418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Van szerver. Persze még nincs kihírezve. -
EmR3 #102802 Szerintem meg jó tudni, mert ilyenkor eleve más taktikával játszok.
-
Itt van a kép róla: link
Elvileg így van lemodellezve a játékban is. -
stoppos #102800 Lehet nem tudja mi a noob. Csak látta, hogy írkálják, így írkálja ő is. -
Jawoll hogy ott még vaskosabb hát akkor nem ártana egy rendes műszaki leírás ehhez a tankhoz mert a spaced armoros képből nem nagyon vettem ilyet ki sőt a sárga rész még gyengébb is elvileg nem.
Ha a tankok nem akkor mi más majd az arty igen megoldja.
Ez a noobozás meg már a szokás hatalma hiszen biztos te vagy a noob, ha megölöd xD Ilyen madbrokon mindig csak rofl
ne akkor noobozzon, ha meghalt akkor lehet ha ő maradt felül én meg fekszem a padlón K0. -
stoppos #102798 Kipróbáltam az ingame rating használatát, majd abbahagytam. Nem jó tudni előre, hogy bukó lesz. :) -
Szakesz #102797 Köszönet pointer4-nek! -
EmR3 #102796 Hogy itt meg hogy megnyírbálták az első hsz-t mióta utoljára néztem.
-
virkir #102795 Nyiss meg egy csatornát mondjuk az SG-st és meglátod hetente hányszor törlődik.
A mostani héten eddig kb volt már három alkalom amikor újra kellett keresnem, ez ennyi szerver restart. -
Aztán meg a két csapattársát is lenoobozta...az ilyenek utálom :) Nem tudom mit várt, majd nekem esik IS-el aztán kiszed 3 Tier különbséggel? Nem sikerült neki aztán egyből én vagyok a szar :) -
Renegade #102793 a kérés helyesen:
srácok elakadtam, tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan telepítsem és indítsam? :-) -
Hát ezt akkor se mentettem volna meg ha minden talál és minden átmegy...vagy 6 közepes tank felment a hegyre és még így is elbuktak ott...
noname23: az nem bug, ilyen van az E-100-nak is. A valódi páncélzat a 90 fokos rész mögött van és az döntött. Ez a külső csak egyfajta előtétpáncél, elnyeli a lövedék energiájának egy részét is gondolom. Viszont az is látszik hogy ha a futómű felett lőnek meg akkor még egy alap IS is tud sebezni...
Amúgy így visszanézve még bírtam volna egy darabig, de nem vettem észre hogy bement mögém a köcsög S-51. -
Renegade #102791 "Acorp alaplap Vargáné táp"
hejjj a régi szép idők, tedd mellé még a Sector alkatrészeket, meg 40*-es Sony CD-ROMot is :-) -
NH3CL #102790 Akár. Amúgy szerintem 2 hetente van restart. Bár csinálhatnák éjjel... -
EmR3 #102789 mi a faxnak?
ott a wot fórumban az egész cucc, csak ki kellene választanod a megfelelőt, meg telepíteni kellene....
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/81273-in-game-player-ratings/
-
twi452 #102788 hogy lenoobozott a magyar srác a kis IS-el xD van ami soha nem változik :) -
virkir #102787 Vagy csavarnak valamelyik szorzón egyet hagy szopjon a sok sügér.
Már ne is haragudj de miken futtatják a játékot, hogy hetente van öszvisz vagy 10 szerver restart.
Acorp alaplap Vargáné táp? :D -
stoppos #102786 Vicceltem, ne vedd komolyan. ;) -
jah remekül látszik kb 9.-ik percnél ez az új bug vagy micsoda mikor oldalt a döntött részen meglőnek még látszik is a behatolás nyoma azt semmi baja tisztára mint IS3-nál. -
NH3CL #102784 Nem értitek meg, hogy ez tervezett leállás? Az is lehet hogy elment az áram, felrobban a hálókártya...stb. -
Pongyi #102783 Ingame efficiency programot (vagy fájlt vagy mit) tudna vki feltölteni? Mert amit én letöltöttem és bemásotam az nem műxik.. -
nemtudommivan #102782 Nem szeretem mikor 3-4 szinttel kisebbekkel kell lennem. Nem tudják vagy nem akarják azt csinálni amit kellene nem tudom. Szaladgálnak a mezőn nem segítenek. Lehet hogy mindenki felderítő akar lenni. -
Na most már bekaphatják ezek a hülye komcsik. Nem igaz. Miért kell az ilyen fontos infókat az utolsó percben kirakni? Pont IS-4 körben voltam és egyszer csak behalt az egész játék. Még jó, h a vereség szélén voltunk, különben lőttek volna a duplának. Jelzem, h háromnegyed körül néztem a híreket.
,l, ---> ezt nekik:D -
Renegade #102780 nem rossz, bár meglepően sok lepattanót lőttél, nem ezt szoktam meg tőled :-) -
NH3CL #102779 Itt a példa, hogy mi történik, ha nem teszik meg. -
stoppos #102778 Mi???? Még az apróbetűs részt is??? 

-
megakoko #102777 Na arra várhatsz -
NH3CL #102776 Vagy többet ne csinálj hülyeségeket és elolvasod a leírásokat és az EULA-t... -
stoppos #102775 Mondjuk zárold a pénzt. Vagy csináltass új kártyát. -
Renegade #102774 jaja, nem volt szabad dugaj, aztán a takarítónő kihúzott valamit, mert porszívózni akart :-) -
Amíg nincs szerver addig egy kis offline móka: link
Ez volt a 2. Is-7-es csatám, 55 találatom kaptam mire megöltek. Meg el is vesztettük a csatát, de a végén már csak röhögtem hogy nem tudnak kinyírni :D Eddig tetszik a cucc, határozottan tetszik. -
VanDaal #102772 Szerintem sűrű sajnálkozások közepette most tekerik vissza a tankok elcseszett kredit szorzóját :D -
Lehet vodkát kell inni annak aki a dinamót hajtja ... -
Skill #102770 az is egy megoldás de kb annyi értelme van mintha levágnád a kezed mert az ujjadba szálka ment. -
NH3CL #102769 Unsceduled Server restart azt jelenti, hogy tervezetlen újraindítás... Lehet hogy meghalt egy disk, ramot bővítenek, seprik a szervertermet... -
fody73 #102768 Egy kis ajándék.
"A bónusz kódot FREEHUGS 2012.02.14-én 05:30-tól, 2012.02.21-én 23:59-ig aktiválhatjuk. A kód 24 óra prémium fiókkal ajándékoz meg minket." -
Martens4466 #102767 egy órán belül az biztis -
70% körül volt a 2. skilljük.
Remélem a duplámat még pont megadta ... -
EmR3 #102765 The maintenance works will begin on the EU game server at 13:00 GMT on Friday, 17 February.
Estimated downtime: up to 30 minutes.
Reasons: unscheduled game server reset.
We will notify you once the works are over.
http://worldoftanks.eu/news/59-Unsceduled-server-maintance-17/ -
virkir #102764 Éppen akartam írni, hogy mennyire jó fejek mert megint kb a leállás előtt rakhatták ki hírnek.
Meg azon is elgondolkodtam mire is ez a sok szerver restart. Talán megint csavargatnak valamit?