418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #103565 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/88369-deamys-guide-to-german-tanks/page__pid__1477581#entry1477581
Hatalmas :D Avagy hogyan legyünk sikeresek német tankokkal :D -
Az miért van, hogy egy csapattárs szándékosan kilő már a játék első pár percében? Megnéztem visszajátszást, és míg egy szikla menedékéből spotoltam és lőttem a számomra sebezhető ellent. Ő odavonult mögém 200 méterre és 2 lövésből megölt. Semmi bocsánatkérés vagy bármi...
Útba nem voltam, semmi társalgás nem folyt ami miatt probléma lehetett volna. -
szerintem meg elég sokan kezdenek új ágat, szóval ez így nem igaz.
nekem is ki van húzva az m6 - BDR G1B - su100 - a maus sor 9-ig is sor 8-ig német arty 5-ig.. stb
szerintem a 15 játékosból nem mindenki kezdő akinek tier4-e van. -
mármint úgy néztem hogy átlőttem, csak éppen nem sebződött. -
badnewz #103561 a kupolája tetején a kiálló részt lődd:)ugyanez type-nal is ha beáll az arcodba még m6-al is átlőttem -
Csórikám meghívott egy tankszázadba. Valamiért nem szimpatikus. -
kétszer lőttem bele közvetlen közelről, és semmi hatás :) -
Martens4466 #103558 Én nekem 50k free is elég lenne:D -
200k free xp-nek jobban örülnék :) -
lord nihilus #103556 e-75öm van, tapasztalataim azt mutatják, ha egy lepke rászáll arra, akkor is sebződik -
Renegade #103555 na igen, az invader&defender és a top gun&confedarate nagyon ritkán jár együtt, ezeknek nagyon tud örülni az ember -
Nazarov77 #103554 Jelenleg 199.656an likeolják a wot oldalát facebookon, mindjárt eléri a 200.000et, ez azt jelenti hogy kapni fogunk 1 nap ( igen elég sovány, ennyire emlékszek ) 5xes duplázást. Még ősz elején posztolták ezt a hírt. -
E75 kupoláját a 200-as pen nem sebzi? -
Na ezért (is)szeretem az objectet :-)
Ezen a pályán védeni100%-ot,aztán úgy megszállni 100%-ot hogy az utolsó pillanatban lőttem ki az utolsó enemy e75-öt,így a böllér és a megszálló is meglett......na ez eddig egy tankkal sem sikerült.
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. február 19. 22:03:56
Jármű: Object 704
Szerzett tapasztalat: 1 114
Szerzett kredit: 44 815
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Megszálló, Védő -
Ma olyan luckshot ot lőttem Karelián, hogy szerintem olyat életemben nem fogok még egyet. M6 90 es agyúval voltam, kezdőről nem a hegyes rész irányába hanem a másik felé indultam, épp hogy csak felmásztam azon a kis kaptatón, spottoltam egy T34-85 öt, ős is húzott a fedezéke felé én is. Mielőtt még beértem a fedezékbe gondoltam egyet rálövök olcsó a lőszer, kb 33 al mentem nagyjából becéloztam lőttem és Blown up, eltaláltam az ammo rack et és elvitte egy lövésből. Gratulált is a csóka, csak a szarkasztikus módon :D -
rahotep #103550 A többiek meg sem mozdultak így őket már csak akkor látták meg amikor a francia beszaladt és akkor én pukkantam először...Az meg igaz hogy kezdő vagyok! -
Styx36 #103549 Ha vaktába lövöldözöl az a lényeg, hogy lövöldözöl akkor persze föl feded a pozíciód meg a többiekét is persze, hogy beléd lőtt az arty meg mindenki azért látták meg a többieket is...... Úgy látom vannak itt még kezdők -
rahotep #103548 2 napja kv-13-al top tierbe azt hittem szétszednek a saját csapattársaim: kezdés után Maus,IS-7,IS-4 balra be a bokrokba és mindenki megáll a 2.kockában.Állunk és várunk közben a jobb oldalon sínen át a T-54 és még néhány T9 akiket elkezdenek lekaszálni.Senki nem csinál semmit,egy kicsit előrébb gurulok mondom hátha történik valami erre szólnak,hogy húzzak vissza,betöltöm a HE lőszert mondom lövök néhányat vaktába a bokrokba hátha kiugrasztok valakit,erre rámszólnak hogy fejezzem be a vaktába lövöldözést mert szétlőnek ők,ha az ellen nem teszi.Kepok egyet az artyjától mínusz 500hp még jó hogy mellettem robbant és kisvártatva megjelenik egy francia AMX és megkapom a telitalálatot is az artytól mert nem mozdulok.A többieket ezek után 2-3 perc alatt úgy szedték szét,hogy csak a franciát látták és egy is7-est. Jó volt fiúk!!!De én vagyok az izgága.... -
Tény, hogy ha töketlen az ellen akkor egy jobb tank fel tud tartani egy egész oldalt. Sokszor csak nézek hogy miért nem rohannak már le, ahelyett hogy pattognak az oldalamról és egymás után kapják az 500-as sebzéseket :) -
rahotep #103546 Pedig hát ez nem igaz...Ha csak a KV-ben gondolkodok egy ügyes med simán körbetáncol,ha egyedül vagyok és tönkrelő,ha az első lövésem nem talál és nem szedi le a hp-je 70-80%-át+Teszi tönkre a motorját vagy a tornyát,vagy kinyírja valamelyik "dolgozóját". -
Ez így van. Hiába vagyok zöld és top az is-4-el. A pompomlányok simán végignézik hogy 3 enemy szétkap és még le is nooboznak. -
Jaja, lehet ez jobb szó.
Mondjuk ma pont volt egy ilyen köröm, ahol böllért szereztem. Mineson egyedül indultam el a faluba, és nem volt ott egy ellenség sem, bementem a bázisra, kinyírtam a két artyt, egy lorraint, miközben a seggemen kopogott egy T-34, aztán őt is, egy nem figyelő DB-t, volt mégegy, amire nem emlékszem, és végül lerohantam az ellen KT-ját, mert kevés hp-ja volt, és közel is volt, simán megérte. -
rahotep #103543 A KV nekem is a sokadik tier5 tankom.A múlt hét előtt láttam egy itt fórumozó 1800 körüli efis játékostársat egy is4-el.A KV-13-al voltam és összeakadtam egy type persing párossal,elég jól álltam a sarat,de végül szétszedtek így átváltottam az IS4-re hogy tanuljak,hát ő sem volt hosszú életű...Ha a csapat nem dolgozik együtt megette a fene az egészet efi ide vagy oda,OP tank sem segít... -
Talán nem is elvárja, simán csak azt hiszik, hogy egy T8-9-10-es tank egyedül is elég egy oldalra. -
Feljebb is előfordul, hogy a csapat elvárj, hogy a top tank egyedül végezze ki az ellenség felét. Ha nem a nagy tankokba futsz bele, akkor még sikerülhet is. -
nálam is kivan kapcsolva, meg minimálisra van véve :/ na mind1, ez -10k kreditbe került. -
Styx36 #103539 Csak 1 zöld a csapatba? Az is én...... :)
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2012_02/wotb-20120219-2102 -
rahotep #103538 Oké,de ha van még más tier5 tank is a csapatban és nem én vagyok az első ez akkor is gyakorta megesik.Persze feltételezem,hogy másnak sem a tier5 tank a legnagyobb mint ahogy nekem sem. -
Csupán azért, mert ha Tier 5-ös tankkal te vagy a top, akkor a csapatod nagy része csak nemrég kezdte el a játékot. -
Ha KV-val top vagy, akkor az azt jelenti, hogy alattad olyanok vannak, akiknek még jóeséllyel addig se jutottak el, és épp ezért gőzük sincs, hogy mi a dolguk a csatában, mert nincsen elég tapasztalatuk. -
NH3CL #103535
Újraindult a toborzás a HTO-ba, az egyik legnagyobb múlttal rendelkező magyar klánba.
Feltételek:
- 18. év
- TS 3 használat
- T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
- Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelő topicban pár sort írni magadról
- Játszani akarás
Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company
Jelentkezzetek bátran, és együtt ismét nagyok leszünk! Ingame NH3CL-t keressétek kérdéssel. -
rahotep #103534 Ezt kifejtenéd kicsit bővebben?Azzal tisztába vagyok hogy nem vagyok egy top játékos,de ezt a hozzászólást nem értem...A scoutok és a medek tevékenysége miért függ az én pozíciómtól? -
prémium és dupla nélkül... 
-
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. február 19. 20:48:33
Vehicle: Valentine
Experience received: 1 335
Credits received: 33 399
Battle Achievements: Steel Wall
Ez még az ajándék prém nélkül is szép lenne. -
Ha kv-val Te vagy a top, akkor nem kell csodálkozni, hogy az alattad levők 90%-ának fingja sincs mit kéne csinálni. -
megakoko #103530 Nálam is van ilyen jelenség de mióta ki kapcsoltam a viz minőséget meg a mutatását azota meg szünt a hiba -
rahotep #103529 Nekem eddig egyszer volt ilyen 2 napja,de már többen jelezték,hogy gyakoribb az ilyen hiba. -
rahotep #103528 Sajna én nem vagyok jó játékos.Ha a listában első vagyok akkor sem mindig tudok jó csatát csinálni minden esetben.Ez a KV-vel figyeltem meg mostanában: Ha elindulok van úgy hogy senki sem jön segíteni pedig még írni is szoktam,hogy jó lenne még 1 haevy és 1-2 med+jöhetne egy scout is,de az is előfordul,hogy pont ezért indul el a lemminghad...Változó,hogy mi jön be. -
Campinovkán ki is lőttek a faszba emiatt, nagyszerű... -
Másnak is csinál olyanokat a játék hogy csata betöltéskor a sárga csík végig megy, majd ott megáll az egész, a csatát nem tölti be?
Az utóbbi időben egyre gyakoribb nálam