banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Madi92
    Újabb részletek Joachim Scholl, Tigris Tankparancsnok naplójából!

1943. augusztus 22.
    "Ma két találatot is kaptunk a frontpáncélzatra. Az egyik a vezetőnél, Robertnél csapódott be, mégis azt hittem, hogy valami természetes baleset történt! Ennek ellenére nem szerettem volna mellette ülni. Egyre több bizonyíték mutatja, hogy egyetlen Miki egér lövege sem tudja átütni a Tigris páncélzatát. Karl ma további három rohamlöveget lőtt ki, meg egy csomó teherautót. Lassanként komoly tiszteletre teszünk szert, mint teherautó-ászok, egyesek felnéznek ránk, de mi inkább harckocsikat szeretnénk a győzelmi listán tudni. Megjegyzem, beszélnem kellene a főnökkel, hogy helyezzen minket előrébb."

1943. augusztus 23.
    "Ma végre kikerültem a frontvonalra, mert a vezérpáncélos, amelyet a fiatal Feongs parancsnokol, elakadt a mocsárban. Az idióta! Körülbelül tíz találatot kaptunk, hatalmas "klang!" jelezte mindet, az egyik olyan hangos volt, hogy majdnem berepesztette a dobhártyánkat! Kilőttünk két Miki egeret, egy rohamlöveget és nagyjából 5 teherautót. Úgy döntöttem, soha máskor nem kérem arra a főnököt, hogy küldjön minket előre. Nevetett rajtam és azt mondta, hogy nincs okom az aggodalomra. Én aggódok."