418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    A franc tudja. Átléptem, amint lehetett.
  • Master91
    Nincs meg az a tank, de nem lehet vele a csapat előtt menni 2-3 kockával, és be bújni sziklák mögé szpottolni ?
  • MuldR
    Hat a Jagdtigerrel nem fogsz. :)

Amugy jo tankot akarsz? IS-4!
    Az odavezeto ut sem rossz. T-28 nal picit meginog az ember, de onnantol sima. :)
  • stoppos
    Mondjuk átnézhetnék ezt a scout részt a fejlesztők. Egy T-50-nel oké, de a Pz38na-val egy kínszenvedés a nagyok között. Nem elég gyors hozzá.
  • lexlutor
    ..olyan tank nincs ahol nincs idegtepes.. sot a maus sem kilohetetlen odabaszos tank..

.. amugy pz38na scout tank. azert rakott be olyanok koze..faq erosen ajanlott.
  • nemtudommivan
    A medekkel együtt mozgok tehát ezt cáfolom.
  • nemtudommivan
    Ajánljon már valaki egy odabaszós tankot. De olyat amihez az odavezető út nem idegtépő. Maus akartam de Pzkpfw 38 na-t megvettem és amikhez berakott vele... Röhej.
  • Oddball29
    Sokat nem mozoghatsz.
  • nemtudommivan
    Az artyval nincs bajom. Az ember egy idő után már gondolkodás nélkül úgy áll be hogy az artynak ne legyen esélye. 50 meccsből 1-szer ha ki tud lőni. Inkább a láncot sebzi mikor mellém lő.
  • nemtudommivan
    Na most egy IS4-es szintén megszívta mert megint engem akart és addig várta hogy kibújjak míg kiszedték.
  • Desmodromic
    Ha IS-4-el meglátok akár egy Stug-ot és nem látok rá keményebb célpontra vagy jobban ki kéne bújni a fedezékből , akkor simán kinyírom, mert tud spottolni és ha van rá lehetősége lelövi a láncomat. Nem beszélve a lélektani oldaláról, ha látja a csapatom, hogy 5-6-7 tankkal vezetünk, akkor végre kiszakad a campfestből.
  • MuldR
    Jagdtigert nem a tankok lovik majd, hanem az osszes arty :)
  • lexlutor
    ..majd rajossz mennyit er :)
  • stoppos
    Még akkor is jobban megéri attól megszabadulni először. Eggyel kevesebb ágyú, ami rádszegeződik.

Mindig a gyengét kell kilőni először. Kivéve, ha annyira gyenge, hogy csak pattog rólad.
  • MuldR
    Errol a hitrate vadaszatrol annyit, hogy tegnapelott CW-n lattam, hogy egyik bokor felol lottek. Oda lottem, ahol szoktak allni ugy, hogy nem volt felspotolva. 1 db aranyloszer 1 db kill. Vakon.
    Leszarom a hitratet, egyel kevesebb ellenseg volt. :)
  • nemtudommivan
    Jól beszélsz. Semmi extra nincs bennük. De legalább a ferdinek már lesz orrpáncélja.
  • patchaou
    Bezony, ha van szemben egy viszonylag könnyen bontható TD aki nagyobbakat sebez mint a mellette álló heavyk, akkor természetes hogy a TD-t lövöm.
  • lexlutor
    ..ez szerintem max a 9es td-nel igaz. az osszes tobbi max annyit sebez, mint a sajat tierben a heavyk. mondjuk a nemeteknel meg ez sem igaz :)
  • stoppos
    Elméletileg nem hülyeség a TD-t lőni. Hisz őt könnyebb és marha nagyot tud visszalőni.
  • nemtudommivan
    A sok kis bátor balfasz. Lőjük a TD-t akkor is ha 6-an vannak mellette mert azt nem nagy szám kilőni. Az nem baj hogy közben az ő fejüket is szétlövik. Idióta agyhalott potyaleső barmok. Csak érjem el a ferdit meg a jagdtigert.
  • R3nton
    hát az a skill egy hülyeség, úgyis be van rakva a kézi poroltó
  • patchaou
    Kicsit jobban átgondolva, ez nagyon megnehezítené az apróságok életben maradását.
  • darki81
    így a poroltó nem lesz betéve, amit már megbántunk hogy betettünk
  • R3nton
    érdekesek lesznek mindenesetre az új skillek, és örömteli, hogy újra el lehet majd osztani a felhalmozott xp-t a skillekre.
  • patchaou
    Ha bespottolnak azt legtöbbször észreveszem a felém érkező lövedékekből :) Egy olyan skillnek viszont örülnék ami bevilágítaná azt aki engem spottolt.
  • pointer4
    :D
    -- Sixth Sense - the commander can tell if the enemy has spotted his tank.
  • Tono34
    Reg elfogadása majd otthonról, most vissza a munkába
  • VanDaal
    Akkor már beszállok a kampányolásba én is :)
    Én nemrég csatlakoztam, és innen a fórumról Renegade is a sorainkat erősíti, szóval talán nem lenne teljesen ismeretlen a társaság :)
  • NH3CL
    Semmit sem veszíthetsz, ha nem tetszik kilépsz harag nélkül. Épp újraszerveződünk, egyre több az aktiv játékos és kell is!
  • Tono34
    Gondolkodom rajta, esetleg előtte jó lenne megismerni a társaságot is.

Leginkább csak este 9 után szoktam fent lenni, mikor picurka már elaludt és asszony is hagy játszani :) , viszont éjfélnél nagyon nem maradok tovább, mert nagyon hamar van reggel és vár a munka :)
  • NH3CL
    Tono: csatlakoznál hozzánk?
  • Tono34
    Kb 3 hete kezdtem el az USA ágat :)
  • VanDaal
    Nagyon jó kis cuuc ez a T-34-85!
    5 kill, 5 sebzés, csak hogy semmi ne legyek :D
  • Tono34
    20-25k xp a T34-ig, ma talán meg is lesz :)
  • DDenes
    ott már anyagi problémák jelentkeznek:P
  • hellokitty92
    Nameg a t30-ra is kell az zixp, azt is nyomd ám ki, még van egy hónapod rá, simán meglesz!:)
  • Tono34
    Most hosszabbítottam meg, T34-re már megvan a pénz, de az E75-re és az IS4-re még kell :)
  • DDenes
    van még 4óra prém, mindent bele kell adni:)
  • Tono34
    Hasonló volt nekem is:

Győzelem!
    Csata: Swamp 2012. február 16. 9:30:29
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 2 912 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 53 884
  • DDenes
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2012. február 16. 9:30:37
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 2 982 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 56 482
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész

új nap új lehetőségek;)