418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    neee, olyan nincs, hogy valaki eladja a löwét, nincsen az a düh, vagy missclick, vagy bármi

persze olyan lehet, hogy apuka nem volt otthon, de el van mentve a jelszó és a kisgyerek végig "shell-ezte" a garázst :-)
  • virkir
    Tigrincses visszatért
    Ó máj gádd...
  • atee73
    Ooooh licit van??

nekem eleg a KV 5 is :-) Lowem mar van ;-)

es kuldok 3000et....
  • badnewz
    nekem küldjétek el az összes prem tankot és megmondom a jövő heti nyerőszámokat ^^....
  • darki81

• hellokitty92
    Ember, remélem tudod, hogy az aranyat igazi pénzért lehet megvenni...

Egy kv5 7500 aranyba kerül, egy löwe 1,5x drágább. Összesen majd 20000 Ft-ról beszélünk most a két tankot nézve. Vagy te most megpróbálsz valakit átverni ezzel a "te küldesz nekem kv5-öt, én meg küldök neked löwét" mesével? Ha van pénzed löwére, mért nem veszed meg magadnak ingame?

És mi az hogy volt löwéd, voltál olyan istenbarma, hogy eladtad?:O

Egyébként is mit gondolsz, mi ez itt, a máltai szeretetszolgálat?:D
  • virkir
    "a gift shop-ban beírod a barátod nevét és onnantól ..." kiveszed a kezed az éjjeliedényből.
    És akkor van még amin csodálkozunk?
  • lammaer
    Balintmed, mi ez a baromság?

Van pénzed Lőwére? Akkor van 12500 aranyad. Vedd meg magadnak, ne próbálj itt senkit meglopni.

Te tudod mit? Ha küldesz nekem egy lőwét (ingame: Lammaer) akkor itt megígérem hogy megkapod a 2500 aranyat.
    Neked kell a segítség, tedd meg az első lépést.
  • barkov6
    nah... köszi...

... már kicsit szégyeltem, hogy ennyit pörgök a témán...
  • balintmed
    a gift shop-ban beírod a barátod nevét és onnantól ...
  • Renegade
    sehogy
  • barkov6
    Nem teljesen értem, de nem is fontos...
    ... azt mondd el, hogy hogyan ad tankot user usernek?
  • balintmed
    beírod a nevét :)
    ja és már nincs meg a löwém azé kéne egy KV-5 vagy 5500 arany vagy 2500 arany
  • barkov6
    Kezdő vagy, szerény képességekkel, tele ambícióval. És?

Vagy mit kell nézni?
    Hogy van Löwéd? Nekem is van. Azt írd meg, azt hogyan tudom odaadni a kedvesemnek... :)
  • Pongyi
    Én is onnan jöttem át mert nem figyeltem és oda regeltem. T6-7-nél tartottam már. Sztem megéri átjönni a Magyarok miatt. T10 ide vagy oda.
  • balintmed
    ja és a LÖWE nincs meg ! azé kéne hogy valaki küldjön légyszi egy KV-5 öt vagy 5500 aranyat vagy 2500 aranyat !! egy löwét küldök neki aki küld nekem de azért mert magamnak sehogysem akar küldeni és tudom hogy ott van az hogy YOU !!! de légyszi!
  • balintmed
    ezt nézzétek meg!

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501646630-balintmed/
  • barkov6
    Nem érzem a tüzet, IS-7 re gyűjtök, de hogyan hálálod meg, aki ennek beugrik???

Mert ha ez lehetséges volna, a páromnak már lenne mindenféle jó tankja... :)

Így meg kísérgetem az M3Lee-jét vadul, valami apró csikesszel.... :)))
  • SzocsA
    hogy lesz valaki top tank? normál csatában!
    ha elit tank leszel csak nagyobb ellenfelekhez dobál a gép? van valami jelentősége az elit tanknak?
  • yossarianHUN
    Sziasztok. Van valakinek valami infója arról hogy meg fogják-e piszkálni a francia tankok MM besorolását a 7.2-es peccsben és ha igen mennyire? Kissé unalmas már BDR-el egyfolytában E75-ök ellen menni.
  • marchizor
    elég amatőr próbálkozás :D
  • endrodiz
    Bozony ám! :) És az 57mm-s géppuska meg gyorsan lebontja. T5 easy8-a... :D
  • balintmed
    Sziasztok!
    SÜRGŐS!
    valaki küld a gift shop-ból KV-5 öt vagy 5500 aranyat vagy 2500 aranyat!
    légyszi meghálálom egy löwével !!!
    köszi előre is!!!!!!
  • Sir Charles
    Köszi, de bétával együtt már 12000 meccs van a hátam mögött úgyhogy tudom mit hol kell lőni, csak utálom amikor a játék ilyen nyilvánvalóan eldönti, hogy melyik csapat nyerjen.
  • TVelvet
    Lájk
  • Renegade
    tényleg, az olyan kis pörgős, na az körbe tudja udvarolni gondolom :-)
  • endrodiz
    Nem hencegésképpen, de mikor fullos lett a t-34 em és rájöttem mit kell ellene játszani, akkor pont annyi KV-t öltem meg 1v1-ben, amennyivel összefutottam. Hangsúlyoznám, csak 1v1-ben ès csak a t-34-el sikerült ez a bravúr. Biztos szerencsém volt és csak hozzám hasonlóan láma ellenfelekkel akadtam össze. ;)
  • Pongyi
    Ugyanezt ugyanígy eljátszottam én is 13-75-el KT ellen:P Én egy KV roncsát használtam. Tök jól lehet szivatni a nagyokat franciákkal:)
  • lammaer
    Nyilván ha van az US-en már Tier 10ese is, akkor nagyon szivesen átreggel az EU szerverre :)
  • lammaer
    Fizetett hirdetés

Pró vagy és szeretnéd hogy mások is tudják?
    Szeretnél úgy e-peent lengetni hogy ne gondolják beképzelt vagy?
    Szeretnél híres lenni és egy perc alatt találni platoon társakat a játékban?
    Akarod hogy egy hősies csatáidat tizek, százak vagy akár ezrek is lássák és neved a WOTban mások számára egyet jelentsen Wittmannal?

Itt a megoldás!

Olyan replayeket keresünk a FAQ számára, ahol hasznos tippeket-trükköket lehet ellesni egy-egy tank használatával kapcsolatban.
    Hasonlóképpen ha van egy jól bevált taktikád egy pályán, és szeretnéd másokkal megosztani, itt a lehetőség!

Olvasd el mit keresünk és hogyan juttathatod el hozzánk és ha úgy gondolod hogy van megfelelő videód, küldd el!
  • marchizor
    E-75 szanaszét szívatása
    Ez nagyon komoly volt, elkezdtem foglalni Batchattel, E-75 visszaért olyan 50%-nál (nem emlékszem pontosan), és egy GW-Panther roncsát kihasználva addig csikicsukiztunk, míg befoglaltam teljesen :D Érdemes megnézni, még én sem tudom, hogy az E-75 volt-e ilyen béna, vagy a BC gyorsaságával nem lehet mit tenni? :D
  • Pongyi
    Regelj át EU-ra, tele van Magyarral.
  • Pongyi
    Kikelll írni magamból mert SZÁTB@SZ AZ IDEG!!!!! Hát mekkora egy sz@r már ez az ruszki ágyú!!!!!!!!! Egy fos!!! IS3 még nem bl9 csak az IS topja, még csak 80% a crew de akkor is!!!! Mennyi a penje? 170-175? KÉTSZER pattatam Tigrisről 10! méterről szemből... T29-el én 90-eset használom gazdaági okokból (megy gyorsabb is pontosabb is) annak 160! a penje de még 200+-os lövések is mint kés a vajon ugy mennek át rajtaMondjuk 5ből 1 nem megy át de akkor már csodálkozok. Közelről meg érsd 20 méteren belül MINDIG átmegy. Ez a sz@r meg KÉTSZER pattan. Másik csata Kb 20 méterre tőlem T32, megállok, karikát teljesen betölti az oldalával, na mondom most jól oldalbab@szom a korábbi 500HP sebzésért erre a lövésem elveszik? Eltűnik? Nem is tudom mi lett vele, de el azt nem találtam. Egyszerűen agyhúgykövet kapok ettől az ágyútól. Hihetetlen h mikről lenempattan. Olyanokról pattan amiről 160-nal nem pattanok le. Óriási csalódás eddig. Egyszerűen már nem merek lőni, nem bízom ebben a sz@rban. Közvetlen közelről is képes pattanni vagy mellémenni.
  • fodus
    Meg persze, ebben benne van a fogyócikk is. Mondjuk 19h-óta gyakorlatilag mindegy mivel megyek, vagy mit csinálok.... .
  • fodus
    A tiger II nálam ma jól hozott. Értem ez alatt, hogy nem volt mínuszos. Egészen 19.00-ig utána, mintha átkapcsoltak volna valamit, szopóágra tett, mindenről pattog, legfeljebb kritikus sebzést okoz, 0hp levétele mellett. Innen szoktak kezdődni vele, a -10000-körök, attólk függően, mennyit lövök. Hozzáteszem, legénység 270%-os.....
  • magyi76
    Sziasztok
    Van valaki aki az amerikai szerveren van es jatszana velem platonban,
    tir 5-10.
  • megakoko
    1-5 ezer minuszba jövök ki vele van hogy több ritkán plusszos
  • bardocz
    Ilyenek ezek a T8 heavyk prém nélkül, hacsak nem vagy kiemelkedően jó.
  • Renegade
    Nem túl gyakran, de megesik :-)

Victory!
    Battle: Swamp 2012. február 18. 19:15:18
    Vehicle: PzKpfw B2 740 (f)
    Experience received: 959
    Credits received: 27 148
    Battle Achievements: Top Gun, Confederate
  • megakoko
    Nem tudom ki hogy van vele de nálam a tigerII igen csak deficites.