418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ropi88
    így már értem...
    köszi
  • Nazarov77
    ja, Löwét még 7500 goldért, a typeot, meg B2.
  • Nazarov77
    Jól jönne egy kis gold modul leszerelésekhez, ezen kívül amúgy semmire se kell gold, majd pár érdekes prémium tankot szeretnék még, pl az FCM 2C bist meg ha jó MMet kapnak és jók lesznek akkor egy E-10et vagy E-25öt esetleg.
  • Renegade
    na jóóó van már :-)
  • Renegade
    vettél belőle prém tankot?
  • Nazarov77
    és 257 nap prémium :D:D
  • Nazarov77
    10 goldom van jelenleg.
  • darki81
    ismét egyedül maradtam egy spg csapat társsal, de lehoztuk :D

Győzelem!
    Csata: El Halluf 2012. február 18. 14:39:43
    Jármű: VK4502 (P) Ausf. B
    Szerzett tapasztalat: 1 828
    Szerzett kredit: 74 464
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Szárnysegéd, Mesterlövész
  • Renegade
    na basszus, akkor neked még egy évig nem lesz gold problémád :-)
  • Nazarov77
    Nekem megvan mind :D
  • Renegade
    a három preorder tank egyike, ezek nem megvehetőek

• ropi88
    csak azért kérdeztem, mert én itt a depóban nem látom :S
  • badnewz
    t29-et elite státuszig érdemes fejleszteni, egyrészt a nagy ágyúval kevesebbet fogsz keresni de sokkal jobban dől az xp meg a killek is jobban potyognak, torony már nem átlőhető a fülén és a látótávnak eléggé odabasz, a motor bár nem sok lóerő de érezhető és a t32-őt úgy fogod kezdeni csak a lánctalp és a torony kell rá és zúzhatsz a t34-re. t29 fullosan a tier-ben eléggé op és könnyebb vele összeszedni a cuccokat mint a t32-vel esetlegesen 9-10-es ellenfelek ellen szenvedve. érdemes a t29 végénél a free xp-t nem elhasználni mert a t32-re kell a lánctalp és amíg a torony nincs rajta vicc.. nincs hull down addig mert egy lepkefing is átüti:)
  • Oddball29
    Vagy ha valaki APCR-t használ, mondjuk fele-fele arányban.

Ha még egyszer sikerül komolyabb mennyiségű free goldhoz jutnom, majd kilövöldözöm magam.
  • lammaer
    90essel is használható a cucc, 105-össel viszont egyértelműen jobb, egyetlen dologban nem: pénzügyileg.
    Aki monopolyt játszik WOT-ban (értsd: a potenciálisan kevesebb credit problémát jelent), az T29ben még maradhat a 90essel, jó ágyú az.

Füles torony kihgyása butaság, eleve útba esik, nagyobb rof, egy pici HP boost és a legutolsó patch óta a fülek NEM okoznak HP vesztést okozó sebzést (nem bug, tudtommal ez by design).

Aki viszont a T32-t is 90essel viszi, mert olcsóbb a lőszer az inkább hagyjaa grindet és maradjon low/mid tierben.
  • Renegade
    én is így csináltam, számomra ez tűnik az ésszerűnek
  • Plata
    Nem érdekel hogy mit írnak az angol fórumokon,ha elmész az elmegyógyintézetbe és beszélsz az ápoltakkal,nekik is lesz véleményük.Saját tapasztalataimból tudom hogy mi jó rá és mi nem.
  • Renegade
    sokunknak van :-)
  • Szakesz
    Megint? Érzelmi alapon? Összetévesztesz valakivel. A T29-re alapból fel lehet tenni a 90mm ágyút, és ha te a 76mm ágyúval kezdtél, akkor csak sajnálni tudlak. Ki mondta, hogy nem akarja használni a 105mm ágyút? Szerintem senki, de legalábbis a kérdező semmiképp. Ez a téves képzet csak a te fejedben létezik.

Én csak annyit tudok mondani, hogy;
    - A 90mm ágyúval rendelkező T29 esélye egy 105mm ágyúval rendelkezővel szemben egyenlő a 0-val.
    - A 90mm ágyúval rendelkező T29 esélye nagyobb tierű tankok ellen szintén kevesebb, mint a 105mm ágyúval rendelkező kollégáé.
    - A T29-re kifejleszthető motorokat a T32-őn is lehet használni.
    - A nagyobb torony eggyel több lövés leadását biztosítja körönként.

Mondd meg nekem, hogy mit kezdesz egy KT, IS-3, T32 ellen 90mm ágyúval? Hol fogod szemből átlőni, ha nincs lehetőséged flankolásra? Hogy fogod megkerülni, ha motor hiányában nincs hozzá megfelelő sebességed?

Az, hogy se ágyút, se motort, se tornyot ne fejlesszen T29-en egy vicc, azok közül is a rosszabbik fajta. (Linkeljek én is Showder klubos videókat?)
  • ropi88
    neked, hogy van Panzer V-VI-os harckocsid? o.O
  • Eagle16
    Én kifejlesztettem T29-re mindent.

A motor az tényleg nem olyan fontos, sokat nem ad hozzá 80 lóerő, miközben maga a tank 65 tonna, de még a T32 is 55 tonna. Kihagyható.

A 105mm-es ágyút viszonyt kár volna kihagyni. Igen, drága bele a lőszer, pontatlan, de nem mindegy hogy 160-at ütsz át vagy 198-at. Pl. szembe jön veled egy Type 59 vagy Is-3...a 90mm-es ágyúval sokat nem tudsz ellenük tenni, tegyük fel hogy olyan távol vannak hogy nem tudod becélozni a gyenge pontjaikat.
    198-as átütéssel meg a Type-ot már simán ütöd, és az Is-3 se fog neki nagyon ellenállni. De sok ilyen tank van még, amihez szemből kevés a 160-as átütés, de a 198 már átviszi. És ez még is csak egy nehéztank lenne, az a dolga hogy a többi nehéztankot eltakarítsa.
    És mivel nehéztank, lassú, szóval azt se mondhatod hogy majd megkerülsz mindenkit és a 90mm-es ágyú nagyobb DPM-jével szétszeded őket oldalról.

90%-ban mindenre szemből fogsz lőni és ezért fontos a minél nagyobb átütés.

És így már rakhatja is fel a tornyot :)

Amúgy T32-n se olyan borzalmas ez az ágyú, valahogy mégis csak elmentem vele T34-ig, 1k+-os átlag xp-vel. De T32-esen határozottan idegesített néha, a BL-9 sokkal jobb, a 105mm L/68 meg még a Bl-9-nél is jobb.
  • ladista
    Megbocsáss, nem tisztem Szakeszt védeni, de inkább adok az ő véleményére :)

A témához:

a 29-est nem oly rég fejeztem be és véleményem szerint a 90-es löveggel csak szenvedtem, a teljesítményem és egyben az eredményességem a 105-ös felszerelésével -szinte- megtáltosodott. A motoroknál én úgy éreztem, hogy sokkal mozgékonyabb lett a vas, a torony füleit megjavították.

Ha továbbmegy t8-ra, akkor is szenvedjen a 90-essel, alap motorral szerinted?
  • bgabor
    Az, akiket most lehülyézel, rengeteg játékos, sokan itt a fórumon is, de az angol fórumokon is sokat lehet ezt olvasni. Egyszerűen a 90mm-es ágyú sokkal pontosabb, sokkal nagyobb a tűzgyorsasága és bagóért van a lőszer. A 105mm-es ágyú nagyon pontatlan, 1000 bele a lőszer, a kissebbik toronnyal 12mp az újratöltési ideje, a nagyobbikkal 10mp. Egyesek azt is mondták itt a fórumon, hogy sokat pattog.

Ezekért használják sokan végig a 90-est. Én egyébként 105-össel használtam abban a rövid időben, amikor már megvolt a 105-ös, de még nem adtam el az egész tankot a francba.
  • VanDaal
    A 90-es ágyú nagyon jó a T29-re! Meg lehet nézni, milyen "hülye" statom van vele :) Kb 2 napja raktam csak fel a 105-öst állandóra, mert sürgőssé vált a T34...
  • Plata
    Tele van hülyeséggel amit írtál.
    "vagy hogy minek tegye fel a két bazi nagy, közismert gyenge pontal rendelkező, de a kicsinél semmivel se jobb "nagyobbik" tornyot"
    Közismert hogy ez már nem igaz.Megszokott hogy hülyeségeket írsz,de legalább ne adj szegénynek hülye tanácsokat.
  • bgabor
    Aha. Tudtommal a stock T29-nek 76mm-es ágyúja van, ugyebár? Eleve azzal kezdtem hogy tegye rá a 90mm-est. Akkor ugyebár máris nem stock. Ahelyett hogy már megint butaságokat beszélnél érzelmi alapon, megmondhatnád hogy szerinted mégis mi a francnak fejlessze ki a két motort 36.000 XP-ért, ha semmi érezhetőt nem gyorsítanak a tankon, vagy hogy minek tegye fel a két bazi nagy, közismert gyenge pontal rendelkező, de a kicsinél semmivel se jobb "nagyobbik" tornyot, ha nem akarja használatba venni a 105-ös ágyút, amire ugye ROF bónuszt a ad a nagyobbik torony.
    A T29 105mm-es ágyúja köztudottan a leggyatrább high tier heavy ágyú a játékban, nagyon sokan egyáltalán nem használják. Minek kéne akkor a tankra? Majd használja akkor, amikor már rákényszerül szegény, Tier8tól fölfele.
  • Plata
    Szakesz véleményével értek egyet,nagyobb torony fülei bugosak,nem sebezhetők.Ki az a hülye aki 90-es ágyút használ T29-en.Nagyobb ágyú jobb,drága de jobb.
  • Wasp91
    A füleket már nem lehet sebezni + szerintem megéri fullra kifejleszteni a T29et mert jó tank. (tier7ben persze)
  • Szakesz
    Se ágyú, se torony, se motor. A lánctalpat a hajára kenheti.
  • bgabor
    Hát ha neked az, amit elmondtam stocknak hangzik, akkor a probléma megintcsak a te fejedben van.
  • bardocz
    Victory!
    Battle: Sand River 2012. február 18. 13:23:31
    Vehicle: Valentine
    Experience received: 775
    Credits received: 17 590

Na végre sikerült egy normális kört mennem ezzel a géppel. Meg kéne tanulnom használni, mert egész gyorsan lehet vele 100k-t összeszedni, míg ez IS-3-nál meg T-34-nél nem annyira egyértelmű.
  • Szakesz
    Szóval azt mondod, hogy végig stock T29-cel szenvedjen? Röhej. :)
  • bgabor
    A 90-es ágyú mehet rá azonnal, fejlesztések nélkül. Ezekután a lánc. A többi pedig nem érdekes, mert a két motor marha drága és semmi kihatásuk nincs a sebességre (+40, +40 lóerő egy 64 tonnás tanknál), a 105mm-es ágyú pedig nemcsak rohadt drága, de nagyon gyatra cucc, annyira, hogy sokan a 90-essel mennek végig. És ha a 105-öst nem teszed fel, a nagyobb torony se kell. Vita van róla, javították e már a nagyobb tornyon lévő "füleket", amik ugyanolyan páncélozatlanok mint a kupola más tankokon. (És ugye azon a tankon, aminek elvileg az átlőhetetlen torony lenne az erőssége, nem túl jó ha van két bazinagy páncélozatlan rész a tornyon)
  • Eagle16
    Nem.

Lánctalp --> ágyú --> torony --> motor --> motor
  • petszol
    T29 pro tanácsot kérnék. Mit célszerűbb először fejleszteni rajta? Mit érdemes rátenni?
  • charlie0930
    Köszi a gyors választ ezek szerint elszúrtam na mindegy legfeljebb kicsit többet emlegetem a felmenőit a játék készitőinek.Kőszi a segitséget bár előbb kérdeztem volna,de most már nem számit kicsit tovább tart majd az IS-4-et elérni.
  • petszol
    Sziasztok. A T29-nél az új torony felmegy a felfüggesztés fejlesztése nélkül?
  • Renegade
    valamit nem jó csinálsz, így látatlanban:

KV cr*:0.99
    T14 cr*:1.2

Emellett egy gyors tank, bármennyire is hvy én első körben med útvonalon csapatnám neki (pláne t6-7 csatában), aztán flank a hvy csapatot. Ha tippelnem kell akkor legalább annyi pénzt hoz mint egy KV de inkább többet, mert nagyságrendekkl jobb az MM besorolása.
  • magyargyerek
    Grille-el Top Gun lettem:-))
    6 találatom volt, a legnagyobb KV volt. Kevés a szerzett TP
    Győzelem!
    Csata: Karelia 2012. február 18. 12:40:55
    Jármű: Grille
    Szerzett tapasztalat: 891
    Szerzett kredit: 19 398
    Csatában elért Achievement: Top Gun
  • haflac
    Ez a T14 a prémium tankok szégyene.Ettől még a valentine is jobban hozza a zsét.