418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #103123 irigykedsz, mi, mert a te szüleid bölcsibe vittek a többi gyerek közé, nem pedig a gépet nyomkodtad 3 évesen :-) -
magyargyerek #103122 De durva! De neki van pénze és megvette. Elindult aztán rájött sose ér el Tier 8-ig. -
Baelint #103121 300 csata alatt 55kill Löwével? Az emberes :) -
Ry0K3N #103120 Csataszámhoz kellene kötni a prémium tank birtoklását, ez már szánalom.
-
barkov6 #103119 Nekem van, szeretem... :) -
foxbat88fx #103118 milyen kód ez? :D -
megakoko #103117 Jó időzitettél -
most volt egy olyan köröm hogy 1 enemy elbújt, a többi meghalt! gyorsan berongyoltam zászlót húzni és a másik 2 társam is utánam, amire végigment a csík, pont láttam hogy 1 másodperc van hátra, és nyertünk :D ha 1 mp-vel később kezdjük húzni akkor döntetlen :D
-
kisdexter #103115 Vannak ilyen körök hogy pattog minden, én a múltkor egy KV tornyát lőttem oldalról lórrival 232 átlag pen, 7%-on volt és 3lövésem pattant róla zsinórba, de olyan is volt hogy artyról pattant 2 lövés egymás után szemből ami szintén megmagyarázhatatlan,de néha előfordul... -
stalkeer #103114 Sziasztok azt a német updates kódot honnan lehet megszerezni? -
badnewz #103113 nem wotoztam mikor ezek lezajlottak és egy kedves ismerőstől kaptam a t127 +1nap prémiumot -
badnewz #103112 valaki említette a német tech tree updates kódot, ha a helyett 1 napos prem + asszem t127 vagy miféle tankos code-ot aktiváltam akkor az updates még használható vagy obi van kenobi?:) előre is kössz a választ :) -
Renegade #103111 milyen néven vagy bent?
ha gondolod beviszek pár tankot trainingbattleba, hogy gyakorold mit hol kell lőni
arról azért tudjál, hogy a training battleban is kiszámlázódik a lőszer -
megakoko #103110 Nálam is volt ilyen probléma de nekem akkor az egerem mondta be az unalast -
Sziasztok.Mindenkinek nagy a ping a jatekban vagy csak nekem szarakodik ma?ping999 es meg sem mozdul,eddig nem volt.Pont ma raktam be a valentin kodot-erre szarakodik. -
Simulacrum #103108 A napokban írtam a hivatalos fórumra éppen:
Nemrég T34-ig toltam az amerikai heavyket. És meg kell mondanom a végig használt 105 T5E1 után nem hogy pozitív, de inkább negatív élményt adott a BL9. Persze még kevés csatát mentem vele, de eddig csalódás. Penben ugye 27-el több az orosz, de már ennyi csata után is látom, hogy pont ugyanazokat ugyanott viszi és nem viszi át a két fegyver. Semmi különbség nincs. Ezen túl pedig az amerikai sokkal pontosabb, bár ugye ez minden orosz fegyvernél így van, mármint, hogy pontatlanabb, mint a többi nemzeté. Ez van kompenzálva a nagyobb sebzéssel. De annyival nem is nagyobb. Szóval fegyver tekintetében most még úgy érzem az amerikai az én kezemben jobb, mint a szovjet. Maga a tank tényleg pattogós, benne ülve is, nemcsak ellenfélként. Előlről tényleg sok lövedéket legpattint a döntött páncél, ez mindenképpen jó, de ugye cserébe sokszor van ammorack, ami az amerikaiaknál szinte elő se fordult a grind alatt. Én úgy gondolom 8-as tierben jól sikerült a kiegyensúlyozás. Királytigrisem még nincs, de a T32-őt bőven érzem olyan jó tanknak összességében, mint az IS-3-at. Nem érzem egyiket sem jobbnak a másiknál és ez jó is így.
Ezen felül azt kell mondanom, hogy a legjobb hitratiom a 105-össel van és érzésre is nekem az eddigi legpontosabb fegyver, amivel a játékban találkoztam. Vétek nem feltenni a T29-re.
Az IS-3-al kapcsolatban pedig rendkívül érdekesen alakulnak a dolgok. Hihetetlen magas xp-s köröket megyek vele, de nem teljesen tiszta, hogy miért. A nagy sebzés lehet az oka, de érzésre a T32-ben ülve sokkal jobban játszom, az IS-3-ban hülyeségeket csinálok, kilőnek korán mégis dől az xp. Szóval érdekes tank. Lehet 200 csatával később majd istenítem, mert még jól is fogok vele játszani. :-) -
Nazarov77 #103107 Lag lehet vagy valami szerver hiba, lehet a túlterhelés miatt. Nekem is előfordult már ilyen néha. -
Armisael #103106 Köszi :P mondjuk ez mind úgy jött össze, hogy 4 napot játszottam premmel (valentin + a német build-es kód) 0 battle in palton és kb 10-12 battle with company. -
Miután betöltött az ágyú, mi a faszért nem tudok kapásból lőni? Már rég zöld a célkereszt, de vagy négyet kell kattintanom, mire lő. -
megakoko #103104 Gratula -
Nazarov77 #103103 Gratulálok! Majdnem ugyanannyi kör alatt lett meg neked is mint nekem. Nekem 7030 csata alatt lett meg. -
Armisael #103102 Hát ezt is megéltük
(10.000)
-
valamit csináltak az M6-al, mert a 10-es ágyúval 3x telibe lőttem és nem ment át az elején.
Thoryne ahová be szokott tenni engem azzal, ott mindenhol átlövik :)
-
Sir Charles #103100 225 mm átütésű ágyúval az előző meccsen lepattantam egy KV oldaláról és egy JPZIV elejéről. Ja és egy AMX kiszedett szemből egy sorozattal full HP-ról, hát erről ennyit. -
Ja illetve nemtom, hogy az M6 nak van e erre valami szorzója vagy csak egyre több bamba ember van aki nekem oldallal áll. De M6 al több tankot gyújtottam ki az elmúlt héten, mint szerintem eddig összesen. -
Pupuci #103098 Sziasztok skacok.
Néhány hetet kihagytam és most "megrökönyödve" tapasztalom, hogy találat esetén szinte mindig vagy kigyullad a tank vagy valaki megpusztul a személyzetből. Valamit állítgattak ezek a WG-s kisfiucskák? -
Sajnos ebben igazat adok, M6 al, wolvival, sluggerrel, dagadt shermannal én is 76 al is tudtam őket simán átlövöldözni, volt olyan csatám M6 al, hogy két KT t öltem, persze nem egyedül :D -
Thoryne #103096 Óvatosan az elejével, az alsó fele papír... a legnyakatekertebb pozícióban is átlövik az enyém alul. -
VanDaal #103095 Érdemes. Jóval gyengébb lett a nerf óta, de még mindig inkább az való a Hetzerre. -
Kezdem megérteni ezt a T34 et (orosz) Mines on felszaladt a hegyre középen egy T44 úgy, hogy csak kb 200 at sebződött, senki nem mert utána menni, mivel én voltam az utsó tank a csapatban a t34 el mondom uccu neki, 10% on maradt mikor kilőtt :D -
állj szembe velük, mert rohadt kemény az eleje!
amikor meg nem lősz mozogj ne találják el a kupolát -
én tegnap vettem meg fél áron, hát jó sokat kell szenvedni vele hogy fullos legyen.
az az alap ágyó egy nagy vicc rajta, de a kisebb medeket lehet kicsit sebezni, vagy talán még a nagyobbakat is ha betalál, de amúgy lófax sebzése ban!
fullosan biztos jó lesz -
Baelint #103091 Na igen, ez volt a kérdésem lényege :) Hogy súlyozva számol, vagy csak simán átlagol :)
De ezek szerint súlyozva. -
Sir Charles #103090 Valaki hozzáértő mondja már meg, hogy kell játszani a Király Tigrissel.
Én már mindent próbáltam, de heavy tanknak teljesen használhatatlan(nekem)
Ha hátul maradok sniperkedni, akkor a lövések fele mellé megy, és veszítünk, ha heavyként megindulok akkor az első lövés viszi az ammo racket és/vagy a töltőt, arról nem is beszélve, hogy tier V tankok ott lőnek át ahol csak akarnak. Lenyomtam vele 200 meccset de olyan minden meccs most is mintha stock lennék. Valószínű én bennem van a hiba, de adjon valaki tanácsot légyszi! Remélem az E-75 jobb lesz. -
dolebid #103089 Sziasztok!
A Hetzerre 10.5-ös érdemes kifejleszteni? Jó még az az ágyú HE-vel, vagy a nerf óta már nem sebez akkorát? Még bétában volt utoljára Hetzerem.
-
VanDaal #103088 Az eddig soha ki nem gyulladó T29 ma két csatában is 2-szer gyulladt fel egymás után. Először eloltom, majd azonnal gyullad is újra és nézhetem végig ahogy kiég. Ráadásul szemből, a rövid 88-assal, aminek sebeznie se lenne szabad
-
Oddball29 #103087 Kinek van KV-13-asa? -
kisdexter #103086 Most az hogy van mondjuk 1000 csata után 800-as effed, az azért mert mész egy tankkal amivel volt mondjuk 10 csatád és 2800-as effed és ez lecsökken mondjuk +5 csata alatt 2000-re nem fogja szinte semmilyen mértékben változtani az összesített eff értéket mivel ez az összes csatádhoz képest elenyésző. Nem tudom mennyire sikerült érthetőre, de gondolom hogy súlyozott számolással történik az érték meghatározása és 150 csata alatt nem is érdemes egy tanknál nézni véleményem szerint az értéket, pontosabb képet pedig 500 csata környékén fog felvenni, ennyi idő kell körülbelül ahhoz hogy a variancia kiegyenlítődjön és megtudd te mit tettél hozzá valójában a csapathoz az adott tankkal. -
volt egy hullám amikor elgurult a gyógyszerem, de azóta megint zsír :)
most valahogy a maus-t is elpicsáztam, szerencsére lepattant rólam vagy 4x :D
ez a Valentin csodakód amit ma beváltottam, ebben rejlik a szerencse :D
-
Multipumukli #103084 Egész jó ez az e-75!
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. február 18. 17:11:48
Jármű: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 668
Szerzett kredit: 46 881
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Pusztító, Mesterlövész