418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A legjobb az amikor a meglőtt elkezd ezután noobozni :) -
SuspiciousC #103723 SPG is kap levonást csapattárs sebzéséért. -
stoppos #103722 Nem tudtam nem röhögni, mikor egy amcsi "tommy sütő" berontott közénk, miközben épp egymásra lőttünk egy T-34-el. Először ő kapta el, majd én a Pz4-el kilőttem egy századmásodperccel később. -
lexlutor #103721 ..mondjuk az meg a fejlesztok hibaja, h ez az spgkre nem vonatkozik.. buntetlenul lehet esz nelkul lovoldozni.. -
Bocs, büntetést fizet nem kárpótlást :) -
Nem csak artyval fordul ez elő. Volt már hogy vártam, hogy betöltődjön a lövedék, vagy hogy összeszűküljön a célkereszt. És az istenbearma beugrott egy tarkólövésért az s-70 elé. Egy kezemen össze tudnám számolni hányszor gurultam olyan csapattárs elé aki épp célzott. Bocsánatot is kértem, mivel nem Én hanem ő fizet kárpótlást. -
De nem az alap csöve van, a csúcs csövük is ugyan az.
Még azt se kell kifejleszteni a Tier7en, annyira OP az orosz :D
Csak nem 28 a töltésidő, hanem 38 sec :D Evvel balanszolták.
Amúgy, többet sebez a Tier6 orosz arty, mint a Tier8 as :D -
megakoko #103717 Nem tugok ma játszani a pingem 6-7-999-es nem tudom mitörtént mert nem megy semmien letöltés se semmi. -
NH3CL #103716 Persze nem is rád gondoltam, hanem ellenpéldát mondtam, amikor nem az arty a fasz, hanem a tanker... -
Értem. De ha össze vagyok akaszkodva legalább egy fél perce az ellennel akkor legyen szíves az összes artysta mással foglalkozni. Nem vagyok idióta, ha látom a piros nyilat és hogy az arty jelölget, akkor nem gurulok oda. -
EmR3 #103714 És ha van egy csöpp esze, akkor lövés után megy máshova, mert az utóbbi időben az artyk elsősorban egymásra vadásznak. -
Ammo rack robbanás elég ritka.
Egy arty, ha nem 1500 vagy akörül sebez beléd, akkor is leszedte a két láncodat, megölte a legénység 1-3 tagját és a modulok közül is sérült pár darab.
Ritka, de előfordul ilyen is: löveg, ammo rack megsérült, a két töltő és a irányzó kipurcant. Pedig "csak" melléd lőtt. Na, ilyenkor az egész meccsednek lőttek... -
NH3CL #103712 Figyelni kell a markert, amit az arty lő annak nem kell a közelébe menni. Tegnap nekem is leállt az egyik csapattárs patton (-1MP-) pattogni, hogy láma vagyok mert sebeztem. Csak azt felejtette el a kedves kolléga, hogy amikor Ő odament a Löwehez már repült a lövedék. Persze Én vagyok a láma, természetes, ne zavarja hogy jelöltem is a lövés előtt, hogy azt fogom lőni 2 sec-en belül. -
Feltéve, ha az ellen arty nem a megszokott helyekről lövöldöz, hanem átpozicionál máshova. Na ilyenkor baszhatod az "arty védett" helyedet... -
Amúgy a béna artystáktól már jobban félek mint az ügyesektől. Előfordult nem egyszer, hogy rámentem az ellenre, mivel mást nem tudtam fedezékül használni az arty ellen. Gondoltam csak nem lő amíg tapadós bolerót járok a csapattársával. Persze tévedtem. Ilyenkor megesik hogy nem csak az ellen artyja zúz mindkettőnket, hanem a saját is. -
NH3CL #103709 "Pontosabban ugyan az a cső van rajta mint a Tier7es oroszon, csak 38 sec a töltés idő."
Erre írtam, mert azt írtad, hogy "milyen fasza arty, mert a következő tier alap gunja van rajta" -
stoppos #103708 Anno bétában megtettem. Mondjuk nem mentem el 7-es szintig, de pár játék után pontosan tudja az ember, hogy melyik pályán hova kell állni a tankkal. Kivéve, ha valami masztersznájper van, aki marhára tud pozícionálni. Az tud meglepetéseket okozni. -
lexlutor #103707 ..amikro a huyleseg demagogiaval parosul, isteni kombinacio :) -
Nálam már odáig fajult a dolog, hogy csupán azért ölöm le a tankokat, hogy átérjek a túloldalra a férgekért :) -
Igen, ezt írtam. ??? -
Csempesz77 #103704 Az artyk dolga akkor lehet nehéz, ha felfedezik őket. Az már gubancos lehet. -
ladista #103703 Így van. A múltkor Szakeszt láttam egy usa artyban...a noob :D -
lexlutor #103702 ..na ne dramatizaljunk mar annyira. mar reg nem a regi vilag van, amikor oldalankent volt 6-8 darab. az egyloveses 1500hp marhar nem hetkoznapi. ugy hoyg naponta megyek 4db 8as tankkal es ket kilencessel. es meg az s50el is lenyomom a duplat. szintiszta hiszti ez mar keremszepen.. -
NH3CL #103701 Arra nem gondoltál, hogy az S-51 ágyuja van az Objecten? ROFLMAO -
Az nem.
-
Ha másik tank lő ki egy lövéssel az 1500HP-s tankodból az nem zavar? -
Szpecnyaz #103698 Hát arra várhatsz, szerintem előbb lesznek benne a bantu hadsereg tankjai :D -
Pont most tartok az S-51 nél, nem kicsit OP :D Annyit sebez Tier6-osként Mint a német Tier8. Pontosabban ugyan az a cső van rajta mint a Tier7es oroszon, csak 38 sec a töltés idő. GWPanther egy kicsit légpuska hozzá képest. Bár lomha, és csak 12 lőszer van benne.
Ahogy meglett a nagy cső, elkezdtem mindjárt tisztelni a hatos orosz artykat :D Addig lebecsültem, hibásan, csak úgy néztem rá, mintha gwpanther lenne XD. -
Csempesz77 #103696 Sokszor lőttek már így ki, persze még nincs komoly járgányom, de valahogy meg kell magyaráznia az embernek saját magának is, hogy ez van. :)
-
EmR3 #103695 Én meg a molotov koktélt hajigáló gyalogságra, meg az éjszaki harcokra.
-
Én még mindig inkább az arty mentes játékmódra várok :) -
Szpecnyaz #103693 Olyanok mint a valós életben a sniperek. Ha a sajátunk akkor mesterlövész, ha ellenség, akkor pedig orvlövész. De amúgy mindenképpen érdemes kihúzni legalább egy 7-es artyt mindenkinek. Mivel az artyban ülve lehet a legjobban megtanulni hogy melyik pozíció honnan lőhető be, hol vannak az arty védett helyek stb. Ezek szerintem nélkülözhetetlen információk egy csata közben. -
EmR3 #103692 Biztos nem, mert ugye ott sem úgy működik hogy gyere gombóc bekaplak.
Volt S51-em, de eladtam, mert az idő tájt kellett a zsé az IS-re vagy az IS3-re, már nem emlékszek. De nem volt egyszerű mulatság hatékonyan használni. Remélem lesz akcióban, akkor majd vissza veszem, mert a nagy löveg még nem volt kifejlesztve rajta, pedig állítólag ég és föld a különbség. Nekem a pontosságával voltak problémáim. Nem vagyok a 30%-os találati arányhoz hozzászokva. -
Arról nem is beszélve, hogy nagy artykat iszonyat nehéz jól használni, nagyon türelmesnek és kitartónak kell lenni velük, hogy ne kapjon agyfasz az ember amikor már 1 perce keres célpontot, és mindig elbújik a cél orra elől. -
Még nincs velük bajod :) Ha majd egy lövéssel kiszedik az 1500hp-s tankod, addigra már másképp fogsz rájuk gondolni. Főleg ha csapattársad teszi nagy buzgalmában. Ma is kilőtte egy tankunkat saját artistánk, mert fontosnak látta az ellenfél 40 hp-s tankjára ráküldeni a malacot. -
magyargyerek #103689 Igen így gondolom és megmagyarázom neked. Mert nagyon sokszor nem ferr a küzdelem. Magamat jó játékosnak tartom csak az esetek 90%-ban a stock fegyver van a kezembe nyomva és "nesze harcolj a 4 Tierrel magasabb ellen" Neked ez lenne a fer dolog? Mert sajnos ez a játék így van kitalálva. IS-3 ban ülve tegnap 3-szor belelőttem Stock löveggel az IS-4-be mind lepattant ő meg visszalött a sokat hangoztatott s-70-vel...na egy ilyen után ki az aki nem akarna revansot venni? de legyenek a feltételek egyenlőek. Az egymás elleni küzdelmek sem egyenlőek akkor az arty miért legyen az? Az is sumák dolog ha te engem leterítessz mondjuk azért mert jobb a fegyvered. Akkor az arty is lehet ugyanolyan sumák szemét dolog. Én ezt tartom igazságosnak. Mindíg az arty-t bántsátok pedig arról nem írtok mikor a T-50 jön felém és tehetetlenül nézem ahogy kínyír. Az igazságtétel? Egy lövésem van rá ha nem sikerül végem artyban ülve. -
Csempesz77 #103688 Érdekes, hogy mennyire máshogy állnak hozzá az emberek ehhez. Szinte pszichológiai kérdés. :) Valaki úgy gondolja, hogy ellene van, én úgy, hogy a csapattársai mellett és ezért nem tudok rájuk haragudni, mert ez viszont normális. :) -
stoppos #103687 Ha a a mi oldalunkon szar a tüzérség, az ellenfélén meg jó, akkor nagyon tudom utálni. :)
De pl tegnap El Halufon lövével felmásztam a szokott hegyre, (A2-3 környéke) ahol mindig támad az ellen, és semmit nem csináltam, csak spottoltam az artynak. Ha kidugtam volna a nózim, mint ahogy egy t-32 tette mellettem, meg egy TD, xarrá lőnek. Így viszont szinte egy lövés nélkül szereztem valami 1200 Xp-t. Néha kimetem ellőttem felettük, hogy hátha azt hiszik marha béna vagyok és rámnyomulnak. -
Szpecnyaz #103686 Azért ennyire nem általánosítanék, a legtöbb jó játékosnak van valami nagy artyja is. -
Csempesz77 #103685 Általában ennyire utálják a tüzérséget? Nekem nincs velük bajom azért, mert ez a saját csapattársaik támogatására van. Legalábbis én így gondolom.