418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Megint vki aki azt hiszi körülötte forog a WOT és a rendszer csak őt szivatja :)
  • csoszi87
    eleinte úgyis megbújsz valahol spotolni. Esetleg onnan szurkálsz 1-2 tankot.
  • Metalmilitiakid
    Én amióta felraktam a Wot with ratings et, rájöttem hogy igen :D Sokszor van olyan, hogy nálunk van 1-2 zöld, kb 3 sárga a többi piros, az ellennél meg meg 6 zöld kb annyi sárga és a maradék piros csak. (piros rossz player, sárga közepes, zöld jó) Eddigi best a csapatomban, egy gyerek Tigris II vel volt 241 es eff el, csak tudnám, hogy került oda...
  • csoszi87
    De a 12tre is ezeket érdemes szerintem.
  • I.C.ram
    bocsi, sima 12t-re gondoltam. a T5-ösre.
  • csoszi87
    Ha a 13 75re gondolsz, akkor nekem az álca, a periszkóp, és a venti van fent.
  • megakoko
    Tudomásom szerint nem volt ott 1 tank sem még mutatóba se
  • Trabant93
    "az USA-nak voltak jo tankjaik csak lebombaztak oket Pearl Harbourban..."
    Én meg gyalog vagyok :)
  • I.C.ram
    Az AMX 75 12t-re milyen kiegeket érdemes rakni?
  • csoszi87
    Ma 1 ilyen nap van.
    ki is törtem ma magamból és elhordtam mindenféle hülyének 1-2 csapatot még játék közben. (magyarul, és angolul is)
  • megakoko
    Az illető egy történelem zseni lehetett
  • Solten
    Errol beszelek:

Vajon az MM direkt sorsol agyhalottak melle?
  • csoszi87
    Teljesen logikusnak gondolom, hogy 1 ország az összes használható tankját i kis szigeten tároljon a Csendes-óceán közepén.
    Erre nem gondolt volna senki.
  • Ry0K3N
    Linket xD ezt látni akarom :D
  • Solten
    Az amcsi forumon rabukkantam egy igazi gyongyszemre; Topik cim: miert nem voltak az USA-nak jobb tankjai a II. VH-ban? (gondolom a temafelveto arra gondolt hogy miert nem voltak a jenkiknek olyan tankjaik amik hasznalhatok lettek volna a nemet heavyk ellen - Az M26 Pershing a haboru befejeztevel jutott at az oreg kontinensre, szoval csak paradezni tudtak vele).
    Ezt figyeljetek, valasz: az USA-nak voltak jo tankjaik csak lebombaztak oket Pearl Harbourban...

...

• Renegade
    jaja, hátulról kell, azt szereti igazán a kis ribanc :-)

egy nagy baja van egyébként, 22/22-től van csak sniper medálja :-(

de kihozható vele szvsz a 3kill/csata, 67+% winrate, meg úgy 3 körönként egy plecsni

• Renegade
    önfeledt rohangálás Siegfride-lineon E50el :-)

(prém nélküli)

replay

• Solten
    Eddig 2-bol ketto szivas van...

Igaz, jokepessegu csapattarsaimat 5 perc alatt kivegzik, egyedul maradok a vegere. AMX40-et a vezetokukkeren kivul lehet sebezni ezzel a csodas agyuval? Probaltam hatulrol, felulrol, mindenhonnan...

Jo kis tank, atomlassu, lof*sz loveggel :D Na meg szoknom kell, meg a tokkelutott legenysegnek fejlodnie.
  • csoszi87
    ja. vereség.
  • csoszi87
    5. én és 1 td védtük a fő vonulási útvonalat, (lakevill) mindenki más elment a városba. 3 med és 3 light egyszerre jött át a domboldalon. és 1 perc alatt szétkaptak 2őnket. az eredményt még nem néztem, de asszem tudom.
  • csoszi87
    Van valakinek kedve amx 12t-vel, és amx 13 75-el platoonozni felváltva. mert nekem rohadt elegem van mára mindenkiből és szeretnék már végre normális emberrel játszani. Vagy inkább befejezem mára.
    az esti első csatám amx13 75-el - top gun. nyerünk
    2. csata 2en védtünk 1 oldalt 4el szemben 5 percig bírtuk, túloldalt 7 tank nem mert haladni 3 ellenfél miatt. vesztettünk
    3. 30mpvel később csatlakoztam és 4db hulla volt addigra a mi oldalunkon, de legalább a fő vonulási irányt nem védte senki. vesztettünk
    4. előremegyek helyet foglalni a medeknek, ők 1 dombbal mögöttem megállnak. 500al sebeztem 1 t-9 heavy-t. ellen észrevesz, mivel nem tudtam elbújni, több oldalról bedarál. a mögöttem lévők nem lőttek ki senkit!!!!
  • Solten
    "Megjegyzem, beszélnem kellene a főnökkel, hogy helyezzen minket előrébb."

Next day:

"Úgy döntöttem, soha máskor nem kérem arra a főnököt, hogy küldjön minket előre."

• bardocz
    Valentinnel 5 meccs alatt több találatot kaptam artytól, mint ugyan ennyi idő alatt IS-3, T-34, meg JPz4-el.
  • Madi92
    Újabb részletek Joachim Scholl, Tigris Tankparancsnok naplójából!

1943. augusztus 22.
    "Ma két találatot is kaptunk a frontpáncélzatra. Az egyik a vezetőnél, Robertnél csapódott be, mégis azt hittem, hogy valami természetes baleset történt! Ennek ellenére nem szerettem volna mellette ülni. Egyre több bizonyíték mutatja, hogy egyetlen Miki egér lövege sem tudja átütni a Tigris páncélzatát. Karl ma további három rohamlöveget lőtt ki, meg egy csomó teherautót. Lassanként komoly tiszteletre teszünk szert, mint teherautó-ászok, egyesek felnéznek ránk, de mi inkább harckocsikat szeretnénk a győzelmi listán tudni. Megjegyzem, beszélnem kellene a főnökkel, hogy helyezzen minket előrébb."

1943. augusztus 23.
    "Ma végre kikerültem a frontvonalra, mert a vezérpáncélos, amelyet a fiatal Feongs parancsnokol, elakadt a mocsárban. Az idióta! Körülbelül tíz találatot kaptunk, hatalmas "klang!" jelezte mindet, az egyik olyan hangos volt, hogy majdnem berepesztette a dobhártyánkat! Kilőttünk két Miki egeret, egy rohamlöveget és nagyjából 5 teherautót. Úgy döntöttem, soha máskor nem kérem arra a főnököt, hogy küldjön minket előre. Nevetett rajtam és azt mondta, hogy nincs okom az aggodalomra. Én aggódok."
  • darki81
    hát, megvárom a patchet hátha történik valami csoda, és utána veszek valamit.
    az a problémám hogy a lőwe az kib..tetszik, és még a creditet is fossa rendesen :D

(régebben a kv5 is tetszett, csak mostanában mindenki a kukát lövi elől :D
    na meg az az ágyú nem nagy szám saját tierjében, de biztos tetszene azért)
  • nandorb
    Vegyel KV-5-ost. Kurvajo fun... Nekem is,az van most. Premiummal naponta bejon 2.5millio lazzan. Tegnap,volt vmi. 1.5millio, megvettem az IS4-et+bl9-et,radiot. Meg van,meg 700k credit.
  • darki81
    ha szinte egész nap játszom prém nélkül, nekem akkor jön össze annyi, KV-val :D
    jó lenne nekem is beszerválni már egy Löwét, csak pofátlanul drága.
    Remélem a pecs után lesz valami lőwe akció :)
  • Iflow
    Kösz !
  • noname23
    "75k profit csak" lol de jól jönne nekem is xD
  • bardocz
    Nekem a max az kb 150-200k lehetett egy nap alatt. Löwével lehet nem kellett volna ennyit gyűjtögetnem az IS-3-ra:D
  • Desmodromic
    Az első 50 csatában sírtam tőle, 100.-ra megszoktam, 200 után meg 1400 az eff., 1,2-es frag, átlag xp 802 és még meg is fizetik a munkámat.
  • Tuvok #102172
    Defeat
    Battle: Mines 2012. február 15. 19:26:56
    Vehicle: T-54
    Experience received: 1 434
    Credits received: 75 103
    Battle Achievements: Top Gun, Sniper

Ritkán van olyan, hogy egy csatát élvezek, főleg vereség ellenére, de ez kivételesen állat volt, ezért kivételesen van REPLAY is :)
  • fodus
    Hát most már azt mondom b** szájba ez a szar játék. Azért nem hiszem, hogy annyira szar vagyok, hogy 10 órányi játék után 1db győzelem jött ma össze. Arról már nem is szólva, hogy az égadta világon mindenről lepattanni már qurva furcsa. Azt hiszem egy darabig nem játszom, vagy talán sose többet. Basszák meg az állítgatásaikat!
  • I.C.ram
    te is csak a pénzéért szeretsz valakit, mi? :D

Nem tudom, hogy lehet belezúgni a löwébe. Ami ilyen lomha, az számomra alapból -10ről indul. Löwével is csak akkor megyek, ha átakarok ugrani valami nagyon gyökér tankot vagy kell a pénz.
  • nemtudommivan
    Igaza volt egy tegnapi hozzászólónak. Jagdpantherrel támadni kell és az elsőkkel kell haladni. Természetesen csak ha már megvan hozzá a max motor és a lánc. És akkor csakis a 105-sel amivel ugyan pénzt nem fogsz keresni mert 1030 kredit egy lőszer, viszont kritikus helyzetekben szükség van az erejére.Egyébként nagyon szeszélyes. Van hogy 60 méterről mellé megy.
    Szinte minden meccsen kiszedek 2-6 között. Az xp-t is jobban dobálja így mintha csak álldogálnék a bokorban. Ja és sokkal kevesebb a bukott csata.
    Hogy mivel fogom összeszedni a pénzt a ferdire még kérdés.
  • Desmodromic
    Nekem is hiányzott még egy kicsi, de hulladékhasznosítási gazdálkodás keretein belül eladtam a foscsi tigrisemet és 3 perce megvettem.

Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: IS-7. Elköltött XP: 178 445. Elköltött szabad XP: 0.

Megvásárolva:
    IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.

Ja, a Löwébe meg súlyosan belezúgtam!
  • Eagle16
    Ja, kb. 10 csata :) De ha egész nap játszhatok, akkor sem megyek vele ennél többet.

Mert magát a tankot sem kedvelem nagyon, csak azért viselem el, mert sok kreditet hoz...amúgy nem nagy szám. Páncélzata alig van, mindig kigyullad, rengetek a modulsérülés, az ágyúja az nagyon érdekes, néha átüti az Is-7-est is, aztán meg kétszer lepattanok vele KV-ról...volt hogy a VK3001P tornyát nem tudtam átlőni kétszer egymás után, meg hasonlók. Pontosság is furcsa, nagyon sokszor a célkör legszélére megy a lövés...

Olyan 70k profithoz körönként már NAGYON jól kell vele játszani, múltkor pl. az összes AP-t előttem (32 darab), meg még 3 HE-t és nagyjából 75%-os találati arányom volt. (sok lövedék ment akkor is a célkör legszélére) erre adott 117k kreditet. A profit 75k volt csak. De néha meg 7 tiszta lövésre ad 80-85-k kreditet...érdekesen számolja.
  • noname23
    500k/nap az jó susogós sebesség xD
  • I.C.ram
    Defeat
    Battle: Karelia 2012. február 15. 19:08:14
    Vehicle: Löwe
    Experience received: 1 119
    Credits received: 111 645
    Battle Achievements: Sniper

Egyedül tartottam fel vagy 7 ellenséges tankot, amiből 5-öt ki is lőttem, de a sajátjaim közül 2-en nem mertek felmenni a saját hegyünkre, és szépen elfoglalták a saját zászlónkat. Két ekkora barmot... Legalább sebeztek volna beléjük, amíg visszaérek.
  • Eagle16
    Ne is mondd, én is gyűjtök Is-7-re...5 milliónál járok.

Löwe-vel persze könnyű, de nem tudok egész nap játszani, szóval 500k / nap a sebességem :)