418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
megakoko #103525 Oké köszi
-
lammaer #103524 Lustaság fél egészség :) -
yossarianHUN #103523 Igen. Egyébként két kattintás ingame és meg tudod nézni. -
lexlutor #103522 .. cliffen a tier 9es vk-val merre szoktatok menni az egyes hq-rol? -
lammaer #103521 Szerintem nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy aki rushol az hülye vagy nem.
Teljesen pálya/csapat függő hogy mikor mi a helyes taktika.
pl: amikor megy a lemming train valamelyik oldalon, meglátnak egyetlen pirost és megtorpannak. Holott csak rá kéne ugrani, legyen az bármi, akár egy E75 vagy egy T95, körbedongani és megölni.
De ilyen szitu az is, ha pl az egyik csapat tele van high tier meddel - egy jó rush győzelem.
Sztem az tesz valakit jó játékossá, ha felismeri a szitut amikor menni kell, mégjobbá pedig az, ha megteremti a szitut amikor a rush győzelemre vezet. -
megakoko #103520 Akkor jó 
Lenne egy kérdésem a tigerII a stok toronyra rá lehet rakni a 105-ös ágyút (a gyengébbiket)? -
Pedig minden tanknál kb két kivonással, meg összeadással ki lehet számolni, hogy mi megy rá, és mi nem. -
charlie0930 #103518 Én azt hittem hogy nem megy rá csak ha rárakom a nagy tornyot mire megkérdeztem már késő volt. -
Thoryne #103517 Na, első művelet amire büszke lehetek WoT-béli szereplésem óta: T95 likvidálása ARL 44 által.
ht tp://www.2sh ared.com/file/2RIVUht7/20120219_2025_france-ARL_44_si.html -
én egyből a nagyágyút tettem rá, utána a lánctalpat mert lassan fordult :)
(már csak a torony meg a rádio kell rá) -
nem én beszélek a video alatt :D
(megy a youtube )
-
charlie0930 #103514 Szombaton balfasz voltam megvettem az IS-3-at felraktam rá mindent torony+rádio+de gun-bol csak a 122 mm D-25T ment rá elkezdtem vele játszani nagy szivás volt eszembe jutott hogy meg kérdezem itt hogy a felfüggesztést ki kell fejleszteni ha rá szeretném rakni a BL-9-et erre irták is egyből hogy a BL-9-el kellet volna kezdeni és utána a többi cuccal.Na nem vert le az ideg egyböl
.Igy kénytelen voltam kifejleszteni a felfüggesztést+ BL-9-et.Hát nem volt könnyű de 84 csata alatt végre meglett fullos az IS-3.Miért is irtam le ezt,nem azért hogy felvágjak hanem azért hogy tanuljon belőle más is ez egy nagyon jó forum segitökész emberekkel.Ezért a tanulság ha veszel egy új tankot elötte mindig kérdezd meg itt hogy mit tegyél fel rá.Én ezek után mindig igy teszek.Kőszőnőm a srácoknak a segitséget.
-
petszol #103513 A 7.2-ről van már valami konkrétum?Mikor jön? -
marchizor #103512 Ez eddig sem volt kérdés :) -
megakoko #103511 Nekem gyorsan töltött be egyébként szerintem neked mára abba kéne hagynod a játékot mielött agyvérzést kapsz.
-
lehet lassan tölt be, kicsit várjatok :D
és jó hangosan nézzétek meg :D
most mondjátok azt hogy nem vagyok elmebeteg XD -
megakoko #103509 Nem.Ha páncélvadász vagy artyval vagy akkor nem a dolgod hogy scoutolj az hogy a többiek noobok és nem derítenek fel neked az nem a te hibád.És igen néha célszerű a bokorba ülni és meg várni míg az ellen oda nem ér és akkor annyit sebezni amennyit csak tudsz. -
a vodeót lehet elírtam :D
itt a link a videorol -
Aki ismeri a nagy bartos mösterünket, annak vicces lesz ez a video ,de szerintem másnak is! :D
Gondoltam felveszem xfirére azt a KV-13as videót aminek a raplayét belinkeltem ide, és tettem alá nagy bartost :D
(az eredeti videó amihez a hang is tartozik, azt a videó alá betettem commentbe!

(nem tudom hogy ha tovább húzom a zászlót nyertünk volna e, na de most már mindegy :D) -
rahotep #103506 Akkor szerinted ilyenkor lapuljak amíg szétkapnak minket? Volt már olyan,hogy attől indult meg a csapat,hogy én előbújtam és felderítettem az első két támadót...persze utána nem tartott nekem sokáig a játék,de nyertünk... -
rahotep #103505 A házmögül kigurulásnál nekem akkor van ilyen,ha van tornáca a háznak,de ha bármibe beleér a löveg máris forog magától a torony nézetváltásnál... -
megakoko #103504 Ez már nem rajtad múlik hanem a csapaton. -
MuldR #103503 Ez egy bug az engine-ben. Nem is lehet javitani. Igy marad. Szokd meg. :( -
rahotep #103502 Hát épp ez az,a többiek nyuszi ült játszanak és hiába figyelek mert nincs mit,amikor meg lenne mit már minden oldalról be vagyok kerítve és egy lővést tudok leadni miaelőtt szétszednek mint Floki a lábtörlőt. -
Nem rossz az nagy dörrentő,én is sokáig használtam,még a nerf előtt volt hogy egy lövéssel 40%-ot cibált le egy is4-ből,persze hátulról:)
Most a nerf után is elég komolyakat pukkant,ha szembekerülök vele :)
(Attól viszont eszem-faszom megáll,ha a kv2-őt meglátom az alap gunnal ) -
Baelint #103500 kigurultam egy ház mögül, elvileg nem volt már előttem semmi. -
megakoko #103499 előfordul főleg ha a fedezékbe vagy és van valami előtted -
Baelint #103498 Másnak volt már olyan, hogy ha sniper módba vált, akkor hirtelen az eget kémleli? Most konkrétan emiatt lőttek ki. -
megakoko #103497 Ilyenkor a többiek scoutolnak ami nem azt jelenti hogy kinyiratják magukat scoutolni lehet ésszel is.Neked meg az a dolgod ilyenkor hogy figyelj.És ha jön az ellen akkor hentelj. -
yossarianHUN #103496 Ha prémes vagy 122 jól fog jönni az IS-nél is. Ha pénzgondjaid vannak maradjon a 107 nagyon jó kis ágyú az is. -
SzocsA #103495 azért nem rossz a 157mm löveg!
T 34-85 öst 100% ról 7% re leszedtem 1 lövéssel! és még vagy 2 öt kiszedtem! XD
-
SuspiciousC #103494 Üdv, KV3 fegyvereiről szeretnék véleményeket, a 100 és 122 milisről konkrétan, melyiket ajánlanátok inkább és miért? -
Hát ez lol volt csavartak a szorzón vagy mi rég nem mentem vele kb 2hónapja erre lehet kiderül ez a legjobb farm tank xD
raw
Battle: Swamp 2012. február 19. 19:00:41
Vehicle: E-75
Experience received: 1 093
Credits received: 72 232
Battle Achievements: Sniper
-
Baelint #103492 Az ilyen Isten barmaival mit lehet kezdeni?
IS4 végig rohad a kezdőkörben, aztán mire magához tér, elbújik egy 5%-on lévő IS4 elöl egy bokorba és megvárja, amig érkezik még 2 és megpusztul ott a susnyásban.
A 2 top tankunk egymást lövi szét indulás után egyből...
Az arty előre megy harcolni a frontvonalba és én vagyok a hülye, amikor rászólok. Persze a gyors halál után ő nooboz a leghangosabban.
És mindezt pár kör alatt. -
rahotep #103491 Hát,ha az nobság,hogy az ember próbál csinálni valamit...nem tudom.Amikor az arty-val vagy a TD-vel vagyok és nincs célpontom mert a scout a bokorba ül vagy rosszabb esetben egy szikla mögé bebújva és a haevy-k is TD-nek érzik magukat akkor mit csináljak? Célpontot már csak akkor látok,ha olyan közel van,hogy artyval már nem tudom becélozni a TD-vel meg nem tudok ráfordulni... -
Renegade #103490 jaaa, múltkor sem értettem, miért van benne 2 space :-) -
megakoko #103489 Ésszel kell játszani csak a noobok rohannak neki az ellenségnek aztán meg lepődnek mikor ki lövik őket. -
SzocsA #103488 Hát tényleg nem lehet eltalálni vele még közelről sem!
innen lőttem 2× mellé egy elé a másik fölé ment!
amúgy eddig ez volt a legjobb eredményem ezzel!
-
Thoryne #103487 I mean... a fórum regem nem egy hónapos, ezért nem tudok rendesen URL-t beszúrni... :D -
Renegade #103486 naaa, így kéne minden egyhónaposnak játszania :-)
a csapat meg no comment