418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #102563 .. azt hiszem most nem jutok szohoz..
-
Valaki tudna valami jó taktikát mondani orosz T34 húzására ? Mert nekem valahogy semmi nem jó. Végsebességre gyors, de lassan gyorsul így scoutként nem nagyon tudok vele érvényesülni, viszont harcolni meg gyenge és pontatlan az agyúja. A 76 ról inkább át is álltam 57, azzal kicsit többet ütök át,meg pontosabb, de azzal meg ugye alig sebzek. Nemtom mit kellene vele csinálni. -
régóta keresek ilyen ingame clockot. viszont amit linkeltél nem engedi letölteni, esetleg van másik linked? -
Sőt,inkább beállás :) -
Érdekes felállás:
-
prém nélkül
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. február 16. 20:04:58
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 190
Szerzett kredit: 45 401
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész
-
davidbog #102557 Jó az amit írtál. Ha robban a lőszer akkor mindegy mennyi HP-vel rendelkezik a harcjármű. Olyan B1-es verzió, amit Renegade írt nincs. -
na szuper, köszi! 

-
A felderítetlen ellenség csak cw-n van.
Módok, vagy összeszedett mód pack az mind1.
ingame clock
dátumosat még nem találtam külön de az ő starter packjában olyan van.
kamera mód -
Amikor minden összejön. Kár, hogy böllér ezért nem jár. -
megakoko #102553 Vereség
Csata: Swamp 2012. február 16. 19:29:36
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 463
Szerzett kredit: 17 337
Vesztettünk de jó csata volt a végére csak 1 ferdi meg én maradtunk 6:2-es állásnál -
nemtudommivan #102552 Különben nem várok én csodát a ferditől meg a jagtól sem mert ha az lenne akkor mindenki azzal menne, de ezekhez képest csak jobbak lehetnek. Tekintve hogy szinte mindig 8-9-10-esek ellen megyek. -
nemtudommivan #102551 Az igazság az hogy egy TD mellé mindig kellene egy med hogy fedezze a hátát.Vagy még egy TD.Csak ne engedje mögém és az már elég. De hát 14 vadidegen emberrel nem igazán lehet együtt dolgozni. Van ugy hogy jönnek de 2 perc után lelépnek pedig mindig van mit lőniük. -
csoszi87 #102550 De ez halál komoly. Én ha német nehéz tankot látok, meghülyülök. Ha ráadásul ez 1 Tigris, vagy Panther, akkor mindent ott hagyok és elkezdek rá vadászni, úgy, hogy tudom, hogy az esetek nagy többségében ki fog lőni a módszer miatt. Valamiért nekem nagyobb öröm 500at belesebezni és meghalni, mintha túléltem volna 1 szép eredménnyel. (ok a másodikra is volt már példa: amikor nem velem foglalkoztak, és hátulról elkaptam őket)
De akkor már én is elgondolkoztam, hogy Himmelsdorfon leállok szemből csikicsukizni 1 E-75el.
2 némettől tartok csak: Pz3-Pz3/4. De ezektől kegyetlenül. -
nemtudommivan #102549 Na én a francia meg az orosz tankokat rühellem. Franciába én is mindig beledurrantok. A szopott gombóc fejü alacsony szintüeket még szerettem is. Mikor kilőtt valaki mondta hogy " ki a k....." de mikor odanéztem és láttam azt az aranyos kis buksiját komolyan mondom nem tudtam haragudni. De ezek a gnómok már idegesítőek. -
csoszi87 #102548 Ám mások is észrevették vagy csak nálam fordul elő a következő:
Az amx 12t-vel, és az amx 1375-el ha német tankot látok, akkor elgurul a gyógyere Jacques Villeneuve parancsnoknak és kamikáze módon hátulról, elölről, oldalról nekimegy beleereszt 1 tárat, és az sem zavar ha kilőnek.
Tigriseknek és a Frediknek egyszerűen nem tudok nem nekimenni, vagy akár "szemből" kicsit távolabbról lőni (magamat felfedve az álcából).
Eddig nem volt ilyen és az is különös, hogy az orosz és amcsi tankokat pedig tiszteletben tartom annyira, hogy nem ilyen pitiáner módon akarom megölni. -
Lenne 1-2 kérdésem:
ez valami új hogy nem látszik az eddig nem felderített enemy? vagy csak a warokon van így?
a másik meg: ez egy mod pack? vagy külön külön lehet beszerválni? tetszik hogy dátumot mutat meg időt, meg hogy feljebb lehet görgőzni a nézetet! Na meg az a célkereszt sem gyenge :)
(a célkeresztet láttam már, lehet megcsinálnám olyanra, meg majd ezt a hp mutatót is lehet beteszem, amit itt linkeltet valaki lejjebb) -
csoszi87 #102546 Höhö!
Akkor majd találkozunk. (amx 1375-amx 1390)
Szeretem a ferdiket.
Höhö!

-
brasco84 #102545 én obj-nek is nekimegyek, ha elgurul a gyógyszer.. ha mellé megyek van esély.. de néha még szemből is, ha random isten velem van, és pattan párat :D -
Destydeme #102544 Amíg nincs meg a Ferdinánd,addig bujkálós marad a story.Nem tudsz mit tenni,álca,töltésgyorsító+venti esetleg.A Ferdinándal meg mész a tier 9-10közé,ott sem fog sokat számítani a 200mm armor szemből,bár tény,akárki nem fog rád ugrani:) -
bornofakone #102543 inkább 1 7.2-s test-nek örülnék már....vhogy ez olyan tessék itt 1 cukorka de szar ízű...:/
nem mintha szar ötlet lenne ez a külön mappa dolog, de azért kíváncsi vagyok én az "optimalizált" pálya betöltésre :) -
nemtudommivan #102542 Hát már megint csak és csak és csak engem lőtt mindenki. Az hogy lőnek oké, de szabályosan a pofámba szarnak. Rámszaladnak. Kivégez és még azután is belém lő egyet hogy rogadna meg. na de nem baj. Az egyik meccsen két ferdi volt ellenünk. Letalpaltak az utca végén fedezékbe és szabályos dögkutat csináltak maguk előtt. Arra már nem szalad rá senki szemből mert tudja hogy olyat kaphat amitől legjobb esetben is csak döcögni fog a játék végéig. Meg nem csak úgy van hogy egy francia szaros kis sáska csak ugy átlövi szemből. -
Destydeme #102541 Na,mi történt,h így felszívtad magad? -
nemtudommivan #102540 Olyan kibeb@szott ideg van bennem. Csak gyűljön össze a xp a ferdire. Eladom a jpanthert veszek egy stug3-at megkeresem vele a pénzt, megveszem a ferit, és kivégzem vele a f@sszopókat. -
VanDaal #102539 Egész figyelmes tőlük, hogy megkönnyítik a modok használatát. -
Jövőhéten jön ki a 0.7.1.1-es patch: LINK
Optimalizált pálya betöltés lesz benne és a modokat egyszerűbb lesz kezelni, mert lesz nekik egy külön mappa. -
VanDaal #102537 Pff... lopakodó... ahhoz van esze nehéz tankkal... -
Ezt a csákót hova rejtették Kurszknál arról miért nem ír? -
Ő volt a top tankunk.Nem csoda hogy az 5 killem is kevés volt a győzelemhez.
Ezt a fajta játékost gyűlölöm a legjobban.Totál idióta de a prém tankokra lóvé van bőven.Persze pénzért tudást nem lehet venni....
-
Thoryne #102534 Engine: 45%
Ammo rack: 27%
Fuel tank: 45%
Optics: 45%
Radio: 45%
Gun: 33%
Turret ring: 45%
Crew: 33%
Ha egy lövés eltalálja az adott modult, sorsol egyet a gép. Ennek értelmében pl 27% esély van arra, hogy az Ammo Rack sebzést kap. Ha megdobja az értéket, akkor királyság van, nincs sebződés. Ha nem dobja meg a gép, akkor két lehetőség van: sebződik a modul (a hp-d nem csökken), vagy elpusztul a modul (egy idő után ugyebár megjavul) és a hp-d is csökken. Na szerintem ha az ammo rack pusztul el, akkor badabumm! Szerintem. -
Hát azt írják sok sok "update notes"-nél, amikor balanszírozzák a tankokat, hogy +5% ammo rack hp, -5% ammo rack hp.
Én csak ebből következtetek erre, illetve ugye több "ammo rack cella" van egy tankba, Type is akkor nagyon sérülékeny, amikor ebből a szögből találják el, mert így kettő cellát is érint a találat (ha egyáltalán a számolja az engine hogy az első találat után merre halad tovább).
Mert közvetlen oldalról még sosem durrantottam fel type-ot,(csak sréhen szemből) de sérült tőle ammorack, dupla töltés idejűre.
És hát annyiban random, hogy mekkora sebzést számol neked a játék. -
Van valakinek T-43-a? Ha igen tudna írni róla pár szót, hogy mire számítsak? :) Köszi! -
szerintem csak sima véletlen generátor szabja meg hogy épp felrobban-e vagy sem, nem az hogy mekkora sebzést adnak bele. Szvsz. -
badnewz #102530 jj* -
1450 hp-s IS-3 volt nálam, és csak egyszer találtak el és game over!
egy francia tank ami max 500-520 hp-t tud sebezni.
das ist ammórack
-
badnewz #102528 pont most toltam kv vs kv +2arty volt 90hpja kempelt kispotolom belémlő elbújik szikla mögött 2 arty missel bújik szikla mögött 5sec eltűnik kijebb megyek bármelyik oldalt néz ki le tudjam pukkantani erre lelő a semmi és utána sem spotolódik:P -
Attiska #102527 Köszi a számszerűsítést. Hát én még alatta vagyok átlagosan ezeknek az értékeknek, bár a regordom a JP-vel történt, valami 3500, tüzérséggel sem tudtam ennyit csinálni. Bár a minap a GwPantherrel belevertem egy IS akárhányba 1300 HP-t a nagyágyúval, csak néztem. -
Most komolyan, te jártál úgy, hogy felrobbant az ammoracked, és nem halt bele a tankod?
Honnan tudtad, hogy ammorack-en lőttek? Lenullázódott a lőszer számláló?
Amúgy én már jártam úgy, hogy kifogyott a lőszer, és mégis ammorack robbanásba haltam meg. :)
Meg ha a IS7 meg T30 hp-ját elfogyasztja az ammorack sérülés, akkor mennyi hp kell hogy túléljem ?
Én úgy képzelem (csak képzelem, de javíts ki) hogy ugye van az ammo racknek mondjuk 700hp-ja, ha találat éri, de nem sebeznek bele ennyit akkor sárga lesz, és csak megsérül.
Ha elérte a 700dmg-t a sebzés mértéke, akkor reszeltek a tanknak, hiába van neki 2100-2200 hp-ja.
Maus-E100 at még nem láttam blow-up olni (ammoracktól felrobbanni) (bár E100 volt hogy 100hp val élte túl az arty lövést de leégett)
Ha sárga marad az ammorack a következő lövésnek már csak mondjuk a felét kell belesebezni a robbanásához. Ha megjavítom, indul előröl.
Rosszul gondolkodom ? -
Attiska #102525 "Uscha még pár dobozszerű KV-akármit is kilőtt. Azt mondja, nagyon könnyű célpontok, mert a magas felépítmény miatt kilométerekre látszódnak"
Hát ja, ott jól működött a láthatósági rendszer, és nem tűnik el KV 50 méterre tőlünk a nyílt mezőn. ;) -
VanDaal #102524 Csak szubjektív véleményt tudok mondani :)
Alacsony tierben nehéz bármit mondani, mert ott a többség még kezdő, más tempóban jönnek bele az emberek, sokat számít az MM és a szerencse. Tier 7-tel én olyan 1200 körül teljesítgettem, de ezeknek a csatáimnak a nagyrészét kb 5 fps-sel játszottam le :) Tier 8-ra 1500-at szoktak mondani elfogadhatónak, tier 9-ben 2000 sebzés csatánként, tier 10-ben pedig határ a csillagos ég :)

Vereség