418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bocs, benéztem. -
A dátum a tetjén vajon a kiadás napja lenne? -
nemtudommivan #102641 Ez a [A Match-making rendszerről röviden] még aktuális vagy ez már megváltozott? Mert olyan leosztásokat látok hogy borzalom. -
-
A HE nerf ellenére is, a Vk2801 még mindig ütős...
Replay: link
Nem voltam sunyi felderítő, akció volt ezerrel :)
-
EmR3 #102638 Teamkill: a bevitt sebzés arányában elöbb-utóbb bekékül az illető, és free kill lesz.
Provokálásért chat-ban -
Semmi :D -
dolorex #102636 Sziasztok.Kiváncsi vagyok ,hogy milyen büntetés jár annak a játékosnak akit feljelentenek játék közben provokálás vagy teamkill miatt!? -
SirArcheer #102635 Kivéve ha már a 7.1.1 -ben módosítják egy kicsit titokban. -
Jovota'. Kurvara kellemes tank ez a BatChat. Ki kell fejlesztenem mielott tenyleg esetleg nerfelik, bar a WG hozzallasat ismerve van egy jo fel evunk (peccs)...
-
lammaer #102633 Befejeződött a grind az AMX13-90essel, és az utolsó meccs egy gyönyörű AMX kooperáció lett.
A heavyk elkúrták, de az AMXek visszahozták :)
Szóval itt voltak nagyon hülyék és nagyon jók. De a végére jó szájízzel távozott mindenki, kivéve az ellenfél :) -
Az más is volt, vagy 152es volt. -
Pedig de random isten vele volt xD sajna már nincs meg az ss de itt a fórumon bedobtam anno jah ez nem a replay időszakban történt azóta meg már újra volt rakva így nincs meg amúgy ahova betalált az a alsó teknő és front közötti vékony forrasztási sáv én se tudtam hogy ott van ammorackem úgy meglepődtem hogy élből vissza gurultam nézegetni kicsit ezt a mákját mert teljesen véletlen lehetett a kör elején Ensken. -
én Lorit tapostam máma 117 HP-l:D -
lammaer #102629 Taposd el most amíg kicsi, ha ráhúz még két tiert akkor elcsomagol mintha loltraktorban lennél :) -
Thoryne #102628 Én ebben a pillanatban jöttem ki egy castából Tigris II-vel, mert molesztált egy kis 12t (csak csiklandozott, de na.) én kigurultam, el akartam taposni, erre bimbum dirrdurr KV-5, Löwe, IS-3... instant halál. Én a kis csigazabálóktól kapok vérszemet :D -
davidbog #102627 Szemből 1000-et egy E-75-be? Ezt nem hiszem el. Akadtam már össze párszor E-75-el a 107 mm ZiS-6-os lövegemmel. Szemből még a parancsnoki kupolát se tudtam átütni vele, nem hogy 1000 sebezzek egy lövéssel. Volt olyan, hogy 2 lövést adtam le a homlokpáncélon lévő fényszóróra és 3-at a parancsnoki kupolára, de egyik se ütötte át. Maximum APCR-el üti át a 107 mm-es az E-75-öst szemből, de akkor se sebez 1000-et.
Ha rád is szuper nagyot sebző lövegek lövöldöznek, akkor használd azt a damage panelt, amit belinkeltek. -
lammaer #102626 Sajnos nem tudom, kis tankokkal bejön... bár sztem én se voltam olyan ideálisan elrejtőzve, kilóg itt ott... -
és szted a Tier beni különbség nem befolyásolja hogy ki mennyit tud kilőni és sebezni mert ott a hetzerekröl gondolom rendesen pattogtak a kicsik te viszont 1 lövéssel kitudtad végezni:) -
Oddball29 #102624 Ez működik M24-el is, vagy annak nagyon kilóg a fejlesztett tornya? -
Pongyi #102623 Köszönöm megnézem:) -
Pongyi #102622 Látod látod ha akkor ott utánamentél volna annak az IS7-nek a végén nem nyír ki:) Én nem tudtam volna megállni:) Nagyon szép kör volt gratula. -
lammaer #102621 Részemről egy kis scout bemutato
Itt meg egy másik, bár ebbe nem a scout a poén de van az is. -
Zeller2 #102620 Látom nem érted,én nem 1 vs 1 -rők beszélek. Nyílván nem egyesével libasorban haladtak és várták hogy kilőjék őket. Összesen (12-en) nem tudnak felmutatni 1 megsemmisített tankot sem.:(
Engem is simán kilőttek volna ha eszetlenül beronygyolok a csatatér közepére,hiába vagyok t5-ös tankkal. -
marchizor #102619 Egy elég izgi csata BatChattel, ha valakit érdekel: a 30 lőszer nagyon kevés
-
virkir #102618 Én se mindig ücsörögtem a bokorba de ha olyan pályát adott akkor az a jobb taktika legalábbis az elején. Aztán ha látom ki merre akkor lehet menni ezerrel.
Itt találsz egy jó adaggal én is ezeket nézegettem mert van pálya ami nem akar menni ezekkel a tankokkal. -
Pongyi #102617 Még Amx12-vel megtapasztaltam milyen jól lehet keresni spottolással, a baj az h az nem az én stílusom:) Inkább nekimegyek T30-nak mint előző csatán:) 50-ről lelőttem 8%-ra aztán IS3 kivégezte utána engem egy másik 13-90...Szóval én nem feltétlen scoutolok a scout tankommal...Ami a replayeket illeti tehetnétek fel párat szivesen megnézném. Hátha tanulok valamit:) -
virkir #102616 Mondjuk itt egy kicsit lövöldöztem is de nem azért kaptam a jutalmat.
-
virkir #102615 A célzásgyorsító a felesleges a háló meg létszükséglet ha olyan pályára rak ahol jobb ha scout-olsz.
Lammaer rakott be replayt meg képet de ha akarod én is tehetek arról hogyan fizet ha nem csinálsz éppen "semmit".
A célzásgyorsító meg azért felesleges mert vagy ülsz egy bokorban és onnan lövöldözöl, akkor ráérsz célozni, vagy rohangálsz akkor meg jellemzően közelről lövöd az ellent és akkor meg nem kell várni a teljes beszűkülésre. -
Redmaster #102614 Szeressük az MM-et:
De megnyertük -
hát mondjuk menj neki egy KV-3-k stock KV-l:) meglátjuk mennyi esélyed lesz -
Pongyi #102612 Háromból csak akkor lő ki ha már sérült voltál, vagy harmadikra pukkantál. -
Pongyi #102611 Sziasztok. 13-90-en most Venti, célzásgyorsító, és periszkóp van. Venti helyett nem lenne jobb szerintetek álcaháló? Válaszoljon már vki aki okosabb nálam. Vmi nagytudású WoT tudor szaki mester legyenszives. Nem tudom van-e értelme rátenni álcahálót hisz állandóan szaladgálok vele, de szeretném tudni mi a véleményetek. -
Zeller2 #102610 És akkor mi van? Szégyen hogy 12 csapattársam összesen egyet sem tudott kilőni.
Egyébként akkor kezdtünk el darálni mikor már csak ketten voltunk és folyamatosan írtuk egymásnak ki merre mit csinál.Igazi "csapat" voltunk ketten. -
Dehogynem kv107es kis csipszar szemből belém aprított E75-ömbe kb egy ezrest csak lestem mint szerelemvonatot a peronról. -
lexlutor #102608 .. ma mar ket olyan scatam is volt, ahola top tank nem lepett be.. tier9.. idiotak.. -
Kár volt berakni ezeket a francia csiga zabáló szarokat....AMX 50-120 3 lövésből szét szedte az Is3masomat
-
Bmsrt #102606 Wörd of Tájp59:D
Igazi leminges oldalunkalrussholunkbeleaközepébe-jelegű támadást toltak... -
mivel a csapatod nagy része T3 volt az ellenben meg csupa T4-s -
Zeller2 #102604 A jó öreg KV-k megnyerték a csatát... Vajon a többiek mit csináltak a játék alatt?