja magát és elindul mégis a hill felé a platoontársa után. Én természetesen egyedül nem mertem oda menni az elején, mert a type az megbasz 1on1-ben, szal megálltam még előtte, ez a hülye meg másfél min késéssel elindult fel a hillre, naná hogy szanaszét lőtték vagy 8-an... -
az a baj hogy IS7-nél elég kicsi az a has rész, T34-el is sokszor elhibáztam. Szóval inkább kerülöm a szemtől szembe konfrontációt, ez amúgysem alkalmas rushra :D köszi az infókat. -
hoppá, nem rammer, hanem spall linerre gondoltam. -
marchizor #101951 Inkább ezt lesd meg.
IS-7-ünk kör elején beírja a faszataktikot, amit természetesen mindenki telibe szar, aztán bevágja a durcit és beáll kezdőre egy bokorba (ami később jó döntésnek bizonyult még így is), de amit utána mü'vel... -_- Mégis mitől félt?
10:15-nél amúgy ellövik a gunom hátulról(...), nagy idegességembe meg még betoltam egy full downt. -
hellokitty92 #101950 Szeszélyes az az ágyú, sok a fura lepattanó. Nálam asszem 24 AP van betárazva, a maradék meg HE, de szerintem életemben nem használtam még...
A felsorolt tankokat sem fogja akárhol vinni, én mindig alapból a weak spotokat lövöm, az e szériánál és az is7-nél a hasat. Mausnál inkább a tornyot lövöm, ha a test be van forgatva, főleg ha nagy köztünk a távolság. Ha a torony felém néz - mert nincs annyi esze h azt is beforgassa- akkor legtöbbször gond nélkül viszi. Oldalról egyik sem gond, de az e100-nál inkább a tornyot lődd, mert az oldala simán benyeli a 155-ös skulót.
Kis adalék: ma 3x pattantam úgyan arról a vk45a-ról. Ráádásul abbeyn fent állt a kolostornál a dombon, így még a frontjának a döntöttsége is kisebb volt, mint vizszintes helyzetben. 2x a frontjáról, aztán meg a tornyának az oldaláról! Azt hittem beszarok... Áldom majd a napot, mikor végre lecserélik a clone szériát.:) -
Attiska #101949 Épp az előbb volt egy meccsem, én a kis Puffancsban, 5%-os köcsög Bálintka lőtt szemből, de pattogott rólam. én meg nemes egyszerűséggel legázolta,. ;) -
Renegade #101948 hátulról lehet nagyon jól terrorizálni őket :-)
Meg puffancsokat szivatni, ráállsz azt heló, csak pislog, hogy mi van :-) -
nyabammeg, az nincs raktáron :D 3.-nak? :D Rammer? -
Attiska #101946 Rájöttem valamire az Efficiencíy értékkel kapcsolatban. Nagyon erősen nyom a latba a zászlóhúzás és a bázisvédés, mintha a kiosztott átlagos sebzés és a kilőtt hk-k mintha másodlagosak lennének a számításnál. -
VanDaal #101945 Kb, csak ez mindig top tier. Viszont AMX40-nel még nem találkoztam vele, arra még kíváncsi leszek :) -
Gunslinger #101944 Töltésgyorsító tekintve hogy vagy 15 másodperc, mire újratölt. :-D -
Gunslinger #101943 Mit követett el? Replay-t! :-D -
T30-ra venti mellé mit érdemes még felrakni? -
Akkor legalabb olyan jo moka top tierkent vele jatszani mint az AMX40-el. Az arty sebzett max. meg egy-ket azonos tieru TD. -
VanDaal #101940 A noobot meg a retardot csak megérti ;) -
marchizor #101939 okítanám, ha tudna angolul :P -
VanDaal #101938 Az arty-ra sajnos nem tudok mit mondani, az mindenhol van, viszont ezekkel a kicsikkel legalább még általában kezdők játszanak. T-28 nekem nem szokott gondot okozni, TD-ket szerintem nagyobb valószínűséggel sebzi, mint azok Bálintkát. Ami nem megy szemből, azt meg kell kerülni. És itt legalább nem kell 4 szinttel nagyobbak ellen menni :) -
Renegade #101937 na, nyitottam neki topikot az IN-Game Bug Reporting halmazba, kiváncsi vagyok reagálnek-e rá. -
VanDaal #101936 Semmi gond nincs a tankkal, ennyit simán megér :) A 3 vereségemből vele meg minimum 2 az én hibám... 10-20 csata után szerintem már pengén lehet majd vele tolni. -
T-28-ak, TD-k, meg artyk folyton szétkaptak. T18-at szemből nem tudtam sebezni. -
Gunslinger #101934 Okítod a csávót csata után? :-) -
AMX 12t, ma jol vizsgaztam ismet anti- T50-2 -kent, idaig meg nem talalkoztam olyannal hogy az ellenfelnel 3 lett volna beloluk...
Ket artystank rimankodott kezdesnel hogy lojjuk ki oket, lojuk ki oket, egyet elkaptam, a masodikat 10%-ra lottem le, a type-os csoka lenyulta a killt.
Artystaink megszivtak mert menekulore fogtak a dolgot az ellenseges heavy-k iranyaba...
-
VanDaal #101932 Mi vele a gond? Mindig top tier, a többség nem tudja sebezni, ő meg a többséget igen. Ellensége az arty, de az meg minen jóérzésű tankosnak és tanknak az :) -
marchizor #101931
fck yeah -
Na jol van b**** +, veszek egyet... :) A kis kaliberu loveg elremisztett elsore. De a tuzgyorsasaga kul legalabb ezek szerint. -
E8-al keringtem körülötte mint a mérgezett egér, kb 2 lövésem sebezte a testen, a többi 0 sebzés critical meg anyjakínja ami lehet. -
Attiska #101928 Megvan a Tiger II. :) Ennek örömére az első csatámban kilőtt a tüzérség. :) A 10,5-ös KwK 45/L52 jó lesz rá? Ha jól számolom, az alapfelfüggesztés elbírja. -
na majd megnézem a replay-t, de olyan sokan már nem éltek az ellenfélből.
ellenben T30 TULAJOK!
az ágyútól mire számíthatok? Az E100, Maus, IS7-eseket, E75-öket szemből átlövi, vagy gyengepontot lehet vele ugyanúgy lőni csak? Alapból 6 Ap mellé huszonsok HE-t akar betölteni a játék helyettem, ezt HE-vel kell használni? :D -
Nekem nagyon nem megy vele a játék. -
gertitorpe #101925 T29 már nem sebződik a fülén :/ -
megakoko #101924 A fülét lödd az gyenge pontja neki igaz nehéz el találni