418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
charlie0930 #102763 Ezt a karbantartást hol irták mert én nem láttam sehol még szerencse hogy most értem volna rá játszani.Meddig lesz a karbantartás ? -
Martens4466 #102762 meg mindent kb. az utólsó percben raknak ki, hogy most ilyen akció lesz most ez lesz most az. -
Martens4466 #102761 A WG bazz+ mindig kb 10 perccel előbb rakja ki a karbantartást. -
arcso83 #102760 Nem az a 15 dollár de meglepődtem egy kissé. Amúgy a tegnap vettem eszre. Es ha a kártyáról le szedem az összes pénzt akkor mi lenne vajon? Jó ötlet?
-
stoppos #102759 Ha maradt free xp, amit nem költöttél el valami extra képességre, akkor az beleszámít az átképzésbe. Szóval ha sok kört mégy, és nem veszed fel a tűzoltás képességet még az is lehet, hogy 100% lesz az az ember. -
arcso83 #102758 User does not have any active subscriptions. ezt írja ki akkor most mi van?Igazatok van el szúrtam valamit biztos de akkor is kell legyen ahol írja meddig kell fizessek legalább. -
Renegade #102757 15 dodós tanulópénz, az semmi. Fel a fejjel, ha tanultál belőle, akkor már megérte :-) -
stoppos #102756 Nem konkrétan erről az esetre értem, hanem általában. Ez így olyan, mintha nem tudnám visszazárni a pénztárcámat, ha már egyszer kinyitottam. Mert a bank csak mossa a kezeit, de közben ő kezeli a pénzed. Ráadásul még esélyt sem ad a pénztárcád bezárására, mert azt nem lehet. Furcsa ez azért így. -
xider #102755 Úgy látom nem csak én vagyok így vele:D -
Átképeztem az embereimet T32-ről T34-re és érdekes módon 2 emberem is 91%-os a 90 helyett :) -
Csak te lehetsz a hibás, ha másik ötven ember ki tudta kapcsolni az auto előfizetést. -
Wlanseraf #102752 Nem éltek vissza vele!! az hogy nem tudta elolvasni az akciót az nem az ő bajuk..
Itt meg tisztán le volt írva hogyha valaki használja akkor utána hol is kell letiltani a IGN-nél a kártyát... -
stoppos #102751 Hm. Kérdeztem asszonyt, azt mondta ez nem a bank feleőssége. Egyrészt a kurva anyjukat, másrészt akkor tényleg az IGN-nel kell beszélni, mert ők élnek vissza a számláddal. Furcsa, hogy ilyenkor is te vagy a hibás, de még csak jóvá sem teheted, mert nincs letiltási opció. -
Végre ez is megvan. Még néhány kör és idegbaj kapok amilyen csapatokba rak ez a fehérorosz csodajáték.
Kifejlesztve:
A következő tank kifejlesztve: T34. Elköltött XP: 184 451. Elköltött szabad XP: 849.
Adom is gyorsan a T32-t. Negyed annyira nem élveztem mint a T29-et. -
NH3CL #102749 Overlord csak egy sima contact ember a WOT Teamben. Inkább azt unhatta meg, hogy sose mondhat igazat... -
VanDaal #102748 "az általa vázolt tervek nem alkottak dialektikus egységet a WG munkatempójával"
Ritkán találkozni ilyen irodalmi igényességű mondattal :) -
EmR3 #102747 Gondolom megunta az idióta kérdéseket.
Meg hogy az általa vázolt tervek nem alkottak dialektikus egységet a WG munkatempójával. -
https://login.ign.com/Subscribe/Manage/MySubscription.aspx
click auto renew off and then scroll down
and click continue to cancel subscription. -
Am mi lett az Overlord bloggal?
Nekem még mindig a december 14-ei hír a legfrissebb. -
Ilyenkor az eladási árak is változnak? Ezt nem tudtam, köszi. Már megijedtem, hogy több tankot kell majd eladnom. -
arcso83 #102743 Ezt mar próbáltam de azt mondtak ezt a ING-vel kell meg beszélyem -
stoppos #102742 Én a helyedben felhívnám a bankomat és velük beszélnék. -
arcso83 #102741 Es hogy tudom le tiltani? -
arcso83 #102740 Megszüntettem akkor vagy legalább amiket irt hogy alitgassak. Most is próbálgattam csak most nem találom az akkont menegmentet ahol írja hogy kapcsoljam ki. Ja eddig 15 dolcsit le szedett szivacs. Rem csak egyedul vagyok ezzel.
-
zserrbo #102739 akció -
stoppos #102738 IGN letiltása? -
A párducnak levitték az árát? Úgy emlékezte, hogy olyan 600-800k körül tudtam volna eladni, most meg megnéztem, és csak 400k -
stoppos #102736 Olyat már láttam, hogy behozott egy tier 1-est és emiatt, hogy a balance meglegyen az ellenfél csapat gyengébb lett. Akkor még jól is jött a lolcucc. -
Skill #102735 lol. jól járt az ign veled. -
Le volt írva, hogy hogyan kell kikapcsolni az auto előfizetést, azt keresd meg, és kapcsold ki. Tőle egy fillért nem vont le. -
arcso83 #102733 Emlékeztek volt az az IGN prímes akcio a tavaly, mikor adtak 750 arany 1 hét prémium 1 tank+garázs Ingyen.Megcsinaltam én is és azóta minden hónapban le vesz 5 dollárt a kártyáról.Jártae meg rajtam kívül valaki? Es meddig veszi meg az 5 dollárt vagy mit tegyek? Koszi a tanácsokat. -
megakoko #102732 egy t-7-es csatába ne legyen már ekkora noob hogy be hoz 1 tier-1-es tankot ezzel el veszi az esélyt hogy 1 normális játékos játszhasson velünk és akkor talán van esély a nyerésre. -
Ez a T-46-os ócska vasdarab egy fél kalap szart sem ér fullosan sem! Ráadásul berak KV-k ellen oszt hajrá!
Olyan szar hogy valakinek belém akad a tornya amikor fordul, és már attól meghalok!
-
Mentol #102730 Ha én lettem volna a T1-es, biztos lehülyézlek! -
xider #102729 Maga a tank-al semmi bajom sincs mert tetszik csak ne rakna mindig agyhalottakhoz. Egyébként úgy vagyok vele hogy gyorsan összeszedem a t34re aztán az majd elfér a garázsban úgyis megkapom majd fullosan, csak legyen meg:) -
Zodiac #102728 Nekem nagyon bevált, sajnálom, hogy eladtam. :( A T34 egyelőre viszont egy rakás fos :( -
megakoko #102727 Na most fordult elő velem előszőr hogy ki löttem egy t-1-es saját csapat társat ugy gondoltam semmi keresnivalója nincs a t-7-esek között.Az érdekes az volt hogy miután ki löttem senki nem hülyézett vagy noob-ozott le. -
xider #102726 Ez a t32 már megőrjít:D Amióta prémiumom van jóha 5 meccset nyertem és kb 40 lose:D -
lammaer #102725 Én erre azt szoktam mondani, "az idő credit és XP".
Persze ha célkereszben van mindkét tank akkor ollé, vadásszuk le, olyankor nem húzom.
De ha a csapatnak fogalma sincs hol az ellen, esetleg tudják hogy a világ másik oldalán van és mondjuk 1-2 percnél tovább tartana egyáltalán meglátni is, akkor én lehúzom. Annyi idő alatt már benne vagyok egy másik meccsbe és gyűjtöm a soksok XPt :) -
VanDaal #102724 Ezzel? Nekem még jobban elvette a kedvemet a francia med ágtól, mint az AMX40 :D